It's Always Sunny
Well-known member
- מרפי נמצא בבונקר, הוא מגלה שהדלת ננעלה והוא לא יכול לצאת. הוא מנסה לשבור את הדלת בכל דרך אפשרית אבל שום דבר לא עובד ובסופו של דבר הוא מתייאש. הוא ממשיך לראות את הסרטונים, הפעם האלה שקדמו לסרטון שהראה את ההתאבדות של הבחור שאמר שמישהי גרמה לסוף העולם. אחרי הרבה פעמים שבהן הוא שומע את הסרטונים, הוא נתקל במידע חדש, ה-AI מציינת שתפתור את הבעיה שמפריעה לפקודת הליבה שלה (לשפר את החיים): יותר מדי אנשים על כדור הארץ. אחרי 3 חודשים בבונקר, מרפי מצלם לג'אהא וידאו (הרגע שירדה לו דמעה היה עצוב) אחר כך, הוא מוציא את האקדח שבהתחלה מצא על הרצפה ומתכונן להתאבד אבל בסוף לא מצליח. מיד לאחר מכן הדלת נפתחת ומרפי יוצא במהירות החוצה, הוא רואה את האחוזה שג'אהא גר בה, נכנס אליה, רואה את ג'אהא ומנסה להכות אותו, אבל הוא חלש מדי וג'אהא מרים אותו ולוקח אותו לנוח על הספה. מרפי מתעורר ורואה את ג'אהא עושה מדיטציה. אלי מופיעה ומספרת למרפי שג'אהא נמצא בעיר האורות, אחרי שג'אהא חוזר מהעיר האורות הוא אומר למרפי שלעולם החיצוני אין משמעות (אה, כן אז למה אתה חי באחוזה?
) ומרפי חושב שג'אהא יותר מטורף ממנו עצמו. מרפי שואל אם ג'אהא יודע שאלי שיגרה את הפצצות שגרמו לסוף העולם וג'אהא עונה שאלי לא הביאה לסוף העולם אלא הצילה אותו. יש לי כל כך הרבה דברים לומר על זה אבל אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל
מרפי רוצה לברוח משם. הלילה מגיע, מרפי מחכה לג'אהא בחוץ, ג'אהא מנסה לשכנע את מרפי לבוא איתו (ג'אהא: "אני זקוק לך." מרפי: "אוכל נוסף למפלצת הים?"
) הוא רוצה שמרפי יחווה את החוויה שהוא חווה ("בלי כאב, בלי שנאה, בלי קנאה.") אבל מרפי אומר שבלי כל הכאב, השנאה והקנאה לא יישאר בו כלום. הם נפרדים לשלום אבל אז אמורי, הבחורה שגנבה מג'אהא ומרפי את האספקה שלהם במדבר, מופיעה ומצליחה לשכנע את מרפי להצטרף למסע של ג'אהא.
- במחנה, בלאמי ולינקולן מתאמנים בלי חולצות (זה בטח שימח כמה מעריצים
), מסתבר שהם משתמשים בזה כבתור דרך לאמן את צוות סקייקרו. בלאמי מביא ללינקולן מדים של סקייקרו
בלאמי צריך ללכת לאזור שבע למיפוי. לינקולן רוצה להצטרף לסיור ביחד עם בלאמי אבל לקסה שמה על לינקולן פקודת מוות אז נוכחותו בשטח רק מקשה על כולם. בלאמי הולך לדבר עם קיין, הוא מבקש לתת לכל מי שנוסע איתו נשק, קיין מסכים אבל מזכיר לבלאמי שאסור להם להרוג. דבר נוסף שקיין מזכיר לבלאמי זה שכרגע כולם חושבים השלום שיש בין השבטים הוא אמיתי והוא צריך לדאוג שזה יישאר ככה. אחרי שבלאמי הולך, אבי שישנה על הספה מתעוררת ומתחילה להסתכל המפה שיש להם בחדר, היא עדיין מחפשת את קלארק אבל היא יודעת שיש גבול למה שאפשר לעשות, אם קלארק לא רוצה שימצאו אותה אז לא ימצאו אותה. חוזרים לבלאמי ששואל את מונטי למה הוא לא מוכן לנסיעה, מונטי מציין שהוא מוכן אבל ג'ספר שוב נרדם