ואו הרבה חדשים!!

Jeanne D Arc

New member
מחר ../images/Emo9.gif

שם: ז'אנה גיל: 17 וחצי מיקום: רחובות דרכים להתקשרות: 211805349 (ומסן במסרים) כמה זמן עם החבר? ביום שישי שנה
איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? בהנדסה קרבית מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?)- לומדת ועובדת
תמונה!!! ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? סמולוויל וורוניקה מארס

OgaliO

New member
../images/Emo124.gif גם אני פה ../images/Emo9.gif

שם:
גלי
לא השתנה
דרכים לתקשורת:
מסרים, מסן+איסי במסר
כמה זמן עם החבר?
חצי שנה שבוע הבא
*| איפה החבר משרת? קרוב לבית
מה עושה בחיים?
בעקרון לומדת אבל עכשיו קיץ, אז בעיקר נהנת
הסדרה שאת הכי אוהבת?
ממ.. לא רואה כ"כ טלוויזיה אבל - ניפטאק, הבורר
, הכל דבש וכאלה .. תמונה
תסתפקו בזאת עד שיגיעו התמונות היפות

Ray512

New member
עוד התפקדות? אוקיי ../images/Emo13.gif

לכבוד העובדה שיש לי עברית במחשב הזה ויכולות הקלדה עיוורת שמסתבר שיש לי. תמונה אין לי, אבל לא נורא. תסתדרו
שם: ריטה
דרכים להתקשרות: מסנג'ר ומסרים. נמ. אין לי כח להעביר לאנגלית.
כמה זמן עם החבר: בקרוב חצי שנה.
איפה החבר משרת: אסור להגיד...
מה עושה בחיים: כלום
סתם, אמממ, לומדת. עוד שנה וזהו.
מה הסדרה שאת הכי אוהבת: נמלטים!
אין, מייקל סקופילד כזה הורס ^^

Clueless Maiden

New member
חזרתי מאיטליה:)

שם: אניקה גיל: עוד מעט 17 ^^ מיקום: אזור המרכז דרכים להתקשרות: מסנג'ר. כמה מן עם החבר? שנה ו4 חודשים איפה החבר משרת? צנחנים מה עושה בחיים? לומדת, עולה לי"ב סדרה: אנטומיה של גריי ואבודים ^^

פורום של כוסיות../images/Emo99.gif

שם: טל גיל: 17 וחצי מיקום: הוד השרון דרכים להתקשרות: מסנג'ר - [email protected], מסרים. כמה זמן עם החבר? ב-1.8 נהיה 7 חודשים
איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? תותחנים מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) לומדת, עולה לי"ב. לא קשור- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? מכושפות
, לויס וקלארק, ניפ טאק, חברים.. לא חסר
ותמונה

ToryMaster

New member
דה ז'ה וו

שם: יעל. גיל: 19. מיקום: קיבינימאט פינת טיזינאבי. דרכים להתקשרות: מסרים
כמה זמן עם החבר? אעעעע כמעט חודש מהדייט הראשון, נדמה, not keeping track of it. איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? חיל הים, סטילים. מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) כלום, כרגע. תמונה: כבר העליתי אותה, אבל הפעם היא מרוטשת. ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? מקלאוד

devilz

New member
אנינאני

שם: ליז... גיל: 18.. מיקום: אשדוד: דרכים להתקשרות: מה רע במסרים... כמה זמן עם החבר? 9 חודשים... איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? משטרה צבאית.... מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) שורפת זמן עד הצבא... 3 שבועות טו גו.... תמונה!!! כן כן... ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? פאמלי גאי

devilz

New member
אה... ג'ינג'ית.. וונה בי ג'ינג'ית../images/Emo3.gif

אני הוונה בי

PixieDust

New member
גמאני

[במסגרת האנונימיות [: ] שם: גיל: 16 וחצי דרכים להתקשרות: כמה זמן עם החבר: חודשיים איפה החבר משרת: צנחנים מה עושה בחיים: לא לומדת נכון לעשיו, לצערי גם לא עובדת סדרה: נמלטים#$%^

lia2sh

New member
עכשיו אני ../images/Emo3.gif

שם: לי-את
דרכים להתקשרות: ICQ - 326282869
כמה זמן עם החבר? שנתיים וחודשיים
איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? מודיעין שדה
מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?)סתם.. עובדת עד הצבא... תמונה!!! ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? מכושפות... סתם עכשיו מדי פעם רואה הנפילים - נחמד!

BaaaaaRi

New member
תורי להתפקד:]]

שם: בר גיל: 17 מיקום: טבריה דרכים להתקשרות: איסי/ מסן תבקשו... כמה זמן עם החבר? שנה וחצי איפה החבר משרת (אם מותר להגיד)? מתגייס עוד שבוע למג"ב.. מה עושה בחיים? (לומדת? עובדת? צבא?) עולה לי"ב בנתיים עובדת תמונה!!! ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת? ממ לא מתה על טלויזיה אבל אני רואה הבורר ונפילים.

frolic

New member
מתפקדת ^_^

שם: טל :)
דרכים להתקשרות: במסרים אפשר לקבל הכל =]
כמה זמן עם החבר: שנה ושבועיים 3> 3>
איפה החבר משרת (אם מותר להגיד): חיל האוויר..
מה עושה בחיים?: עובדת בבורגראנץ', סיימתי ללמוד, עוד 4 וחצי חודשים אני בצבא!
תמונה: יש בצד ^.^
ואחרון ולא קשור (כמו תמיד)- מה הסדרה שאת הכי אוהבת: כרגע זה CSI כלשהו, הם פשוט גאונים! אבל תמיד יש את חברים, נשואים פלוס ושטויות כאלה ואחרות ;)

למעלה