ואם כבר

Kurokawa

New member
{::

הלוואי והייתי יודעת לעשות שיער בכזאת חופשיות.. הכי קשה לי לעשות כזה סוג של שיער.O: הוא יצא ממש טוב! אולי רק השוונץ בצד ימין.. שיתחיל יותר מלמעלה! אממ..בחולצה, לקפלים לשמטה צריך ליהיות גם צורה בקוי מתאר.~ זה חצאית או מכנס.? X= אם זה מכנס..הוא מתחיל באזור המפשעה, למעלה מידי ואם זה חצאית, זה בולט מידי.

נׁעה

New member
תודה רבה לכן! ../images/Emo9.gif תיקנתי קצת

הוספתי שיער.. אבל הוא נראה לי מוזר ככה
. שיניתי לגמרי את השוונצים. ניסיתי לתקן את המכנס ואת החולצה - לא נראה לי שיצא כל-כך טוב. אני לא אוהבת גרביים. בכל מקרה, אני יודעת שהיא פשוטה...

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifואו חמודה=]

השיער מאוד יפה, תוסיפי הצללה למטה גם=]. החולצה ממש חמודה אהבתיD: אממ במכנסיים הכל אותו דבר, הכפלים צריכים לבוא באזור שיש את הסוגר, ובסוף.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifחביבה ביותר../images/Emo13.gif

רק שיש דבר אחד שהפריע לי, ההדפס בחולצה צריך להיות מוצלל כמו החולצה.

Kurokawa

New member
ממ....ישנה. S:

בזמן האחרון אני עושה הרבה דולי שטויות.. אין כוח להשקיע.. ורק עכשיו אני באמצע להכין דולי שהיא כביכול מושקעת..P= אז אני לא אשים דולי לא מושקעת אשים דולי ישנה, שהופיעה כאן כבר, אבל אני מרגישה שמשהו בה לא בסדר. בייס מ Dolls N' Stuff

ינקיפנק

New member
זה פיקסלים??

זה קצת נראה כמו אפקטים...לא משנה. דולי ממש יפה, החצאית מקורית לאללה..

נׁעה

New member
היא יפה!

ומקורית... ! אבל היא נראת קצת אובר-אפקטד. הניטים צריכים ברק ואת השיער הייתי עושה עבה יותר... וגם אולי מוסיפה כמה קצה של שפיץ או שניים שנמצאים כאילו מאחורי הראש. ומה זה הקווים האלו על הסוליה של הנעל...?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני זוכרת אותה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

גרררר
היא הייתה לאיזו משימה או משהו, נכון?^^

ינקיפנק

New member
ושוב אני שמה, פעם שניה...

יאי, נכנסת! בייס מבאניסטיק, אני הצללתי אותו
והיא מתה, מקליע. יאפ. כואב.

נׁעה

New member
וואו.

עמ.. תגידי לה שבפם הבאה שיורים בה, שתלבש משהו קודם...
.. סתם. היא ממש ממש יפה!

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif.

אממ השיער ממש יפה, אבל תחלקי אותו לקבוצות קטנות יותר שיהיה פחות נוקשה, ותוסיפי עוד גוון=] אממ אין לי מושג איך לעשות דם אז אני לא ממש דיועת איך להסביר, אולי שקוף יותר. אבל היא מדהימה ממש אהבתי

שונאת אותה!

סליחה ששרשרתי בחדשות, התבלבלתי [שלומיאלית שכמותי] מועתק מההודעה הקודמת: היא מכוערת, פשוטה, וכל כך לא עכשווית. המכנס עדיין לא מוצלל. יש טיוט של בקבוק שאני הכנתי ונעזרתי בטיוט אחר. אני לא יודעת איך לשלב אותו בשיער \= ואיך להמשיך אותו? יש הצעות? בייס מפינק לנד.

Wandering Star

New member
חסר לה ציצי אחד

וזה יהיה יותר יפה אם השיער היה יותר 'נוזלי' כזה, והיה נשפך גם על היד ובין השדיים. כמו כן, השילוב של הדם עם העור לא טוב כ"כ, תנסי לעשות אותו שקוף יותר. אה, ותלכלכי אותה קצת (באיזור התחתונים ואיפה שיש נקודת מגע של הגוף עם העור. חוץ מזה היא ממש טובה. הדם שעל הרצפה גאוני.

למעלה