didalf
Well-known member
למהההההההה כל אבל כל מה שיכול להשתבש להשתבש? זה בגלל מרפי?
אחרי שהתוכנית עם לונה לא מצליחה טים רובר רוצים לחזור למחנה אבל קלארק עדיין מחפשת פתרון אז היא הולכת לטייל ביער בתקווה שהפתרון ינחת עליה ואכן הוא נוחת - רואן צץ שם (ומציל אותה ממתנקש של אלי) ומנסה לגנוב לה את הלהבה, אבל בלאמי עוצר אותו. אז קלארק מגיעה למסקנה שאם הנייטבלאד היחידה זאת אונטרי הם ישתמשו בה, וישתמשו ברואן להגיע אליה. בלאמי החליט שכדי לבדוק שהוא לא על צ'יפ צריך לירות בו
מה סטירה לא מספיק?
הם חוזרים למחנה והקבוצות שוב מתפצלות. אבל יש בעיה קטנה. אלי גם שם
מישהו לקח את הצ'יפ. ג'ספר לקח את הצי'פ!!!!!!
יאאאא חתכת מטומטם תהרגו אותו כבר. והוא דוקר את מונטי בנסיון לעצור אותם
טים רובר מגיעים לגבול עם פוליס ורואן אומר שהוא צריך להכנס עם הלהבה ועם קלארק כשבויה, תכנית שלא מוצאת חן בעיני בלאמי. הוא שואל קלארק אם היא בוטחת ברואן - "לא, אבל אני בוטחת בך"
אז רואן וקלארק נכנסים לעיר כשהשאר מגבים אותם מהמנהרה אבל אלי יודעת שהם באים לא טוב בכלללל. בזמן שהם מחכים במנהרה בריאן ומילר מדברים על התוכניות שלהם לעתיד שזה חמוד והכל אבל טיימינג???? מה אתם מדברים על זה ליד אוקטביה ובלאמי שניהם איבדו את בני הזוג שלהם לא מזמן (אוקי לא אכפת לנו מג'ינה אבל לינקולן!!!!!!). איזה חוסר טאקט
וגם סרטי מתח 101 - אם תדברו על תוכניות לעתיד מישהו מכם ימות, אז אל.
אנשי הצ'יפים מקיפים את רואן וקלארק וג'אהא הנג'ס בא לקחת את הצ'יפ. רואן מנסה לאיים על קלארק אבל כולם יודעים שהם ביחד. במקביל החברים במנהרות נתפסים, ג'אהא חוטף את קלארק וקיין המכושף גם כן יורה ברואן גאדממיט.
קלארק נלקחת לחדר הכס שם הם קושרים אותה ולא אחרת מאשר אבי מתחילה לחתוך אותה
ועוד בבובז! יאוו איזה רוע די. אבל קלארק לא נשברת. אבי יודעת שהחולשה שלה זה החברים שלה וקוראת להביא את בלאמי
(אולסו
כי החולשה של קלארק זה בלאמי)
השומרים מנסים לקחת את בלאמי אבל פתאום נשמעת קריאת אזהרה להתכופף - מרפי פור דה רסקיו!! עם פייק ואינדרה מאחורה צמד המתקשים. כולם בשוק מאיפה לעזאזל מרפי צץ הם לא ראו אותו מאז עונה 2

אוקטביה יותר בשוק שאינדרה עכשיו משתפת פעולה עם פייק - בצדק, אבל אין זמן לזה עכשיו אוקטביה.
הם הולכים למעלית, בלאמי ומרפי עולים והשאר מסובבים. גאד איזה נוראי זה לסובב את המעלית ככה
כמובן שגם פה הם מותקפים קצת, כולל קיין, בריאן נפצע (אמרתי לך לא לדבר על העתיד!!) ומרפי ובלאמי מותקפים במעלית. איזה אחד מצליח להכנס לתוך המעלית ומכסח את מרפי ובסוף בלאמי יורה בו, אחרי היסוס, כי הוא לא רצה להרוג אנשים שלא אשמתם שהם נשלטים. הוא מנסה לכפר
גם קודם הוא כעס על פייק שהוא ירה מהר מידי.
ג'ספר עומד ליד הדלת ונותן לנו תקציר על כל מי שמת. אני קצת מתנצלת אבל זה הצחיק אותי איך שהוא אמר את זה
"דרו - נינג'ה סטאר טו דה הד"
כשדרו מת הדהד לי המשפט הזה בראש
רייבן ומונטי מצליחים להתחבר מחדש לאלי יש!!!! אבל שיט, הרפר באה וג'ספר עכשיו מאיים עליהם שאם לא יכבו את זה הוא יהרוג את הרפר. סעמקקק איתך ג'ספר.
החבורה מסיימת עם המעלית ומתחילה לטפס בסולם ולפוצץ את החדר מאחוריהם, אבל אינדרה חוזרת להציל את קיין יאאא נסיכה איך אני אוהבת את החברות המוזרה שלהם. אבל האם הם ניצלו??
בחדר הכס הם מחליטים לעבור לאמצעים קשים ואבי תולה את עצמה!!!!!!!!!!!!! אעהאהההה וקלארק לא נשברתתת
היא נותנת לאבי להחנק שם
טוב למען ההגינות אם מונטי הרג את אמא שלו בשביל המטרה גם קלארק צריכה. וצעקתי על המחשב על מרפי ובלאמי שיבואו כברררררררררררררררר. אלי רואה שאפילו זה לא עוזר!!! ומורה לג'אהא להרוג את אונטרי הנייטבלאד. בלאמי ומרפי מגיעים סופסוף ומשחררים את אבי פיוו
אבל מאוחר מידי בשביל אונטרי
פאק מה עכשיו??

