ואו הרבה חדשים!!

frolic

New member
חח..

הקריות שולטים משהו ^_^ ובכל הקריות יש בנות יפות :))) {תודה}

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo192.gif

שם: שרונה גיל: 20 מיקום: רמלה דרכים להתקשרות: [email protected] כמה זמן עם החבר? עוד מעט שנה
איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? כרגע אין עוד מקום קבוע מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) שירות לאומי תמונה!!! ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? מגרש ביתי,סמולוויל

אני אני אני!

שם: מור גיל: 18 וחצי מיקום: ראשל''צ כמה זמן עם החבר? בסוף אוגוסט ב''ה בלי עין הרע שנתיים!! איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? מותר מותר...תותחנים וכרגע הוא יצא לקורס מכ''ים מה עושה בחיים? כרגע אני עובדת..הגיוס שלי מתקרב לאט לאט..ב''ה 19.08.07 אני מתגייסת למדריכת הנדסה :) חחח זה באמת לא קשור..אמממ סידרה..אין משהו מיוחד שאני אוהבת..לא יוצא לי לראות הרבה טלויזיה האמת..

devilz

New member
מדריכת הנדסה../images/Emo9.gif מגניב לך בערך תפקיד החלומות

שלי..

hili89

New member
אני אני אני:)

שם: הילי גיל: 18 וחצי מיקום: רחובות דרכים להתקשרות: אין... כמה זמן עם החבר? שנה וחצי איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? התגייס היום:( חטיבה 900-כפיר. מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) צבא-מדריכת חי"ר תמונה!!!-----אין.. ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? בחירה קשה..יש המון.

Conviction

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: הדר. גיל: 17. מיקום: ת"א. דרכים להתקשרות: מסנג'ר - [email protected] כמה זמן עם החבר? 7 חודשים. איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? חיל האוויר. מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) לומדת.. שמיניסטית לעתיד. תמונה!!!
מה הסדרה שאת הכי אוהבת? חברים

Heels

New member
נו שיהיה :)

שם: הילה
דרכים להתקשרות: מסן - [email protected]
כמה זמן עם החבר? תאמינו לי אם אני אגיד שאני לא זוכרת? אבל לא יותר מידי זמן..
איפה החבר משרת? מפקדת מיט"ב. אללה ג'ובניק שלי! מפקדה לידי
מה עושה בחיים? "צלם צבאי" = מפיקה ותסריטאית ביחידת ההסרטה של חיל חינוך
תמונה!
מה הסדרה שאת הכי אוהבת: הבורר

Lost Lullaby

New member
ציף ציף

גיל: 18 מיקום: נתניה. אבל ל12 השבועות הקרובים- בהד החינוך והנוער
דרכים להתקשרות: תשלחו מסר ותדעו P: כמה זמן עם החבר? 8 חודש איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? אממ פקח טיסה בבסיס בצפון שדי נסגר ברגעים אלו ואני לא בטוחה שהבנתי מה הולך הלאה מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) צבא
תמונה מאילת כשנסענו לפני הגיוס שלי סדרה... אין לי מושג, לא רואה טלויזיה

Woman In White

New member
באיחור כמו תמיד ../images/Emo3.gif

צריך לבלות יותר במחשב
שם: ליסה גיל: 18 מיקום: אשקלון ( חור כזה
) דרכים להתקשרות: מסרים
כמה זמן עם החבר? חודשיים בערך.. איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? חיל האויר
מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) מובטלת ת'אמת
עוד מעט השירות
עוד חודש חח תמונה!!!
ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? ואי ת'אמת זאת שאלה מאוד טובה
אממ .. אני אוהבת השרדות זה יותר ריאלטי אבל נו טוב שיהיה

McBlack

New member
חלאס, נמאס, כל שירשור עם תמונות אתן גורמות לי

להרגיש כונפה, שכחו מזה שאשים פה תמונה
שם: מאיה גיל: בקרוב 18
מיקום: כפר תבור דרכים להתקשרות: מסרים... כמה זמן עם החבר? טכנית 16 ימים, תכלס נראה לי שקצת יותר... איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? מד"ן בסיס
מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) עובדת!!! ולומדת נהיגה
תמונה!!!
ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? פףףף לא יודעת, יש כמה. סאות'פארק, סימפסונס, האוס, בנות גילמור...

למעלה