ה1 באפריל

טל205

New member
ה1 באפריל

אז כן, כולנו שיקרנו ביום הזה... ספרו על שקר מוצלח, על איך הצלחתם לעבוד על חבר,אח,אמא וכו.. יש לכם שקרים שגרמו לדברים שלא ציפיתם? לדברים שאח``כ הרגשתם לא נעים...? שתפו יחתיכת שקרנים!

הנשים מתלוננות על העבודה הקשה

לקראת הכנות לפסח. הן שכחו שאנחנו הגברים היינו העבדים במצרים. אנחנו בנינו את פתאום ורמסס, בזמן שהן ישבו ליד סיר הבשר

טל205

New member
הן אולי ישבו

ליד סיר הבשר כדי לנקות אותו אחרי שהגברים חיסלו אותו... גם הנשים היו משועבדות.

המהדק

New member
אני הודעתי לבוס שלי שאני מתפטר

והוא כמובן לקח את זה ברצינות... הכין לי מכתב פיטורים היה קשה להגיד לו אח"כ שזה היה בצחוק...

אויי יש מלא-

שנה שעברה הקפצתי חצי בסיס... בשיתוף עם המפקד גף.. זה היה אחד הטובים.
אממ... אם ראיתם את הסרט הלהקה [או המחזמר בבימה] יש את הקטע שהשניים משחקים אותה כאילו התאבדו.. עשיתי את זה פעם לחברות שלי אחרי שהייתי במצב ממש ירוד... [מיותר לציין שהן לא דיברו איתי אח"כ חודש XD] מה עוד? לא יודעת.. כל שנה יש לי הברקה חדשה. השנה האמת לא היה לי כוח לחשוב.. מספיק הסתובבתי עם בגדי כוסית בשישי

וכמובן שמצאתי עוד-

לפני שנתיים [או שלוש] יצאנו לטיול שנתי , זו היתה תקופה שהיית רבה מלא עם ההורים שלי, השארתי להם מכתב פרידה ובו כתוב שאני עוזבת/בורחת את הבית...
הערתי ידיד שלי משינה בטענה שאני שליחת דואר, ומחכה לו למטה כי הוא צריךלקבל חבילה. הבחור המסכן עלה וירד [הוא גר בקומה 5] בערך 4 פעמים, כי כל פעם מצאתי תירוץ אחר לזה שלא מצאתי את הבית..

לפני שנתים כשהיתי בפולין

התקשרתי בשתים עשרה בלילה להורים שלי להודיע שיש הפיכה צבאית בפולין ושמפנים אותנו מהגג של השגרירות לבילרוס

daniel771

New member
נועה הפלת אותי מצחוק

הערתי ידיד שלי משינה בטענה שאני שליחת דואר, ומחכה לו למטה כי הוא צריךלקבל חבילה. הבחור המסכן עלה וירד [הוא גר בקומה 5] בערך 4 פעמים, כי כל פעם מצאתי תירוץ אחר לזה שלא מצאתי את הבית.. חחחחחחחח אני חושב שהוא קילל את היום שהוא הכיר ידידה כזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נפרדתי מחברה שלי ב 1 באפריל

ואז היא הודתה שהיא בגדה בי פעם אחת וגם היא רצתה להיפרד כבר ואני בכלל התכוונתי לצחוק איתה :(

יש לי שיערה בפסטה. או שלא

נפלה לי שיערה לתוך פסטה באיזה מסעדה. והפסטה הייתה כל כך טעימה שאמרתי למלצרית שיש שיערה ושזה דוחה. היא התנצלה והביאה לי פיצוי. אלא שהשיערה נשרה ממני.

SoccerFan

New member
ה-1 באפריל

לא קרה לי אישית, אבל חבר שלי הציע נישואים לחברה שלו ורק אחרי חצות אמר לה: אחד באפריל!!!!||

למעלה