ה100 עונה 7 פרק 11

didalf

Well-known member
אני ספרתי את ליאורה.
אני, דילן, לונה, מילי, עדי, ליאורה, שירי וריזון
שכחתי מישהו?
(זה שלדילן יש עכשיו שני משתמשים לא אומר שאני אספור אותה פעמיים)
התכוונתי שבקצב שלה אפילו היא תצליח להגיע אם יש פגרה:-D
ושכחת את דיברגנט, אז 9 אפילו.

זה פשוט גם קצת מעצבן לפעמים כשאתה בעצם מגלה משהו דרך תיאוריה. לפעמים יש תוכנית מורכבת עם המון דברי לא מובנים ואז מישהו מעלה תיאוריה שמסבירה דברים וכולם מבינים שהיא בעצם מאוד הגיונית וזה הופך להיות כל כך ברור ואז כשזה מתגלה בתוכנית כנכון אף אחד כבר לא מופתע.
|כן||כן|

בלי לציין שמות הייתה סדרה שבה בעונה מסויימת היו שני רוצחים סדרתיים. ממש רק לקראת סוף העונה מתגלה שבעצם יש רק אחד (כי האחד הוזה את השני ואנחנו רואים את ההזיה שלו). זה בא לי כהפתעה גמורה והיה נראה לי טוויסט מאוד מגניב. אבל אז כשקראתי על העונה ביקורות באינטרנט ראיתי שכולם היו מאוכזבים מהטוויסט הזה כי אנשים חזו אותו איזה 5 פרקים מוקדם יותר ואז עם כל פרק הם רק הלכו ונעשו יותר בטוחים שזה באמת המצב והם כבר קיוו שיהיה טוויסט שזה לא נכון. אז מבחינתם זה שהם צדקו די הרס להם.
וואי זה בדיוק אבל בדיוק מה שבאתי לכתוב ומחקתי כי לא יודעת למה!!! אני גם לא חשבתי על זה בכלל והופתעתי ממש ואז הסתבר שכולם כבר עלו על זה והתבאסו שהם צדקו. (אנחנו מדברים על עונה 6 של דקסטר כן?)

הספקתי לשכוח מקיומו (מה עוד היה בעונה 5? דינוזאורים?)
תולעים רצחניות.

LeAnnDyIan

Well-known member
ספוילר גדול לעונה 5: כן. היו דינוזאורים. הם אכלו את מקרירי שקלארק איכשהו הצליחה להרוג עם צעד תימני

ובסדר, אני אוהבת לקרוא תיאוריות. אבל ממה ששמתי לב. יש את האלה שממציאים תיאוריות ומביאים כל מיני נימוקים והסברים שתומכים בתיאוריה שלהם מדברים שראו בסדרה ואז יש להם איזה תיאוריה של 12 עמודי WORD. אז אותם נגיד אני לא קוראת, כי יש לי הפרעות קשב וריכוז ואין לי כוח לקרוא תסריטים שלמים.
אבל יש את התיאוריות של שני הפנדומים הראשיים קלקסה/בלארק ואלו דווקא משעשעים אותי כי שניהם כל כך חיים בסרט שבטוחים שהשיפ שלהם הוא אנדגיים שחלק מהתיאוריות שהם מעלים פשוט מגוחכות (בערך כמו שלי) ותיאוריות מגוחכות (כמו של ניק) הן האהובות עליי. וגם אם חלק מהן יתגשם, נגיד שחלק מהרעים של העונות הקודמות יעשו קאמבאק זה עדין ישעשע אותי יותר מאשר יתסכל אותי שקראתי על זה.

