LeAnnDyIan
Well-known member
מארי אליס!!מי זאת?
מארי אליס!!מי זאת?
חצופים., אבל שאר השגרירים מנסים לבצע הפיכה
נכון. תכלס מוציא את ניה פחדנית.היא תיקח חלק בקרב בעצמה. אני אוהבת שללקסה אין שום בעיה להילחם בקרבות שלה.
איזה שיפוד מרשים!היא מעיפה את החנית לעבר ניה בזריקה מדהימה, הורגת אותה ומכריזה על רואן כבתור המלך החדש של אזגאדיה.
גרררבתוך המהומה הזו לינקולן נפצע![]()
אני שונאת את פייק בכל נפשי
- קלארק ולקסה נפגשות בחדר של קלארק, קלארק מטפלת ללקסה בפצעים. בארקדיה קיין מודיע לפייק שהוא נבחר להיות הצ'נסלור (הרג אותי כשפייק שואל איפה אבי וקיין אומר לו שהיא הייתה רוצה להיות שם. חחח, ברור.) פייק מחליט לבטל את הקואליציה עם הגראונדרים. בקיצור, הולך להיות בלגן.
חחחחחח מי זאת עדימון ג'וניור?
- דיברנו לפני כמה פרקים על החבר של מילר, בסוף הוא כן מופיע בפרק, ייאי! יאללה תנו להם להתנשק ואני אהיה הכי מרוצה בעולם
(רק אם אפשר לתת לו שם בבקשה)
נכון
- הנשיקה שלינקולן נותן לאוקטביה בזמן שהם במרפאה
כן היא מהממת. אל תדאגי דילן תדאג לגיפים.
- בסצנה האחרונה של הפרק לקסה נראית מעולה.
כן, גם שם היה איזה משפט בקרב לא?וואו, זה היה פרק מאוד "משחקי הכס-י" אולי הכי קרוב שהיה לנו עד עכשיו.
ממש רק יותר גרועבפינת הטמטום- פייק! ולצערי גם בלאמי. אויש פייק, אתה כ"כ אבי וקיין של תחילת עונה שעברה.
אני לא אומרת לא לחשוד, אני לא אומרת לא להיות עירניים, אני לא אומרת לא להישאר עם היד על הדופק ולשים לב מה קורה. כל זה בסדר. אבל לא יוצאים למלחמה עם אנשים שהייתם איתם בהפסקת אש שהחזיקה 3 חודשים ימפגרים! לא בכזאת מהירות, לא בכזה ביטחון. טמטום אלוהי!
נכון!!!!!!!!!! אני לא יכולה להתמודד עם זה שוב.ומיילא הוא, אבל בלאמי! אתה היית עכשיו 3 חודשים בהפסקת אש. אתה ראית את אינדרה משתפת איתכם פעולה. אתה יודע שאקו זה אומות הקרח ולא טריקרו. אתה צריך לדעת טוב יותר מזה. זה כן אשמתך שהאמנת לה כ"כ מהר. לא הכרת אותה מספיק כדי להאמין לה, אבל זה לא קשור לטריקרו שלא עשו לכם כלום. עכשיו פייק נבחר לצ'נסלור והם יצאו למלחמה הכי מטומטמת בעולם![]()
אינף סייד. כל הבחירות היו נכונות. חכם להרוג את מלכת הקרח ולהכתיר את רואן כמלך. זהו ציון 100. כל הכבוד.
אה זהו ידעתי שהיה דבר כזה.הקרב היה ממש מגניב, הזכיר לי את סצנת הקרב של אוברין מרטל וההר במשחקי הכס.
חחחחח כןהצחיק אותי שבסוף היא שואלת את לקסה "את מדברת על עוד משהו חוץ מהמוות שלך
חחח סימנת בקו כי הם כבר לא ביחד? כי מזמן הם לא העלו תמונות ביחד באינסטגרם אני גם חושדת. חבל היו חמודים נורא.(אגב עדי, מכיוון שרק הפרק ראינו את אונטרי עכשיו זה בטוח לספר לך פריט טריוויה קטן שהיא הבת זוג של מרפי במציאות.
