איפה השרשור הראשון?../images/Emo103.gif
רציתי לראות מה כתבתי אבל לא מצאתי>: אז.. 10.10.1990- נולדתי! הייתי מזה גוזלי, כיף לאחים שלי! חח

עומר היה בן 7 ותמר בת 3.. היא לא מתה עליי אז קנו לה בובה גדולה כזו [נגיד, הרבה יותר גדולה ממה שאני הייתי] והיא קראה לה..שחר! מקורי. נולדתי בבי"ח מאיר בכפר-סבא אבל בכלל גרתי בהוד השרון.. בגיל 10 חודשים עברתי לגור ברעות, יישוב קטן וחמוד שהיה אז בחיתוליו. [אוקיי, הוא היה מ-כ-וער. התגבר על זה] כשהייתי בת 3וחצי בערך פפסי, כלבה של בנידודים המליטה, ואנחנו קיבלנו אוצר בלונדיני שענה לשם אניקה. יפה

ב9.8.94 [כמה חודשים אחרי אניקה] הגיע עוד גוזלי- אורי! מאז הוא כבר גדל והפך מגוזל לילד המעצבן בעולם. מילא:| איפושהו ביולי או אוגוסט 95 עברנו לחצרים כי אבא מונה למפקד על איזו טייסת.. פשוט
אהבתי לגור שם! היה כ"כ כיף. את גן חובה העברתי בבסיס [הייתי מלכת הגן כי ידעתי לכתוב. כמה מדליק] בכיתה א' למדתי בבי"ס אזורי- הסעות ושטויות.. בסוף כיתה א' חזרנו לבית ברעות וללכת לבי"ס היה די שוק כי הלכתי ב-ר-ג-ל.. קמתי יחסית מאוחר והכל.. בכיתה ב' הייתי עם כל החברות מגן טרום חובה אז היה בסדר

בפסח של כיתה ב' סבתא נפטרה.. הייתי ממש היסטרית, בטוחה שעובדים עליי וזה.. אחרי הלוויה [לא הייתי בה] הייתי חולמת שמכניסים אותה למקרר של גופות והיא בכלל חיה וזה היה מזעזע. בסוף כיתה ד' החליטו שמשלוש כיתות הופכים אותנו לשתיים, והייתה לי כיתה תותחית! הייתה לנו חבורת מגניבים גדולה כזו והיה כיף חיים. בדיוק באמצע החופש הגדול שבין ד' לה' [1.8.00] רואי נולד

כבר הייתי מספיק גדולה כדי להחזיק אותו בלי לבקש, לטייל איתו והכל.. הוא היה כזה צעצוע חמוד! עכשיו הוא קצת מפלץ רוב הזמן אבל אני מתה עליו בספטמבר 00 אבא הוסמך סופית להיות טייס באלעל- שזה לראות אותו קצת פחות ממש שאני רגילה ולראות עולם הרבה יותר ממה שאני רגילה. אני אוהבת את זה דווקא

7.10.00 סבא נפטר מסרטן בריאות שגילו לו שבוע לפני. זה היה יום שבת ויום אחרי זה היתה הלוויה שזה היה יום כיפור ולא ידעתי אם מותר לי לצאת להסתובב ברחוב או לא.. בסוף נסעתי ולא סיפרתי לאף אחד שהוא נפטר בכלל.. שלושה ימים אחרי זה היה לי אחד הימי הולדת הגרועים O__o גם על סבא הייתי חולמת מלא בחודש שאחרי המוות- חלומות יותר גרועים מעל סבתא אפילו.. פה נגמרו לי הסבא וסבתא מצד אמא. מצד אבא יש לי רק סבא ואשתו. [סבתא נפטרה כשאבא היה בן 22] המעבר לחטיבה לא היה לי טראומתי או משהו סטייל זה, בנובמבר של אותה שנה רבתי עם שתי החברות הכי טובות שהיו לי בעולם והיו איתי בכיתה.. שנאתי לבוא לבי"ס כי היו לי איזה ארבעה חברים בנים בכיתה וזהו. היו לי עוד חברות אבל בכיתות אחרות. בסוף ז' ביקשתי לעבור כיתה ונתנו לייי

כיתה ח' היא אחת הטובות שהיו לי בחיים. עברתי לח'1 שהייתה הכי טובה בשכבה! יאווו מתתי עליה. חזרתי לצופים והייתה לי שנה מדהימה שם. בסוף ח' התחלתי להסתובב עם חבורה גדולה כזו של בנים ובנות מהגדוד והיה איזה מישהו שממש רצה אותי ואז אני אותו אבל היינו ביישנים ולא יצא כלום. [לא נוראאאא] בכיתה י' קיבלתי הדרכת ו'- חלום חיי 1#.. הייתה לי שנה מעולה בצופים, גם מבחינה שכבגית, צוותית ובעיקר עם החניכים. בטיול השנתי של כיתה י' התחברנו עם חבורה של בנות- משהו הומורסיטי כזה.. איכשהו נשארנו חבורה עד היום, אנחנו 15 בנות ובאמת שאין אחת שאני לא אוהבת ואני כ"כ שמחה שאלו הן החברות שלי. 16.5.06- נשיקה ראשונה. לא משהו כ"כ משמעותי אם נתחשב בעובדה שאני לא זוכרת כלום כי הייתי מחוקה מהתחת

אבל התוצאות טובות! 10.6.06- עמרי ואני נהיינו חברים

חבר ראשון, בהחלט אהבה ראשונה וכל הנלווה לזה.. באופק נראית חתונה
השנה [יא] קיבלתי הדרכת ח'- חלום חיי 2#. אם חשבתי שהשישית שלי הייתה טובה- אז השנה פשוט הפתיעה אותי כ"כ לטובה. החניכים היו מדהימים, הצוות הפך להיות האנשים שמכירים אותי הכי טוב מכולם, יודעים עליי הכי הרבה, רואים אותי הכי הרבה.. אני פשוט אוהבת אותם וכ"כ שמחה שיצא לי להיות חלק מהם. קיבלתי ראש חלוץ- חלום 3#. [חח החלומות צופים שלי מקסימים], היה קצת קשה, קצת מתיש, אבל מקום ראשון [אחרי תשע שנים] לא בא ברגל ואני הכי גאה בעולם

שנה הבאה אני אהיה ראשגדית ח', שזה שונה ממה שאני רגילה אבל אני בטוחה שיהיה לי אדיר. ו..טוב, אלו הם חיי?