Damn Levitt!
התכוונתי שבקצב שלה אפילו היא תצליח להגיע אם יש פגרהאני ספרתי את ליאורה.
אני, דילן, לונה, מילי, עדי, ליאורה, שירי וריזון
שכחתי מישהו?
(זה שלדילן יש עכשיו שני משתמשים לא אומר שאני אספור אותה פעמיים)
זה פשוט גם קצת מעצבן לפעמים כשאתה בעצם מגלה משהו דרך תיאוריה. לפעמים יש תוכנית מורכבת עם המון דברי לא מובנים ואז מישהו מעלה תיאוריה שמסבירה דברים וכולם מבינים שהיא בעצם מאוד הגיונית וזה הופך להיות כל כך ברור ואז כשזה מתגלה בתוכנית כנכון אף אחד כבר לא מופתע.
וואי זה בדיוק אבל בדיוק מה שבאתי לכתוב ומחקתי כי לא יודעת למה!!! אני גם לא חשבתי על זה בכלל והופתעתי ממש ואז הסתבר שכולם כבר עלו על זה והתבאסו שהם צדקו. (אנחנו מדברים על עונה 6 של דקסטר כן?)בלי לציין שמות הייתה סדרה שבה בעונה מסויימת היו שני רוצחים סדרתיים. ממש רק לקראת סוף העונה מתגלה שבעצם יש רק אחד (כי האחד הוזה את השני ואנחנו רואים את ההזיה שלו). זה בא לי כהפתעה גמורה והיה נראה לי טוויסט מאוד מגניב. אבל אז כשקראתי על העונה ביקורות באינטרנט ראיתי שכולם היו מאוכזבים מהטוויסט הזה כי אנשים חזו אותו איזה 5 פרקים מוקדם יותר ואז עם כל פרק הם רק הלכו ונעשו יותר בטוחים שזה באמת המצב והם כבר קיוו שיהיה טוויסט שזה לא נכון. אז מבחינתם זה שהם צדקו די הרס להם.
תולעים רצחניות.הספקתי לשכוח מקיומו (מה עוד היה בעונה 5? דינוזאורים?)
זה כןאבל יש את התיאוריות של שני הפנדומים הראשיים קלקסה/בלארק ואלו דווקא משעשעים אותי כי שניהם כל כך חיים בסרט שבטוחים שהשיפ שלהם הוא אנדגיים שחלק מהתיאוריות שהם מעלים פשוט מגוחכות (בערך כמו שלי) ותיאוריות מגוחכות (כמו של ניק) הן האהובות עליי
ותארי לעצמך שהיינו מנחשים את זה איזה באסהספוילר גדול לעונה 5: כן. היו דינוזאורים. הם אכלו את מקרירי שקלארק איכשהו הצליחה להרוג עם צעד תימני
חנקת אותי|אמןשג'העהאיבואלךבלחלומות|
למה בעצם? מה אני מפספסת?מוסיף בעריכהגם את לינקולן, אבל כנראה יצטרכו שחקן אחר שישחק אותו
חחחחאנחנו ממש צריכים לעשות את זה. ולא רק למעננון אלא למען כל האנושות...
רגע, זה לוויט?!אני פשוט ממש לא אתנגד אם למיסטר יאמי יש חבר שנראה כמוהו
לא ממש צריך להחשב ספוילר כי זה קשור במאחורי הקלעים של עונה 3... אבל ליתר ביטחוןלמה בעצם? מה אני מפספסת?
זה נקרא acting.רגע, זה לוויט?!איך זה שבסדרה הוא נראה כל כך סתמי?
טוב שיש מגבלת גודל לפונט.מה 3 שבועות?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!????!?!?!?!?!?!
אין מספיק קללות בלקסיקון!!!
הלכתי להרוג מישהו ביי.
סופסוף תגובה ראויה!מה 3 שבועות?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!????!?!?!?!?!?!
אין מספיק קללות בלקסיקון!!!