שמתי לב טיפה עכשיו כשלקסה צעקה, וגם זה רק כי קראתי את זה אתמולהמלכה מתה (חחח איך שיפדה אותההרעתי בקול) LONG LIVE THE KING חח תמיד שהיא או קלארק צועקות משהו זה מרגיש כאילו הן ממש מתאמצות שהמבטא לא יתפלק להן (כי סרייסלי, זה קשה לצעוק עם מבטא. תנסו) וזה תמיד נשמע חמוד כזה כי לא הולך להן
![]()
מאיפה?מארי אליס!!
www.instagram.com
בחזרה למחנה, אוקטביה ולינקולן פותחים את הבוקר בקצת מזמוזיםכאלה חמודיםםם
ואיך הוא ליטף את הראש של בהתחלה לפני שהיא קמה
![]()
![]()
לא קלטתי שהוא אח שלה!ג'אהא מפיל את אח של אמורי לסם הקוקו
אח של אמורי איבד את זה ומאיים להרוג אותה כשמרפי מאיים להרוג את המחשב
וגם כשפרנשטיין מת הוא עלה לענן או משהו ועכשיו הוא שם (?) בלי העיוותים.
זה יותר חזק מדמיון אבל כן זה מה שרואים כשלוקחים את הצ'יפ הזה.
אוקי, נראה לי שהבנתי בערך.פרנקשטיין. עוזר כלשהו של אלי. נראה שהיא אוספת מוטציות שהוגלו מהחברה כדי שיעבדו בשבילה.
תודה על התשובות!קצת תשובות למיקי
"הבת שלך הרגה גם אותו" אויש ג'ספר, לך תקפוץ מצוק יא פאתט. מה אתה כזה באבל על פאקינג מאיה? אפילו גבות לא עשתה בשבילך.
חחחחהצחיק אותי שהשחקנית של אינדרה צייצה בטוויטר "בטח לא החלפת הרוק שציפתם לה"![]()
![]()
קלארק שולחת את לקסה להפליט את עצמה
אני גם לא אומרת שישר גם לא להאמין לה. אני אומרת קח שניה לחשוב על זה לפני שאתה כ"כ בטוח! אתה לא מכיר אותה כ"כ טוב וכבר הוכיחו בעבר שיכולים לבגוד בכם. ומי זאת אלה?מממ לאדעת כן, אני האמנתי לה בדיוק בגלל אלה. היה נראה שהיא בוגדת באנשים שלה כדי להזהיר אותו.
אויש זה תיסכל אותי כ"כ גם!לאאאאאאאא בלאמייייייייייייייייייייי מה יש לךךךךךךךךךךךךךךךך.
אני מצטערת אני לא מסוגלת לצפות בחלקים האלה של בלאמי מאבד את זה שוב, אני נאלצת לדלג עליהם ולהגיב מהזכרון/ סיכומים קודמים בלבד.
לא שמתי לב שגם ללקסה יש דם שחור! וגם לילדים.ומסתבר שהשומרת גם נייטבלאד, כמו הגנון של לקסה ולקסה עצמה, מה שזה לא אומר. יש להם דם שחור. מניחה שעוד נלמד על זה.
היה ברור לי שלקסה לא תמות, מה שכן היה טוויסט מפתיע שהיא הרגה את המלכה ולא את ג'ודי. אנחנו לא הכרנו אותו הרבה זמן והוא לגמרי היה יכול למות.אבל מתישהו היא על הרצפה והוא מתקרב עם החנית. בשלב זה צעקתי על המסך "אם תהרוג את הדה אני אהרוג אותך ג'ודי"!
