ה100 - צפייה משותפת - עונה 3

didalf

Well-known member
למהההההההה כל אבל כל מה שיכול להשתבש להשתבש? זה בגלל מרפי?

אחרי שהתוכנית עם לונה לא מצליחה טים רובר רוצים לחזור למחנה אבל קלארק עדיין מחפשת פתרון אז היא הולכת לטייל ביער בתקווה שהפתרון ינחת עליה ואכן הוא נוחת - רואן צץ שם (ומציל אותה ממתנקש של אלי) ומנסה לגנוב לה את הלהבה, אבל בלאמי עוצר אותו. אז קלארק מגיעה למסקנה שאם הנייטבלאד היחידה זאת אונטרי הם ישתמשו בה, וישתמשו ברואן להגיע אליה. בלאמי החליט שכדי לבדוק שהוא לא על צ'יפ צריך לירות בו:-D מה סטירה לא מספיק?:-D

הם חוזרים למחנה והקבוצות שוב מתפצלות. אבל יש בעיה קטנה. אלי גם שם:-0 מישהו לקח את הצ'יפ. ג'ספר לקח את הצי'פ!!!!!!
יאאאא חתכת מטומטם תהרגו אותו כבר. והוא דוקר את מונטי בנסיון לעצור אותם:-0

טים רובר מגיעים לגבול עם פוליס ורואן אומר שהוא צריך להכנס עם הלהבה ועם קלארק כשבויה, תכנית שלא מוצאת חן בעיני בלאמי. הוא שואל קלארק אם היא בוטחת ברואן - "לא, אבל אני בוטחת בך"|מאוהב|
אז רואן וקלארק נכנסים לעיר כשהשאר מגבים אותם מהמנהרה אבל אלי יודעת שהם באים לא טוב בכלללל. בזמן שהם מחכים במנהרה בריאן ומילר מדברים על התוכניות שלהם לעתיד שזה חמוד והכל אבל טיימינג???? מה אתם מדברים על זה ליד אוקטביה ובלאמי שניהם איבדו את בני הזוג שלהם לא מזמן (אוקי לא אכפת לנו מג'ינה אבל לינקולן!!!!!!). איזה חוסר טאקט|פנים| וגם סרטי מתח 101 - אם תדברו על תוכניות לעתיד מישהו מכם ימות, אז אל.
אנשי הצ'יפים מקיפים את רואן וקלארק וג'אהא הנג'ס בא לקחת את הצ'יפ. רואן מנסה לאיים על קלארק אבל כולם יודעים שהם ביחד. במקביל החברים במנהרות נתפסים, ג'אהא חוטף את קלארק וקיין המכושף גם כן יורה ברואן גאדממיט.

קלארק נלקחת לחדר הכס שם הם קושרים אותה ולא אחרת מאשר אבי מתחילה לחתוך אותה:-0 ועוד בבובז! יאוו איזה רוע די. אבל קלארק לא נשברת. אבי יודעת שהחולשה שלה זה החברים שלה וקוראת להביא את בלאמי:-0 (אולסו|לב| כי החולשה של קלארק זה בלאמי)
השומרים מנסים לקחת את בלאמי אבל פתאום נשמעת קריאת אזהרה להתכופף - מרפי פור דה רסקיו!! עם פייק ואינדרה מאחורה צמד המתקשים. כולם בשוק מאיפה לעזאזל מרפי צץ הם לא ראו אותו מאז עונה 2:-D:-D
אוקטביה יותר בשוק שאינדרה עכשיו משתפת פעולה עם פייק - בצדק, אבל אין זמן לזה עכשיו אוקטביה.
הם הולכים למעלית, בלאמי ומרפי עולים והשאר מסובבים. גאד איזה נוראי זה לסובב את המעלית ככה:-D
כמובן שגם פה הם מותקפים קצת, כולל קיין, בריאן נפצע (אמרתי לך לא לדבר על העתיד!!) ומרפי ובלאמי מותקפים במעלית. איזה אחד מצליח להכנס לתוך המעלית ומכסח את מרפי ובסוף בלאמי יורה בו, אחרי היסוס, כי הוא לא רצה להרוג אנשים שלא אשמתם שהם נשלטים. הוא מנסה לכפר|לב|גם קודם הוא כעס על פייק שהוא ירה מהר מידי.

ג'ספר עומד ליד הדלת ונותן לנו תקציר על כל מי שמת. אני קצת מתנצלת אבל זה הצחיק אותי איך שהוא אמר את זה:-] "דרו - נינג'ה סטאר טו דה הד":-D כשדרו מת הדהד לי המשפט הזה בראש:-D
רייבן ומונטי מצליחים להתחבר מחדש לאלי יש!!!! אבל שיט, הרפר באה וג'ספר עכשיו מאיים עליהם שאם לא יכבו את זה הוא יהרוג את הרפר. סעמקקק איתך ג'ספר.

החבורה מסיימת עם המעלית ומתחילה לטפס בסולם ולפוצץ את החדר מאחוריהם, אבל אינדרה חוזרת להציל את קיין יאאא נסיכה איך אני אוהבת את החברות המוזרה שלהם. אבל האם הם ניצלו??

בחדר הכס הם מחליטים לעבור לאמצעים קשים ואבי תולה את עצמה!!!!!!!!!!!!! אעהאהההה וקלארק לא נשברתתת:-0 היא נותנת לאבי להחנק שם:-0
טוב למען ההגינות אם מונטי הרג את אמא שלו בשביל המטרה גם קלארק צריכה. וצעקתי על המחשב על מרפי ובלאמי שיבואו כברררררררררררררררר. אלי רואה שאפילו זה לא עוזר!!! ומורה לג'אהא להרוג את אונטרי הנייטבלאד. בלאמי ומרפי מגיעים סופסוף ומשחררים את אבי פיוו|מזיע|
אבל מאוחר מידי בשביל אונטרי:-0
פאק מה עכשיו??

רייבן מצליחה לחבר צמיד אחד מהחלקים של הצמידים שג'אהה שבר, בשביל להוציא מאנטרי את צ'יפ לפני ההתרוממות.
חשוב. באמת לא הבנתי את החלק הזה בתוכנית שלהם עד שהם הזכירו לי שהם יודעים לנתק את הצ'יפ.

(המילים האלה בארמית)
לטינית:-D

(אבל אנחנו יודעים שגם מרפי יודע אותם).
מרפי יודע את הסיסמה לניתוק, מסתבר שזה שתי סיסמאות שונות. אני גם לא הבנתי את זה דילן הסבירה לי.

ג'ספר אומר למונטי שהוא מצטער על איך שהוא התנהג כל העונה, ובדיוק שחשבנו שיש לו גאולה, אנחנו מגלים שהוא כן לקח את הצ'יפ אצל לונה ודוקר את מונטי עם מברג
לעזאזל ג'ספר:-[

יש קטע עצוב שבריאן ומילר מדברים על דברים של זוגיות כמו להזדקן ביחד, ואוקטבייה שומעת את זה ונראה שהיא מרגישה רע (כי זה מזכיר לה שהיא לא יכולה לעשות את זה עם לינקולן ;-().
ברור שהיא מרגישה רע, איזה חוסר טקט!!!

קיין (תחת שליטת הצ'יפ עכשיו) יורה בו והורג אותו. הם לוקחים את קלארק לאנטרי.
לגמרי שכחתי שגם קיין על הצ'יפ:-D הופתעתי עכשיו מחדש כשהוא ירה ברואן שכחתי שזה בא.

אוקטביה בהלם שאינדרה עובדת עם פייק ומגלה לה שהוא הרג את לינקולן. בלאמי אומר שהם עדיין צריכים אותו להילחם באלי.
אני מבינה את אוקטביה אבל באמת צריך את פייק כרגע, אח"כ שהיא ואינדרה יהרגו אותו בכיף. ממש קיוויתי שאינדרה תלחש לה משהו בסגנון "אל תדאגי כשנסיים עם זה נהרוג אותו":-D

בזמן שבלאמי ומרפי עולים, למרפי מתפלק שהוא גם של לעזור למישהי שאכפת לו ממנה |מאוהב|
כן|מאוהב|
בעולם מקביל אבל בלאמי ומרפי יכלו להיות אחלה שיפ:-D

אני מרגישה שבפרקים האחרונים, התלבושות שקלארק לובשת והדרך שבה היא מסדרת את השיער גורמים לה להיראות כמו נסיכה. קלארק בחורה יפה בלי קשר למה שאמרתי עכשיו אבל וואו, היא נראית מצוין בעונה הזו. זהו סיימתי עם ההערות השטחיות שלי :-D ועכשיו אני עוברת לפרק:
וואי אני כל פרק רוצה להגיד איך יפה לקלארק השיער הארוך הזה ושוכחת. לגמרי. גם הבגד השריוני שלה.
חוצמזה אל תרגישי שטחית להתעסק בשיער בבגדים. זה כיף. וגם בעל משמעות. (למשל הצמות/חוסר צמות של אוקטביה)

אחרי שרייבן מביאה לקלארק את הצמיד אלי מופיעה בהאנגר. לכל מקום היא מצליחה להגיע |פנים|
כזאת מטרד|פנים|

חשדת שג'ספר לקח את הצ'יפ?
בפרק הקודם רמזו על זה אבל ממש בקטנה.
ניסיתי ממש לשים לב הפעם, באמת לא מרגישים. אבל יש קטע אחרי שלונה כסחה את כולם עדיין רואים את אלי בחדר לרגע, אז יכלנו לנחש.

אני שמחה לשמוע את בריאן ומילר מדברים על זה.
מצד אחד כן|לב|
אבל אוקטביה |לב-ש| מסכנה, זו תזכורת למה שלא יהיה לה יותר.
אבל מצד שני נכון:-(

קצת נלחצתי ברגע הזה וזה נפלא כי בדרך כלל אנחנו הצופים רגילים שהכל עובד לפי התוכנית של הדמויות והכותבים החליטו להפוך את הסיטואציה הזו למשהו שהוא מהחיים האמיתיים, כלומר שלמרות שקלארק ורואן חשבו שאונטרי תגיע הם לא ציפו שאנשים אחרים ייקחו את הצ'יפ לאונטרי.
רגע מה? מתי אי פעם משהו פה עבד להם לפי התוכנית?:-D

בלאמי: "קלארק בצרה."
מרפי: "קלארק תמיד בצרה." :-D:-D
חחח אני מתה על הקטע הזה:-D:-D

no one:
הארמון: יש מעלית אבל אין חשמל שיפעיל אותה, בהצלחה בלגרום לה לעבוד בשיטות שנלקחו מימי הביניים :-D
:-D:-D
איזה עבודה נוראית זאת להיות זה שמסובב את המעלית הזאת כל היום.
(קפצה לי עכשיו מחשבה לראש: אם המעלית לא עובדת זה אומר שכל האנשים שרצו לעלות לחדר הכס היו צריכים לטפס 50 קומות, פלוס מינוס ברגל :-D)
בסוף רואים שהם מטפסים באמת.
אווו, מרפי :-]:-] אני שמחה שלא נפטרו ממנו בעונה הראשונה אחרת לא היינו זוכים לרגעים כאלה.
נכון|לב|
אולסו, אם היינו חוזרים לעונה הראשונה מי יכול היה לדמיין שבלאמי ומרפי יעבדו ביחד אחרי שבלאמי (ביחד עם קלארק) הגלה את מרפי ומרפי ניסה לתלות אותו כנקמה.
לגמרי. איך שגלגל מסתובב לו.
אינדרה אומרת לאוקטביה שפייק בחיים כי המתים לא יכולים לעזור להם. אוקטביה אומרת שלינקולן היה הבית שלה ואינדרה אומרת לה שהבית שלה כאן (מצביעה על הלב של אוקטביה) :-]
אווי כן;-(

ג'ספר מציין שמות של חבר'ה מהמאה שמתו כנראה כדי לערער את מונטי ורייבן. לפי דעתי חלק מהם אנחנו לא מכירים וחלק מהם לא זכרתי כי זה קרה בעונה הראשונה וזה מרגיש לפני עידנים.
את כל המיתות האלה ראינו. הכל באמת בעונה הראשונה (חוץ מפין), אבל מי זוכר בצפיה ראשונה. עכשיו זיהיתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני זוכר שהייתי כל כך מופתע וכל כך שמח שמילר והחבר שלו שרדו.

בנוסף גם ג'ספר, מונטי ואפילו הארפר שרדו.
זה כמעט כאילו התסריטאים החליטו שסבלנו מספיק.

כמובן שאם הם היו ממש נחמדים אז ג'אהא היה מת)

1683736722140.png

didalf

Well-known member
גאדד צריך עצבים מברזל לסדרה הזאת אני חצי מתה|מזיע|

אמרתי או לא אמרתי לכם שקלארק תמצא דרך להזריק לעצמה נייטבלאד איכשהו?!?! לא הייתה אופציה אחרת. אז קלארק עושה לעצמה אינפוזיית סטייל מאונט וותר מאונטרי כשכל הזומבים מטפסים על המגדל ומי שנשאר מהאנשים שלנו צריך לעצור אותם. קלארק מבינה שהיא צריכה גם את הצ'יפ של אלי אבל הלהבה מגינה עליה. כשמתחילה האינפוזיה בלאמי מנסה לעודד "תחשבי מה זה לעשות את זה תלויה הפוך" חמודי|מאוהב|

האיום של ג'ספר מטופל בהצלחה והרפר בטוחה, יופי|מזיע|

קלארק מגיעה לעיר האורות בשיער ובגדים שהיא לבשה ביום שהם הגיעו לקרקע.
היא אכן מוגנת והאנשים שם לא רואים אותה. בריאן לא מרגיש טוב אז מילר לוקח אותו לאבי ומשאיר את אוקטביה לבד עם פייק, שמשייפת את החרב שלה במבט מאיים. כשנכנסים הזומבים היא חותכת לו את הרגל ונותנת להם לתקוף אותו. מצד אחד מגיע לו, מצד שני לא הזמן. בלאמי מבין שאוקטביה לבד עם פייק והולך לעזור, הזומבים נכנסים והם מנסים לחסום את הדלת. בלאמי אומר לאוקטביה שלא תהיה כמוהו ותבחר בצד הלא נכון. פייק טוען שזה כן היה הצד הנכון, אבל בלאמי אומר שלא! יאוו איך שמחתי שהוא מתעמת עם פייק אבל לא מאשים אותו אלא את עצמו - "אני צריך לחיות עם הדברים שעשיתי".

האינפוזיה לא עובדת מספיק וקלארק נחלשת וגם הלהבה מפסיקה להגן עליה והאנשים רואים אותה ורודפים אחריה. ואז כשהכל נראה אבוד - הדההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אעההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!
בליטרלי צעקתי על המסך "הדהההההההההההה!!!" [גם בצפיה הזאת!! אפילו שידעתי שזה יקרה איכשהו נסחפתי במתח ושכחתי והופתעתי שוב:-D] וזה אפילו שנהרסה לי ההפתעה כי ראיתי את השם שלה בקרדיטים בפתיח. ולהבדיל מכולם שם שלבושים בבגדים מודרנים היא בפול הדה מוד עם הבגדים והשיער והרקון!!
לקסה מכסחת את כל מי שמציק לקלארק אין לוחמת כמוה|כתר|

האינפוזיה ממשיכה להדרדר ואחרי שלחיצות על החזה לא מספיקות אבי ליטרלי פותחת את אונטרי ומפמפת את הלב של ישירות ואט דה פאקקקקק. ואז נותנת למרפי את המשימה. מסכן. וואי מרפי הפך להיות נסיך בחיי.

החבורה מצליחה לעכב קצת את קיין וצבא הזומבים ע"י חשמול. נייס.

בעיר האורות קלארק אומרת ללקסה שהיא חשבה שהיא לא תראה אותה שוב והן מספיקות נשיקה אחרונה יאאאאא|לב|
והן עוקבות אחרי סימן אבל מגיעות למבוי סתום. ואז ג'ספר מגיע, ואחריו מלא זומבים. אבל רייבן חושפת את הדרך הסודית למתג!!! וכדי שקלאק תדע שזאת היא שמה שם ציור של עורב אוח גאון שלי|כתר|
לקסה נפרדת מקלארק שוב ושולחת אותה לכבות את המתג בזמן שהיא תכסח את כולם.
"איי לאב יו"|לב|
"אני תמיד אהיה איתך"|לב|

קלארק מגיעה למתג ופוגשת את בקה. אבל גם אלי מגיעה ומנסה לערער את קלארק עם זה שבקרוב העולם יחרב שוב. במקביל הזומבים מגיעים לחדר הכס וכולם נלחמים בהם.
*קיין מציין שאינדרה בחיים ותלויה על צלב יזבל אחרי שהיא הצילה אותך?!
ולמה זה לקח כ"כ הרבה זמןןןןן אעההההה לא צוחקת צעקתי על המחשב במשך 5 דקות נראה לי "תלחצי כבר על המתגגגגגגגגגג" "תלחצי כבר על המתגגגגגגגגגגגגגגגגגגג" אם מישהו היה נכנס היו חושבים שאני משוגעת:-D:-D [גם בצפיה הזאתתת צעקתי תלחצי על הטלוויזיה תלחצי כבררררר:-D]

קיין חונק את בלאמי!! מישהו תוקף את אוקטביה ופייק מציל אותה.
תלחצי כבר על המתגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג ואז כמובן בשניה האחרונה לפני שאלי מסיימת להעלות גרסה קלארק מודיעה שכאב לא שוכחים אלא מתגברים עליו - ולוחצת על הפאקינג מתג!!!!!!!!

כולם מתעוררים מהזומביות שלהם ומבינים מה הם עשו. קיין ואבי מתאחדים והוא מתנצל. לך תוריד את אינדרה. ג'ספר היחיד שעצוב כי הוא דווקא נהנה להיות בלי כאב, אבל הוא ומונטי משלימים בשיחה חמודה.
מרפי סופסוף משחרר מהלב של אונטרי, מצטיין הפרק בחיי. ואז הוא מחבק את אמורי שהתעוררה חיבוק ארוך והיא מתנצלת חמודים|מאוהב|

קלארק מספרת לבלאמי שהם לא בדיוק הצילו את העולם כי הוא תיכף יחרב שוב. גאד תנו לילדה יום מנוחה.

וכשנראה כשהכל נגמר ואפילו סלחנו לפייק, אוקטביה לא סלחה ולא שכחה. והיא דוקרת את פייק:-0
וואי האמת צחקתי ממש והרעתי לה!! יו גו גירל!!!! מגיע לו!!! שמחה שלא ויתרת לו!!!!!!! והולכת משם כשקלארק ובעיקר בלאמי המומים.

הסוף.

איכשהו יש להם ערכת של העברת דם שם, לא יודעת איך.
חחחחח באמת מאיפה יש להם?:-D

מרפי שיודע את הסיסמא מצליח להחדיר את אלי 2 לקלארק.
את צדקת שהוא יודע את הסיסמה של ההתחלה, ובסוף קלארק שחררה בעצמה עם הסיסמה השניה. מוזר, כי מרפי היה בחדר כשהלהבה יצאה מלקסה, לא הוכנסה8-*

בלאמי: "או', אני יודע איך את מרגישה, נתתי לצורך שלי בקמה לשים אותי בצד הלא נכון, אני לא רוצה את זה בשבילך". |לב|
|מאוהב|

אלי שמה לב שקלארק נכנסה ושולחת את כל האנשים במטריקס אליה (וזה מזכיר לי סצנה מאינספשיין)
וואי ראיתי אבל אני לא זוכרת.

לקסה אומרת לקלארק שהיא ידעה שהספיריט שלה תבחר בחכמה |לב|.
|לב|

אבי פותחת עם סכין את החזה של אונטרי ומוציאה משם את הלב שלה ומתחילה ללחוץ עליו. יאבלה! נראה שזה עובד
לגמרי יאבלה איזה מחשבה פסיכית בכלל לעשות דבר כזה.
. היא אומרת למרפי להמשיך ללחוץ עם הידיים על הלב של אונטרי למרות שהוא לא נראה מבסוט מזה,
למה את היית מבסוטה? אני הייתי מקיאה:-D

וקלארק מתלבטת מה לעשות כמובן עד השניה האחרונה, אבל בסוף כמובן מושכת את המתג.
פיו|מזיע|

אוקטביה הורגת את פייק והולכת. העונה נגמרה!!!! אההההה!!!!!
חחחחח ממש אהההההההההההההה. צריך מדיטציה להרגע מזה:-D

ה היה מקסים.
וגם תזכורת טובה לכך שלמרות שקלארק היא מנהיגה קרת רוח היא עדיין בת 18 ולפעמים זקוקה לתמיכה של מבוגר.
נכון בתכלס, לא חשבתי על זה|לב|

אז יש לי מחשבה די מפדחת להודות בה |מובך| כשקלארק דיברה על העירוי בהתחלה לא קלטתי את זה ולקחתי את זה למקום שונה. כמה שונה? וול, הייתי בטוחה שאולי הכוונה שלה שאחרי שהיא ולקסה שכבו העברת הנוזלים בניהן גרמה לקלארק להיות קשורה לצ'יפ איכשהו וכבר חיכיתי לראות מה תהיה התגובה של כולם כשהם יגלו שקלארק ולקסה שכבו. אובייסלי זה לא המקרה, הבנתי את זה אחרי כמה שניות אבל עדיין, וואו, לא ציפיתי מעצמי שיהיו לי את המחשבות האלה :-D
8-*:-D

לפני שמרפי הכניס את ה-AI לקלארק, בלאמי החזיק לה את היד :-]
נכון|מאוהב|

רואה עדי, גם אני שמה לב לרגעים יפים בין קלארק לבלאמי :-D:-):
כל הכבוד!! אני גאה!

קלארק אמרה שהלהבה תגן עליה, אז מסתבר שגם רייבן החליטה להגן עליה. היה לקלארק מזל שרייבן ראתה שהיא נכנסה. אז גם רייבן צריכה לקבל קרדיט ולא רק הלהבה :-P:
לגמרי. רייבן|כתר|
בתכלס כולם צריכים לקבל קרדיט. קלארק, רייבן, מרפי, אבי, וכל מי שחסם את הזומבים.

אז הלכתי שוב פעם עם הראש ההזוי שוב והייתי בטוחה שאבי פותחת את אונטרי בשביל להוציא ממנה את הלב ולשים אותו בעירוי, אלוהים יודע איך זה בכלל נשמע לי אפשרי :-D
:-D:-D:-D באמת איך?:-D
אבל הרגע שאבי פתחה את החזה של אונטרי והתחילה לפמפם את הלב שלה היה סופר מגניב בשבילי.
לא שלפמפמם לב ישירות זה דבר הגיוני לעשות כן? אבל זה באמת היה מגניב. מי חושב על זה??

אני אוהבת איך את שכעסת על לקסה בתחילת העונה הגעת לפרק האחרון ואת מתלהבת מהגעתה של לקסה :-D:-]
|כן| סגירת מעגל

מעניין אם קלארק גילתה אחר כך שרייבן היא זו שדאגה לסדר לה את היציאה הזו.
היא הבינה שזזאת רייבן ברגע שרייבן שמה שם ציור של עורב.

לא יודעת אם קראתי את זה פה אבל עד עכשיו בכל סוף עונה קלארק הייתה צריכה למשוך בידית.
נכון:-D
יש להם אפילו שיפ - clrake + lever = clever:-D

וואו, לקלארק לקח כל כך הרבה זמן למשוך את הידית, באיזשהו שלב אמרתי לעצמי שברור שהיא תמשוך את הידית אז למה היא לוקחת את הזמן? |מזיע|
נכוןןן תמשכי כברררררררררררררררררררר
כשאלי התחילה לדבר חוסר היכולת לחיות בכדור הארץ, פתאום הרגשתי שזה מאוד רלוונטי למציאות שאנחנו חיים בה היום. כלומר יש לנו הרבה יותר מחצי שנה לחיות על הכדור הזה (או לפחות ככה אני מקווה) אבל כל שנה המצב הופך להיות יותר רע.
לגמרי. איפה אלי כשצריך אותה? (לא בטוחה שזה הטייק שהייתי אמורה לקחת ממה שאמרת:-D)

המבט העצוב של קיין :-(
כן:-(
זה משהו שהייתי צריכה לצפות שיקרה אבל זה בא out of the blue בשבילי. אשמח לשמוע דעות של אחרים.
הלל-פאקינג-לויה. סיימנו להעזר בו, הגיע הזמן להרוג את החלאה הזה.

אגב, הרבה ממעריצי הסדרה שצפו בזמן אמת ידעו שלקסה תופיע בפרק סיום העונה (או קרוב לזה) כי היה ידוע שהשחקנית צילמה עוד קטעים.
איך אני שמחה שלא צפיתי בסדרה בזמן אמת ולא ידעתי כלום.

לחלוטין.
בעצם אני לא זוכר את סוף עונה 1 - אבל אני מניח שהיה צריך להפעיל את הדבר הזה שהרג את כל האנשים שמחוץ לתא הנחיתה שלהם.
וזה לא רק ידית (או מתג) זה כל פעם גורם למוות של מאות אנשים (הפעם כל האנשים שחיו רק בעיר האורות)
למרות שבתכלס בצפיה הזאת שמתי לב שבכלל ג'ספר הוא זה שלוחץ על זה.
אבל קלארק לחצה על הידית שסגרה את דלת הדרופ שיפ, אז ניתן לה את זה.

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
אהההה... תגובות... נראה כמה אני אצליח |מזיע| (סליחה על השעות המוזרות, אני ממש מקווה שאני אצליח לסדר את שעות השינה שלי ולהגיב בשעות נורמאליות בעתיד)
אני מרגישה שבפרקים האחרונים, התלבושות שקלארק לובשת והדרך שבה היא מסדרת את השיער גורמים לה להיראות כמו נסיכה. קלארק בחורה יפה בלי קשר למה שאמרתי עכשיו אבל וואו, היא נראית מצוין בעונה הזו. זהו סיימתי עם ההערות השטחיות שלי :-D
באתי להגיד לך שאני אמנם לא כ"כ שמה לב לדברים האלה, אבל אני בטוחה שעדי ממש מתלהבת מהדברים האלה (וראיתי בהמשך שהיא הגיבה לך על זה אז צדקתי), אז תכתבי דברים כאלה חופשי (אפילו אם עדי לא הייתה בקטע עדיין הייתי מעודדת אותך לכתוב על כל מה שבא לך, אם זה משהו שהתלהבת ממנו זה חלק מחוויית הצפייה שלך, אז אל תתביישי לכתוב כלום, ואל תסנני שום דבר, לא משנה עד כמה זה נראה לך "שטחי" או משהו כזה).
ורק בתחילת העונה הוא לקח אותה כאסירה כי רצה להביא אותה לאימא שלו. איך דברים השתנו בכזאת מהירות.
לקח לי שניה להיזכר על מה את מדברת, אבל נכון!
אני אוהבת את הכינוי חבורת הרובר.
זה תמיד יותר קל להמציא שמות לחבורות שביחד לכמה פרקים במקום לפרט כל פעם את כל האנשים שם.
חשדת שג'ספר לקח את הצ'יפ?
האמת שלא חשדתי, זה בא לי ממש בהפתעה. אולי הייתי צריכה לחשוד, אבל האמת היא שפשוט לא חשבתי על זה.
הארמון: יש מעלית אבל אין חשמל שיפעיל אותה, בהצלחה בלגרום לה לעבוד בשיטות שנלקחו מימי הביניים :-D (קפצה לי עכשיו מחשבה לראש: אם המעלית לא עובדת זה אומר שכל האנשים שרצו לעלות לחדר הכס היו צריכים לטפס 50 קומות, פלוס מינוס ברגל :-D)
באמת דרך מאוד לא נוחה לתפעל מעלית!
זה היה נוראי. במיוחד כשאבי אמרה שהיא תעשה את זה. אבל קלארק מוכיחה שהיא חזקה ולא נשברת למרות הכאב.
נכון. אבל חשבתי לעצמי בראש כמה זה נוח שהפעם מאיימים להרוג את אבי בדרך איטית ולא בירייה כמו שעשו לפני כמה פרקים שניסו לסחוט את קיין. לא שאני מתלוננת כן?
אווו, מרפי :-]:-] אני שמחה שלא נפטרו ממנו בעונה הראשונה אחרת לא היינו זוכים לרגעים כאלה.
לגמרי! אני מתה עליו עכשיו! |מאוהב|
ג'ספר מציין שמות של חבר'ה מהמאה שמתו כנראה כדי לערער את מונטי ורייבן. לפי דעתי חלק מהם אנחנו לא מכירים וחלק מהם לא זכרתי כי זה קרה בעונה הראשונה וזה מרגיש לפני עידנים.
הנחתי שאת הכל ראינו בפרקים הראשונים של עונה ראשונה, אבל מודה שגם אני לא זכרתי את רוב מה שהוא פירט, רק את אטום ואת פין כמובן.
הקטע שג'ספר חושב שהייתה לה ברירה כי הוא חושב שהוא היה מצליח להרוג את קייג' אז כשהוא התגנב שם לחדר עם סכין. הוא חושב שאם קלארק הייתה מחכה עוד דקה זה הוא היה מציל את כולם. הוא כנראה לא.
כן, אבל הוא יודע בתוכו שהוא לא היה מצליח לעשות כלום!
להבנתי הלהבה מנסה להקלט בגוף אבל בגלל שהוא לא נייטבלאד זה הורג אותו ואז היא פשוט נפלטת החוצה כי היא לא הצליחה להתחבר לגוף. אז כן זה יצא ממנו לבד, קצת ניקו וזה עדיין עובד.
|כן| (מן הסתם הנחתי שזה משהו כזה כי המשכתי לראות ואובייסלי הלהבה עבדה בהמשך)
וזה לא שאין שם כלא ראינו בפרק הבא!!!
אה כן? אני לא זוכרת כבר! 8-* אז למה קלארק לא החליטה שהוא צריך ללכת לכלא?
אבל דאמט קלארק היית צריכה להרוג אותו כבר בפעם הראשונה אי שם בעונה 2|שפם| רק צרות החלאה הזה.
שוב מבחינה אידיאולוגית, לחלוטין לא היה אכפת לי שהיא תהרוג אותו בשום שלב. אבל מבחינה אסטרטגית חשבתי שאם במעמד הזה היא הייתה אומרת להרוג אותו, אחרי שלקסה הראתה איפוק ולא התחילה מלחמה עם סקייקרו זה היה יכול להיגמר ממש רע, ואני במקומה גם לא הייתי לוקחת את הסיכון הזה.
כןןן|מאוהב|
יאוו לגמרי עיני כלבלב עצובי איך אפשר לעמוד בזה?:-D|מאוהב|
אי אפשר! |מאוהב||מאוהב|

|לב|
גם מבחינתי:-D
טוב גם מבחינתי! (שזה קאנון שלינקולן היה עושה לאוקטבייה את הצמות!) איזה חמוד זה לדמיין אותו עושה לה אותם!
אבל אני אוהבת איך כל כמה פרקים נוצרים ציוותים שונים ומשונים - פייק אינדרה ומרפי זה אחד המוזרים שבהם
חחח לגמרי. אבל גם אני אוהבת את זה!
הרפר באה לקחת את מונטי להפסקה שובבה - מה הם קשורים עכשיו?8-*
היו רמזים שפספסתי? זה מזה בא משומקום והרגיש לא קשור לכלום. אבל חמודים סהכ. מונטי כולו בשוק.:-D
אני לא חושבת שהיו רמזים להרפר ומונטי לפני שזה קרה, ואני במיוחד שמה לב לדברים האלה כי אני סאקרית של שיפים. זה קצת מרגיש כאילו הם שתי דמויות שלא היה להם בן/בת זוג עד עכשיו אז הכותבים היו כזה- שיהיו ביחד למה לא? אבל הם חמודים אז אני לא שונאת את זה.
ורייבן נכנסת אליהם ולא מזיזה עפעף אפשר לחשוב שהיא על הצ'יפ שוב:-D
הייייייי עכשיו נזכרתי - האם זה קולבאק לזה שבעונה 1 כשרייבן שכבה עם פין וכולם היו מסטולים מג'ובי נאטס מונטי נכנס וקשקש שטויות ואפילו לא שם לב שהם ערומים?
:-D כן התגובה של רייבן!
לא זכרתי את הקטע שאמרת בעונה 1 8-* אבל עכשיו אני זוכרת משהו כזה.
לונה ממשיכה בסירובה העיקש לקחת את הלהבה וקלארק מציעה להכניס לה את זה ללא הסכמה. אוקטביה מתנגדת - "אפילו אלי נותנת לאנשים בחירה", בלאמי באינסטיקסט ראשון גם התנגד אבל אז מחליט לצדד בקלארק - "נתנו לה בחירה". והם מחליטים ללכת על זה. מה יהיה עם השניים האלה?|פנים|
אוקי, אני מבינה שזה בעייתי מוסרית וכל זה לעשות לה את זה בכוח. אבל בשלב הזה הייתי כ"כ מתוסכלת כי זה לראות את כל הדמויות מנסות לתקן את המצב בכ"כ הרבה דרכים ולהיכשל שוב ושוב, וכמה היה קשה להם להגיע למקום הזה שלונה נמצאת בו, שזה כ"כ תסכל אותי שלונה לא הסכימה, שהייתי מוכנה לוותר כבר על המוסריות שלי |מובך|
אולסו- אלי נתנה לאנשים בחירה בהתחלה, אבל לקראת הסוף לאיים על אנשים שאם הם לא יקחו את הצ'יפ היא תהרוג מישהו שהם אוהבים, או לענות אותם פיזית (לצלוב אותם), זה לא בדיוק מה שהייתי קוראת בחירה חופשית. וגם מה שהיא עשתה לרייבן זה לא בדיוק בחירה חופשית.
קלארק והבובז מתעוררים בחוף בחזרה,
:-D
כשמביאים את אחת הילדות לאיים עליה לונה מכסחת את כל מי ששם. וכשאין ברירה גם את בן הזוג שלה שקודם לקח צ'יפ כדי להגן עליה ועכשיו מנסה להרוג אותה. מסכנה איך כאב לה כשהיא הרגה אותו:-(
כן, זה היה עצוב. במיוחד שהיא לא רצתה להרוג יותר בכלל אף אחד :-(
חחחחח כן חייכתי לעצמי כשכתבת את זה כבר בפעם הראשונה שפגשנו אותה:-D
:-D סוף סוף את צריכה להתאפק לא לספר לי משהו אחרי כל הפעמים שאני לא יכולה להגיב לך על דברים שאת מנחשת בבאפי!

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
וגם סרטי מתח 101 - אם תדברו על תוכניות לעתיד מישהו מכם ימות, אז אל.
:-D תכלס
קלארק נלקחת לחדר הכס שם הם קושרים אותה ולא אחרת מאשר אבי מתחילה לחתוך אותה:-0 ועוד בבובז! יאוו איזה רוע די.
:-D אבל באמת רוע!!
לטינית, ארמית, אותו דבר :-D
רגע מה? מתי אי פעם משהו פה עבד להם לפי התוכנית?:-D
חחחח תכלס!
לגמרי. איך שגלגל מסתובב לו.
הוא מסתובב כי אנשים מסובבים אותו כדי להפעיל את המעלית :-P:

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
זה היה מקסים.
וגם תזכורת טובה לכך שלמרות שקלארק היא מנהיגה קרת רוח היא עדיין בת 18 ולפעמים זקוקה לתמיכה של מבוגר.
נכון |לב|
אז יש לי מחשבה די מפדחת להודות בה |מובך| כשקלארק דיברה על העירוי בהתחלה לא קלטתי את זה ולקחתי את זה למקום שונה. כמה שונה? וול, הייתי בטוחה שאולי הכוונה שלה שאחרי שהיא ולקסה שכבו העברת הנוזלים בניהן גרמה לקלארק להיות קשורה לצ'יפ איכשהו וכבר חיכיתי לראות מה תהיה התגובה של כולם כשהם יגלו שקלארק ולקסה שכבו. אובייסלי זה לא המקרה, הבנתי את זה אחרי כמה שניות אבל עדיין, וואו, לא ציפיתי מעצמי שיהיו לי את המחשבות האלה :-D
:-D :-D אבל להגנתך באמת לא היה לי מושג בהתחלה איך קלארק מתכוונת לקחת את הלהבה אם אין לה דם שחור. הקטע הזה שהיה להם את הצינורות להעביר את הדם מאונטרי היה קצת פאר פאטצ'.
לפני שמרפי הכניס את ה-AI לקלארק, בלאמי החזיק לה את היד :-]
נכון! גם שמתי לב ושכחתי לכתוב |מאוהב|
אני רוצה לתת לאוקטביה הנחה כי אם חושבים על זה לא עבר מספיק זמן מאז שפייק רצח את לינקולן אבל זה ממש לא היה דבר חכם לעשות. אני כן אוהבת שזה מראה לנו את הצד האנושי של אוקטביה, שלמרות שהיא יודעת שהיא צריכה לשתף פעולה עם פייק עדיין יש לה רגע קטן של חולשה.
ואני רוצה להבהיר, אני לא תומכת בשום דבר שפייק עשה.
כן, קשה לי להאשים את אוקטבייה וגם את אינדרה שהם רצו להרוג את פייק. אמנם היא באמת הייתה צריכה לחכות עם זה עד שהכל נגמר כי הם היו צריכים אותו, אבל אני מבינה אותה :-(
קלארק אמרה שהלהבה תגן עליה, אז מסתבר שגם רייבן החליטה להגן עליה. היה לקלארק מזל שרייבן ראתה שהיא נכנסה. אז גם רייבן צריכה לקבל קרדיט ולא רק הלהבה :-P:
לחלוטין |כן|
אז הלכתי שוב פעם עם הראש ההזוי שוב והייתי בטוחה שאבי פותחת את אונטרי בשביל להוציא ממנה את הלב ולשים אותו בעירוי, אלוהים יודע איך זה בכלל נשמע לי אפשרי :-D אבל הרגע שאבי פתחה את החזה של אונטרי והתחילה לפמפם את הלב שלה היה סופר מגניב בשבילי.
:-D. האמת עם כמה שזה היה מגעיל ומפחיד קצת, זה באמת היה קצת מגניב (אם לא שמת לב אני לא נרתעת מדברים מפחידים/מגעילים, לרוב אני בעד).
אני אוהבת איך את שכעסת על לקסה בתחילת העונה הגעת לפרק האחרון ואת מתלהבת מהגעתה של לקסה :-D:-]
:-] טוב, היא לחלוטין גאלה את עצמה מבחינתי אז אני סולחת לה על העונה הקודמת. והיא הייתה כ"כ מגניבה בפרק האחרון שלא יכלתי לא להתלהב!
הפרידה של קלארק ולקסה... אני מקווה מאוד שאולי בעתיד איכשהו נראה שוב את לקסה בדרך מסתורית.
גם אני!
לא יודעת אם קראתי את זה פה אבל עד עכשיו בכל סוף עונה קלארק הייתה צריכה למשוך בידית.
רק כשכתבת שמתי לב לזה! 8-* מגניב!
וואו, לקלארק לקח כל כך הרבה זמן למשוך את הידית, באיזשהו שלב אמרתי לעצמי שברור שהיא תמשוך את הידית אז למה היא לוקחת את הזמן? |מזיע|
וואי כן, זה היה מורט עצבים, במיוחד עם העריכה הצולבת כל פעם לקלארק במטריקס ואז לעולם האמיתי שכולם נלחמים עם הזומבים. וגם אני כזה- אני יודעת שבסוף היא תמשוך את הידית, אז נוווו כבררררר... והם כל הזמן ממשיכים להלחיץ, 20 שניות, 10 שניות |מזיע|
זה משהו שהייתי צריכה לצפות שיקרה אבל זה בא out of the blue בשבילי. אשמח לשמוע דעות של אחרים.
(שאוקטבייה הרגה את פייק), זה לא לגמרי היה out of the blue בשבילי, כלומר כשהיא עשתה את זה לא חשבתי שזה כ"כ מופרך, אבל אני מודה שלא חשבתי כ"כ עליהם בשניה הזאת כי בדיוק הצילו את העולם וכולם היו בהתרגשות כזה, וכל הדמויות מתחבקות וכל זה, ואז פתאום היא הורגת אותו, ואז נזכרתי- אה נכון, היה את הקטע הזה שהיא רצתה להרוג אותו.
אגב, הרבה ממעריצי הסדרה שצפו בזמן אמת ידעו שלקסה תופיע בפרק סיום העונה (או קרוב לזה) כי היה ידוע שהשחקנית צילמה עוד קטעים.
מזל שאת זה לא ידעתי! זה בא לי בהפתעה לגמרי!
אמרתי או לא אמרתי לכם שקלארק תמצא דרך להזריק לעצמה נייטבלאד איכשהו?!?!
יפה שניחשת!
פייק טוען שזה כן היה הצד הנכון, אבל בלאמי אומר שלא! יאוו איך שמחתי שהוא מתעמת עם פייק אבל לא מאשים אותו אלא את עצמו - "אני צריך לחיות עם הדברים שעשיתי".
נכון! זה היה מעצבן שפייק עוד חשב שהוא צדק בכל מה שהוא עשה. קצת מקשה לכעוס על זה שהרגו אותו בסוף. ובלאמי |לב|
הדההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אעההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!
בליטרלי צעקתי על המסך "הדהההההההההההה!!!" [גם בצפיה הזאת!! אפילו שידעתי שזה יקרה איכשהו נסחפתי במתח ושכחתי והופתעתי שוב:-D] וזה אפילו שנהרסה לי ההפתעה כי ראיתי את השם שלה בקרדיטים בפתיח. ולהבדיל מכולם שם שלבושים בבגדים מודרנים היא בפול הדה מוד עם הבגדים והשיער והרקון!!
לקסה מכסחת את כל מי שמציק לקלארק אין לוחמת כמוה|כתר|
לגמרי מלכה |כתר||כתר||כתר|
אבל רייבן חושפת את הדרך הסודית למתג!!! וכדי שקלאק תדע שזאת היא שמה שם ציור של עורב אוח גאון שלי|כתר|
לא שמתי לב שהיא שמה שם ציור של עורב 8-* זה מעולה!! באמת תהיתי מאיפה קלארק יודעת שזה רייבן שמה את זה שם.
|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
לא שלפמפמם לב ישירות זה דבר הגיוני לעשות כן? אבל זה באמת היה מגניב. מי חושב על זה??
זה מרגיש לי כאילו ראיתי משהו דומה עם הלחיצות על הלב ישירות באיזה סדרת רפואה אז מצד אחד זה לא הרגיש לי כ"כ מופרך, מצד שני, בטח ממש מסוכן לעשות את זה במקום שהוא לא בית חולים, כי גם בבית חולים נראה לי זה מסוכן. חוץ מזה אבי רופאה אז היה לי קצת הגיוני שהיא חשבה על זה. מצד שני הם גם עשו את הדבר הזה שעושים הרבה פעמים בסדרות שרופאים יודעים לעשות כל מה שקשור לרפואה, כשבמציאות זה ממש לא ככה. כל רופא יודע דיי טוב לעשות מה שהוא מתמחה בו ולא את הדברים האחרים. ואם זה לא רופא מנתח סביר שאף עם הוא לא היה במעמד כזה של לעשות ניתוח לב פתוח למישהו. למשל אח שלי רופא פנימי אבל אני דיי בטוחה שהוא לא ניתח אף פעם מישהו וכנראה זה היה לו דיי קשה לעשות את זה אם הוא היה חייב.
נכון:-D
יש להם אפילו שיפ - clrake + lever = clever:-D
:-D LOL!

