ה1 באפריל

דם דם

New member
כתבתי סיפור

בבלוג על אחד באפריל מין מתיחה שגם קשורה לפסח אם אתם מעוניינים להסתכל, הקישור בחתימה. ואם תרצו אנסה לתמצת לכם אותו
1 באפריל שמח

Vesper Lynd

New member
אמרתי לאמי, אחותי וידיד שאני בהריון

אמא לא האמינה בכלל, אחותי לקחה את זה ברצינות ברגע שאמרתי לה שהאבא הוא לא אשכנזי והידיד... הייתי שיכורה ביום שישי בערב ופחות או יותר ביקשתי ממנו שיזיין אותי, הוא מסתבר היה מדוכא מדי בשביל למלא את בקשתי או שידע שהייתי שיכורה ולא רצה לנצל אותי- משהו שאני פשוט לא מצליחה להבין. היום אמרתי לו שהסיבה שרציתי שיזיין אותי היא כי אני בהריון, והעדפתי להפיל את הילד עליו מאשר על האבא האמיתי... הוא די קנה את זה...בהסתגיות, הציע הפלה ואמר שבחיים לא היה מאמין שהילד שלו כי הוא סופר נזהר. אה, בנוסף אמרתי למישהו שהכרתי לאחרונה שהשתכרתי ושכבתי עם הידיד ההוא כדי לראות איך יגיב, לא היה לי ברור אם הוא מעונין בי או סתם זיין שכל כמו כולם, הוא היה שמח בשבילי שעשיתי את הידיד (?!) אמרתי לו "1 באפריל"- לא היה משעשע בכלל, ונכנסנו לשיחה על שהוא בכלל לא מאמין באהבה, רומנטיקה וכו' וכו' בקיצור- עוד זיין שכל. ולסופו של יום, אני הולכת עם הידיד ההומו שלי היום לסרט, בלי הריונות ובלי נסיונות שידולים.

photo freak

New member
מותק אני הומו....( השקר של האקס)

לפני 3 שנים שאני והאקס היינו משהו כמו חודש ביחד הוא צלצל אלי ואמר לי שיש לו משהו חשוב להגיד לי ושהוא מקווה שאני יושבת.... " תקשיבי אני לא יודע איך להגיד לך את זה. אני לא היייתי נאמן לך. אתמול שכבתי...עם גבר. ואני לא יודע מה הלאה...." וכל מה שיכלתי להגיד זה.... בגידה זאת עדין בגידה לא משנה עם גבר או אישה. הייתי בהלם ושתקתי...ואז הוא צרח לי שאחד באפריל ואיך אני יכולה להאמין למשהו כזה..... אז אמרתי לו שגם ככה הוא צעד אחד מלהיות הומו וזה נראה לי מאוד הגיוני.... עד היום הוא לא שוכח לי את זה:)

WannaLove

New member
סתם משו מהיום

עבדתי על מישהי מהעבודה שלי שרוצים להעביר אותי ללשכה של הסמנכ"לית לתפקיד ששווה מלא מלא מלא כסף, והמנהלת שלי לא רוצה להעביר אותי... היא מזה אכלה את זה, בסופו של דבר כשאמרתי לה "1 באפריל!!!" היא נשפכה מצחוק...

kidvicious

New member
חחחחח

אני ואחותי עוברות לאנגליה עוד חצי שנה לתמיד, והתקשרנו לשתי חברות טובות שלנו ועבדנו עליהם שזה השבוע האחרון שלנו בארץ ועוד שבוע אנחנו טסות כי ההורים שלנו עשוהפתעה וקנו כרטיס טיסה. הן כמובן האמינו והיו בשוק! ממש בשוק.. היה מצחיק :)

מותר לי

New member
פורום שקרנים ושקרניות ../images/Emo6.gif

השנה [בינתיים] אף אחד לא הצליח לעבוד עלי
אחד סיפר שמחר בדרך לחג הוא הולך לרבנות להתחתן עם חברה שלו... השני סיפר שבגלל ששרף שלטים בבחירות אז עכשיו הוא נכנס לכלא לכמה חודשים... נו, באמת!
אני זוכרת רק שני דברים (לא שלי
) בצבא בקורס היתה איתנו מישהי שחבר שלה היה ידיד טוב של האחראי מטבח, וכל יום היה מתקשר אליה בתלונות למה היא התחצפה לזה ולמה לא עזרה להוא, ולמה הוא צריך לקבל טלפון נזעם מהידיד שלו
באחד באפריל הוא התקשר אליה, כולו עצבני! "מה זה אמור להיות! מה את חושבת שאני לא יודע? בגלל שאת רחוקה כל כך אז מותר לך לעשות מה שבא לך? יא חתיכת שקרנית! לא רוצה לראות אותך יותר!" וניתק... היא נסתה להתקשר אליו חזרה, הוא סינן אותה! אחרי כמה שעות (!) הוא ענה לה, והיא בוכה! שאל אותה מה קרה, היא היתה בשוק מהשאלה!! מזל שכשהוא אמר לה שעבד עליה הם היו בטלפון, היא עוד היתה רוצחת אותו
לפני 3 שנים (גם בצבא, אבל בסדיר...) המש"קית השניה הגיעה בבוקר בשמחה ובריקודים "שמעת חדשות??" אמרתי לה "לא, למה?" "ערפאת מת" "לא יכול להיות, בחדשות של 7 לא אמרו כלום!" "אבל אמרו בחדשות של 8, לא שמעת?" אני כמו מפגרת (לא כמו, אשכרה מפגרת!
) יצאתי החוצה ורצתי לשלישות, כמעט תלשתי את הדלת מהמקום וצרחתי לשלישה "ערפאת מת!!" היא לא ידעה אם לצחוק או לבכות: "גלי, אחד באפריל היום!"