אה, כן ראינו אותו? פספסתי את זהדיברנו לפני כמה פרקים על החבר של מילר, בסוף הוא כן מופיע בפרק, ייאי! יאללה תנו להם להתנשק ואני אהיה הכי מרוצה בעולם(רק אם אפשר לתת לו שם בבקשה)
כן! וגם שם הם יכולים לבחור נציגים שילחמו עבורם. מערכת משפט מפגרת יש להם. אם יש משפט- לא משנה איך הנאשם יוצא, הוא תמיד יכול לבחור משפט בקרב, ואז אם יש לו לוחם מספיק טוב הוא יכול לנצח בלי קשר להיגיון בכלל. אניוואי, כשאמרו להם לבחור נציגים שילחמו עבורם ישר הייתי כזה - game of thrones did it (למרות שאין לי מושג מה שודר קודם)כן, גם שם היה איזה משפט בקרב לא?
משהו כזה כןחחח... אז הוא מת בחיים האמיתיים אבל חי ב- AI?
מממ לאדעת כן, אני האמנתי לה בדיוק בגלל אלה
חחחחחחחחחחחחחחחחומי זאת אלה?
כן כשהיא נלחמה בג'ודי בשלב מסויים היא החזיקה את החרב שלו כ"כ חזק שהיא נחתכה וראו שהדם שלה שחור.לא שמתי לב שגם ללקסה יש דם שחור! וגם לילדים.
בהחלטהיה ברור לי שלקסה לא תמות, מה שכן היה טוויסט מפתיע שהיא הרגה את המלכה ולא את ג'ודי. אנחנו לא הכרנו אותו הרבה זמן והוא לגמרי היה יכול למות.
כן. בטקס אזכרה הזה הוא דיבר בשם איזה בחורה ואז התשייב ליד מילר ומילר כזה לחץ לו על היד בצורה בויפרינדית כזאת.אה, כן ראינו אותו? פספסתי את זה![]()
חחחח דביליכן! וגם שם הם יכולים לבחור נציגים שילחמו עבורם. מערכת משפט מפגרת יש להם. אם יש משפט- לא משנה איך הנאשם יוצא, הוא תמיד יכול לבחור משפט בקרב, ואז אם יש לו לוחם מספיק טוב הוא יכול לנצח בלי קשר להיגיון בכלל.
הפרק הזה שודר בתחילת 2016. לאדעת מתי משחקי הכס.אניוואי, כשאמרו להם לבחור נציגים שילחמו עבורם ישר הייתי כזה - game of thrones did it (למרות שאין לי מושג מה שודר קודם)
- לקסה וקלארק רוכבות לכיוון ארקדיה עם הגופה של ניה, בדרך הן עוברות בשדה שבו נמצא הצבא של טריקרו (שוחר שלום) שנשלח כדי להגן על סקייקרו, כולם נטבחו חוץ מאינדרה שמוסרת לקלארק שפייק הוא הצ'נסלור של סקייקרו והוא דוחה את השיוך של סקייקרו לקואליציה
לקסה רוצה לנקום ומחליטה להרוס את ארקדיה וכל תושביה, קלארק מבקשת ממנה ללכת לבדוק מה קרה אבל לקסה מסרבת לשחרר אותה. קלארק מבקשת מאינדרה ליצור קשר עם קיין על מנת שיבוא לשדה. קיין שמקבל את המסר מבקש מאוקטביה ללכת במקומו. אוקטביה מגיעה לשדה, היא נפגשת עם קלארק, לקסה ואינדרה ומספרת לקלארק מה קרה במחנה בימים האחרונים. קלארק רוצה לדבר עם בלאמי אבל אוקטביה אומרת לה שבלאמי הוא חלק מזה.
- אוקטביה לוקחת את קלארק לארקדיה, אחרי ריב עם בלאמי במסדרון היא גורמת לו לבוא איתה לחדר ואז מפגישה בינו לבין קלארק. קלארק מנסה לשכנע אותו לתקן את המצב ולמנוע מלחמה אבל בלאמי אוזק אותה. הוא מוביל אותה במסדרון, אוקטביה עוצרת בעדם והיא קלארק מעלפות את בלאמי ובורחות מארקדיה.
מפתיעקלארק חוזרת ללקסה ומתחננת שלא תנקום בסקייקרו, היא מצליחה לעשות את זה.
