ואתם דאגתם לפריס....

NarihS

New member
כי הגברת כנראה יותר מידי

עסוקה בלנהל את פורום ווסטליף :)

Miss Kitty

New member
נכון!

פושעת!
אבל אם אני מוצאת זמן להיות מומחית בפורום שלה, היא צריכה למצוא זמן לדבר איתנו פה.

airgirl

New member
אממ..... קראתי עכשיו משו...

בקומונה של אהרון.. הינה מה שאחת הבנות כתבה שם על זה שאהרון ופאריס יוצאים: שמעתי גם תשמועה הזאת,וכל מי ששמע אותה,שמע גם תהסבר אחריה. אני, בואו נגיד צופה מובהקת של עדכונים על סלבס,ובעיקר אי-אונליין,פיפול וחדשות הבידור באי. השמועה שודרה אם אני לא טועה בחדשות הבידור אתמול או לפני יומיים,ואחר כך היה הסבר-אנשות,זה תרגיל יחצני!!!!!!!! ריאיינו את פאריס ואחותה ואמרו שזה לא נכון, ונועד לעורר שערוריות (וכנראה יהיו עוד) כדי לקדם את אלבומה החדש. הדברים שכן נכונים הם: 1.פאריס יצאה עם ניק כי רצתה לחוות מערכת יחסים יציבה פעם ראשונה בחייה,וגם לקדם את האלבום שלה שיוצא חודש הבא או באוקטובר/נובמבר בצמוד לבי.בויז. 2.לאהרון יש חברה קבועה כבר חצי שנה שבמקרה בת דודה של פאריס (ואהם מולטי מיליונרית) 3.פאריס נפרדה מניק כי הרגישה חנוקה,שאין לה חופש מחיה וניק היה דבוק מידי אליה(ולפי השמועות רצה להציע לה נישואים) והסבירה שכעת היא נהנית מחיי הרווקות שלה ואפילו הראו תמונות שלה מהשבוע האחרון שיצאה עם 3 גברים שונים(!). 4.פאריס אמרה שלא אכפת לה מהשמועות המטופשות כי "אני אוהבת גברים ולא ילדים". 5.פאריס הודתה שבגדה בניק, והוא כנגדה בגד בה בחזרה מרוב כעס ואמר "כרגע אנחנו שווים" 6. ניק בראיון בפיפול או טיים סאשיין -בתרגום חופשי- "הבאלגן שלי ושל אהרון זה ענייננו בלבד.זה לא בגלל אהבה או עבודה, אלא משפחה". אם זה נכון.. פאריס ניצלה אותו.. היא יצאה איתו רק בגלל הפירסום.. וזה כנראה הצליח לה, כי בזמן האחרון כולם מדברים עליה..=\ טוף איזו **** היא
והיא עוד העזה לבגוד בו.. =\

Miss Kitty

New member
מה?!

היא בגדה בו?! ואז הוא הלך ובגד בה?! מה זה פה?? גנון??
אבל לא נראה לי שהיא רק ניצלה את ניק.. היא הרי אמרה שהיא אוהבת/אוהבת אותו.. עובדה שהם היו ביחד 7 חודשים.. (והוא עוד רצה להציע לה נישואין
אוף.. חבל שהוא לא הספיק..)

LiOr CaRtEr

New member
אוקיי, אני יודעת שהרגע היינו בנושא.

אבל אני פשוט חייבת להבין... חבל שהוא לא הספיק להציע לה נישואין?!?! בעע... יש סיבה לכל דבר... שתיחצן את עצמה כמו אנשים נורמליים... שתפרסם סרט פורנו באינטרנט! אבל בכוונה הפעם... זה יצר מספיק רעש פעם שעברה... שהקהל יראה שהיא רוצה את תשומת ליבו. הצלחה מובטחת...

Miss Kitty

New member
נו, כן...

זה היה כמו טלנובלה בשבילי.. |מתביישת| תככים, מריבות פומביות, בגידות, והחתונה המובטחת בסוף..

NarihS

New member
פחחחח אז כנראה את לא רואה

מספיק טלנובלות, כי אני רואה היפים והאמיצים וכבר שם נמאס לי מכל זה.. :) אז בהחלט שבחיים האמיתיים אני לא אעשה טלנובלה ממשהו חחח

NarihS

New member
ווואיייי איך שאני מעוצבנת עליה!

איזה נודניקית היא!!!!!!!!! מזה בוגדת בו??? איך היא מעזה???????? יש לה בנאדם עם אישיות כזאתי מדהימה וככה היא עושה לו???? כלבה!!
(שני בבקשה אל תמחקי :)) ואם ככה היא עושה לו, אז בהחלט לו מגיעה לה שהיא תינשא לו! אני מאוד שמחה שהוא לא הספיק להציע לה נישואים! זה בטוח לא היה מחזיק מעמד עם אישה כזאתי בוגדנית שכמותה!

litalosh15

New member
אממ

ההודעה שנרשמה בקומונה של אהרון-אני רשמתי אותה אבל אני מתפלאה ממכם למה אתן בשוק שהיא בגדה בו. היא בגדה בכל חבר שהיה לה!(לפחות ברובם-פלירטוט+ ..) לא ציפיתי ממנה להרבה כשהיא וניר היו ביחד...

Miss Kitty

New member
ואם כבר ניק ופאריס,

הראו בערוץ E בארה"ב (בטח יראו אצלנו ביום ראשון או שני..) תמונות של פאריס עם חבורות וסימנים על הגוף, והם אומרים שיש שמועות שניק עשה לה את זה.. היחצ"ן של ניק אמר בתגובה שאין סיכוי, זה לא ניק.. אי אפשר לסיים את הסיפור שלהם בשקט? הם ימצצו את הכותרות מזה עד הסוף?

NarihS

New member
איזה רעים!!!!

עלק ניק מכה!!!!! באיזה חוצפה הם מרשים לעצמם להגיד דבר כזה???
איך דבר כזה מדהים יכול להיות אלים??

backstreet girl

New member
../images/Emo46.gifהפאריס הזאת עולה לי על העצבים

היא באמת מגעילה!!איך יכולתי לחשוב שהיא חמודה???????????.. היא ניצלה את ניק בשביל לקדם את האלבום שלה!!! היא בגדה בו!! איך אפשר לבגוד בבחור כ"כ מדהים???? היא יוצאת עם אח שלו ויוצרת בין ניק לאהרון ריב(למרות שגם אהרון לא היה בסדר)!! שונאת אותה!!

airgirl

New member
זאת בטח

עוד שטות שהיא עושה כדי להתפרסם.... אין סיכוי שזה ניק!!

sivanick

New member
עוד תרגיל פרסומי של הכלבה הזאת...

מסכן ניק..תמיד הוא מסתבך עם הבנות האלה
אם אני רואה את פאריס ברחוב(מה שסביר להניח לא יקרה) קודם כל אני מפוצצת אותה מכות כדי שבאמת יהיו לה חבורות אמיתיות
ודבר שני אני קורעת לה את כל הבגדים, שוברת לה את כל האיפור ואת כל התכשירי שיער! אחחח איך זה יכאב לה
לא חסר לה כסף לקנות עוד אבל אני אהרוס לה את כל מה שהיא אספה עד עכשיו חה חה חה...תארו לכם שכמה שעות פאריס תהיה בלי בגדים איפור וכו' בארון..נראה לי היא תתאבד! יששששששש!

BShenB

New member
זהו אני אירה בבת אדם הזאת!!!!!!!!!!

נשבעת לכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אררררררררררררררררררררררררררררר
היא כזאת חוצפניתתתתת!!!!!!!!!!1
חתיכת זבל שכמוהההההה מי היא חושבת שהיא הא
לעזאזל איתהההההה
סיווני אני מצטרפת אלייך לפוצץ את הכלבה במכות
שהיא תישאר ככה
אם בכלל ישאר ממנה משהו!!!!!!!!

sivanick

New member
חחחחח בכיף שנהבי!!!

אני איהנה מכל רגע..הכלבה הזאת פוגעת יותר מדי בניקי היא צריכה לשלם על זה

BShenB

New member
נכון../images/Emo70.gif

אני כל כך שונאת אותה על זה
וקצת מחמאות ל**** שלנו:
ית
ה
ה
ינית
ית
(לא שכל הבלונדיניות מטומטמות חס וחסה)
ה
ת
ה ויש עוד הרבה זה רק בלשון המעטה...כי אין עוד אייקונים בשביל לתאר אותה! ואני לא השתמשתי במילים...

למעלה