Knives Out

New member
קבלו, זה אחד שהתפקשש רע

ראיתי שחבר שלי מאנגליה כתב משהו במסנג'ר - משהו כמו Gensis - destiny אז שאלתי אותו אם זאת הערה נגד יהודים, ואז התחלתי להגיד לו ששמתי לב שהוא גילח את הראש, והוא גם חשב שאני יודע ערבית, אז זה גזעני וסטריאוטיפי, אז הוא התחיל להתגונן ולהגיד שזה רק שם של שיר, אמרתי לו שאני חוסם אותו, והוא אמר : Go ahead, I'm not the one acting irrational , ובעוד כתבתי לו 1 באפריל, הוא חסם אותי.. :O

אני אני אני:p

החלטתי לעבוד על היועצת. התקשרתי לידידה וסיכמתי איהת שלא תענה לטלפונים כי אני הולך להרוג אותה והיא כזה לאא זה מוגזם אמרתי סבבה אבל אל תעני לטלפונים קיצר שלחתי ליועצת הודעהה "את לא מבינה מה קרה ל*** היא מושפזתת והיא בטיפול נמרץץץ נכנס בה אתמול רכב" והיא כולה נלחצה ניסתה להתקשר לילדה והיא לא ענתה לה קיצר תקשרה אלי ומרוב צחוק לא יכולתי לענות חח ואז ניסתה שוב ועניתי קיצר היא בלעה את זה וזה ואז כזה 1 באפריל היום והיא בכלל אתם לא נורמאלים נלחצתי כמעט התקשרתי למנהלת שנלך לבקר אותה בבית חולים וכל זה חח ואני רק צוחק חח ואני כזה אומר לה ת'אמת רציתי להרוג אותה לא שתהיה בטיפול נמרץ אבל זה היה מוגזם היא כזה איזהה אני בכלל לא הייתי מתקשרת אליךך ישר מודיעה למשרד החינוך וכל מה שצריך אמרתי בקטנה 1 באפריל והיא כזה איזהה היו מפטרים אותי חח. קיצר היא ממש האמינה ובלעה את זה חחח היה נחמד רציתי לעשות את זה גם לאמא אבל ידידה אמרה שהיא תקבל התקף לב ותמות חח שזה מוגזם מדי חח אז ויתרתי חח אבל היה נחמד:p

אוקיי.

1. עבדתי על חברה שלי [ואמא שלה הייתה לידה באותו הזמן. קצת פדיחה הייתי אומרת] שנאנסתי. ועשיתי את זה בכ"כ אכזריות ששתיהן התחילו לבכות :| אח"כ אמרתי 1 באפריל והיא רצתה לרצוח אותי בערך D: אבל אני בסדר תודה ששאלתם :) 2. עבדתי על ידיד שלי שאני חולה במחלה ממאירה. אאוצ'. אני רעה אני יודעת.

טל205

New member
כל הסיפורים נחמדים

עם ישראל שקרן. נראה לי שאימצנו תיום הזה יותר מדי אל ליבנו...

balic

New member
מתיחה מוצלחת. מומלץ להכנס ולקרוא!