בהתחלה לא קלטתי איפה הוא. איך הוא הגיע לשם? יש לו מכשיר טלפורטציה? איזה משוגע הוא נשמע לכולם עם הממבו ג'מבו שלו והחברה הדימיונית שלו. כולם היו כזהג'אהא חוזר לארקדיה. הוא מסרב לוותר על התיק של אלי וכשאבי מגיעה ומבשרת לו שהחבר שלו מת, הוא אומר לה שמוות זה לא הסוף ובטח כל מה שאבי יכלה לחשוב זה: מה??? במרפאה, ג'אהא נפגש עם קיין ואחד הקטעים האהובים עליי הוא כשאבי אומרת לקיין: "תשאל אותו איפה הוא היה." "תשאל את החבר שלו אוטן." [מראים שוט של אוטן מת] אני מתה לדעת מה הייתה התגובה שלה כשג'אהא סיפר להג'אהא ממשיך להתנהג בצורה מוזרה כשהוא הולך לפגוש את פייק ומתחיל לדבר איתו על כמה הוא רוצה להציל את האנשים שלהם, אפילו אלי קלטה שזה גורם לו להיראות כמו אידיוט. פייק (שכנראה מיואש מדברים ג'אהא אומר) מאשר לו לעשות מה שהוא רוצה כל עוד זה לא מפריע למטרה של פייק. ג'אהא מנסה לשכנע אנשים להצטרף לעיר האורות, הוא מתאר את המקום כחסר כאב ורייבן אומרת לו שזה שקר.
רייבן החליטה להגיד כן לסמים! קשה לי להגיד שאני מאשימה אותה.ג'אהא מבקר את רייבן ומביא לה הצ'יפ. רייבן מתוסכלת מהכאב, היא מחליטה לבלוע את הצ'יפ ואז מתגלה בפניה אלי.
יאאא איזה חמודים! בוני וקלייד שלי! החלק הכי טוב בפרק לדעתי. היה מבאס כשהיא רצתה לעזוב, אח שלך כבר מת גם ככה, (אה סליחה, הוא בעיר האורות). אבל אז בסוף היא נשארהמרפי ואמורי עובדים על אנשים, מרפי משחק אותה מת ואז כשעובר מישהו בדרך הם שודדים אותו. באחת הפעמים הם נתקלים במישהו הלא נכון במהלך האיומים על חייו של מרפי, הצ'יפ שג'אהא שם למרפי בכיס נופל לאדמה ואנשי הטריקרו שואלים את מרפי מאיפה יש לו את הסמל הקדוש ולוקחים אותו איתם.
ברנדה סטרונג שיחקה את מרי אליס יאנג בעקרות בית נואשות (היא מתה בפרק הראשון, אבל מקריינת את כל הסדרה מהעולם הבא)מאיפה?
יאווווווווווופייק הוא הצ'נסלור של סקייקרו והוא דוחה את השיוך של סקייקרו לקואליציה![]()
אני מתעצבנת מלקרוא את זה, לא סתם דילגתי על זה עכשיו
- בינתיים, פייק מתכנן להשתלט על כפר של גראונדרים באזור על מנת שיהיו לסקייקרו אספקה ושטח. בלאמי מסתייג מעט כשהוא מבין שהם יהרגו את תושבי הכפר. קיין ולינקולן מנסים לגרום לבלאמי להתאפס על עצמו אבל בלאמי רק מתגונן יותר בעמדה שלו ואפילו אומר ללינקולן: "לא עשינו שום דבר, הם התחילו עם הכל."
פייק מחליט שהצעד הבא שלו הוא לגרש את כל הגראונדרים החולים לתא מאסר, לינקולן מגיע ומתחיל לריב עם השומרים, פייק מחליט לעצור גם אותו.
ג'אהא חוזר לארקדיה. הוא מסרב לוותר על התיק של אלי וכשאבי מגיעה ומבשרת לו שהחבר שלו מת, הוא אומר לה שמוות זה לא הסוף ובטח כל מה שאבי יכלה לחשוב זה: מה???
ג'אהא ממשיך להתנהג בצורה מוזרה כשהוא הולך לפגוש את פייק ומתחיל לדבר איתו על כמה הוא רוצה להציל את האנשים שלהם, אפילו אלי קלטה שזה גורם לו להיראות כמו אידיוט.
