ה100 - צפייה משותפת - עונה 3

It's Always Sunny

Well-known member
  • מרפי נמצא בבונקר, הוא מגלה שהדלת ננעלה והוא לא יכול לצאת. הוא מנסה לשבור את הדלת בכל דרך אפשרית אבל שום דבר לא עובד ובסופו של דבר הוא מתייאש. הוא ממשיך לראות את הסרטונים, הפעם האלה שקדמו לסרטון שהראה את ההתאבדות של הבחור שאמר שמישהי גרמה לסוף העולם. אחרי הרבה פעמים שבהן הוא שומע את הסרטונים, הוא נתקל במידע חדש, ה-AI מציינת שתפתור את הבעיה שמפריעה לפקודת הליבה שלה (לשפר את החיים): יותר מדי אנשים על כדור הארץ. אחרי 3 חודשים בבונקר, מרפי מצלם לג'אהא וידאו (הרגע שירדה לו דמעה היה עצוב) אחר כך, הוא מוציא את האקדח שבהתחלה מצא על הרצפה ומתכונן להתאבד אבל בסוף לא מצליח. מיד לאחר מכן הדלת נפתחת ומרפי יוצא במהירות החוצה, הוא רואה את האחוזה שג'אהא גר בה, נכנס אליה, רואה את ג'אהא ומנסה להכות אותו, אבל הוא חלש מדי וג'אהא מרים אותו ולוקח אותו לנוח על הספה. מרפי מתעורר ורואה את ג'אהא עושה מדיטציה. אלי מופיעה ומספרת למרפי שג'אהא נמצא בעיר האורות, אחרי שג'אהא חוזר מהעיר האורות הוא אומר למרפי שלעולם החיצוני אין משמעות (אה, כן אז למה אתה חי באחוזה? :-D) ומרפי חושב שג'אהא יותר מטורף ממנו עצמו. מרפי שואל אם ג'אהא יודע שאלי שיגרה את הפצצות שגרמו לסוף העולם וג'אהא עונה שאלי לא הביאה לסוף העולם אלא הצילה אותו. יש לי כל כך הרבה דברים לומר על זה אבל אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל :-D מרפי רוצה לברוח משם. הלילה מגיע, מרפי מחכה לג'אהא בחוץ, ג'אהא מנסה לשכנע את מרפי לבוא איתו (ג'אהא: "אני זקוק לך." מרפי: "אוכל נוסף למפלצת הים?" :-D) הוא רוצה שמרפי יחווה את החוויה שהוא חווה ("בלי כאב, בלי שנאה, בלי קנאה.") אבל מרפי אומר שבלי כל הכאב, השנאה והקנאה לא יישאר בו כלום. הם נפרדים לשלום אבל אז אמורי, הבחורה שגנבה מג'אהא ומרפי את האספקה שלהם במדבר, מופיעה ומצליחה לשכנע את מרפי להצטרף למסע של ג'אהא.
  • במחנה, בלאמי ולינקולן מתאמנים בלי חולצות (זה בטח שימח כמה מעריצים :-P:), מסתבר שהם משתמשים בזה כבתור דרך לאמן את צוות סקייקרו. בלאמי מביא ללינקולן מדים של סקייקרו :-): בלאמי צריך ללכת לאזור שבע למיפוי. לינקולן רוצה להצטרף לסיור ביחד עם בלאמי אבל לקסה שמה על לינקולן פקודת מוות אז נוכחותו בשטח רק מקשה על כולם. בלאמי הולך לדבר עם קיין, הוא מבקש לתת לכל מי שנוסע איתו נשק, קיין מסכים אבל מזכיר לבלאמי שאסור להם להרוג. דבר נוסף שקיין מזכיר לבלאמי זה שכרגע כולם חושבים השלום שיש בין השבטים הוא אמיתי והוא צריך לדאוג שזה יישאר ככה. אחרי שבלאמי הולך, אבי שישנה על הספה מתעוררת ומתחילה להסתכל המפה שיש להם בחדר, היא עדיין מחפשת את קלארק אבל היא יודעת שיש גבול למה שאפשר לעשות, אם קלארק לא רוצה שימצאו אותה אז לא ימצאו אותה. חוזרים לבלאמי ששואל את מונטי למה הוא לא מוכן לנסיעה, מונטי מציין שהוא מוכן אבל ג'ספר שוב נרדם אחרי לילה של שתייה. הם גוררים את ג'ספר לרכב, לפני שבלאמי נכנס לרכב הוא מדבר עם בת הזוג שלו (פגשנו אותה לפני או שזו דמות חדשה?) והיא מביאה לו את האיליאדה במתנה, אני יודעת שיש שיפ לקלארק ובלאמי אבל אני מחבבת את החברה של בלאמי. מונטי מעיר את ג'ספר עם דלי מים וג'ספר מתחיל להכות מונטי, לפי ההתנהגות שלו נראה שהוא עדיין באבל על מאיה. הם יוצאים ברכב הצבאי, כנראה שהיה להם זמן ללמוד לנהוג במהלך הפגרה בין עונה 2 לעונה 3 :-D אוקטביה רוכבת על הסוס ליד הרכב. במהלך הנסיעה ג'ספר שומע מוזיקה, מונטי מבקש שיפסיק עםזה אבל ג'ספר רק מוריד את האוזניות וחולק את המוזיקה עם כולם, בלאמי עוצר את מונטי מלומר משהו. בזכות המוזיקה של ג'ספר אנחנו זוכים לכמה רגעים שבהם כולם שרים ונהנים, ג'ספר אפילו קצת נהנה. זה לא נמשך יותר מדי זמן כי רייבן מקבלת התראה על משואת ביות שהגיעה מהתיבה. הם עוצרים ומגלים שהמשואה היא של תחנת החווה והיא הגיעה מאזור שמונה, מדינת הקרח. בלאמי מחליט לפעול בניגוד להוראות ולנסוע לאזור שמונה. הם מגיעים ליערות, שהם הגבול למדינת הקרח ואז הם נתקלים בלוחמים מאומת הקרח, הלוחמים מציינים את השם וונהדה, כשהם אומרים שסקייקרו מחפשים אותה. ג'ספר קולט שהמשואה נמצאת על אחד מהלוחמים, הוא מתקדם לעבר הלוחם ולוקח את המשואה, הלוחם תופס אותה ומאיים עליו עם סכין. הלוחמים רוצים לדעת איפה וונהדה וג'ספר מתחיל לצחוק, הלוחם שמחזיק אותו מתחיל לחתוך לו את הגרון בזמן שג'ספר מחייך. היה רגע שתהיתי האם ג'ספר עומד למות, אבל אז סקייקרו הורגים את כל הלוחמים ואוקטביה במיומנות מדהימה זורקת סכין לעבר הלוחם שמחזיק את ג'ספר. קיין יוצר קשר עם בלאמי uמבקש ממנו להגיע לאזור ארבע. מכאן הם מתפצלים, מונטי ובלאמי נוסעים עם הרכב והשאר רוכבים על הסוסים לעבר המחנה. בלאמי ומונטי מגיעים לאזור ארבע, הם נפגשים עם קיין ואינדרה ומגלים שקלארק נרדפת במילותיה של אינדרה על ידי כולם. בינתיים במחנה רייבן, אוקטביה, מילר וג'ספר מגיעים. ג'ספר מובל למרפאה, אבי שואלת את רייבן אם במקרה הם ראו את קלארק אבל רייבן אומרת שלא. אוקטביה פוגשת את לינקולן ומדברת איתו בשפה שלו, מחמיאה לו בסרקזם על מעיל הסקייקרו שלו, היא לוקחת את הסוס. אבי מבינה שרייבן לא יכולה לרדת מהסוס שלה ועוזרת לה. ממש כאב לי לראות את רייבן מתביישת בעובדה שהיא צריכה עזרה ומודה שהיא זקוקה לעזרה רק אחרי שאבי שואלת אותה באופן ספציפי לגבי זה. חוץ מזה, בטח תחושת ההשפלה שהיא הרגישה הייתה נוראית :-( בלאמי, מונטי, קיין ואינדרה נוסעים ברכב לאזור שבע, אינדרה אומרת שמה שהוציאו על קלארק זו לא פקודת מוות אלא פרס ושהיא מוכרת בשם וונהדה, מפקדת המוות. הגראונדרים מאמינים שכשהורגים מישהו מקבלים את הכוח שלו ולכן כולם נחושים להרוג אותה. הם מגיעים לאזור שבע ומתחילים לחפש אותה בעמדות המסחר. במחנה, אבי מבקשת מלינקולן ללכת למאונט וות'ר להביא אספקה רפואית אבל הוא חושב שזה לא רעיון טוב כי אז זה יכול להתפרש כאילו סקייקרו מאכלסים את ההר ויגרום להפסקת האש להישבר. הם לא מספיקים לסיים את השיחה הזו כי ג'ספר מנסה לצאת מהמרפאה, אבי אומרת לו שהיא שמשחררת אותו אם הוא יגיע לבדיקה למחרת בבוקר. רייבן שהגיעה רגע לפני אומרת לאבי שזו לא החלטה נכונה, לפי המצב המעורער של ג'ספר, אבל אבי מעוניינת לדבר על המצב הרפואי של רייבן, מסתבר שרייבן הסתירה את הכאב שלה 3 חודשים ולא סיפרה על זה לאף אחד. רייבן כועסת ואומרת לאבי שהסיבה שהיא מתפקדת גם כצ'נסלורית וגם כרופאה (בגלל העזיבה של קלארק) גורמת לה להיות גרועה בשני התפקידים שלה. באורווה, אוקטביה מטפלת בסוסים, לינקולן מגיע לדבר איתה ואוקטביה אומרת לו שהוא תמים אם הוא חושב שיכול לקרות שלום בין סקייקרו לגראונדרים, אוקטביה מבקשת ממנו שיעזבו לשבט של לונה. (לא ידעתי שגם לונה משתתפת בסדרה :-P:) בחדר האוכל, אחד מהנערים מנסה לגנוב משהו, רייבן וחברתו של בלאמי נותנות לו לגנוב את מה שרצה תמורת שיר, הוא מתיישב ליד הפסנתר ומתחיל לשיר ולנגן, לפי דעתי כולם שם היו צריכים קצת הרמת מורל וזה בדיוק מה שהשיר עושה :-): אבי ניגשת לרייבן ומודה בכך שהיא ניסתה להשתמש בתפקידים שלה כדרך לברוח מהמציאות, רייבן עדיין לא מוכנה לדבר על האפשרות לעבור ניתוח. כל זה נקטע כאשר ג'ספר מגיע לחדר האוכל ומתחיל לכסח את הבחור שמנגן על הפסנתר. אני מניחה שעכשיו אף אחד לא יוכל להתעלם מהמצב שבו הוא נמצא. בלאמי, קיין, מונטי ואינדרה נתקעים בגלל עץ שחוסם את הדרך שלהם, אינדרה אומרת שמישהו כרת את העץ, מה שאומר שיש אנשים שרוצים אותם. עוד על כך בפרק הבא?
  • קלארק נמצאת על עץ, היא מחכה שחיית טרף (לא זיהיתי את החיה אשמח לעזרה אם אתם יודעים) תתפוס את הפיתון ששמה ואז הורגת את החיה. קלארק הולכת לעמדת מסחר שם היא מחליפה את החיה באספקה, היא רואה שלבחורה, ניילה יש צמיד ושואלת אותה מה הוא מסמל. לחנות נכנס בחור ששואל את ניילה אם ראתה את קלארק וניילה משקרת ושולחת אותם למדינת הקרח. קלארק שואלת אותה למה היא עזרה לה וניילה אומרת שאימא שלה נלקחה על ידי אנשי ההרים והיא יודעת שקלארק היא זו שגרמה לכך שהקצירה תסיים. ניילה מנקה את הפצעים של קלארק, מהרגע שהיא התחילה לעשות את זה ציפיתי שהן יתנשקו, אני שמחה לדעת שניחשתי נכון :-): אחרי שקלארק וניילה שוכבות, קלארק מתעוררת בגלל סיוטים ובורחת, לפני שהיא שמה לב מישהו תופס אותה עם חרב.
ועכשיו לפרק 2 (נראה לכם שאוכל להפסיק אחרי הסיום הזה? :-D)

