ואו הרבה חדשים!!

B o o o o M

New member
ואו הרבה חדשים!!

הבא נעשה שרשור התפקדות!!
שם:
דרכים להתקשרות:
כמה זמן עם החבר?
איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)?
מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?)
תמונה!!! ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)-
מה הסדרה שאת הכי אוהבת?

B o o o o M

New member
אז אני מתפקדת! 1

שם: גלי גיל: 18 מיקום: בבית!
סתם, מרכז דרכים להתקשרות: מסרים! כמה זמן עם החבר? חצי שנה כמעט טפו טפו איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? צנחנים מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) בין לימודים לצבא, עובדת בינתיים
ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? יש יותר מדיי, כל דבר בYES STARS כמעט

MirkuSH

New member
גמנייי

שם: מירי גיל: עוד חודש 18 מיקום: דימונה/הרצליה דרכים להתקשרות: מסרים או 2208897 כמה זמן עם החבר? שנה וכמעט חודש איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? ח"א מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) עולה ל י"ב תמונה!!! ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? אוייי אין לי מושג חחחח

יאללה גם אני...

שם: אירנה גיל: 19 וחצי מיקום: עכו דרכים להתקשרות: מסרים ושם אני מוכנה לתת יותר כמה זמן עם החבר? שנה וחצי איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? חיל הים מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) לומדת- סטודנטית שנה ב', עובדת- שירות לקוחות, צבא- עתודאית תמונה!!! תמונה מיום הולדת 18 לפני שנה וחצי, היום הראשון בו נפגשתי עם אהובי... ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? אמממ חברים...אף פעם לא נמאס

מאורי6

New member
מתפקדת!

שם: מאור
דרכים להתקשרות: 284531452 [email protected]
כמה זמן עם החבר?: חודשיים וחצי [המאושרים בחיי]
מה עושה בחיים? תכל'ס כלום
מה הסדרה שאת הכי אוהבת? ואללה אין לי מושג:S תמונה ניסיתי לצרף..מקווה שהצלחתי..בורה שכמותי

ToryMaster

New member
do you actually live there?

פסטיבל המחולות בייבה, אפשר לחשוב שרק אתמול הגעת לאיזור

מאורי6

New member
אז למה ליז פה בסופשבוע

אם הפסטיבל מתחיל ביום שני? הא? הא? הא? איך אני מתרגשת מהפסטיבל השנה... לא יודעת למה... [אולי רק כי שנה שעברה התגברתי על הפחד מזיקוקים?:S] מי באה?

OgaliO

New member
חח =\

שמעי, הייתי אמורה לבוא עם המשפחה שלי והם באים עם חברים שאני לא סובלת וממש לא באלי להיות איתם 4 ימים, ואם הייתי באה זה היה יוצא על החצי שנה עם החבר + יום האהבה .. אז לא יודעת
חח לא נורא

מתפקדת גם :)

שם:סיון גיל:16 מיקום: בנימינה למי יודע איפה זה.. דרכים להתקשרות: [email protected] (מסנגר) כמה זמן עם החבר? שנה ושבועיים איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? בועד שבועיים מתגייס לתותחנים מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?)- איתו עד הגיוס ואז בית ספר מתישהו תמונה!!! ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? אמממ בחברה גבוהה:p

Jeanne D Arc

New member
אוך בנימינה

עד שהבנתי שם מאיזה כיוון באה הרכבת כמעט פספסתי אותה

למעלה