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
טוב נו אין לי סבלנות לחכות למחר, אז אני רואה את הפרק הראשון של העונה הרביעית היום :-D סיכום יגיע בהמשך.
:-D אל תגלי לאף אחד, אבל גם אני ראיתי (אבל אצטרך לראות שוב כנראה כי היה לי קשה מאוד להתרכז)
העבודה האהובה עליי זה לחפור על המאה|מאוהב| לו רק היו משלמים לי על זה. (ניק מה קורה עם המשכורת שלי???)
:-D:-D היית מיליונרית

didalf

Well-known member
אז תכתבי דברים כאלה חופשי (אפילו אם עדי לא הייתה בקטע עדיין הייתי מעודדת אותך לכתוב על כל מה שבא לך, אם זה משהו שהתלהבת ממנו זה חלק מחוויית הצפייה שלך, אז אל תתביישי לכתוב כלום, ואל תסנני שום דבר, לא משנה עד כמה זה נראה לך "שטחי" או משהו כזה).
|כן|

נכון. אבל חשבתי לעצמי בראש כמה זה נוח שהפעם מאיימים להרוג את אבי בדרך איטית ולא בירייה כמו שעשו לפני כמה פרקים שניסו לסחוט את קיין. לא שאני מתלוננת כן?
חחחח לא חשבתי על זה. אבל בדרך יותר אכזרית מיריה אחת לראש.
בכלל אלי עלתה על הדרך ה"נכונה" להכריח אנשים לעשות דברים - לא להתעלל באנשים עצמם אלא אלה שהם אוהבים.

לגמרי! אני מתה עליו עכשיו! |מאוהב| [מרפי]
יאי|מאוהב|

אה כן? אני לא זוכרת כבר! 8-* אז למה קלארק לא החליטה שהוא צריך ללכת לכלא?
ממ כן, איפה שזרקו את מרפי אינדרה פייק ושאר הגראונדרים שסירבו לקחת צ'יפ.
אבל אולי זה כלא לתקופות קצרות לפני הריגה ואין להם תנאים לכלא לכל החיים. מצד שלישי מכפת להם, הכי מתאים להם לזרוק מישהו לתא בלי תנאים.
הם פשוט אוהבים להיות דרמטים:-D

טוב גם מבחינתי! (שזה קאנון שלינקולן היה עושה לאוקטבייה את הצמות!) איזה חמוד זה לדמיין אותו עושה לה אותם!
נכון??:-(|לב|

אוקי, אני מבינה שזה בעייתי מוסרית וכל זה לעשות לה את זה בכוח. אבל בשלב הזה הייתי כ"כ מתוסכלת כי זה לראות את כל הדמויות מנסות לתקן את המצב בכ"כ הרבה דרכים ולהיכשל שוב ושוב, וכמה היה קשה להם להגיע למקום הזה שלונה נמצאת בו, שזה כ"כ תסכל אותי שלונה לא הסכימה, שהייתי מוכנה לוותר כבר על המוסריות שלי |מובך|
כן אה?
אולסו- אלי נתנה לאנשים בחירה בהתחלה, אבל לקראת הסוף לאיים על אנשים שאם הם לא יקחו את הצ'יפ היא תהרוג מישהו שהם אוהבים, או לענות אותם פיזית (לצלוב אותם), זה לא בדיוק מה שהייתי קוראת בחירה חופשית. וגם מה שהיא עשתה לרייבן זה לא בדיוק בחירה חופשית.
חחחח כן רציתי להגיד לאוקטביה - אולי בהתחלה היא נתנה להם בחירה. בהמשך ממש לא.

:-D סוף סוף את צריכה להתאפק לא לספר לי משהו אחרי כל הפעמים שאני לא יכולה להגיב לך על דברים שאת מנחשת בבאפי!
חעחע אני מניחה שאנחנו תיקו:-D

הוא מסתובב כי אנשים מסובבים אותו כדי להפעיל את המעלית :-P:

וואי כן, זה היה מורט עצבים, במיוחד עם העריכה הצולבת כל פעם לקלארק במטריקס ואז לעולם האמיתי שכולם נלחמים עם הזומבים. וגם אני כזה- אני יודעת שבסוף היא תמשוך את הידית, אז נוווו כבררררר... והם כל הזמן ממשיכים להלחיץ, 20 שניות, 10 שניות |מזיע|
תלשתי שיערות מלחץ|מזיע|

מצד שני הם גם עשו את הדבר הזה שעושים הרבה פעמים בסדרות שרופאים יודעים לעשות כל מה שקשור לרפואה, כשבמציאות זה ממש לא ככה. כל רופא יודע דיי טוב לעשות מה שהוא מתמחה בו ולא את הדברים האחרים. ואם זה לא רופא מנתח סביר שאף עם הוא לא היה במעמד כזה של לעשות ניתוח לב פתוח למישהו. למשל אח שלי רופא פנימי אבל אני דיי בטוחה שהוא לא ניתח אף פעם מישהו וכנראה זה היה לו דיי קשה לעשות את זה אם הוא היה חייב.
אה חח לגמרי אבי מומחית לכל סוגי הרפואה שקיימים וגם כאלה שעוד לא המציאו:-D

:-D:-D היית מיליונרית
כן אה? חבל.

למעלה