הופתעתי עכשיו מחדש כשהוא ירה ברואן שכחתי שזה בא.

בעולם מקביל אבל בלאמי ומרפי יכלו להיות אחלה שיפ
חוצמזה אל תרגישי שטחית להתעסק בשיער בבגדים. זה כיף. וגם בעל משמעות. (למשל הצמות/חוסר צמות של אוקטביה)

איזה עבודה נוראית זאת להיות זה שמסובב את המעלית הזאת כל היום.

אחרי שהתוכנית עם לונה לא מצליחה טים רובר רוצים לחזור למחנה אבל קלארק עדיין מחפשת פתרון אז היא הולכת לטייל ביער בתקווה שהפתרון ינחת עליה ואכן הוא נוחת - רואן צץ שם (ומציל אותה ממתנקש של אלי) ומנסה לגנוב לה את הלהבה, אבל בלאמי עוצר אותו. אז קלארק מגיעה למסקנה שאם הנייטבלאד היחידה זאת אונטרי הם ישתמשו בה, וישתמשו ברואן להגיע אליה. בלאמי החליט שכדי לבדוק שהוא לא על צ'יפ צריך לירות בו
הם חוזרים למחנה והקבוצות שוב מתפצלות. אבל יש בעיה קטנה. אלי גם שם
יאאאא חתכת מטומטם תהרגו אותו כבר. והוא דוקר את מונטי בנסיון לעצור אותם
טים רובר מגיעים לגבול עם פוליס ורואן אומר שהוא צריך להכנס עם הלהבה ועם קלארק כשבויה, תכנית שלא מוצאת חן בעיני בלאמי. הוא שואל קלארק אם היא בוטחת ברואן - "לא, אבל אני בוטחת בך"
אנשי הצ'יפים מקיפים את רואן וקלארק וג'אהא הנג'ס בא לקחת את הצ'יפ. רואן מנסה לאיים על קלארק אבל כולם יודעים שהם ביחד. במקביל החברים במנהרות נתפסים, ג'אהא חוטף את קלארק וקיין המכושף גם כן יורה ברואן גאדממיט.
קלארק נלקחת לחדר הכס שם הם קושרים אותה ולא אחרת מאשר אבי מתחילה לחתוך אותה
הם הולכים למעלית, בלאמי ומרפי עולים והשאר מסובבים. גאד איזה נוראי זה לסובב את המעלית ככה
ג'ספר עומד ליד הדלת ונותן לנו תקציר על כל מי שמת. אני קצת מתנצלת אבל זה הצחיק אותי איך שהוא אמר את זה
החבורה מסיימת עם המעלית ומתחילה לטפס בסולם ולפוצץ את החדר מאחוריהם, אבל אינדרה חוזרת להציל את קיין יאאא נסיכה איך אני אוהבת את החברות המוזרה שלהם. אבל האם הם ניצלו??
בחדר הכס הם מחליטים לעבור לאמצעים קשים ואבי תולה את עצמה!!!!!!!!!!!!! אעהאהההה וקלארק לא נשברתתת
חשוב. באמת לא הבנתי את החלק הזה בתוכנית שלהם עד שהם הזכירו לי שהם יודעים לנתק את הצ'יפ.רייבן מצליחה לחבר צמיד אחד מהחלקים של הצמידים שג'אהה שבר, בשביל להוציא מאנטרי את צ'יפ לפני ההתרוממות.
לטינית(המילים האלה בארמית)
מרפי יודע את הסיסמה לניתוק, מסתבר שזה שתי סיסמאות שונות. אני גם לא הבנתי את זה דילן הסבירה לי.(אבל אנחנו יודעים שגם מרפי יודע אותם).
לעזאזל ג'ספרג'ספר אומר למונטי שהוא מצטער על איך שהוא התנהג כל העונה, ובדיוק שחשבנו שיש לו גאולה, אנחנו מגלים שהוא כן לקח את הצ'יפ אצל לונה ודוקר את מונטי עם מברג
ברור שהיא מרגישה רע, איזה חוסר טקט!!!יש קטע עצוב שבריאן ומילר מדברים על דברים של זוגיות כמו להזדקן ביחד, ואוקטבייה שומעת את זה ונראה שהיא מרגישה רע (כי זה מזכיר לה שהיא לא יכולה לעשות את זה עם לינקולן).
לגמרי שכחתי שגם קיין על הצ'יפקיין (תחת שליטת הצ'יפ עכשיו) יורה בו והורג אותו. הם לוקחים את קלארק לאנטרי.