ועוד קצת:
  • ג'ספר הסתפר.
  • אני ממש אוהבת את השליטה של קלארק ואוקטביה בשפה של הגראונדרים.
  • למילר יש חבר :-):
  • דמיינו לנהוג בעולם שאין כמעט מכוניות על הכביש. נשמע לי כמו חלום :-D|פנים|
  • היו שני שוטים בפרק הזה שעשו פייד אאוט בין קלארק לאבי ולהיפך. זה נערך בצורה יפה.
  • לינקולן רואה את אוקטביה ישנה ביערות, הוא מכסה אותה ושוכב לידה. חמודים :-]
  • אינדרה עדיין חוששת להחזיק אקדח.
  • מאיפה קלארק מצאה צבע לשיער? 8-* :-D

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
הכל כ"כ שונה זה כמו סדרה אחרת כמעט!! זה שוב היה לי מוזר! המעבר בין עונה 1 ל2 היה הרבה פחות חד! וגם התחלף המתרגם. במקום אדמן עכשיו זה ארצי, וצנ'סלורית עכשיו זה קנצלרית ואולי עוד כמה שינויים.
מרפי נמצא בבונקר, הוא מגלה שהדלת ננעלה והוא לא יכול לצאת. הוא מנסה לשבור את הדלת בכל דרך אפשרית אבל שום דבר לא עובד ובסופו של דבר הוא מתייאש.
מרפי מאבד את שפיותו ומגדל שיער וזקן. אתם רוצים להגיד לי שאין מקלחת או שירותים או בגדים אחרים שם?
הוא ממשיך לראות את הסרטונים, הפעם האלה שקדמו לסרטון שהראה את ההתאבדות של הבחור שאמר שמישהי גרמה לסוף העולם. אחרי הרבה פעמים שבהן הוא שומע את הסרטונים, הוא נתקל במידע חדש, ה-AI מציינת שתפתור את הבעיה שמפריעה לפקודת הליבה שלה (לשפר את החיים): יותר מדי אנשים על כדור הארץ.
תכלס צודקת.
אחרי 3 חודשים בבונקר,
מה אתה רוצה מרפי כולנו היינו בבידוד 3 חודשים בקורונה. כדי להעביר את הזמן בבידוד כמו כולנו הוא צופה בטלוויזיה אבל באסה אין נטפליקס, רק קלטות מ2052 שבהם יצרו לראשונה את אלי הבינה המלאכותית.
מרפי מצלם לג'אהא וידאו (הרגע שירדה לו דמעה היה עצוב)
נכון;-(
אחר כך, הוא מוציא את האקדח שבהתחלה מצא על הרצפה ומתכונן להתאבד אבל בסוף לא מצליח. מיד לאחר מכן הדלת נפתחת ומרפי יוצא במהירות החוצה, הוא רואה את האחוזה שג'אהא גר בה, נכנס אליה, רואה את ג'אהא ומנסה להכות אותו, אבל הוא חלש מדי וג'אהא מרים אותו ולוקח אותו לנוח על הספה. מרפי מתעורר ורואה את ג'אהא עושה מדיטציה.
ג'אהא מדבר בסיסמאות ועושה יוגה |פנים| לפחות רחצו וסירקו את מרפי.
אלי מופיעה ומספרת למרפי שג'אהא נמצא בעיר האורות, אחרי שג'אהא חוזר מהעיר האורות הוא אומר למרפי שלעולם החיצוני אין משמעות (אה, כן אז למה אתה חי באחוזה? :-D) ומרפי חושב שג'אהא יותר מטורף ממנו עצמו. מרפי שואל אם ג'אהא יודע שאלי שיגרה את הפצצות שגרמו לסוף העולם וג'אהא עונה שאלי לא הביאה לסוף העולם אלא הצילה אותו. יש לי כל כך הרבה דברים לומר על זה אבל אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל :-D
תתחילי!
מסתבר שעיר האורות זה פשוט טריפ של סם צ'יפ כלשהו.
מרפי רוצה לברוח משם. הלילה מגיע, מרפי מחכה לג'אהא בחוץ, ג'אהא מנסה לשכנע את מרפי לבוא איתו (ג'אהא: "אני זקוק לך." מרפי: "אוכל נוסף למפלצת הים?" :-D)
:-D
הוא רוצה שמרפי יחווה את החוויה שהוא חווה ("בלי כאב, בלי שנאה, בלי קנאה.") אבל מרפי אומר שבלי כל הכאב, השנאה והקנאה לא יישאר בו כלום.
אני די אוהבת את מרפי עכשיו. ריחמתי עליו איך הוא התרחפן בבונקר. ואני אוהבת את הציניות שלו שמנסה ללא הצלחה להסתיר הרבה כאב. "פחד, שנאה, כאב זה הא"ב שלי"|לב-ש|
הם נפרדים לשלום אבל אז אמורי, הבחורה שגנבה מג'אהא ומרפי את האספקה שלהם במדבר, מופיעה ומצליחה לשכנע את מרפי להצטרף למסע של ג'אהא.
אין כמו בחורה חמודה לשנות את דעתך.

שעכשיו הוא כבר לא קאמפ ג'אהא אלא ארקדיה נראה שהרבה התפתח. יש ביתנים, שותלים פרחים, יש סוסים ויש כל מיני דברים שהם שודדים מההר.
בלאמי ולינקולן מתאמנים בלי חולצות (זה בטח שימח כמה מעריצים :-P:),
או יה|מאוהב| דרך נהדרת לפתוח עונה:-P:
1280_0_4f866e82-49d9-4a09-adf7-38d36ef659ee_.gif 1280_0_b9eabc35-1d34-4367-9ecb-545ba0d71722_.gif
מסתבר שהם משתמשים בזה כבתור דרך לאמן את צוות סקייקרו. בלאמי מביא ללינקולן מדים של סקייקרו :-): בלאמי צריך ללכת לאזור שבע למיפוי. לינקולן רוצה להצטרף לסיור ביחד עם בלאמי אבל לקסה שמה על לינקולן פקודת מוות אז נוכחותו בשטח רק מקשה על כולם. בלאמי הולך לדבר עם קיין, הוא מבקש לתת לכל מי שנוסע איתו נשק, קיין מסכים אבל מזכיר לבלאמי שאסור להם להרוג. דבר נוסף שקיין מזכיר לבלאמי זה שכרגע כולם חושבים השלום שיש בין השבטים הוא אמיתי והוא צריך לדאוג שזה יישאר ככה.
איזה יופי זה אחרי שקיין התייחס לבלאמי כאסיר עכשיו הוא מעריך אותו.
חוזרים לבלאמי ששואל את מונטי למה הוא לא מוכן לנסיעה, מונטי מציין שהוא מוכן אבל ג'ספר שוב נרדם אחרי לילה של שתייה. הם גוררים את ג'ספר לרכב,
טעות|פנים|
אבל איך הוא שפך עליו מים:-D
לפני שבלאמי נכנס לרכב הוא מדבר עם בת הזוג שלו (פגשנו אותה לפני או שזו דמות חדשה?) והיא מביאה לו את האיליאדה במתנה, אני יודעת שיש שיפ לקלארק ובלאמי אבל אני מחבבת את החברה של בלאמי.
לא ראינו אותה קודם.
אין לי התנגדות משמעותית אבל אני פחות אוהבת לקבל מערכת יחסים מוכנה מראש הייתי מעדיפה לראות איך הם מתקרבים ואת הנשיקה הראשונה שלהם וזה. אפילו לא אמרו איך קוראים לה..

הם יוצאים ברכב הצבאי, כנראה שהיה להם זמן ללמוד לנהוג במהלך הפגרה בין עונה 2 לעונה 3 :-D
והם יוצאים לסיור לאזור קרוב לממלכת הקרח שקוראים לה אסגרד ? זה הבית של ת'ור! (בינתיים למדתי שזה אזגדה]
אוקטביה רוכבת על הסוס ליד הרכב.
מתה על אוקטביה הגראונדרית|מאוהב|

במהלך הנסיעה ג'ספר שומע מוזיקה, מונטי מבקש שיפסיק עםזה אבל ג'ספר רק מוריד את האוזניות וחולק את המוזיקה עם כולם, בלאמי עוצר את מונטי מלומר משהו. בזכות המוזיקה של ג'ספר אנחנו זוכים לכמה רגעים שבהם כולם שרים ונהנים, ג'ספר אפילו קצת נהנה.
יאוו זה אחד הרגעים החמודים בסדרה, איך הם סתם שרים כמו חבורת חברים. ובלאמי מסתכל עליהם במבט של "דביליים, אבל הדבילים שלי|לב|".

