ואני רק שאלה.

1ספי11

Well-known member
אם יכול מישהו שמצוי בלשכתו של ראש הממשלה שיסביר את ההתהפכות של ראש הממשלה בכל מה שקשור לפלדשטיין בין "מעולם לא פגשתי אותו" להוא ציוני ופטריוט מהטובים שיש"

evglev1

Well-known member
מנהל
אם יכול מישהו שמצוי בלשכתו של ראש הממשלה שיסביר את ההתהפכות של ראש הממשלה בכל מה שקשור לפלדשטיין בין "מעולם לא פגשתי אותו" להוא ציוני ופטריוט מהטובים שיש"
זה בדיוק כמו מני נפתלי וניר חפץ כשעשו מה שאומרים להם היו צדיקים מארץ הצדיקים וברגע שסיפרו אלו עבירות התבקשו לבצע או איזה שחיתות הייתה במעון ראש הממשלה הפכו למושחתים מארץ המושחתים. כך פלדשטיין ברגע שהוא נתן את הראיון לערוץ 11 ביבי כבר רוצה שיקבל מאסר עולם בלי קשר למה שחשב או אמר קודם.

jackie111

Well-known member
זה בדיוק כמו מני נפתלי וניר חפץ כשעשו מה שאומרים להם היו צדיקים מארץ הצדיקים וברגע שסיפרו אלו עבירות התבקשו לבצע או איזה שחיתות הייתה במעון ראש הממשלה הפכו למושחתים מארץ המושחתים. כך פלדשטיין ברגע שהוא נתן את הראיון לערוץ 11 ביבי כבר רוצה שיקבל מאסר עולם בלי קשר למה שחשב או אמר קודם.
התגובות במשטר ביבי כלפי אלי פלדשטיין .
היא : "שקרן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!."
ואאאאאאאאאאאאאא זהו.

נסיך.333

Well-known member
או שפשוט אמרו לו, צא על ביבי ונקל עליך..

Harrington

Well-known member
מנהל
התוכל להפנות למקום בו ביבי אי-פעם אמר "מעולם לא פגשתי אותו" כפי שאתה כביכול מצטט? או שמא יש לראות את זה כעוד סיסמה נבובה וטענה רל"בית שקרית שגרתית?

פולגאר

Well-known member

ואני רק שאלה.​

|נצלש| גם אני, מה דעתך על העיתונאי?

למה לא הצטרפת אליו?

1ספי11

Well-known member
|נצלש| גם אני, מה דעתך על העיתונאי?

למה לא הצטרפת אליו?
למה אתה לא?

דורי 1981

Well-known member
נתניהו מאמץ שקר והופך אותו לאמת "על בסיס מקום פנוי". להקיא מאנשים כמוהו ומהמעריצים שלו.

תמיד תשים אסמכתא על דברים "בעייתים",

זה לא בדיוק אסמכתא אבל זה גם משהו:

נערך לאחרונה ב:
למעלה