ואתם דאגתם לפריס....

hadasrulez

New member
ואתם דאגתם לפריס....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מנסה להרגע...* ממ.. פריס יוצאת עם לא אחר מאשר אהרון קרטר אוי דיי זה פשוט מבדר דמט הבן אדם בן 16!!!!!!!! לדברי פריס אהרון הרבה יותר בוגר מניק.. Oh well.. אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות
מוזר מידיי =\ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי אני לא יכולה להתאפק חחחחחחחחח

Miss Kitty

New member
סליחה, מה?

קראתי נכון? O_O מה נכנס לאישה הזאת לראש?! היא עוברת מקרטר אחד לשני?? ומה ייקרה כשהיא תיפרד מאהרון? אולי היא תעבור לאנג'ל?! איפה קראת שהם יוצאים? זה בטוח?

hadasrulez

New member
כן זה בטוח

וזה היה שהם יצאו ממסעדת סושי הוא אפילו הביא לה פרחים
ועכשיו מתאים לי לשמוע את She wants me חחחחחחחחח דמט היא ממש מוזרה... הייתי מבינה אותה אם הוא היה בן 20 והיא 27.. לא תאמת גם אז לא הייתי מבינה.. זה פשוט מוזר... עד לפני כמה דקות אני פשוט ישבתי במשך רבע שעה מול המחשב והתפקעתי מצחוק.. תאמת אני מפחדת שהיא יוצאת איתו ב"צחוק" כזה.. בלע =\

Miss Kitty

New member
כן.. לא נראה הגיוני..

אולי הם סתם ידידים טובים? הרי פאריס יצאה עם ניק 7 חודשים.. ככה שיצא לה להכיר את אהרון 7 חודשים.. נראה לי מוזר ששבוע אחרי שהיא נפרדה מניק, היא עברה לאח הקטן שלו.. O_O

airgirl

New member
../images/Emo12.gif

הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצציייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אהרון!!!! למההההההההה היאא????????????????????????????? אאאאררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!! אני לא סובלת את הביץ' הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סליחה על הביטוי.. הייתי חייבת להגיד את זה!)

backstreet n1

New member
ממממההה?!?!?!

לדעתי היא עושה את זה רק כדי לנקום בניק או משו- הנה עוד הוכחה שהוא נפרד ממנה

NarihS

New member
היא כנראה חושבת שהיא באיזה

אופרת סבון... היא מזכירה לי דמות שאני אוהבת מסדרה, עברה מהבן לאבא ואז שוב לבן, ואז לאחיו, ואז לאחיו החורג חחח

sivanick

New member
WTF???????!!!!!!!

אני בהלם...אם זה נכון כל האהבה שלי אליה בהחלט בהחלט נגמרה היא פשוט יצורה אם זה נכון! ואהרון? כאילו מה?! הוא לא יוצא עם בת דודה שלה? ולא אכפת לו מה ניק מרגיש?! אלוהים ישמור משפחת קרטר היא בהחלט משפחה מוזרה יותר מהאוסבורנים לא מספיק מה שקרה עם ההורים שלהם ושלכל אחד שם יש תיק במשטרה עכשיו גם זה...ואני חשבתי שיש ביניהם קשר חזק (בין אהרון לניק) ושהם חברים טובים...איך הוא מעז לעשות דבר כזה לניק?!!! לא ממש סבלתי את אהרון אפעם ועכשיו זה רק מתגבר...מעניין מה ניק חושב על זה..גאד אני עדיין בהלם פאריס הזאת יצורה, ואהרון בכלל לא בוגר הוא ממש ילד! לפי מה שראיתי ושמעתי. וחוץ מזה שהוא יוצא עם כמה בנות ביחד מה בוגר בזה?! די אני בהלם...

sivanick

New member
יודעים מה נראה לי?

שכשפאריס אמרה שהוא בוגר היא התכוונה לזה שהוא לא עושה לה הצגות על זה שהיא בוגדנית וכל זה כי גם הוא כזה...ניק תמיד היה רב עם פאריס בגלל שהיא הייתה מפלרטטת עם אחרים ואהרון הוא גם כזה הוא יוצא עם כמה בנות בבת אחת אז אני לא אתפלא שהם מסתדרים..מין מצא את מינו..בא לי להרוג את שניהם
אני מקווה שניק בסדר

backstreet n1

New member
סעמק שכחתי מאהרון

אני בחיים אבל בחיים לא הייתי עושה דבר כזה לאחותי! עוד לניק?!?! שתמיד היה לצידו?!!?! בוש לך אהרון!

sivanick

New member
ניק ופאריס גם נפגשו אתמול

הם ניסו להסתתר מהפפארצי אבל לא הצליחו... כל העניין הזה מוזר... פאריס הייתה עם אחותה כשהיא נפגשה עם אהרון ויותר מאוחר היא נפגשה עם ניק..

Miss Kitty

New member
נפגשו אתמול?

יאאא אולי הם מנסים לסדר את המערכת יחסים שלהם ורוצים לחזור להיות ביחד?? ^_^

Miss Kitty

New member
אולי..

אבל אולי הם רוצים לחזור להיות ביחד?
חחחחח אני והשטויות שלי..
לא משנה..

LiOr CaRtEr

New member
הוא לא היה בםאזה של פריק לפני שנה?!

שיחזור לזה.. בעע אין לי כוח לפלצנות עכשיו...

sivanick

New member
נראה לי שזאת סתם הייתה פגישה של

ידידים אם לא היה את כל הסיפור הזה עם אהרון הייתי חושבת כמוך שני, אבל היא ירדה לי מהעיניים

למעלה