זה לא נמשך יותר מדי זמן כי רייבן מקבלת התראה על משואת ביות שהגיעה מהתיבה. הם עוצרים ומגלים שהמשואה היא של תחנת החווה והיא הגיעה מאזור שמונה, מדינת הקרח.
תחנת החווה, איפה שהמשפחה של מונטי וגם מסתבר שה*בויפרינד* של מילר משם אז מעכשיו אני אשים יותר לב למילר:-D
בלאמי מחליט לפעול בניגוד להוראות ולנסוע לאזור שמונה. הם מגיעים ליערות, שהם הגבול למדינת הקרח ואז הם נתקלים בלוחמים מאומת הקרח, הלוחמים מציינים את השם וונהדה, כשהם אומרים שסקייקרו מחפשים אותה. ג'ספר קולט שהמשואה נמצאת על אחד מהלוחמים, הוא מתקדם לעבר הלוחם ולוקח את המשואה, הלוחם תופס אותה ומאיים עליו עם סכין. הלוחמים רוצים לדעת איפה וונהדה וג'ספר מתחיל לצחוק, הלוחם שמחזיק אותו מתחיל לחתוך לו את הגרון בזמן שג'ספר מחייך.
יאוו ג'ספר יטמבל|פנים|
היה רגע שתהיתי האם ג'ספר עומד למות,
האמת חבל שלא סיימו עם זה איזה נודניק .
אבל אז סקייקרו הורגים את כל הלוחמים ואוקטביה במיומנות מדהימה זורקת סכין לעבר הלוחם שמחזיק את ג'ספר.
אבל אהבתי איך אוקטביה שיפדה אותו|כתר|
קיין יוצר קשר עם בלאמי uמבקש ממנו להגיע לאזור ארבע. מכאן הם מתפצלים, מונטי ובלאמי נוסעים עם הרכב והשאר רוכבים על הסוסים לעבר המחנה. בלאמי ומונטי מגיעים לאזור ארבע, הם נפגשים עם קיין ואינדרה ומגלים שקלארק נרדפת במילותיה של אינדרה על ידי כולם.
אבל איזה חמוד קיין שהוא נפגש עם אינדרה בסתר, בסטיז:-D

didalf

Well-known member
אוקטביה פוגשת את לינקולן ומדברת איתו בשפה שלו, מחמיאה לו בסרקזם על מעיל הסקייקרו שלו, היא לוקחת את הסוס.
באורווה, אוקטביה מטפלת בסוסים, לינקולן מגיע לדבר איתה ואוקטביה אומרת לו שהוא תמים אם הוא חושב שיכול לקרות שלום בין סקייקרו לגראונדרים, אוקטביה מבקשת ממנו שיעזבו לשבט של לונה.
אוו איזה חמודים הם אבל הם אשכרה היו זוג יציב כל ה3 חודשים האלה. מתתי כשהוא בא לסוס "הליוס מה שלום הבחורה שלנו"|מאוהב|
והם מדברים חצי אנגלית חצי טריג|לב|
אני חושבת שאוקטביה קצת מגזימה אבל בקטע שכ"כ מפריע לה הג'קט. למרות שאני מבינה למה, מבחינתה עדיין התיבה זה האנשים שכלאו אותה כל חייה, והיא רוצה להיות גראונדרית.
לינקולן רואה את אוקטביה ישנה ביערות, הוא מכסה אותה ושוכב לידה. חמודים :-]
בסוף לינקולן משאיר את הג'קט בחדר והולך לחבק את אוקטביה שישנה בחוץ. כאלה חמודים אני מתההההההההה|מאוהב|

מצחיק שלו יש חדר אבל היא ישנה בטבע. הם ממש החליפו קבוצות. היא הגראודרית והוא איש שמיים.
(לא ידעתי שגם לונה משתתפת בסדרה :-P:)
:-D:-D
אבי מבינה שרייבן לא יכולה לרדת מהסוס שלה ועוזרת לה. ממש כאב לי לראות את רייבן מתביישת בעובדה שהיא צריכה עזרה ומודה שהיא זקוקה לעזרה רק אחרי שאבי שואלת אותה באופן ספציפי לגבי זה. חוץ מזה, בטח תחושת ההשפלה שהיא הרגישה הייתה נוראית :-(
אוף ממש:-( הפנים המסכנות שלה כשאבי שאלה אם היא לא מסוגלת לרדת לבד מהסוס;-(

בחדר האוכל, אחד מהנערים מנסה לגנוב משהו, רייבן וחברתו של בלאמי נותנות לו לגנוב את מה שרצה תמורת שיר, הוא מתיישב ליד הפסנתר ומתחיל לשיר ולנגן, לפי דעתי כולם שם היו צריכים קצת הרמת מורל וזה בדיוק מה שהשיר עושה :-):
זה הזמן שון מנדס ועדיין לא ברור לי מה לעאזל הוא עושה שם8-*:-D
הצחיק אותי איך בדיאלוג מאולץ למדי רייבן וחברה-של-בלאמי-עדיין-בלי-שם מאלצות אותו לשיר ולנגן בפסנתר. אוקי:-D

כל זה נקטע כאשר ג'ספר מגיע לחדר האוכל ומתחיל לכסח את הבחור שמנגן על הפסנתר.
נההה מגיע לשון מנדס, סוויפטים לא מתים עליו.
אני מניחה שעכשיו אף אחד לא יוכל להתעלם מהמצב שבו הוא נמצא. בלאמי, קיין, מונטי ואינדרה נתקעים בגלל עץ שחוסם את הדרך שלהם, אינדרה אומרת שמישהו כרת את העץ, מה שאומר שיש אנשים שרוצים אותם. עוד על כך בפרק הבא?
או או:-0

• קלארק נמצאת על עץ,
הנה קלארק!!
היא מחכה שחיית טרף (לא זיהיתי את החיה אשמח לעזרה אם אתם יודעים)
פנתר נראה לי? זה היה נראה כמו נמר CGI וזה היה שחור, אז אני אניח פנתר. אבל לכי תדעי איזה מוטציות נוצרו מהקרינה שם.
קלארק הולכת לעמדת מסחר שם היא מחליפה את החיה באספקה, היא רואה שלבחורה, ניילה יש צמיד ושואלת אותה מה הוא מסמל.
זה מהצמידים שה100 נחתו איתם בהתחחלה, קלארק רוצה לדעת מאיפה יש לה כזה.
לחנות נכנס בחור ששואל את ניילה אם ראתה את קלארק וניילה משקרת ושולחת אותם למדינת הקרח. קלארק שואלת אותה למה היא עזרה לה וניילה אומרת שאימא שלה נלקחה על ידי אנשי ההרים והיא יודעת שקלארק היא זו שגרמה לכך שהקצירה תסיים.
פאן פאקט - ניילה היא אחותו במציאות של מרפי.
ניילה מנקה את הפצעים של קלארק, מהרגע שהיא התחילה לעשות את זה ציפיתי שהן יתנשקו, אני שמחה לדעת שניחשתי נכון :-):
כל הכבוד:-P: כן זה היה ברור שזה הולך לשם.
אני פחדתי אם דילן מרשה את הבגידה הזאת בלקסה, אבל החלטנו שקלארק מתאמנת אז זה בסדר:-D
אחרי שקלארק וניילה שוכבות, קלארק מתעוררת בגלל סיוטים ובורחת, לפני שהיא שמה לב מישהו תופס אותה עם חרב.
אופס.
מיקי זה ג'ודי הטמבל משיימלס, שמת לב?

• אני ממש אוהבת את השליטה של קלארק ואוקטביה בשפה של הגראונדרים.
אני גם. איך הן למדו מהר איזה יופי.
אבל רק בצפיה הזאת שמתי לב שגם בלאמי אמר משהו בטריג, הוא גם למד.
עכשיו אני מדמיינת את כולם יושבים בקורס של לינקולן:-D

• למילר יש חבר :-):
חחחחחחח כן. העניין שלי בו עלה ב100% באותו רגע:-D

• דמיינו לנהוג בעולם שאין כמעט מכוניות על הכביש. נשמע לי כמו חלום :-D|פנים|
תכלס.
  • היו שני שוטים בפרק הזה שעשו פייד אאוט בין קלארק לאבי ולהיפך. זה נערך בצורה יפה.
וואלה? לא שמתי לב.

• מאיפה קלארק מצאה צבע לשיער? 8-* :-D
מיץ פטל?

It's Always Sunny

Well-known member
הכל כ"כ שונה זה כמו סדרה אחרת כמעט!! זה שוב היה לי מוזר! המעבר בין עונה 1 ל2 היה הרבה פחות חד! וגם התחלף המתרגם. במקום אדמן עכשיו זה ארצי, וצנ'סלורית עכשיו זה קנצלרית ואולי עוד כמה שינויים.
:-D נכון.

מרפי מאבד את שפיותו ומגדל שיער וזקן. אתם רוצים להגיד לי שאין מקלחת או שירותים או בגדים אחרים שם?
אולי יש אבל הוא כבר מיואש מכדי להחליף בגדים/להתקלח?

ג'אהא מדבר בסיסמאות ועושה יוגה |פנים| לפחות רחצו וסירקו את מרפי.

תתחילי!
מסתבר שעיר האורות זה פשוט טריפ של סם צ'יפ כלשהו.
חחח. ג'אהא מתנהג כאילו הוא משיח.

אני די אוהבת את מרפי עכשיו. ריחמתי עליו איך הוא התרחפן בבונקר. ואני אוהבת את הציניות שלו שמנסה ללא הצלחה להסתיר הרבה כאב. "פחד, שנאה, כאב זה הא"ב שלי"|לב-ש|
|כן| אני אוהבת את השינוי שלו, בחיים לא הייתי חושבת בעונה 1 שאוהב אותו. למעשה הייתיבטוחה שהוא הולך למות בעונה הראשונה כשהגלו אותו מהמחנה.

שעכשיו הוא כבר לא קאמפ ג'אהא אלא ארקדיה נראה שהרבה התפתח. יש ביתנים, שותלים פרחים, יש סוסים ויש כל מיני דברים שהם שודדים מההר.
|כן| ארקדיה זה רפרנס למשהו?

