שמעתם שהקוד של WINDOWS מתרוצץ ברשת? לטעמי האישי, סוף סוף יעברו אלפי עיניים על הקוד וכנראה שיאותרו המוני תקלות אבטחה, מה שיכריח את החברה הזו לעבוד קשה וטוב על הקוד שלהם, ולגרום לו להיות פחות נפיץ. סוף סוף.
הקוד שלהם נפיץ משום שכל העולם מנסה לנפץ אותו, ולא בגלל שהם לא עובדים עליו קשה. חוץ מזה, לפי הבנתי זה רק איזה קוד של איזה סרוויס פק של winnt ו win2k, וגם זה אחוזים בודדים מהקוד המלא שלהם. עדיין לא סיבה מספיקה כדי שברק יחייך
אני זוכר שלפני חודשיים בערך, קבוצה עצמאית של מתכנתים בקוד פתוח הוציאה עדכון אבטחה לאינטרנט אקספלורר - בבאג שאיפשר לאתרים להתחזות בתיבת הכתובת לאתרים אחרים (תחשבו על אתר רמאים שמתחזה לבנק הפועלים...) - בכל מקרה רק חודשיים אחרי זה מייקרוסופט נזכרו להוציא עדכון משלהם. בקשר למקרה - ישנה קריאה בהמון אתרים שמתעסקים עם לינוקס וקוד פתוח שמתכנתים לא יורידו את הקוד אליהם ולא יתפתו להסתכל בו - כדי שמייקרוסופט לא תוכל לחזור על מקרה SCO.
) שכל היום מנסות לפרוץ כל מה שזז. יש רשימות מסודרות של באגים. במוצרים פתוחים, הבאגים האלו מתוקנים מהר מאוד. במוצרים של MS לוקח חודשים במקרה הטוב. אני לא יודע מה שוחרר לרשת, אבל לדעתי זה הרבה יותר מ-SP כזה או אחר.
חמורים ואני לא רוצה לרמוז לכלום מאפשרים להשיג הרבה דברים. באמת באתר NeoNet אמרו שמדובר ב-SP1 של 2000 ומי יודע. אבל אמרו גם שקוד של NT4 שוחרר ושם לא ידוע מי נגד מי ומה יש שם. חיפוש קצר ב-Overnet מראה הרבה דברים נחמדים. כמובן שלכל כיוון. יש קבצים של 2000 ו-NT4. יש קובץ אחד של ג'יגה משהו שמכיל משהו נראה אותו ונהיה חכמים בעוד כמה ימים כשהוא יסיים לרדת. יש גם אחרים קטנים יותר. הגדלים נעים בין 200 מגה לערך לדיסק אחד.