אחרי לילה של שתייה. הם גוררים את ג'ספר לרכב, לפני שבלאמי נכנס לרכב הוא מדבר עם בת הזוג שלו (פגשנו אותה לפני או שזו דמות חדשה?) והיא מביאה לו את האיליאדה במתנה, אני יודעת שיש שיפ לקלארק ובלאמי אבל אני מחבבת את החברה של בלאמי. מונטי מעיר את ג'ספר עם דלי מים וג'ספר מתחיל להכות מונטי, לפי ההתנהגות שלו נראה שהוא עדיין באבל על מאיה. הם יוצאים ברכב הצבאי, כנראה שהיה להם זמן ללמוד לנהוג במהלך הפגרה בין עונה 2 לעונה 3
אוקטביה רוכבת על הסוס ליד הרכב. במהלך הנסיעה ג'ספר שומע מוזיקה, מונטי מבקש שיפסיק עםזה אבל ג'ספר רק מוריד את האוזניות וחולק את המוזיקה עם כולם, בלאמי עוצר את מונטי מלומר משהו. בזכות המוזיקה של ג'ספר אנחנו זוכים לכמה רגעים שבהם כולם שרים ונהנים, ג'ספר אפילו קצת נהנה. זה לא נמשך יותר מדי זמן כי רייבן מקבלת התראה על משואת ביות שהגיעה מהתיבה. הם עוצרים ומגלים שהמשואה היא של תחנת החווה והיא הגיעה מאזור שמונה, מדינת הקרח. בלאמי מחליט לפעול בניגוד להוראות ולנסוע לאזור שמונה. הם מגיעים ליערות, שהם הגבול למדינת הקרח ואז הם נתקלים בלוחמים מאומת הקרח, הלוחמים מציינים את השם וונהדה, כשהם אומרים שסקייקרו מחפשים אותה. ג'ספר קולט שהמשואה נמצאת על אחד מהלוחמים, הוא מתקדם לעבר הלוחם ולוקח את המשואה, הלוחם תופס אותה ומאיים עליו עם סכין. הלוחמים רוצים לדעת איפה וונהדה וג'ספר מתחיל לצחוק, הלוחם שמחזיק אותו מתחיל לחתוך לו את הגרון בזמן שג'ספר מחייך. היה רגע שתהיתי האם ג'ספר עומד למות, אבל אז סקייקרו הורגים את כל הלוחמים ואוקטביה במיומנות מדהימה זורקת סכין לעבר הלוחם שמחזיק את ג'ספר. קיין יוצר קשר עם בלאמי uמבקש ממנו להגיע לאזור ארבע. מכאן הם מתפצלים, מונטי ובלאמי נוסעים עם הרכב והשאר רוכבים על הסוסים לעבר המחנה. בלאמי ומונטי מגיעים לאזור ארבע, הם נפגשים עם קיין ואינדרה ומגלים שקלארק נרדפת במילותיה של אינדרה על ידי כולם. בינתיים במחנה רייבן, אוקטביה, מילר וג'ספר מגיעים. ג'ספר מובל למרפאה, אבי שואלת את רייבן אם במקרה הם ראו את קלארק אבל רייבן אומרת שלא. אוקטביה פוגשת את לינקולן ומדברת איתו בשפה שלו, מחמיאה לו בסרקזם על מעיל הסקייקרו שלו, היא לוקחת את הסוס. אבי מבינה שרייבן לא יכולה לרדת מהסוס שלה ועוזרת לה. ממש כאב לי לראות את רייבן מתביישת בעובדה שהיא צריכה עזרה ומודה שהיא זקוקה לעזרה רק אחרי שאבי שואלת אותה באופן ספציפי לגבי זה. חוץ מזה, בטח תחושת ההשפלה שהיא הרגישה הייתה נוראית