איזה יופי זה אחרי שקיין התייחס לבלאמי כאסיר עכשיו הוא מעריך אותו.
בטח אחרי חודשים של עבודה ביחד קיין למד לראות את החוזקות של באלמי.

לא ראינו אותה קודם.
אין לי התנגדות משמעותית אבל אני פחות אוהבת לקבל מערכת יחסים מוכנה מראש הייתי מעדיפה לראות איך הם מתקרבים ואת הנשיקה הראשונה שלהם וזה. אפילו לא אמרו איך קוראים לה..
אחרי שהסברת אני מבינה למה את מתכוונת אבל זה עדיין לא ממש מפריע לי.

יאוו זה אחד הרגעים החמודים בסדרה, איך הם סתם שרים כמו חבורת חברים. ובלאמי מסתכל עליהם במבט של "דביליים, אבל הדבילים שלי|לב|".
רגע מקסים וממש נדיר בסדרה.

תחנת החווה, איפה שהמשפחה של מונטי וגם מסתבר שה*בויפרינד* של מילר משם אז מעכשיו אני אשים יותר לב למילר:-D
נכון???? למה לא גילינו את הפרט הזה לפני?

אני חושבת שאוקטביה קצת מגזימה אבל בקטע שכ"כ מפריע לה הג'קט. למרות שאני מבינה למה, מבחינתה עדיין התיבה זה האנשים שכלאו אותה כל חייה, והיא רוצה להיות גראונדרית.
הסבר טוב, לא חשבתי על זה ככה.8-*

מצחיק שלו יש חדר אבל היא ישנה בטבע. הם ממש החליפו קבוצות. היא הגראודרית והוא איש שמיים.
מסכימה איתך שוב :-):

רגע הם הביאו זמר לסדרה? למה?

גם אני לא מחבבת את שון מנדס אבל מסיבה מאוד קטנונית, נולדנו באותו תאריך (כולל אותה שנה!) והוא זמר מצליח |שפם|

תודה על ההסבר.

מגניב! אה, בגלל זה ראיתי בקרדיטים מישהי ששם המשפחה הוא הרמון, כמו של השחקן של מרפי. (ריצ'רד הרמון, אבל אני מניחה שאת כבר יודעת את זה :-P:)

אני גם. איך הן למדו מהר איזה יופי.
אבל רק בצפיה הזאת שמתי לב שגם בלאמי אמר משהו בטריג, הוא גם למד.
עכשיו אני מדמיינת את כולם יושבים בקורס של לינקולן:-D
אז טריג זה שם השפה, טוב לדעת, יהיה לי יותר קל בסיכומים הבאים :-D
שמתי לב שגם בלאמי דיבר בטריג וזה הרשים אותי.
לגבי המשפט האחרון שלך- 🤣🤣🤣

וואלה? לא שמתי לב.
הייתי רושמת לך באיזו נקודה זה הופיע בפרק אבל אני לא יודעת איפה את צופה :-/

It's Always Sunny

Well-known member
  • בלאמי, קיין, מונטי ואינדרה יושבים ברכב, מחכים לראות אם התוקפים שלהם עומדים להגיע. בלאמי עומד לצאת מהרכב אבל מישהו תופס אותו. התוקפים מוצאים את כולם מהרכב ומשכיבים אותם על האדמה. מישהו לוקח למונטי את המשואה והוא קם כדי למחות, פתאום מישהי קולטת את השם שלו ואנחנו מגלים שזו אימא שלו. אחרי שכולם מתרגשים לראות אחד את השני, בלאמי מפציר בקיין ללכת לחפש את קלארק. הם מגיעים לניילה והיא מכוונת אותם אל מדינת הקרח.
  • קלארק נגררת על ידי מי שתפס אותה בפרק הקודם. היא מתעלפת והאיש מביא לה, הנחתי שהיא משתמשת בזה כדרך לתקוף אותו, זה עבד לה יפה עד שהיא פתאום מהססת וזה נותן יתרון לו כדי לתפוס אותה. הם הולכים לשדה גדול ורואים גששים ממדינת הקרח, קלארק צועקת, מה שמושך אליהם תשומת לב. אחרי שיחה של הבחור עם הגששים קלארק מצליחה לברוח אבל הבחורה יורה עליה חץ ומצליח לתפוס אותה שוב.
  • בלאמי והשאר מגיעים לשדה שקלארק נמצאת בו. בלאמי רואה את קלארק, הוא מתכנן ללכת אליה אבל פייק אומר שהצבא שעובר במקום יראה אותם וזה לא טוב בשבילם. במקום זה הם הולכים למערה שנמצאת באזור. קלארק והבחור מדברים, היא מגלה שהוא מאומת הקרח והוגלה על ידי האנשים ושאם יביא את קלארק יוכל לחזור לחיות במדינת הקרח.
  • מונטי קולט שבלאמי לקח מדים של אחד החיילים והסתנן לצבא כדי להגיע לקלארק. בלאמי אכן מצליח להגיע אליה אבל מותקף על ידי השובה של קלארק ורק אחרי שהיא מתחננת הוא לא הורג את בלאמי אלא רק פוצע אותו. החברים שלו מוצאים אותו ומונטי משכנע את בלאמי לחזור לקלארק בהמשך.
  • ג'אהא נמצא בעיר האורות, מרפי מעיר אותו כדי לעדכן שהם הגיעו למקום שהם צריכים. מרפי לא סומך על אמורי. ג'אהא וחלק מהאנשים שלו נכנסים לעיר האורות. אמורי רוצה לגנוב את המזוודה שנמצאת ליד אחד האנשים אבל הוא מתעוררת ומתחיל לתפוף אותה, מרפי מנסה לעלף אותו אבל זה לא עובד ואמורי הורגת אותו. אמורי ומרפי פותחים את המזוודה ומבינים שזו הבינה המלאכותית, אוטן, הבחור השני במשלחת מאיים על אמורי ונראה שגם ג'אהא קצת איבד אצ זה והוא מציע למרפי להצטרף אליהם לעיר האורות. מרפי מצליח לגרום לג'אהא לשחרר את אמורי ואחרי שזורק את המזוודה למים הם בורחים בסירה.
  • אוקטביה ולינקולן מתעוררים אחרי לילה של שינה בחוץ. פתאום הם רואים מישהו מתקרב אליהם עם סוס. לינקולן מזהה שזה נייקו, הם הולכים אליו ומגלים שהוא פצוע ולוקחים אותו למרפאה. בינתיים במרפאה אבי מטפלת בג'ספר ואומרת לו שהוא חייב להתמודד עם הרגשות שלו, ג'ספר אומר לה כמה דברים לא נעימים. השיחה שלהם נקטעת כשאוקטביה ולינקולן מגיעים עם נייקו. אבי אומרת שנייקו צריך עירוי, אף אחד לא מתאים לסוג דם שלו, ג'קסון מציע שילכו למאונט וות'ר ולינקולן שהתנגד בפרק הקודם מבקש שאבי תעשה הכל כדי להציל את נייקו. בדרך אבי מחליטה גם לקחת את ג'ספר איתם, לקח לי זמן להבין למה היא רצתה לקחת אותו לשם, לפי דעתי היא רצתה שתהיה לו סגירת מעגל. אחרי הניתוח של נייקו, ג'קסון תוהה האם יש אפשרות להשתמש בהר כבתור מרפאה, לינקולן מתנגד אבל דווקא נייקו משכנע אותו שהמקום הזה יכול לסייע. ג'ספר מחפש את הציור האהוב על מאיה, אוקטביה מוצאת אותו והוא סוף סוף נותן לעצמו לשחרר את הכאב שהרגיש בחודשים האחרונים.
  • קלארק מובלת לחדר, מורידים לה את השק מעל הראש. היא מגלה שהיא הובלה ללקסה, לקסה מבקשת את עזרתה של קלארק כי מלחמה מתקרבת, קלארק כועסת על לקסה ומאיימת להרוג אותה.
ממש ממש בקטנה:
  • הפגישה של מונטי ואימא שלו הייתה מרגשת :-]
  • אני אוהבת שאבי הזכירה את פין בשיחה שלה עם ג'ספר, זה פחות היה נעים כשהוא אמר לה שקלארק הרגה את מאיה וגם את פין :-/

