אז כן, כולנו שיקרנו ביום הזה... ספרו על שקר מוצלח, על איך הצלחתם לעבוד על חבר,אח,אמא וכו.. יש לכם שקרים שגרמו לדברים שלא ציפיתם? לדברים שאח``כ הרגשתם לא נעים...? שתפו יחתיכת שקרנים!
שנה שעברה הקפצתי חצי בסיס... בשיתוף עם המפקד גף.. זה היה אחד הטובים.
אממ... אם ראיתם את הסרט הלהקה [או המחזמר בבימה] יש את הקטע שהשניים משחקים אותה כאילו התאבדו.. עשיתי את זה פעם לחברות שלי אחרי שהייתי במצב ממש ירוד... [מיותר לציין שהן לא דיברו איתי אח"כ חודש XD] מה עוד? לא יודעת.. כל שנה יש לי הברקה חדשה. השנה האמת לא היה לי כוח לחשוב.. מספיק הסתובבתי עם בגדי כוסית בשישי
לפני שנתיים [או שלוש] יצאנו לטיול שנתי , זו היתה תקופה שהיית רבה מלא עם ההורים שלי, השארתי להם מכתב פרידה ובו כתוב שאני עוזבת/בורחת את הבית...
הערתי ידיד שלי משינה בטענה שאני שליחת דואר, ומחכה לו למטה כי הוא צריךלקבל חבילה. הבחור המסכן עלה וירד [הוא גר בקומה 5] בערך 4 פעמים, כי כל פעם מצאתי תירוץ אחר לזה שלא מצאתי את הבית..
הערתי ידיד שלי משינה בטענה שאני שליחת דואר, ומחכה לו למטה כי הוא צריךלקבל חבילה. הבחור המסכן עלה וירד [הוא גר בקומה 5] בערך 4 פעמים, כי כל פעם מצאתי תירוץ אחר לזה שלא מצאתי את הבית.. חחחחחחחח אני חושב שהוא קילל את היום שהוא הכיר ידידה כזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח