"ואז הוא אמר.."

"ואז הוא אמר.."

האם אתם נוהגים להגיע לכל שיעור ושיעור? האם לפעמים אתם מגיעים לאוניברסיטה ופשוט לא מתחשק לכם להכנס? כמה פעמים יצא לכם להבריז משיעורים? ממש מתחשק לי לדעת מה דעתכם.. (וכן לחלקנו עוד לא היה שיעור אחד
)

mtap18

New member
אני מגיעה

אני אישית מגיעה כמעט לכל השיעורים... חוץ מעונשין שנה שעברה שלא הגעתי לחצי מהשיעורים שנה שעברה פשוט מהסיבה שהמרצה היה ממש מכתיב והיה לנו סיכומים מילה במילה שלו משנה קודמת... השנה יצא לי להבריז פעמיים , אבל אני ממש לא אוהבת להבריז. קשה לי להבין מסיכומים של אחרים ואני שונאת להתחיל להשוות שלוש גרסאות של כל שיעור שלא הייתי בו... האמת נראה לי שזה עניין של הרגל- מי שרגיל ללמוד מסיכומים של אחרים זה בד"כ לא מפריע לו.

BlackUnicorn

New member
זה עניין תקופתי ותלוי בקורס.

בשנה א'+ב' הברזתי די הרבה בעיקר בגלל שבשנה א' שנאתי את הקורסים, אבל בעיקר בגלל שעבדתי ולא היה לי זמן. עם זאת כשיש קורס ממש מעניין אני לא מפספסת אותו אלא אם כן אני חולה.. כשאני חולה יש לי חוק - אני לא מגיעה לא משנה מה. אין דבר שאני יותר לא מבינה מאשר אנשים חולים שמגיעים לאוניברסיטה ומדביקים את כולם. לא רוצה על המצפון שלי אנשים חולים, חוץ מזה שמבריאים יותר מהר בבית. השנה בכל מקרה דווקא בהתחלה הגעתי לכל שיעור ושיעור, אבל לאחרונה יוצא לי להבריז די הרבה, בגלל הייאוש מהשביתה הזו. אבל אני עדיין מגיעה יחסית הרבה.

sacrament

New member
מגיעה להכל

בעיקר כי אין לי כוח לבקש מאחרים סיכומים אחר כך, ואני סומכת על הסיכומים שלי הכי טוב. ולמעשה- כשנמצאים בשיעור יותר קל להבין את החומר (לפחות לי). הייתה פעם אחת שהגעתי לשיעור והלכתי ממש דקה לפני כי לא הרגשתי טוב. אבל חוץ מזה הגעתי השנה להכל. תמיד מצחיקים אותי אלה שבשיעור אחרון רק מגיעים ומשונררים ממישהו את הסיכומים שלו. אני זוכרת ששנה שעברה יצאתי מאיזה קורס בשיעור האחרון...ואיזו מישהי הייתה בטלפון וכמעט בכתה: "את לא מבינה, באתי לשיעור האחרון, וחיפשתי את א' (השם שמור במערכת)- אבל א' ידע כנראה שכולם יתנפלו עליו עם בקשות של סיכומים, אז הוא לא בא! איזה חוצפן/מכוער/טמבל, אני שונאת אותו" (ועוד כל מיני קללות חביבות). ועל זה יאמר- חוצפנית! /-: כאילו שמישהו חייב לה משהו.

Lanni

New member
וואלה מנסה להגיע להכל

גם אם זה קורסים שלא הייתי כותב כלום ומצלם מאחרים, וגם אם זה קורסים שהייתי רושם בהם, באותה מידה מהבחינה הזאת אני דווקא בסדר, הבעיה מתחילה כשאני יושב בשיעור ואין לימושג בכלל על מה מדברים וכולי מנותק לגמרי, ועדיין אני נשאר ומקבל כאב ראש

סינתזה

New member
מגיעה לרובם

בבינתחומי יש חובת נוכחות מוצהרת, אם כי לא כל המרצים בודקים (וגם אלה שכן, בד"כ מעבירים רשימות ואפשר להחתים). בכל מקרה, אני מגיעה לרוב ההרצאות והתרגולים ואפילו מתקתקת במרץ. עוד מרגישה "צעירה" מדי להברזות אבל בהכרותי את ההסטוריה שלי מהתיכון, גם זה יגיע. בגדול...

למעלה