keren or5

Well-known member
מרפי נמצא בבונקר, הוא מגלה שהדלת ננעלה והוא לא יכול לצאת. הוא מנסה לשבור את הדלת בכל דרך אפשרית אבל שום דבר לא עובד ובסופו של דבר הוא מתייאש.
איבד את זה הבחור :eek:
הוא ממשיך לראות את הסרטונים, הפעם האלה שקדמו לסרטון שהראה את ההתאבדות של הבחור שאמר שמישהי גרמה לסוף העולם. אחרי הרבה פעמים שבהן הוא שומע את הסרטונים, הוא נתקל במידע חדש, ה-AI מציינת שתפתור את הבעיה שמפריעה לפקודת הליבה שלה (לשפר את החיים): יותר מדי אנשים על כדור הארץ.
איזה מגניב שהמאה עשתה קרוס אובר עם מראה שחורה!
מרפי מתעורר ורואה את ג'אהא עושה מדיטציה. אלי מופיעה ומספרת למרפי שג'אהא נמצא בעיר האורות, אחרי שג'אהא חוזר מהעיר האורות הוא אומר למרפי שלעולם החיצוני אין משמעות (אה, כן אז למה אתה חי באחוזה? :-D)
:-D מה לעזאזל קורה שם?! מזל שמרפי שם, אחרת העלילה הזאת הייתה ממש מעיקה!
מרפי מחכה לג'אהא בחוץ, ג'אהא מנסה לשכנע את מרפי לבוא איתו (ג'אהא: "אני זקוק לך." מרפי: "אוכל נוסף למפלצת הים?" :-D)
:-D:-D האמת היא שלא קלטתי את זה שג'אהה זרק את הבן אדם מהסירה למפלצת ים בעונה הקודמת. טוב שאמרתן. התפלפ לגמרי הבן אדם! :rolleyes:
הוא רוצה שמרפי יחווה את החוויה שהוא חווה ("בלי כאב, בלי שנאה, בלי קנאה.") אבל מרפי אומר שבלי כל הכאב, השנאה והקנאה לא יישאר בו כלום.
זה היה מעולה. אולסו, זה הקטע שג'אהה נותן לו את ה-LSD הזה שאמור להביא אותו לעיר העורות? או שזה יותר מאוחר. בכל מקרה. מרפי ידביל לא אומרים לא לסמים אף פעם!
הם נפרדים לשלום אבל אז אמורי, הבחורה שגנבה מג'אהא ומרפי את האספקה שלהם במדבר, מופיעה ומצליחה לשכנע את מרפי להצטרף למסע של ג'אהא.
יששש שמחתי לראות אותה!! מרפי כזה חמוד! יש לו קראש עליה!
במחנה, בלאמי ולינקולן מתאמנים בלי חולצות (זה בטח שימח כמה מעריצים :-P:),
זה היה דבר כ"כ מהמם!! |מאוהב||מאוהב||מאוהב|
חוזרים לבלאמי ששואל את מונטי למה הוא לא מוכן לנסיעה, מונטי מציין שהוא מוכן אבל ג'ספר שוב נרדם אחרי לילה של שתייה. הם גוררים את ג'ספר לרכב,
וואו! ג'ספר התפלפ לגמרי! אלסו איזה מוזר זה לראות אותו בלי השיער :-0
והיא מביאה לו את האיליאדה במתנה, אני יודעת שיש שיפ לקלארק ובלאמי אבל אני מחבבת את החברה של בלאמי.
גם אני חשבתי שזה חמוד שיש לו חברה! זה שהיא מביאה לו את האיליאדה מתאים למי שזוכר שהוא סיפר ללינקולן עונה שעברה מי זה סוברוס ואמר שאמא שלהם הייתה מקריאה לו את הסיפורים האלה. גם החברה שלו מזכירה את זה.
בזכות המוזיקה של ג'ספר אנחנו זוכים לכמה רגעים שבהם כולם שרים ונהנים, ג'ספר אפילו קצת נהנה.
|כן| בכלל אהבתי כ"כ את כל הקטע שכולם מתארגנים ליציאה הזאת, וכל פעם רואים מישהו שאני מכירים, רייבן ואז אוקטבייה! סצנה מעולה שמשמשת להשלים לנו פערים מה קרה להם מאז סוף העונה הקודמת.
ג'ספר קולט שהמשואה נמצאת על אחד מהלוחמים, הוא מתקדם לעבר הלוחם ולוקח את המשואה, הלוחם תופס אותה ומאיים עליו עם סכין. הלוחמים רוצים לדעת איפה וונהדה וג'ספר מתחיל לצחוק, הלוחם שמחזיק אותו מתחיל לחתוך לו את הגרון בזמן שג'ספר מחייך
:eek: אויש הוא ממש איבד את זה! אבל אני אוהבת שמראים שלמוות של מאיה יש השלכות. וגם הוא הרבה יותר מעניין ככה. אבל באמת פאק!
אוקטביה פוגשת את לינקולן ומדברת איתו בשפה שלו, מחמיאה לו בסרקזם על מעיל הסקייקרו שלו,
לא הבנתי למה היא כ"כ עצבנית מזה?
אבי מבינה שרייבן לא יכולה לרדת מהסוס שלה ועוזרת לה. ממש כאב לי לראות את רייבן מתביישת בעובדה שהיא צריכה עזרה ומודה שהיא זקוקה לעזרה רק אחרי שאבי שואלת אותה באופן ספציפי לגבי זה. חוץ מזה, בטח תחושת ההשפלה שהיא הרגישה הייתה נוראית :-(
אוף רייבן! :-( איזה באסה בשבילה! אל תהיי כ"כ גאה! תני לאנשים לעזור לך. גם הבנתי שהיא ו-וויק נפרדו. חבל, הוא היה טוב בשבילה לדעתי.
בחדר האוכל, אחד מהנערים מנסה לגנוב משהו, רייבן וחברתו של בלאמי נותנות לו לגנוב את מה שרצה תמורת שיר, הוא מתיישב ליד הפסנתר ומתחיל לשיר ולנגן,
אני הוזה או שזה הזמר סאם מנדז?
קלארק נמצאת על עץ,
יאא! יש לה שיער אדום!
היא מחכה שחיית טרף (לא זיהיתי את החיה אשמח לעזרה אם אתם יודעים) תתפוס את הפיתון ששמה ואז הורגת את החיה.
אימלה! למדה איך לשרוד ביערות! איזה מיומנות!!!
היא רואה שלבחורה, ניילה יש צמיד ושואלת אותה מה הוא מסמל.
גם אני תהיתי, זה היה נראה לי בהתחלה כמו הצמידים שהיו להם בהתחלה, אבל אולי לא.
לחנות נכנס בחור ששואל את ניילה אם ראתה את קלארק
חחחח איך היה אפשר לזהות מהציור הזה משהו. שיתקדמו לתמונות. אולסו השחקן זה לא ג'ודי שהיה חבר של קארן משיימלס?
ניילה מנקה את הפצעים של קלארק, מהרגע שהיא התחילה לעשות את זה ציפיתי שהן יתנשקו, אני שמחה לדעת שניחשתי נכון :-):
כן היה צפוי!

אני ממש אוהבת את השליטה של קלארק ואוקטביה בשפה של הגראונדרים.
גם אני!
למילר יש חבר :-):
בהתחלה גם התלהבתי, אבל זה מרגיש לי מהמקרים האלה שיגידו את זה פעם אחת ובחיים לא נראה אותו עם החבר שלו :-/
לינקולן רואה את אוקטביה ישנה ביערות, הוא מכסה אותה ושוכב לידה. חמודים :-]
זה באמת היה קטע חמוד |מאוהב|

keren or5

Well-known member
מה אתה רוצה מרפי כולנו היינו בבידוד 3 חודשים בקורונה. כדי להעביר את הזמן בבידוד כמו כולנו הוא צופה בטלוויזיה אבל באסה אין נטפליקס, רק קלטות מ2052 שבהם יצרו לראשונה את אלי הבינה המלאכותית.
או יה|מאוהב| דרך נהדרת לפתוח עונה:-P:
1280_0_4f866e82-49d9-4a09-adf7-38d36ef659ee_.gif
1280_0_b9eabc35-1d34-4367-9ecb-545ba0d71722_.gif
|מאוהב||יאמי| אפשר לסמוך עליך להביא את הגיפים החשובים!
לגמרי! |מאוהב|
אבל איזה חמוד קיין שהוא נפגש עם אינדרה בסתר, בסטיז:-D
:-D קיין טיפה חתיכי עם הזקן הזה. זהו. אני רשמית אוהבת אותו.
האמת חבל שלא סיימו עם זה איזה נודניק .
אם כמה שג'ספר היה מחפוף וטיפש הפרק, לא רציתי שהוא ימות. דווקא כל זה הופך את הדמות שלו למעניינת יותר בעיני. אבל הוא באמת השתגע!
כן אבל כמו שבלאמי אמר- יש לזה משמעות אחרת עכשיו. וגם למה היא לא מאמינה בשלום בין הטריקרו לסקאיקרו?
בסוף לינקולן משאיר את הג'קט בחדר והולך לחבק את אוקטביה שישנה בחוץ. כאלה חמודים אני מתההההההההה|מאוהב|
|מאוהב|
נכון!
הצחיק אותי איך בדיאלוג מאולץ למדי רייבן וחברה-של-בלאמי-עדיין-בלי-שם מאלצות אותו לשיר ולנגן בפסנתר. אוקי:-D
הא קיבלתי את התשובה שלי!
:-D למה מה הוא עשה לטיילור?
הא! ידעתי שזה זה!
וואלה! :-0
אופס.
מיקי זה ג'ודי הטמבל משיימלס, שמת לב?
חחח כן! ראי תגובה קודמת שלי!

didalf

Well-known member
אולי יש אבל הוא כבר מיואש מכדי להחליף בגדים/להתקלח?
לפחות בהתחלה הוא יכל להתקלח לפני שהוא התחרפן!!!

חחח. ג'אהא מתנהג כאילו הוא משיח.
ממש|פנים|
|כן| אני אוהבת את השינוי שלו, בחיים לא הייתי חושבת בעונה 1 שאוהב אותו. למעשה הייתיבטוחה שהוא הולך למות בעונה הראשונה כשהגלו אותו מהמחנה.
נכון??
|כן| ארקדיה זה רפרנס למשהו?
ממ ארק - התיבה.

בטח אחרי חודשים של עבודה ביחד קיין למד לראות את החוזקות של באלמי.
כן|לב|

נכון???? למה לא גילינו את הפרט הזה לפני?
[למילר יש חבר] אני מניחה כי רק עכשיו הם חשבו להוסיף את הפרט הזה:-D עד כה מילר היה מאד שולי.

רגע הם הביאו זמר לסדרה? למה?
לאדעת. נראה לי שניק או מישהו אמר לי פעם שהוא מעריץ של הסדרה ורצה להצטרף לפרק.
גם אני לא מחבבת את שון מנדס אבל מסיבה מאוד קטנונית, נולדנו באותו תאריך (כולל אותה שנה!) והוא זמר מצליח |שפם|
:-D:-D לגיטימי.
גם אותי מעצבן אנשים בגילי או צעירים ממני שהם סלבס מפורסמים:-D

מגניב! אה, בגלל זה ראיתי בקרדיטים מישהי ששם המשפחה הוא הרמון, כמו של השחקן של מרפי. (ריצ'רד הרמון, אבל אני מניחה שאת כבר יודעת את זה :-P:)
כל הכבוד לתשומת לב!

הייתי רושמת לך באיזו נקודה זה הופיע בפרק אבל אני לא יודעת איפה את צופה :-/
נטפליקס.

איבד את זה הבחור :eek:
ממש. אחרי הקורונה אנחנו כבר לא מתרשמים מבידודים.