בלאמי, מונטי, קיין ואינדרה נוסעים ברכב לאזור שבע, אינדרה אומרת שמה שהוציאו על קלארק זו לא פקודת מוות אלא פרס ושהיא מוכרת בשם וונהדה, מפקדת המוות. הגראונדרים מאמינים שכשהורגים מישהו מקבלים את הכוח שלו ולכן כולם נחושים להרוג אותה. הם מגיעים לאזור שבע ומתחילים לחפש אותה בעמדות המסחר. במחנה, אבי מבקשת מלינקולן ללכת למאונט וות'ר להביא אספקה רפואית אבל הוא חושב שזה לא רעיון טוב כי אז זה יכול להתפרש כאילו סקייקרו מאכלסים את ההר ויגרום להפסקת האש להישבר. הם לא מספיקים לסיים את השיחה הזו כי ג'ספר מנסה לצאת מהמרפאה, אבי אומרת לו שהיא שמשחררת אותו אם הוא יגיע לבדיקה למחרת בבוקר. רייבן שהגיעה רגע לפני אומרת לאבי שזו לא החלטה נכונה, לפי המצב המעורער של ג'ספר, אבל אבי מעוניינת לדבר על המצב הרפואי של רייבן, מסתבר שרייבן הסתירה את הכאב שלה 3 חודשים ולא סיפרה על זה לאף אחד. רייבן כועסת ואומרת לאבי שהסיבה שהיא מתפקדת גם כצ'נסלורית וגם כרופאה (בגלל העזיבה של קלארק) גורמת לה להיות גרועה בשני התפקידים שלה. באורווה, אוקטביה מטפלת בסוסים, לינקולן מגיע לדבר איתה ואוקטביה אומרת לו שהוא תמים אם הוא חושב שיכול לקרות שלום בין סקייקרו לגראונדרים, אוקטביה מבקשת ממנו שיעזבו לשבט של לונה. (לא ידעתי שגם לונה משתתפת בסדרה
) בחדר האוכל, אחד מהנערים מנסה לגנוב משהו, רייבן וחברתו של בלאמי נותנות לו לגנוב את מה שרצה תמורת שיר, הוא מתיישב ליד הפסנתר ומתחיל לשיר ולנגן, לפי דעתי כולם שם היו צריכים קצת הרמת מורל וזה בדיוק מה שהשיר עושה
אבי ניגשת לרייבן ומודה בכך שהיא ניסתה להשתמש בתפקידים שלה כדרך לברוח מהמציאות, רייבן עדיין לא מוכנה לדבר על האפשרות לעבור ניתוח. כל זה נקטע כאשר ג'ספר מגיע לחדר האוכל ומתחיל לכסח את הבחור שמנגן על הפסנתר. אני מניחה שעכשיו אף אחד לא יוכל להתעלם מהמצב שבו הוא נמצא. בלאמי, קיין, מונטי ואינדרה נתקעים בגלל עץ שחוסם את הדרך שלהם, אינדרה אומרת שמישהו כרת את העץ, מה שאומר שיש אנשים שרוצים אותם. עוד על כך בפרק הבא?
- קלארק נמצאת על עץ, היא מחכה שחיית טרף (לא זיהיתי את החיה אשמח לעזרה אם אתם יודעים) תתפוס את הפיתון ששמה ואז הורגת את החיה. קלארק הולכת לעמדת מסחר שם היא מחליפה את החיה באספקה, היא רואה שלבחורה, ניילה יש צמיד ושואלת אותה מה הוא מסמל. לחנות נכנס בחור ששואל את ניילה אם ראתה את קלארק וניילה משקרת ושולחת אותם למדינת הקרח. קלארק שואלת אותה למה היא עזרה לה וניילה אומרת שאימא שלה נלקחה על ידי אנשי ההרים והיא יודעת שקלארק היא זו שגרמה לכך שהקצירה תסיים. ניילה מנקה את הפצעים של קלארק, מהרגע שהיא התחילה לעשות את זה ציפיתי שהן יתנשקו, אני שמחה לדעת שניחשתי נכון
אחרי שקלארק וניילה שוכבות, קלארק מתעוררת בגלל סיוטים ובורחת, לפני שהיא שמה לב מישהו תופס אותה עם חרב.
ועוד קצת:
- ג'ספר הסתפר.
- אני ממש אוהבת את השליטה של קלארק ואוקטביה בשפה של הגראונדרים.
- למילר יש חבר
- דמיינו לנהוג בעולם שאין כמעט מכוניות על הכביש. נשמע לי כמו חלום
- היו שני שוטים בפרק הזה שעשו פייד אאוט בין קלארק לאבי ולהיפך. זה נערך בצורה יפה.
- לינקולן רואה את אוקטביה ישנה ביערות, הוא מכסה אותה ושוכב לידה. חמודים
- אינדרה עדיין חוששת להחזיק אקדח.
- מאיפה קלארק מצאה צבע לשיער?
נערך לאחרונה ב: