זה בדיוק כמו מני נפתלי וניר חפץ כשעשו מה שאומרים להם היו צדיקים מארץ הצדיקים וברגע שסיפרו אלו עבירות התבקשו לבצע או איזה שחיתות הייתה במעון ראש הממשלה הפכו למושחתים מארץ המושחתים. כך פלדשטיין ברגע שהוא נתן את הראיון לערוץ 11 ביבי כבר רוצה שיקבל מאסר עולם בלי קשר למה שחשב או אמר קודם.אם יכול מישהו שמצוי בלשכתו של ראש הממשלה שיסביר את ההתהפכות של ראש הממשלה בכל מה שקשור לפלדשטיין בין "מעולם לא פגשתי אותו" להוא ציוני ופטריוט מהטובים שיש"
התגובות במשטר ביבי כלפי אלי פלדשטיין .זה בדיוק כמו מני נפתלי וניר חפץ כשעשו מה שאומרים להם היו צדיקים מארץ הצדיקים וברגע שסיפרו אלו עבירות התבקשו לבצע או איזה שחיתות הייתה במעון ראש הממשלה הפכו למושחתים מארץ המושחתים. כך פלדשטיין ברגע שהוא נתן את הראיון לערוץ 11 ביבי כבר רוצה שיקבל מאסר עולם בלי קשר למה שחשב או אמר קודם.
שכחת לכנות אותו "המנהיג העליון". שלא יצלבו אותך פה...התגובות במשטר ביבי כלפי אלי פלדשטיין .
היא : "שקרן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!."
ואאאאאאאאאאאאאא זהו.
או שפשוט אמרו לו, צא על ביבי ונקל עליך..זה בדיוק כמו מני נפתלי וניר חפץ כשעשו מה שאומרים להם היו צדיקים מארץ הצדיקים וברגע שסיפרו אלו עבירות התבקשו לבצע או איזה שחיתות הייתה במעון ראש הממשלה הפכו למושחתים מארץ המושחתים. כך פלדשטיין ברגע שהוא נתן את הראיון לערוץ 11 ביבי כבר רוצה שיקבל מאסר עולם בלי קשר למה שחשב או אמר קודם.
התוכל להפנות למקום בו ביבי אי-פעם אמר "מעולם לא פגשתי אותו" כפי שאתה כביכול מצטט? או שמא יש לראות את זה כעוד סיסמה נבובה וטענה רל"בית שקרית שגרתית?אם יכול מישהו שמצוי בלשכתו של ראש הממשלה שיסביר את ההתהפכות של ראש הממשלה בכל מה שקשור לפלדשטיין בין "מעולם לא פגשתי אותו" להוא ציוני ופטריוט מהטובים שיש"
חבל שהקליטה שלך סלקטיבית ברמות שכדאי לך לא לצאת מהבית.התוכל להפנות למקום בו ביבי אי-פעם אמר "מעולם לא פגשתי אותו" כפי שאתה כביכול מצטט? או שמא יש לראות את זה כעוד סיסמה נבובה וטענה רל"בית שקרית שגרתית?
אוקיי.. עקצת, השמצת, אשריך. וכעת, תשובה לשאלתי יש לך להציג?חבל שהקליטה שלך סלקטיבית ברמות שכדאי לך לא לצאת מהבית.
ואני רק שאלה.
למה אתה לא?גם אני, מה דעתך על העיתונאי?
![]()
עיתונאי יהודי הכותב במגזין חרדי ביקר בקבר נסראללה
יצחק הורוביץ, עיתונאי במגזין החרדי "בקהילה", נכנס עם מדריך לבנוני לקברו של מזכ"ל חיזבאללה, שחוסל לפני יותר משנה. העיתונאי גם צולם ליד קברו של נסראללהwww.ynet.co.il
למה לא הצטרפת אליו?
אתה עוכר המדינה, אני לא.למה אתה לא?
אתה שקרן ובוגד, אני לא.אתה עוכר המדינה, אני לא.
תגובותך מדברות בעד עצמןאתה שקרן ובוגד, אני לא.
עובדות הן האויב שלך.תגובותך מדברות בעד עצמן![]()
למה אתה מדבר על עצמך?עובדות הן האויב שלך.
????למה אתה מדבר על עצמך?
כשיש עובדות, אתה עובר לקללות![]()
ממתי שאלה או עובדה הן קללה?????
משהו שיתאים לרמה שלך: אתה התחלת!
ככה זה, אין אפשרות לענות לכתוב עונים לכותב..למה אתה מדבר על עצמך?
כשיש עובדות, אתה עובר לקללות![]()
נתניהו מאמץ שקר והופך אותו לאמת "על בסיס מקום פנוי". להקיא מאנשים כמוהו ומהמעריצים שלו.אם יכול מישהו שמצוי בלשכתו של ראש הממשלה שיסביר את ההתהפכות של ראש הממשלה בכל מה שקשור לפלדשטיין בין "מעולם לא פגשתי אותו" להוא ציוני ופטריוט מהטובים שיש"
תמיד תשים אסמכתא על דברים "בעייתים",אם יכול מישהו שמצוי בלשכתו של ראש הממשלה שיסביר את ההתהפכות של ראש הממשלה בכל מה שקשור לפלדשטיין בין "מעולם לא פגשתי אותו" להוא ציוני ופטריוט מהטובים שיש"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.