:-D מה לעזאזל קורה שם?! מזל שמרפי שם, אחרת העלילה הזאת הייתה ממש מעיקה!
אוף ממש.
:-D:-D האמת היא שלא קלטתי את זה שג'אהה זרק את הבן אדם מהסירה למפלצת ים בעונה הקודמת. טוב שאמרתן. התפלפ לגמרי הבן אדם! :rolleyes:
לגמרי|פנים|
זה היה מעולה. אולסו, זה הקטע שג'אהה נותן לו את ה-LSD הזה שאמור להביא אותו לעיר העורות? או שזה יותר מאוחר. בכל מקרה. מרפי ידביל לא אומרים לא לסמים אף פעם!
:-D:-D עדיף להגיד לא.
יששש שמחתי לראות אותה!! מרפי כזה חמוד! יש לו קראש עליה!
יאיי|לב|
זה היה דבר כ"כ מהמם!! |מאוהב||מאוהב||מאוהב|
נכון|מאוהב|

גם אני חשבתי שזה חמוד שיש לו חברה! זה שהיא מביאה לו את האיליאדה מתאים למי שזוכר שהוא סיפר ללינקולן עונה שעברה מי זה סוברוס ואמר שאמא שלהם הייתה מקריאה לו את הסיפורים האלה. גם החברה שלו מזכירה את זה.
נכון
|כן| בכלל אהבתי כ"כ את כל הקטע שכולם מתארגנים ליציאה הזאת, וכל פעם רואים מישהו שאני מכירים, רייבן ואז אוקטבייה! סצנה מעולה שמשמשת להשלים לנו פערים מה קרה להם מאז סוף העונה הקודמת.
ממש, איזה חמודה כל ההתחלה, לפני שבאות שוב צרות.

לא הבנתי למה היא כ"כ עצבנית מזה?
כי היא אף פעם לא הרגישה חלק מאנשי התיבה והיא נמשכת לחיים הגראונדרים, אז משגע אותה שחבר שלה נמשך בדיוק הפוך. במיוחד שהוא לובש ז'קט של המשמר, אותו משמר שעצר את אמא שלה. אבל לדעתי היא טיפה מגזימה.
אוף רייבן! :-( איזה באסה בשבילה! אל תהיי כ"כ גאה! תני לאנשים לעזור לך. גם הבנתי שהיא ו-וויק נפרדו. חבל, הוא היה טוב בשבילה לדעתי.
ממש באסה, אוף רייבן:-(
אני הוזה או שזה הזמר סאם מנדז?
שון מנדס, כן.

חחחח איך היה אפשר לזהות מהציור הזה משהו. שיתקדמו לתמונות. אולסו השחקן זה לא ג'ודי שהיה חבר של קארן משיימלס?
יאיי זיהית. היה לי מזה הזוי לראות אותו בתפקיד שהוא לא דביל מוחלט:-D

|מאוהב||יאמי| אפשר לסמוך עליך להביא את הגיפים החשובים!
יו וולקאם:-P:
זה לדעתי דילן הביאה לי פעם אז אפשר להודות גם לה.

:-D קיין טיפה חתיכי עם הזקן הזה. זהו. אני רשמית אוהבת אותו.
כן הוא חמוד עכשיו
אם כמה שג'ספר היה מחפוף וטיפש הפרק, לא רציתי שהוא ימות. דווקא כל זה הופך את הדמות שלו למעניינת יותר בעיני. אבל הוא באמת השתגע!
אבל הוא סתם מסבך את העניינים וסיבך אותם עם גראונדרים כשיש שלום מאד רופף.

כן אבל כמו שבלאמי אמר- יש לזה משמעות אחרת עכשיו. וגם למה היא לא מאמינה בשלום בין הטריקרו לסקאיקרו?
זה שלום שמחזיק על שיערה (ככה אומרים את זה בעברית?:-D) בכל רגע מישהו עלול לשבור אותו.

הא קיבלתי את התשובה שלי!
:-D למה מה הוא עשה לטיילור?
שיחק אותה בסטי שלה, תפס עליה קצת טרמפ, אפילו הוציא איתה שיר רמיקס מעפן לשיר יפה שלה, ושבוע אחרי זה כשהתפוצצה הפרשה של האלבומים שלה שנמכרו לאויב שלה לא הוציא מילה. [רק זמרות בנות תמכו בה, כל החברים הגברים שלה מהתעשיה מילאו פיהם מיים|שפם|].

חחח כן! ראי תגובה קודמת שלי!
ראיתי, כל הכבוד! כי הוא כולו מלוכלך לא הייתי בטוחה שתזהי.

didalf

Well-known member
אור אם אני אשים לך שרשורים ישנים אפשר לסמוך עלייך שלא תקראי מעבר לאיפה שהגעת?:-D
החלטתי שזה מסוכן מידי, אני אתן לך את המנה שלך כשתסיימי את כל הפרקים לשרשור:-D
(הבהרה: זה לא כי אני לא סומכת עלייך כמו שפשוט בגלל שזה הפורום הישן אין תיבות ספוילר ונניח את גוללת לך שיחה על פרק X אז כשתגיעי לפרק הבא יש כבר ספוילר מיד אחרי מספר הפרק שאת עלולה להספיק לקרוא לפני שתביני שצריך לעצור)
[כי בתכלס גם לי נוח כשהם מרוכזים פה]

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה דווקא היה גורם לי לחבב אותו יותר. לא הצלחתי למצוא מישהו משמעותי באמת שנולד ביום שאני נולדתי.
אני די מחבב אותו כי יש לו כמה שירים שאני אוהב. ועוזר שהוא חתיך.
אגב השיר שהוא שר בפרק הזה, Add It Up, הוא במקור שיר של להקה בשם Violent Femmes שנשמע די שונה כשהם שרים אותו.
כל כך שונה שלא שמתם לב ששמענו את הגרסה המקורית מוקדם יותר בפרק - זה השיר שג'ספר שומע כשהוא נוסע ברכב.
אני יותר אוהב את הגרסה של שון

הכל כ"כ שונה זה כמו סדרה אחרת כמעט!! זה שוב היה לי מוזר! המעבר בין עונה 1 ל2 היה הרבה פחות חד!
אני מאוד אוהב את זה בסדרה שכל עונה בה מרגישה שונה באופן משמעותי מהקודמת.
וזה לא שמבטלים את מה שהיה בעונה הקודמת, שומרים את מה שהיה, אבל יש גם שינוי משמעותי.
וגם התחלף המתרגם. במקום אדמן עכשיו זה ארצי, וצנ'סלורית עכשיו זה קנצלרית ואולי עוד כמה שינויים.
זה נחמד.

keren or5

Well-known member
ממ ארק - התיבה.
אההה גם אני לא הבנתי. תודה על ההסבר (למה קוראים למחנה ארקדיה)
שון מנדס, כן.
זה מזכיר לי שאד שירן עשה תפקיד ממש מוזר ורנדומאלי במשחקי הכס.
יאיי זיהית. היה לי מזה הזוי לראות אותו בתפקיד שהוא לא דביל מוחלט:-D
חחח כן זה מוזר
אבל הוא סתם מסבך את העניינים וסיבך אותם עם גראונדרים כשיש שלום מאד רופף.
נכון, הוא באמת בעייה ולכן הם לא צריכים לקחת אותו יותר למבצעים עד שמצבו ישתפר. אבל צריך לעזור לו במחנה, איפה שהוא לא יוכל לעשות נזק.
שיחק אותה בסטי שלה, תפס עליה קצת טרמפ, אפילו הוציא איתה שיר רמיקס מעפן לשיר יפה שלה, ושבוע אחרי זה כשהתפוצצה הפרשה של האלבומים שלה שנמכרו לאויב שלה לא הוציא מילה. [רק זמרות בנות תמכו בה, כל החברים הגברים שלה מהתעשיה מילאו פיהם מיים|שפם|].
חצוף! גם ככה לא אוהבת אותו, מכירה בקושי שני שירים שלו. מה זה האלבומים שלה שנמכרו לאויב? (סליחה אני קצת קלולסית בדברים האלה)
אגב השיר שהוא שר בפרק הזה, Add It Up, הוא במקור שיר של להקה בשם Violent Femmes שנשמע די שונה כשהם שרים אותו.
כל כך שונה שלא שמתם לב ששמענו את הגרסה המקורית מוקדם יותר בפרק - זה השיר שג'ספר שומע כשהוא נוסע ברכב.
שמעתי את שניהם שוב עכשיו אחד אחרי השני ועדיין לא שמעתי שום דמיון וחשבתי שקראתי לא נכון מה שכתבת שזה אותו שיר אז הסתכלתי שוב לוודא. הגירסה המקורית מעולה. של מנדז- |לא|

keren or5

Well-known member
מונטי קולט שבלאמי לקח מדים של אחד החיילים והסתנן לצבא כדי להגיע לקלארק. בלאמי אכן מצליח להגיע אליה אבל מותקף על ידי השובה של קלארק ורק אחרי שהיא מתחננת הוא לא הורג את בלאמי אלא רק פוצע אותו. החברים שלו מוצאים אותו ומונטי משכנע את בלאמי לחזור לקלארק בהמשך.
איזה חמוד שהוא הלך לנסות להציל אותה! |מאוהב|
ג'אהא נמצא בעיר האורות, מרפי מעיר אותו כדי לעדכן שהם הגיעו למקום שהם צריכים. מרפי לא סומך על אמורי. ג'אהא וחלק מהאנשים שלו נכנסים לעיר האורות. אמורי רוצה לגנוב את המזוודה שנמצאת ליד אחד האנשים אבל הוא מתעוררת ומתחיל לתפוף אותה, מרפי מנסה לעלף אותו אבל זה לא עובד ואמורי הורגת אותו. אמורי ומרפי פותחים את המזוודה ומבינים שזו הבינה המלאכותית, אוטן, הבחור השני במשלחת מאיים על אמורי ונראה שגם ג'אהא קצת איבד אצ זה והוא מציע למרפי להצטרף אליהם לעיר האורות. מרפי מצליח לגרום לג'אהא לשחרר את אמורי ואחרי שזורק את המזוודה למים הם בורחים בסירה.
חייבת לציין שלא הבנתי ב-100% מה קרה בעלילה הזאת! וראיתי את הפרק פעמיים בלנסות להבין. עיר האורות זה מקום אמיתי או משהו שנמצא בדמיון כשלוקחים את הצ'יפ הזה? כשהם שטו בפרק הזה למקום שאליו הם שטו- זה היה כדי להגיע אל עיר האורות? גם לא כ"כ הבנתי מה אמורי עשתה. מרפי אמר לה משהו בסיגנון של "את גונבת מהאנשים שלקחו אותך בשביל לגנוב בשבילם". מי אלו האנשים ששכרו אותה כדי לגנוב להם? ומה היא גנבה מהם? מי זה האיש הזה שכמעט הרג את אמורי? כשהוא אחר כך הופיע בעיר האורות (שאני כבר לא סגורה אם זה מקום אמיתי או דמיוני). אני ממש מבולבלת לגבי מה קורה שם. מה שכן אהבתי שמרפי חמוד אל אמורי ופעמיים הציל אותה. הצחיק אותי כשהוא איים לזרוק את המזוודה הזאת למים ואמר לג'אהה שיגיד שלום לחברה שלו בשמלה האדומה (וכן את זה הבנתי. היא AI, אז אולי המהות שלה נמצאת בתוך הדבר הזה או משהו).
אבי אומרת שנייקו צריך עירוי, אף אחד לא מתאים לסוג דם שלו, ג'קסון מציע שילכו למאונט וות'ר ולינקולן שהתנגד בפרק הקודם מבקש שאבי תעשה הכל כדי להציל את נייקו
אני גם חשבתי שזו ההחלטה הנכונה.
ג'ספר מחפש את הציור האהוב על מאיה, אוקטביה מוצאת אותו והוא סוף סוף נותן לעצמו לשחרר את הכאב שהרגיש בחודשים האחרונים.
זה היה חמוד שאוקטבייה ניחמה אותו.

