ואתם דאגתם לפריס....

BShenB

New member
../images/Emo46.gifיש לי רק משו אחד להגיד

אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מה נסגר עם הבת אדם
לעזאזל

BShenB

New member
תודה..../images/Emo51.gif../images/Emo23.gifאני מקווה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

sivanick

New member
אבל פאריס בעצמה אמרה

שאהרון יותר בוגר מניק... זה לא חדש שהיא מוציאה רק שטויות מהפה שלה אבל שזה נוגע לניקי אני באמת מתחילה להתעצבן
ואני צריכה לשנות את החתימה שלי, דחוףףףףף!

sivanick

New member
אתי זה לא מצליח

אני עדיין עצבנית עליה
ושיניתי סוף סוף את החתימה שלי...בלי זונות בחתימה שלי

BShenB

New member
יפה סיווני../images/Emo45.gif אחלה את!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

hadasrulez

New member
אין לי מושג!!!!!!

בלע עליה.. נראה לי שהיא סתם משחקת באהרון =\ אולי הם סתם יצאו.. זה לא אומר בהכרח שהם חברים.. אבל ביננו מי יוצא עם האח של החבר לשעבר שלך?! ואחרי שאת יוצאת עם האח עוד יוצאת עם החבר לשעבר?!? העסק הזה מוזר מידי

NarihS

New member
האאא יפה.. סוף סוף קלטת..

אמרתי לכם שהיא לא מתאימה לניקוש.. וכולן פה כל כך אהבו אותם ביחד... ובסוף כולן עכשיו קוראות לה זונה ואני כמעט היחידה שאף פעם לא ממש אהבתי אותה.. היה לי קטע שכן אהבתי, אבל זה עבר די מהר..

hadasrulez

New member
והריי הציטוטים ../images/Emo13.gif

"Aaron's muchcuter than Nick is and much sweeter." "Aaron's more mature than Nick is." אבל בנוסף לזה.. אהרון בחיים לא יעשה את זה לניק לא משנה מה תגידו.. יכול להיות שהם יצאו סתם.. אבל הזר פרחים..
בעע.. וגם התמונה של ניק ופאריס מאותו יום.. ואני אומרת WTF???

hadasrulez

New member
ועוד תמונה של ניק ופריס..

שימו
שניק נראה קצת מעוצבן\מאוכזב.. או שהוא סתם עייף חח

sivanick

New member
כולן פה בהתחלה לא ממש אהבו אותה...

אח"כ זה השתנה.. כל עוד שהיא הייתה בסדר עם ניק אז לא היה לי בעיה איתה ברגע שהיא מתחילה להתנהג כמו כלבה אליו יש לה עסק איתי. ומבחינת כל הסיפור עם אהרון גם לי זה מוזר כי אני יודעת שהם חברים טובים והם אוהבים מאוד אחד את השני אז אני מאוד מקווה שהם יצאו כידידים ופאריס ניפחה את זה בשביל התקשורת, אוהבת צומי הבחורה הזאת אז זה הגיוני.. ותודה שנהבוש גם את מותק
וניק באמת נראה עייף, עייף מכל הסיפור הזה..עכשיו הוא צריך להתחיל לצאת ולהכיר בחורות חדשות ולהתהולל קצת כמו שניבאו לו..שישכח את הכלבה. מצטערת שאני כותבת הרבה אני פשוט צריכה לפרוק את העצבים שלי וכל מה שאני חושבת עליה

BShenB

New member
חחחח סיווני מתה עלייך../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ועל כולכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
וגם על הבנים

BShenB

New member
חחחח../images/Emo13.gifנשמתי חולה עליכםםםםם../images/Emo23.gif

אין עליכם בעולם

../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

מה...מה....מה....מה.... מהההההההה?

למעלה