ובא לציון גואל.

MotiAd

New member
החברה הזאת פשוט מבחילה...

אתם יודעים מה הולך בקרנל? יש פה קוד למחשבי מקינטוש!!!!!!!!!!!! ולא רק. אתם קולטים מה זה? הם פשוט לא בוחלים בשום אמצעי.!!!!

DNile

New member
לגבי ההדלפה -

כולם יוצאים מנקודת הנחה שמישהו הדליף את זה. משום מה נראה לי הרבה הרבה יותר הגיוני שמדובר בפרצת אבטחה אצל אחת החברות שהיה להן את הקוד של windows, שפרצו לרשת שלהן, ושלפו את המידע הזה החוצה. מצד שני, מי יודע.

אלדד28

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בטח כבר שמעתם מאיפה הקוד הגיע. מה שהצחיק אותי זה הקטע הבא: "הקוד הכיל 30,915 קבצים והיה בשימוש מיינסופט לצורכי פיתוח. המומחים מציינים כי הקוד משמש רק לתת-מערכת של חלונות 2000 ו-NT. הרמזים למקור הדליפה נמצאו בקובץ "core dump" שנוצר על ידי מערכת ההפעלה לינוקס כדי לתעד את הזיכרון שבשימוש, בעת שהתוכנה קורסת." איזה מזל שיש לינוקס

MotiAd

New member
חחחחחחחחח...

בהחלט יפה יפה. מעניין גם שחברה כמו מיינסופט משתמשת בלינוקס כפלטפורמת פיתוח. בכל מקרה זה ממש לא בסיסי ולא בטיח. זה הקרנל ויותר ממנו. מה שטוב הוא שאין את כל הדרייברים. זה היה מעניין לראות את הקוד שמסתתר מאחורי CreateProcess שמולו עובדים בד"כ. או CreateThread.

barakbl

New member
לדעתי זה בגלל שמיינסופט ביצעו

היסבים שונים של תוכנות של מייקרוסופט לעולם היוניקס. למעשה, הם אלו שעשו את ההיסב של MSIE ליוניקס. יכול להיות שהם עשו הסבות לעוד תוכנות של מייקרוסופט, לא ממש ידוע לי. מעבר לזה, ממה שהבנתי, הם מתמחים בלקחת ישומי חלונות והמרתם לסביבת יוניקס (אין לי מושג באיזה כלים ושיטות במדויק, אבל זו ההתמחות שלהם).

עידו123456

New member
הם הסבו את media player 6

ויש להם כלי שהם פיתחו שאמור להיות תוסף ל VS כך שפעולת הפורטינג לתוכנה שנכתבה על VS תתבצע מהר יותר (לא יודע אם היא מכריחה אותך לכתוב בצורה פורטבילית או שהיא מתרגמת את הקוד לקוד פורטבילי)

עידו123456

New member
והנה כבר התגלה פרצה אחת.

מצאו באג אבטחה באינטרנט אקספלורר 5 (לא עובד ב 6) שמאפשר לבעל אתר לשים קובץ bitmap מיוחד אשר יגרום ל integer overflow וביצוע פקודה אקראית. יש הסבר שם על מה הסיבה לבאג תוך ציטוט החלק הרלוונטי מהקוד שדלף.

GPhoenixX

New member
strcat ו strcpy ?

לא הבנתי איך זה קשור לפירצות אבטחה, אפשר הסבר ?

למעלה