אוקי אני גם לא בטוחה שאני מבינה לגמרי את המצב הכללי, אני אגיד מה הבנתי ותגידו לי אם צדקתי ותתקנו אותי איפה שטעיתי:
אז לקסה היא המנהיגה של הטריקרו וגם שולטת בקואליציה בין כל השבטים האחרים של הגראונדרים, חוץ מאומות הקרח? ויש להם הפסקת אש עם הסקייקרו? הסקייקרו הסכימו לזה אחרי שהם יודעים שהטריקרו בגדו בהם במלחמה בהר? אינדירה גם שייכת בעצם עדיין לטריקרו? והיא עובדת תחת לקסה?
מלכת הקרח (שאני מבינה שהיא לא בקואליציה) רוצה לתפוס ולהרוג את קלארק (וונהדה) כי היא מאמינה שהיא מלכת המוות ואם היא תהרוג אותה היא תירש את הכוחות שלה? וההוא שהוביל את קלארק כל הזמן הזה, הוא בעצם בן של מלכת הקרח שהוגלה משם מסיבה מסויימת? והוא שיתף פעולה עם לקסה שרצתה שהוא יביא אליה את קלארק?

LeAnnDylan

Well-known member
ממשיכים מאיפה שהפסקנו עם מרפי. שעדין לא מצא לנכון להתקלח. הוא ננעל בבונקר וממשיך לצפות בסרטון. ובדרך מאבד את שפיותו בתוך 86 ימים. במהלך הזמן הזה אנחנו מבינים גם שאלי ה-AI היא יצירה של מישהי בשם בקה, והיא (אלי) אחראית לפצצות שהשמידו את כדו"א.
ג'וק אובדני|חבול| איכשהו מוצא את דרכו לג'אהה. בקפיצת זמן של שלושה חודשים (תודה לקיין ששומר לנו על הטיימליין)

לינקולן ובלאמי במלחמת למי יש יותר ריבועים. יאמי!! מתחילים למפות את השטחים מסביב למחנה כדי למצוא ניצולים מהארק. הם בדרך לסקטור 7, שלינקולן מזהיר את בלאמי מפניו מפני שזה בדיוק בגבול עם אומת הקרח (אזגדה) שהם אומנם חלק מהקואליציה של לקסה, אך לא בהכרח יכבדו את הפסקת האש. קיין מקבל מסר (3 לחיצות) "היא רוצה להיפגש..." לקסה?? |מתרגש|

בלאמי בא לקחת את מונטי ותוהה למה הוא לא מוכן, הוא אומר שהוא כן אבל מצביע על ג'ספר שיכור ומעולף על הרצפה ואומר לבלאמי שהמוות של מאיה שבר אותו.
הם גוררים אותו איתם. בלאמי בינתיים מצא לו חברה חדשה אעהעהא. בלאמי, חשבתי שיש לך טעם יותר טוב מזה. הצחיק אותו שמונטי שפך על ג'ספר דלי של מים קרים וכזה "סורי, זה היה קר מידי עבורך?" אבל ג'ספר הגוש מרמור הזה לא מוצא את זה משעשע כמוני. בלאמי מנשק את הבחורה שלו לשלום, רייבן אומרת שהיא טובה מידי בשבילו וגוש המרמור מגיב ב"תיזהר שמונטי לא ימיס אותה" נאו נאו ג'ספר. אה ו, מסתבר שיש להם האמר עכשיו. נייס. אוקטביה מצחיקה אותי עם הסוס שלה שאומרת לרייבן "try to keep up" חח מלכה שלי |מאוהב|

יו, חבורת ילדים עם הכדורגל של הר וות'ר. ג'ספר מקשיב למוזיקה של מאיה. ולכולם יש רגע חמוד כזה שהם מתחילים לשיר יחד.

ואז פתאום הם מקבלים התראה מתוך סקטור 8 שנמצא בתוך האיזור שלינקולן במפורש אמר להתרחק ממנו. הפרוטוקול אומר לחזור למחנה ולהישמע להוראות הצ'נסלור. אבל ממתי אנחנו מקשיבים לפרוטוקולים בסדרה הזו? מסתבר שההתראה הגיעה מהתחנה אליה משתייכים המשפחה של מונטי והחבר של מילר (יש לנו עוד גיי בסדרה)
מרפי נקי ומגולח (ברוך ה') מתעורר לכוס מים, תפוח וג'אהה עושה מדיטציה. הוא פוגש באלי שמנסה להכניס אותו לאותו טראנס שג'ועל נמצא בו אבל הוא לא קונה את הבולשיט הזה כי הוא יודע שהיא אחראית לסיום העולם, רק שג'ועל מתקן שהיא לא השמידה את העולם, אלא הצילה אותו. וואו בדיוק כשחשבנו שג'ועל לא יכול להיות יותר גרוע אנחנו מקבלים ג'ועל על פטריות הזייה.

צוות האמר (האמרקרו?) יורדים מהרכב ומתקרבים לאיזור ממנו הם מקבלים את האות. הם נתקלים בכמה אנשי אזגדה ואוקטביה שפתאום מדברת טריג שוטפת מסבירה להם שהם רק מחפשים את האנשים שלהם אבל אנשי הקרח בטוחים שהם משקרים ומחפשים את וונהדה. לג'ספר אין עצבים למשחקים האלה והולך לגראונדר ותולש ממש את הביקן שבתמורה מקבל סכין לצוואר. לבלאמי לא נותרה ברירה אלא לירות. ואוקטביה הסמוראית משלחת לו חרב ישר למרכז הגוף. מלכה!

החבר'ה עומדים להתקפל חזרה כדי לקחת את ג'ספר הדביל חזרה למרפאה כשהם מקבלים קריאה מקיין להגיע לסקטור 4 והם תוהים מה הוא עושה כל כך רחוק מחוץ למחנה שלהם. הם מתפצלים ובלאמי ומונטי הולכים לפגוש את קיין שמלווה באינדרה (איפה לקסה? |שפם|) שאומרת להם שקלארק הפכה למטרה מבוקשת. "ע"י מי?" -"כולם..."
בינתיים אנחנו רואים פנתר וארנב ואעהאעהאעה קלארק!!!!! מטונפת יותר מהרגיל וגם מצאה זמן לעשות גוונים. הידד! היא גוררת את הפנתר אל בחורה (נאה!) שמנהלת איזה דוכן יד שניה שקרכלשהו להחלפת טובות מין באוכל. ומסתבר שככה קלארק שרדה עד עכשיו, הורגת חיות ומחליפה אותם בתמורה לדברים שדרושים לה. קלארק רוצה רק את התשלום שלה אבל הבחורה עושה לקלארק עיניים ומציעה לה לשתות.. יאללה שיפ!!! בינתיים קלארק שמה לב לאחד הצמידים של המאה על היד של הבחורה. בסדר, תורידי לה אותו יחד עם הבגדים שלה.

אוקטביה מחזירה את ג'ספר למחנה ומסתבר שהם גנבו לאזגדה גם סוס

ורייבן מסכנה לא מצליחה לרדת ממנו כי הרגל שלה עדין כואבת מהפיצוץ בהר וות'ר

אינדרה מעדכנת את בלאמי, מונטי וקיין שקלארק מבוקשת בתור וונהדה - קומנדר אוף מוות.

אעאהעא קחי אותי עכשיו וונהדה!!

בלאמי תוהה מדוע כולם מחפשים אותה. ואינדרה מסבירה שהגראונדרים מאמינים שברגע שהורגים מישהו, לוקחים את הכוח שלו, מי שיהרוג את מפקדת המוות, יפקד על המוות. קיין עדין תמים "היא רק ילדה אחת" אינדרה: "כך גם הקומנדר" "מה שקלארק עשתה בהר וות'ר החליש את לקסה, אומת הקרח רוצה את הכוח של קלארק כדי להדיח את לקסה מתפקידה. אם מלכת הקרח (אלסה) תהרוג את קלארק הם ישתמשו בזה כדי לשבור את הקואליציה ולהתחיל מלחמה".

קלארק מנסה לחקור את האישה על הצמיד בזמן שהיא לא מפסיקה לעשות לה עיניים ולפני שמספיקה לענות, נכנסים שני ציידי ראשים לחנות שמחפשים את וונהדה. הם מראים לה ציור די גרוע של קלארק ובאמת שניה אחרי זה היא גם אומרת שזה ציור לא מוצלח.
הם חייבים להעסיק ציירי קלסתרונים מוצלחים יותר.

אולי קלארק תהיה מעוניינת בתפקיד.
הבחורה משקרת להם שקלארק הייתה שם וכך קיבלה את הצמיד ושהיא עזבה לפני יומיים לכיוון צפון. הם עוזבים. וקלארק תוהה כמה זמן היא ידעה שהיא מבוקשת. הבחורה עונה שמהרגע שהיא נכנסה לשם בפעם הראשונה. אהעעה יאללה סקס! קלארק מבאסת אותי ובדרך לעזוב אבל הבחורה אומרת לה לחכות שהם יתרחקו. (נותנת לקלארק הזדמנות לשנות את דעתה) ושוב מנסה לשכר אותה. קלארק תוהה למה היא עוזרת לה והיא מסבירה שאמא שלה נלקחה ע"י הר וות'ר וקלארק עצרה אותם.