LeAnnDyIan

Well-known member
אממ סליחה מר ניק סלסלה מיאו.
אתה בהחלט תספור אותי פעמיים.
כל כינוי שלי מביא חלק שונה בפיצול האישיות שלי |שפם|

didalf

Well-known member
אבל יש את התיאוריות של שני הפנדומים הראשיים קלקסה/בלארק ואלו דווקא משעשעים אותי כי שניהם כל כך חיים בסרט שבטוחים שהשיפ שלהם הוא אנדגיים שחלק מהתיאוריות שהם מעלים פשוט מגוחכות (בערך כמו שלי) ותיאוריות מגוחכות (כמו של ניק) הן האהובות עליי
זה כן:-D
ספוילר גדול לעונה 5: כן. היו דינוזאורים. הם אכלו את מקרירי שקלארק איכשהו הצליחה להרוג עם צעד תימני
ותארי לעצמך שהיינו מנחשים את זה איזה באסה:-0

מילי08

Well-known member
|אמןשג'העהאיבואלךבלחלומות|
חנקת אותי :-D
אבל למה בעצבים? אם זה ציור שלך אז הוא נורא יפה וכל הכבוד ואת נהדרת וקחי שקל, אבל אני עדיין לא מבינה וזה כי אני איטית.

מוסיף בעריכה
גם את לינקולן, אבל כנראה יצטרכו שחקן אחר שישחק אותו
למה בעצם? מה אני מפספסת?
אנחנו ממש צריכים לעשות את זה. ולא רק למעננון אלא למען כל האנושות...
חחחח
אני פשוט ממש לא אתנגד אם למיסטר יאמי יש חבר שנראה כמוהו
רגע, זה לוויט?! :-0 איך זה שבסדרה הוא נראה כל כך סתמי?

Lhuna3

Well-known member
מה 3 שבועות?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!????!?!?!?!?!?!
אין מספיק קללות בלקסיקון!!!

הלכתי להרוג מישהו ביי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה בעצם? מה אני מפספסת?
לא ממש צריך להחשב ספוילר כי זה קשור במאחורי הקלעים של עונה 3... אבל ליתר ביטחון
העזיבה של ריקי וויטל (השחקן ששיחק את לינקולן) הייתה לא ברוח טובה.
אני באותה תקופה הייתי רואה תוכנית aftershow של הסדרה וראיינו אותו והוא לחלוטין שפך על ג'ייסון רות'נברג היוצר והשואוראנר של התוכנית.
לטענתו רות'נברג היה נוראי אליו, לא אהב אותו ולכן כל הזמן קיצץ בתפקיד שלו וכשוויטל התלונן למפיקים מעל רות'נברג אז רות'נברג הרג את הדמות וככה העיף אותו.
אבל זה לא ברור עד כמה רות'נברג היה "נוראי" אליו, כי זה נשמע יותר שהיה לסדרה קאסט ראשי גדול מאוד ולכן דמויות ראשיות אבל לא הכי ראשיות קיבלו פחות זמן מסך.
מן הסתם שאר הקאסט לא ממש הגיב חוץ מהצהרות כלליות שהם אוהבים את שניהם. אבל הם לא בדיוק ירצו לצאת נגד הבוס שלהם, והם גם יצאו די מגעילים אם הם ילכלכו על חבר קאסט לשעבר.

זה נקרא acting.
ובמקרה הזה acting like you are less hot than you are

מה 3 שבועות?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!????!?!?!?!?!?!
אין מספיק קללות בלקסיקון!!!

הלכתי להרוג מישהו ביי.
טוב שיש מגבלת גודל לפונט.
חשבתי שאולי ננצל את החופשה בשביל העונה השניה של Homecoming (אבל מה נעשה ב19 הימים האחרים?)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נזכרתי שיש את האתר הזה שעושה סיכומי פרקים מצחיקים עם תמונות מצחיקות:
1597768006651.png
יש גם משהו שלא בקטע של הצחקה אלא תיאוריה לגבי משהו שראינו בפרק ולכן
1597768420791.png

Lhuna3

Well-known member
ספוילר: תיאוריה על עתיד בהקשר למשהו שראינו בפרק
מאיפה התמונה השניה לא הבנתי. מה זה Becca's Grounder shrine? היה איזה מקדש של הגראונדרים לבקה וזה היה ציור שם על הקיר? ואם כן מי צייר אותו ועל סמך מה? או שזה ציור שבקה ציירה? מתי ראינו את זה? בכל מקרה לא יודעת, הדימיון די קלוש אבל מניחה שאפשר לראות את זה אם רוצים, וזה יהיה נחמד אם תהיה משמעות לדבר הזה עם האור שם. (ויהיה עוד יותר נחמד לגלות שבלאמי לא סתם בוגד, אבל... )