קודם כל הבהרה: אני אוהב את אמא שלי והיא באמת תותחית, אבל מה, לפעמים נלחצת שלא לצורך וזה מהווה לי כר פורה למתיחות של אחד באפריל. הנה מה שהיה בשנה שעברה: לילה לפני המתיחה (קרי: 31 למרץ) דאגתי ליידע את אימי שאני קופץ לפאב המועדף עלי,ככה שאם היא צריכה ממני משהו, שתתקשר לאחי, כי אינני נוהג לקחת טלפון כשאני יוצא לשתות. בבוקר המחרת (1 באפריל) דאגתי שידידה טובה שלי, שהיא גם עורכת דין פלילית (ואפילו די חייתית בתחומה) תתקשר לאימי ותודיע לה שאני כלוא באבו-כביר בגלל שתקפתי שלושה חבר'ה שהתגרו בי.כביכול. היות וידידתי העו"ד "מחלטרת" בלילות כשליחה, היא מצויידת במכשיר "מירס",דבר שתרם,בדיעבד לאמינותה...אינני מביא כאן את התמליל המלא של השיחה מפאת חוסר מקום אבל האמינו לי, בשלב מסויים התחלתי לרחם על אימי: ע' ידידתי נכנסה לתפקיד ממש ברצינות, תוך שהיא מתארת לאימי ההמומה את השתלשלות העניינים בתור עדת ראיה כי היא "היתה בפאב במקרה,ראתה הכל והתנדבה לתת לי סיוע משפטי ללא תשלום"... עכשיו קצת רקע עלי: אני מתנשא לגובה של 1.90מ' ומשקלי מעט מעבר ל100 ק"ג, למדתי בזמנו אצל דניס הנובר בהרצליה למי שמכיר ויודע, ככה שעניין התקיפה די מתקבל באמינות,למרות שאני אדם מאד שקט וקצת ביישן... נחזור לשיחת הטלפון: בעוד ע' מדווחת לאימי על מצבי ומצב ה"מותקפים" ישבתי בקצה השני של השולחן ומדי פעם הפעלתי את ה"מירס" כשבכל פעם אני משנה את קולי, דבר הנותן רושם שאנחנו נמצאים בתחנת משטרה... בקיצור, לאחר שאימי הייתה כבר קרובה לפניקה מאיפה היא מקריצה את סכום הערבות הגבוה שקבע "השופט"... רשמתי לע' שכדאי שנסיים את הקטע מכיוון ששמעתי ברמקול של הטלפון שאימי אוטוטו מתחילה לבכות,מה גם שאבא שלי היה אז בחו"ל,לרגל עבודתו... בסופו של דבר לקח לנו הרבה זמן להרגיע את אימי... כמה ימים לאחר-מכן באתי עם ע' אל בית הוריי, ע' התנצלה ואני עשיתי בחוכמה כשבאתי עם שכפ"ץ קראמי... בסוף,הכל הסתדר. המאמא סלחה, ע' ואני עדיין חברים למרות שהתחתנה לא מכבר, וזהו. מקווה שהמתיחה מצאה-חן בעיניכם. שיהיה חג שמח וכל טוב.

חחחח זה מזכיר לי ש...

חחחחחח שנה שעברה חברה שלי עושה לי באוטובוס:"יש לי משהו חשוב לספר לך,אני לא אוהבת בנים,אני לסבית" חחחחחחח שכחתי שזה בכלל 1 באפריל,וכמובן שלא האמנתי לה כי כל השיחות שלנו הם על בנים ובאותו זמן היא הייתה דלוקה בטירוף על בחור אחד שגדול ממנה ב-5 שנים. לא האמנתי לה בכלל,עד שממש היא נדבקה לעניין הזה והתמידה בנושא הזה שהיא לסבית,התחילו להיות לי ספקות והתחלתי לאט לאט להאמין לה,אני זוכרת שאמרתי לה:"טוב ,את לסבית.....לא אכפת לי אני חברה שלך בטוב וברע,רק אל תתחילי איתי" היא עושה לי:"באמת?!" אמרתי לה שכן...... חחחחחח אחרי כן היא צחקה ואמרה:"מה באמת האמנת לי שאני לסבית?!אני חולה על בנים.......1 באפריללל" ואני כולי צוחקת ואומרת לה:"ידעתיייי יא שקרנית חחחח מהתחלה לא האמנתי לך" אבל היא עושה לי:"אחרי כן התחלת להאמין"

2ו2ה האחת

New member
ה1 באפריל

היום צלצלתי לחברה שלי וסיפרתי לה שהחבר שלה לשעבר צלצל אלי ואמר לי שהוא עדיין אוהב אותה ומתגעגע לנשחקות שלה ולחיבוקים שלה ורוצה לחזור אליה אבל לא יכול כי יש לה חבר חדש ממזמן והוא נדלק עליה מחדש עכשיו היא נשארה בהלםם בשוקק היא עדיין אוהבת אותו והתחילה להגיד לי שיואוו מה אני יעשה מה אני אגיד לו ואז אמרתי לה 1 באפרילללל והיא אמרה לי את לא נורמליתתת עוד שניה והייתי מתעלפתת חחחחחחחחחח מסכנה חחחחח אבל נהנתי למתוח אותה כך מאוד חחח

נרקי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב אז ככה!

יש לי דודה רחוקה כזאת שהיא בת 50 פלוס אין לה ילדים היא לא נשואה ולעולם לא התחתנה. רווקה לגמריי הקיצר אני ואחותי אמרנו להורים שלנו שראינו אותה עם איזה מישהו ברחוב הולכים יד ביד
ההורים שלי האמינו התחילו לחקור אותנו ומה לא.... עד שהתפוצצתי מצחוק אמרתי להם "אחחחחחחחחחחד באפרייייייייייל"

למעלה