אני מבינה את אוקטביה אבל באמת צריך את פייק כרגע, אח"כ שהיא ואינדרה יהרגו אותו בכיף. ממש קיוויתי שאינדרה תלחש לה משהו בסגנון "אל תדאגי כשנסיים עם זה נהרוג אותו"אוקטביה בהלם שאינדרה עובדת עם פייק ומגלה לה שהוא הרג את לינקולן. בלאמי אומר שהם עדיין צריכים אותו להילחם באלי.
כןבזמן שבלאמי ומרפי עולים, למרפי מתפלק שהוא גם של לעזור למישהי שאכפת לו ממנה![]()
בעולם מקביל אבל בלאמי ומרפי יכלו להיות אחלה שיפ
וואי אני כל פרק רוצה להגיד איך יפה לקלארק השיער הארוך הזה ושוכחת. לגמרי. גם הבגד השריוני שלה.אני מרגישה שבפרקים האחרונים, התלבושות שקלארק לובשת והדרך שבה היא מסדרת את השיער גורמים לה להיראות כמו נסיכה. קלארק בחורה יפה בלי קשר למה שאמרתי עכשיו אבל וואו, היא נראית מצוין בעונה הזו. זהו סיימתי עם ההערות השטחיות שליועכשיו אני עוברת לפרק:
חוצמזה אל תרגישי שטחית להתעסק בשיער בבגדים. זה כיף. וגם בעל משמעות. (למשל הצמות/חוסר צמות של אוקטביה)
כזאת מטרדאחרי שרייבן מביאה לקלארק את הצמיד אלי מופיעה בהאנגר. לכל מקום היא מצליחה להגיע![]()
ניסיתי ממש לשים לב הפעם, באמת לא מרגישים. אבל יש קטע אחרי שלונה כסחה את כולם עדיין רואים את אלי בחדר לרגע, אז יכלנו לנחש.חשדת שג'ספר לקח את הצ'יפ?
בפרק הקודם רמזו על זה אבל ממש בקטנה.
מצד אחד כןאני שמחה לשמוע את בריאן ומילר מדברים על זה.
אבל מצד שני נכוןאבל אוקטביהמסכנה, זו תזכורת למה שלא יהיה לה יותר.
רגע מה? מתי אי פעם משהו פה עבד להם לפי התוכנית?קצת נלחצתי ברגע הזה וזה נפלא כי בדרך כלל אנחנו הצופים רגילים שהכל עובד לפי התוכנית של הדמויות והכותבים החליטו להפוך את הסיטואציה הזו למשהו שהוא מהחיים האמיתיים, כלומר שלמרות שקלארק ורואן חשבו שאונטרי תגיע הם לא ציפו שאנשים אחרים ייקחו את הצ'יפ לאונטרי.
חחח אני מתה על הקטע הזהבלאמי: "קלארק בצרה."
מרפי: "קלארק תמיד בצרה."![]()
no one:
הארמון: יש מעלית אבל אין חשמל שיפעיל אותה, בהצלחה בלגרום לה לעבוד בשיטות שנלקחו מימי הביניים![]()
איזה עבודה נוראית זאת להיות זה שמסובב את המעלית הזאת כל היום.
בסוף רואים שהם מטפסים באמת.(קפצה לי עכשיו מחשבה לראש: אם המעלית לא עובדת זה אומר שכל האנשים שרצו לעלות לחדר הכס היו צריכים לטפס 50 קומות, פלוס מינוס ברגל)
נכוןאווו, מרפיאני שמחה שלא נפטרו ממנו בעונה הראשונה אחרת לא היינו זוכים לרגעים כאלה.
לגמרי. איך שגלגל מסתובב לו.אולסו, אם היינו חוזרים לעונה הראשונה מי יכול היה לדמיין שבלאמי ומרפי יעבדו ביחד אחרי שבלאמי (ביחד עם קלארק) הגלה את מרפי ומרפי ניסה לתלות אותו כנקמה.
אווי כןאינדרה אומרת לאוקטביה שפייק בחיים כי המתים לא יכולים לעזור להם. אוקטביה אומרת שלינקולן היה הבית שלה ואינדרה אומרת לה שהבית שלה כאן (מצביעה על הלב של אוקטביה)![]()
את כל המיתות האלה ראינו. הכל באמת בעונה הראשונה (חוץ מפין), אבל מי זוכר בצפיה ראשונה. עכשיו זיהיתי.ג'ספר מציין שמות של חבר'ה מהמאה שמתו כנראה כדי לערער את מונטי ורייבן. לפי דעתי חלק מהם אנחנו לא מכירים וחלק מהם לא זכרתי כי זה קרה בעונה הראשונה וזה מרגיש לפני עידנים.