יאוו מסכנה רייבן
- רייבן הנסערת מגיעה לדבר עם אבי במרפאה, אבי לא אישרה לה לחזור לעבודה שלה. במהלך עבודה, ג'אהא מבקר את רייבן ומביא לה הצ'יפ. רייבן מתוסכלת מהכאב, היא מחליטה לבלוע את הצ'יפ ואז מתגלה בפניה אלי.
חעחע שוב טעית בכותרת מה את ניק?ספוילר: פרק 205
לגמרי. אוף זה כמה פרקים קשים עכשיו. החדשות הטובות הן שזה יעבור והסדרה תיכף תחזור להיות מהנה.זה היה ברור שזה יקרה. והם עוד הרגו את כל הפצועים, כאילו עושים אותם בכוונה הכי רעים! יופי בלאמי תראה מה עשית! מי אתה בכלל? ידפוקים אתם תתחילו מלחמה. אין לי כוח אליכם כבר.
בהתחלה לא קלטתי איפה הוא. איך הוא הגיע לשם? יש לו מכשיר טלפורטציה? איזה משוגע הוא נשמע לכולם עם הממבו ג'מבו שלו והחברה הדימיונית שלו. כולם היו כזהמה הוא רוצה המחפוף הזה?!![]()
חחח דווקא עכשיו לגמרי לגיטמטי מבחינתי אם לקסה תמחק את סקייקרו (חוץ מהאנשים שאני אוהבת). הם הרוויחו את זה האהבליםמפתיענראה מה יקרה עכשיו. האם לקסה תגאל את עצמה בעיני?
לגמרי, מסכנהרייבן החליטה להגיד כן לסמים! קשה לי להגיד שאני מאשימה אותה.
יאיי ממורייאאא איזה חמודים! בוני וקלייד שלי!
אוי לאהחלק הכי טוב בפרק לדעתי. היה מבאס כשהיא רצתה לעזוב, אח שלך כבר מת גם ככה, (אה סליחה, הוא בעיר האורות). אבל אז בסוף היא נשארהייאי. אבל אז לוקחים את מרפי! לא!!
כןן תראי לכולם!!אוף טופיק קצת, חשבתי להראות לאחים שלי את הסדרה (הם ראו רק את הפרק הראשון ואהבו), הם זורמים עם זה אבל נדמה לי שאחכה שנסיים את הסדרה ואז אראה איתם. אני רוצה שהסדרה רק תהיה שלי בזמן הקרוב. מכירים את זה?
והגיע הזמן לכתוב קצת על פרק 6אני אעבור על מה שכתבתן בהמשך, יש דברים שעניינו אותי.
וואו, נשבעת שגם אני חשבתי על זה!כל פעם שהם אומרים את הקללה הזאת למי שלא היה בתיבה זה מצחיק אותי. אולסו אני רואה עם הכתוביות בעברית והם מתרגמים את זה כ"לכ/י לעזאזל" או משהו כזה ואני נשבעת שאני שומעת "גו פאק יורסלף" אבל אז אני נזכרת שאין סיכוי שיתנו להם להגיד פאק בערוץ הזה.
כשלקסה קמה הייתי בטוחה שהן הולכות להתנשק, ממש חיכיתי שזה יקרה.אבל לקסה לא בענייני PDA. אז היא יורדת לקלארק בפרטי אהעהעעה
גם אני נהניתי מהשירבין לבין כולם בוגדים בכולם, יש בלאגן, מתחילים מלחמה, קלארק מנפנפת את בלאמי ויש זמרת ממש מהממת ששרה שיר בטריג ואני רוצה את זה באייטונס שלי עכשיו! (מצאתי את זה כבר באייטונס שלי תודה על ההתעניינות)
בדיוק. אני לא מוכנה לדעות של אחרים חוץ מהפורום הזה.אבל אני גם לגמרי מבינה למה את רוצה לשמור אותה לעצמך בינתיים. הכי טוב, תראי הכל, תהי מומחית, תעכלי מה שאת צריכה לבד (כלומר איתנו) ואז תראי להם.