לינקולן הפך ליועץ מדיני לענייני הר וות'ר. אבי תוהה אם אפשר לקפוץ לעשות קניות שוב בהר, לינקולן ממליץ שלא. אבי מנסה לעזור לרייבן אבל רייבן לא מוכנה לקבל עצות ממנה ומחזירה לה בעקיצה של את גרועה בתור דוקטור וגם בתור צ'נסלורית. אאוץ'.

קלארק כבר חצי ערומה במיטה של הבחורה (שכבר יש לה שם – ניילה) אהעהעה יאללה, למה את מחכה?? בזמן שניילה מנקה לה את הגב ומתפנגרלת על זה שקלארק חיסלה את האויב הכי גדול שלהם. קלארק מבקשת ממנה לא לדבר. ויש לה דרך ממש טובה להשתיק אותה, בואי שימי את היד שלך כאן על הבובז שלי... אהעהעהאהעעהה אני לא מאמינה שפעם ראשונה שאני מדברת אל המסך שלי ודורשת קצת אקשן, אני מקבלת את זה באותו פרק!!!!

פאק! that was hot |מזיע||מזיע||מזיע|

וקלארק כפרעליה, דחפה לה שם הרבה לשון :-D

לינקולן חושב שהוא ד"ר דוליטל ומדבר לסוס של אוקטביה שכועסת עליו שהסכים ללבוש את מדי השומר של הארק. נאו נאו אוקטביה, הוא מרשה לך ללבוש את מדי הגראונדרית שלך. הגיע הזמן לקבל אותו כמו שהוא.

ג'אהה מנסה לשכנע את מרפי לשחרר מהכעסים שלו ולקחת צ'יפ כלשהו כדי להגיע לעיר האורות. מרפי מסרב ואומר לו ללכת להפליט את עצמו. ובדיוק כשאנחנו תוהים האם סופו של הג'וק להיאכל ע"י לוך נס, אמורי מגיעה על סירת מנוע ומזמינה אותו להצטרף. כמה נוח... מסתבר שאלי תיחמנה את זה

האם גם אמורי מטורפת כמו ג'אהעה?

יאא שון מנדז!! ליאורה, הנה חבר שלך!
באופן מאוד נוח יש להם פסנתר שם ורייבן מבקשת ממנו לשיר.
הוא שר את אותו שיר שחבורת האמר שרה בתחילת הפרק אהבתי את הגרסה שלהם יותר.

אבי באה להתנצל בפני רייבן והן משלימות (יאללה סקס!)
אוקטביה ישנה בחוץ כמו הומלסית ולינקולן בא לישון לצידה עם כל החרקים בחוץ. אהעהעעה זו אהבת אמת!! |בוכה|

קלארק מתעוררת במיטה של ניילה ומבינה שזו לא לקסה ונתקפת חרטה. היי, אף אחד לא מונע ממך ללכת לעשות אותה גם!

ג'ספר נכנס לחדר ומתעצבן שהם מחלקים את הציוד של אנשי הר וות'ר ודופק לשון מנדז מכות.

צוות האמר נתקלים בגזע עץ כרות, אינדרה אומרת שזו מלכודות. הם לא מקשיבים ועכשיו הם תקועים. אופס.

קלארק עוזבת את החנות של ניילה ונתפסת ע"י צייד הראשים אעהעהעהעה

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
קצת תשובות למיקי
בעיקרון יסבירו את כל מה ששאלת עליו בהרבה יותר פירוט במהלך העונה. אבל כמה דברים קטנים שלא אמורים להרוס לך את הצפיה:
אז לקסה היא המנהיגה של הטריקרו וגם שולטת בקואליציה בין כל השבטים האחרים של הגראונדרים, חוץ מאומות הקרח?
יש 12 שבטים אזגדה (אומת קרח) הם חלק מהם. טריקרו (השבט של לקסה) הם גם כמובן חלק מ-12 השבטים.
תחשבי על זה קצת כמו המפלגות בכנסת - ראש הממשלה הנבחר הוא ראש המפלגה שזכתה בבחירות. אז תחשבי על זה שכאילו המפלגה של לקסה זכתה והיא נבחרה להיות הקומנדר (זה לא בדיוק ככה אבל כמו שאמרתי זה יסביר את עצמו בצורה הרבה יותר מוצלחת בהמשך ואני לא רוצה להרוס לך יותר מידי).
ויש להם הפסקת אש עם הסקייקרו? הסקייקרו הסכימו לזה אחרי שהם יודעים שהטריקרו בגדו בהם במלחמה בהר?
סקייקרו עדין נמצאים בשטח של טריקרו, לכן כדי לא להיכנס שוב למצב של לחימה עם הגראונדרים, הם הסכימו להפסקת אש. אני חושבת שכבר בשני הפרקים הראשונים ניתן לראות שלא כולם שמחים לגמרי עם ההסכם הזה אבל זה מה יש.
אינדירה גם שייכת בעצם עדיין לטריקרו? והיא עובדת תחת לקסה?
אינדרה, ובעצם כל הגראונדרים שהכרנו עד כה (חוץ מאלה שראינו ששייכים לאזגדה) שייכים לטריקרו.
מלכת הקרח (שאני מבינה שהיא לא בקואליציה)
היא כן. היא פשוט לא רוצה להיות בה.
רוצה לתפוס ולהרוג את קלארק (וונהדה) כי היא מאמינה שהיא מלכת המוות ואם היא תהרוג אותה היא תירש את הכוחות שלה?
כן.
וההוא שהוביל את קלארק כל הזמן הזה, הוא בעצם בן של מלכת הקרח שהוגלה משם מסיבה מסויימת?
כן
והוא שיתף פעולה עם לקסה שרצתה שהוא יביא אליה את קלארק?
הוא הביא את קלארק אל לקסה כדי שלקסה תסיר את הגירוש שלו ותחזיר אותו לשבט שלו.

LeAnnDylan

Well-known member
אינדרה, בלמי, קיין ומונטי נתפסים ומגלים שאלו היו פליטי ארק שנפלו בטריטוריה של אזגדה ומאז הם במלחמה איתם. אמא של מונטי היא אחת מהם (אך אבוי, אבא שלו התפגר) ופייק, מורה מהארק הוא השני. האחרים כנראה נספחים חסרי שמות. איפה הבויפרינד של מילר הלו? אתם יודעים שאכפת לנו מהאנשים האלה רק בשבילו, נכון? פייק מסתכל על אינדרה בעין עקומה ואני החלטתי שהוא כבר לא בא לי בטוב. אם קיין אמר לך שהם BFFs תקשיבו לו. הוא הצ'נסלור! טוב לפחות פייק מעריך את הכישורים של קלארק.

הם מחליטים לצאת כולם לחפש אותה יחד. אך אבוי, צבא של אזגדה מחליט לצעוד לפוליס והתוכנית להצלת קלארק נאלצת לחכות.

ג'ועל בעיר האורות, מבטיח לאלי למלא את העיר באנשים. פרייאר, אם הייתה לי עיר משלי עם אלי, הייתי נשארת שם לבד.

מרפי ואמורי מחליטים לגנוב את התיק של אלי. הענק עומד למחוץ אותם כמו נמלים. הצחיק אותי איך מרפי מנסה להרביץ לו והוא לא זז וכזה "אין כאב בסיטי אוף לייט". גם בלי כאב וגם עם אלי??|מאוהב|תביאו לי צ'יפ גם!!!!|מאוהב|

בינתיים אזגדה מלוכלך טובל בנהר יחד עם קלארק ושניהם עכשיו נקיים יאיי. מסתבר שהוא גורש מאזגדה, ושהוא גם נראה נפלא בלי חולצה |מזיע|
בוא איתי לסיטי אוף לייט חתיךךךךך |מזיע||מזיע|

בלאמי מנסה להציל את קלארק אבל אין לו סיכוי מול הנסיך החתיך.
ובמעבר חד לחתיך אחר, לינקולן מתעורר בחיק הטבע לצידה של הסמוראית שלו |מאוהב|
הם רוצים קצת סקסי טיים אבל נייקו מדמם הורס להם את האווירה. צריך עירוי דם ואיכשהו ג'קסון מצליח לשכנע את כולם שלקחת אותו להר וות'ר זה רעיון טוב. כולם מתחבטים בדיון האם זה מוסרי או לא במשך שעה שהם שוכחים שהוא זה שהעלה את הרעיון. שלא יבואו אליו בטענות אח"כ.

אהבתי שהוא אמר לאבי "תהיי רופאה וסתמי" תאכלס, את לא עושה עבודה ממש טובה בשום דבר אחר. לכי תתפרי את נייקו וזהו.

איכשהו מישהו חושב שזה רעיון טוב#2 לקחת את ג'ספר איתם להר |פנים|

"הבת שלך הרגה גם אותו" אויש ג'ספר, לך תקפוץ מצוק יא פאתט. מה אתה כזה באבל על פאקינג מאיה? אפילו גבות לא עשתה בשבילך.

צייד ראשים מפוצץ את ניילה מכות וכבר חששתי שלקסה שמה מצלמות אבטחה ושלחה מישהו להרביץ לה על זה שהעזה לשכב עם האישה שלה :-D

אך לא, סתם חרא. מה אתה מרביץ לה יא נבלה |שפם|

חבורת בלאמי באה להציל אותה והיא מספרת להם שקלארק עשתה אותה והלכה. הם יוצאים בעקבותיה. בלאמי מקבל מכות, בוכה קצת שהם לא יכולים לאבד את קלארק (סרייסלי אתם לא) אבל בינתיים נסיך אזגדה AKA שליח UPS העביר את המשלוח בהצלחה ל... אהאהעאהאעאהאעה לקסה!!!!

הצחיק אותי שהשחקנית של אינדרה צייצה בטוויטר "בטח לא החלפת הרוק שציפתם לה" :-D:-D

השחקנית של קלארק אמרה שהיה לה מאוד קשה עם הסצינה הזו כי היא לא יודעת לירוק. אבל בסוף היא דפקה לה יופי של סמאחטה 8-{

איך אפשר לירוק על לקסה כשהיא נראית כל כך יפה |בוכה| |בוכה|

כאילו בסדר שאת כועסת, אבל אנגרי סקס זה הרבה יותר אפקטיבי... תנסי את זה |חיוךרחב|

חוץ מזה שהיא הצילה אותך מאלסה. אז גם סקס תודה זה בסדר...

למעלה