הלכתי להרוג מישהו ביי.
toniwatches.com
מאיפה התמונה השניה לא הבנתי. מה זה Becca's Grounder shrine? היה איזה מקדש של הגראונדרים לבקה וזה היה ציור שם על הקיר? ואם כן מי צייר אותו ועל סמך מה? או שזה ציור שבקה ציירה? מתי ראינו את זה? בכל מקרה לא יודעת, הדימיון די קלוש אבל מניחה שאפשר לראות את זה אם רוצים, וזה יהיה נחמד אם תהיה משמעות לדבר הזה עם האור שם. (ויהיה עוד יותר נחמד לגלות שבלאמי לא סתם בוגד, אבל... )ספוילר: תיאוריה על עתיד בהקשר למשהו שראינו בפרק
עונה 3 פרק 7.מאיפה התמונה השניה לא הבנתי. מה זה Becca's Grounder shrine? היה איזה מקדש של הגראונדרים לבקה וזה היה ציור שם על הקיר? ואם כן מי צייר אותו ועל סמך מה? או שזה ציור שבקה ציירה? מתי ראינו את זה? בכל מקרה לא יודעת, הדימיון די קלוש אבל מניחה שאפשר לראות את זה אם רוצים, וזה יהיה נחמד אם תהיה משמעות לדבר הזה עם האור שם. (ויהיה עוד יותר נחמד לגלות שבלאמי לא סתם בוגד, אבל... )
זה לא ציור שליחנקת אותי
אבל למה בעצבים? אם זה ציור שלך אז הוא נורא יפה וכל הכבוד ואת נהדרת וקחי שקל, אבל אני עדיין לא מבינה וזה כי אני איטית.
כי בסדרה הוא לבוש... דה!רגע, זה לוויט?!איך זה שבסדרה הוא נראה כל כך סתמי?
יואו מהמם!!זה לא ציור שליהעצבים היו על זה שאת וניק חוברים נגדי
אבל הנה כן ציור שלי במקום
סתם כי הדה איז קאמינג (אבל בעיקר כי עבדתי עליו איזה 3 חודשים לפני שסיימתי אותו אז תני לי להתלהב)
*סורי לא צילמתי תמונה נורמלית.
צפה בקובץ המצורף 2069
(ניסיתי להעלות גיף או סרטון של זה ותפוז מתעקשים שזה גדול מידי גם כשאני שמה רק קישור.
הם מתנקלים לי ולהדה. בדוק הם בלארקים)
קיצר הנה הקישור לא בתוך הקובץ של התמונה כי זה מסרב
![]()
Image tagged in gifs,adc,lexa,the 100,alycia debnam-carey
An animated gif. Make your own gifs with our Animated Gif Maker.imgflip.com
כי בסדרה הוא לבוש... דה!
לא כזה בא לי עליה עדיין. התחלתי אתמול את Rake עקב המון תגובות נלהבות עליה שראיתי. מהפרק הראשון לא נפלתי במיוחד, אבל אני אתן לה עוד פרק או שניים.חשבתי שאולי ננצל את החופשה בשביל העונה השניה של Homecoming (אבל מה נעשה ב19 הימים האחרים?)
אה, אז אין חדש מתחת לשמש. השחקנים חושבים שיש להם כוח, אז היוצרים הורגים אותם באופן מוחלט...העזיבה של ריקי וויטל (השחקן ששיחק את לינקולן) הייתה לא ברוח טובה.
זה נקרא acting.
ובמקרה הזה acting like you are less hot than you are
מועמדות לאוסקר!כי בסדרה הוא לבוש... דה!
מעניין, למרות שנשמע לי קצת מופרך. אני אפילו זוכרת את איורי המערות האלהתיאוריה לגבי משהו שראינו בפרק ולכן
ד-א-יי! יפה. באמת מוכשרת את, לא אמרתי סתם.אבל הנה כן ציור שלי במקום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.