אשמח.סיימתי גם את 6, לשים את הסיכום שלי קודם?
כן, התקדמתי אבל אני חוזרת על כל פרק אחרי שאני מסיימת אותו כדי שאהיה בקצב של השרשור.והתקדמת מעבר?
בדיוק!בדיוק. אני לא מוכנה לדעות של אחרים חוץ מהפורום הזה.
עד איפה?כן, התקדמתי אבל אני חוזרת על כל פרק אחרי שאני מסיימת אותו כדי שאהיה בקצב של השרשור.
יכול להיות שסיימתי את העונהעד איפה?
חחחחח אלוהים ישמור שתהיי בריאהיכול להיות שסיימתי את העונה![]()
אבל להגנתי לא תיכננתי את זה! פשוט נכנסתי ללחץ שהמחשב שלי יתפרק ולא רציתי לא לסיים את העונה לפני שהמחשב שלי שובק חיים.
אוקי טוב מאד.אבל כמו שאמרתי, אני חוזרת על כל פרק ובממילא עד שאני לא כותבת על הפרקים בפורום אני בכלל לא מרגישה שצפיתי בהם. התרגלתי לצפייה משותפת.
דווקא די טוב, זה נותן לי זמן לכתוב על הפרקים ולקרוא שמה שכתבתם. הדבר היחידי שמבאס זה שאין לי את אלמנט הציפייה. הייתי אומרת שאני אנסה לשנות את זה לפעם הבאה אבל כולנו יודעים איך זה יגמרחחחחח אלוהים ישמור שתהיי בריאה
איך את אבל עומדת בזה שאז את צריכה לחכות מלא לעונה הבאה כל פעם עד שאנחנו זזות?![]()
תודה!אוקי טוב מאד.
טובנו אז אני מניחה שאפשר לתת לך שרשורים נוספים, שלא תלכי לחפש דעות בשדות זרים.
306-308
תכלס, לא הבנתי ממש למה היינו צריכים את זה. כבר ראינו בפרקים הקודמים שהמצב הנפשי של ג'ספר לא ממש טוב.אוקי בחלק המיותר יחסית ג'ספר עדיין שיכור וממומרמר הולך לבקר בדרופ שיפ שבינתיים צמח בה דשא על ערימת הגופות החרוכות שהייתה שם. מסתבר שהוא הביא איתו את האפר של פין. למונטי נמאס והוא נוטש אותו שם. ואז ג'ספר הפיל את פין אוי לא. כבר עדיף את עלילות ג'אהא יש שם את מרפי ואמורי.
חחח, הרגת אותי כשאמרת שזה גןבמגדל הנר לקסה מסתבר מחלטרת כגננת לילדים, ביניהם מי שאמור להיות היורש שלה שהוא ילד קטן. לא פלא שהיא מפקדת כ"כ צעירה אם בגיל הזה הם מתחילים. וכשנגמר הגן מתחילים משחקי הכס. מלכת הקרח שנראית יותר כמו מכשפה מגיעה וממרידה את כולם נגד לקסה, ובסוף לקסה מאתגרת אותה למלחמה עד המוות. המלכה בוחרת בבן שלה, לקסה בוחרת בעצמה. קלארק מנסה לעצור את זה, ולהרוג את המלכה/מכשפה. והנסיך רואן שמסתבר לא מת על אמא שלו עוזר לה, אבל השומרת שלה עוצרת את זה, ומסתבר שהשומרת גם נייטבלאד, כמו הגנון של לקסה ולקסה עצמה, מה שזה לא אומר. יש להם דם שחור. מניחה שעוד נלמד על זה.
אז רק נייטבלאד יכולים להיות הדה?
חחח, חכי אני עוד צריכה לראות את הכי גאים שיש כדי להשתוות לרמה שלךחחחחחח מי זאת עדימון ג'וניור?![]()
שכחתי לציין את זה, זה אכן הייתה שורה מעולההצחיק אותי שבסוף היא שואלת את לקסה "את מדברת על עוד משהו חוץ מהמוות שלך"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.