LeAnnDyIan

Well-known member
מאיפה התמונה השניה לא הבנתי. מה זה Becca's Grounder shrine? היה איזה מקדש של הגראונדרים לבקה וזה היה ציור שם על הקיר? ואם כן מי צייר אותו ועל סמך מה? או שזה ציור שבקה ציירה? מתי ראינו את זה? בכל מקרה לא יודעת, הדימיון די קלוש אבל מניחה שאפשר לראות את זה אם רוצים, וזה יהיה נחמד אם תהיה משמעות לדבר הזה עם האור שם. (ויהיה עוד יותר נחמד לגלות שבלאמי לא סתם בוגד, אבל... )
עונה 3 פרק 7.
ב״מערה״ של טיטוס (של הפלייםקיפרים) איפה שהוא התעלל במרפי

LeAnnDyIan

Well-known member
חנקת אותי :-D
אבל למה בעצבים? אם זה ציור שלך אז הוא נורא יפה וכל הכבוד ואת נהדרת וקחי שקל, אבל אני עדיין לא מבינה וזה כי אני איטית.
זה לא ציור שלי:-D העצבים היו על זה שאת וניק חוברים נגדי|שפם|

אבל הנה כן ציור שלי במקום:p
סתם כי הדה איז קאמינג (אבל בעיקר כי עבדתי עליו איזה 3 חודשים לפני שסיימתי אותו אז תני לי להתלהב:p)

*סורי לא צילמתי תמונה נורמלית.

IMG_1615.jpg

(ניסיתי להעלות גיף או סרטון של זה ותפוז מתעקשים שזה גדול מידי גם כשאני שמה רק קישור.
הם מתנקלים לי ולהדה. בדוק הם בלארקים|שפם|)

קיצר הנה הקישור לא בתוך הקובץ של התמונה כי זה מסרב

כי בסדרה הוא לבוש... דה!

Lhuna3

Well-known member
זה לא ציור שלי:-D העצבים היו על זה שאת וניק חוברים נגדי|שפם|

אבל הנה כן ציור שלי במקום:p
סתם כי הדה איז קאמינג (אבל בעיקר כי עבדתי עליו איזה 3 חודשים לפני שסיימתי אותו אז תני לי להתלהב:p)

*סורי לא צילמתי תמונה נורמלית.

צפה בקובץ המצורף 2069

(ניסיתי להעלות גיף או סרטון של זה ותפוז מתעקשים שזה גדול מידי גם כשאני שמה רק קישור.
הם מתנקלים לי ולהדה. בדוק הם בלארקים|שפם|)

קיצר הנה הקישור לא בתוך הקובץ של התמונה כי זה מסרב

כי בסדרה הוא לבוש... דה!
יואו מהמם!!

Lhuna3

Well-known member
חשבתי שאולי ננצל את החופשה בשביל העונה השניה של Homecoming (אבל מה נעשה ב19 הימים האחרים?)
לא כזה בא לי עליה עדיין. התחלתי אתמול את Rake עקב המון תגובות נלהבות עליה שראיתי. מהפרק הראשון לא נפלתי במיוחד, אבל אני אתן לה עוד פרק או שניים.

מילי08

Well-known member
הודעה מאתמול שמסתבר ששכחתי לפרסם |טמבל|

העזיבה של ריקי וויטל (השחקן ששיחק את לינקולן) הייתה לא ברוח טובה.
אה, אז אין חדש מתחת לשמש. השחקנים חושבים שיש להם כוח, אז היוצרים הורגים אותם באופן מוחלט...

זה נקרא acting.
ובמקרה הזה acting like you are less hot than you are
כי בסדרה הוא לבוש... דה!
מועמדות לאוסקר!
תיאוריה לגבי משהו שראינו בפרק ולכן
מעניין, למרות שנשמע לי קצת מופרך. אני אפילו זוכרת את איורי המערות האלה :-):
אבל הנה כן ציור שלי במקום
ד-א-יי! יפה. באמת מוכשרת את, לא אמרתי סתם.

למעלה