ואם כבר

DaRk ShinES

New member
נממ מקסימה אבל בכל אופן מיני ת"ב

בגלל שהיא למיס אני מציעה לך כאן הצעות שלרוב לא נותנים אבל על מנת שתראה יותר יפה רצוי להקשיב להן אם בא לך
בשיער ממש יפה אבל יש לה יותר מדי מצח, תנסי לזרוק קצת פוני או שוונצים על המצח, אם לא הולך תקטיני אותו.השיער לא מצליל על המצח. הגבות שלה נורא עבות
תדקקי אותן כי היא נראית כמו גבר
אם כבר אז כבר כדאי להחליף צבע לעיניים היא תראה הרבה יותר יפה עם עיניים טיפה יותר בהירות.
החולצה שמתחת יש יותר מדי קפלים. אני מעדיפה את הגירסה השמאלית לחולצה ולחצאית.
החצאית ממש יפה אבל לא מצלילה על הרגל. האולסטאר קצת קטן למידות של הגובה שלה לדעתי אבל הוא מקסים, תגדילי טיפה את הנעל והיא תהיה מדהימה עם הצללה פשוטה ויפה
בהצלחה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהופ קפה.

לא גמור, מלפני שבוע בערך
אני אוהבת רק את החולצות, ואני מודעת לכך שיש המון קפלים, אבל אני עדיין אוהבת
תעזרו לי בבקשה עם השיער של שניהם, עם הבן בכלל לא הצלחתי והשער של הבת יצא זוועה
[חוץ מהסרט. אני אוהבת אותו.] [רואים שה-מ-ו-ן זמן לא נגעתי בדוליז
]

נׁעה

New member
חמוד

עממ, בקשר לשיער של הבחורה - השיער שעשית יוצא מנקודה אחת והולך כולו אחורה. זה לא הגיוני - לשיער יש גמישות, הוא מתפזר על כל הראש, גם לצדדים, והוא יוצא בד"כ משביל שהולך לכל אורך הראש. אבל גם אם השיער מסורק אחורה, בלי שביל, הוא עדיין לא הולך רק אחורה אלא מתפזר. את החלקים היותר קרובים לאוזן של הסרט כבר בכלל לא צריך לראות - השיער אמור ליפול על הסרט בחלק הזה ולהסתיר אותו. הבנת מה אני רוצה ממך?

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifפינקיז.

כרגע סיימתי. עריכת פנים שלי, לא סובלת את הפנים של הבייס
איזו גרסה עדיפה? ההבדל הוא בחצאית. לא עשיתי דוליז כבר המון זמן:|

../images/Emo221.gif אהבתי ../images/Emo9.gif

תוסיפי ברק בשער, צד אחורי לחצאית והצללות על
ולדעתי זאת עם התכשית והכיתוב בחצאית יותר יפה

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifמקבימה ../images/Emo99.gif

יש בחולצה יותר מידי קפלים.זה לא מתאים לצורה משולשת כזו.... תוסיפי עוד צד אחורי בחצאית. בשיער צריך יותר מהגוונים הכהים ועוד ברק.ושוונצים

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif החולצה מדהימה../images/Emo99.gif

בשיער, קבוצות השיער צריכות לצאת מהשביל, ולא לבוא מאחורה(המחשה בקובץ). חוץ מזה הצללות עצמן טובות
בחצאית, דבר שלי אישיתי מפריע, הקפל אמור ללכת לאורך כל החצאית ואין ברק רק באמצע(המחשה בקובץ-צד ימין מה הכוונה, צד שמאל דוגמא) אני מקווה שהבנת

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מממ... טאטו. האיכות סאקס, העברתי מהמחשב השני. בייס - ענתיק שלי. נו, מה... מותר לי!

למעלה