ה-TOUR

טיפקסית

New member
פיחו שכמוך

הדוב קוראים לו "דוב חיבוק" הוא אמור להיות דוב מלא אופטימיות. זה אמור לעודד את חברי הלהקה ואותנו ותגידו זה לא חלום עוד 3 ימים לטיסה של דגי אלוהים תשמרני וזה כבר בשביל דגי עצמם אם אתם רואים את זה גיא,יאיא,אטרף משה מוש השור הנה תמונה לחיבוק קבוצתי לכולנו

jowi

New member
בהצלחחחחה!

שאנן, גיא, דודוש, אמיר, שלומי, יאיא ואטרף - תעשו חיים בארה"ב, ואם חס וחלילה טפו טפו טפו תשמעו פה על פיצוץ-תתגעגעו! אוהבת אותכם :)

טיפקסית

New member
חח יוני את גדולה ולדגי

" ואם אתה בחו"ל נמצא ועל פיצוץ שומע אז רק לפה פתאום אני מתגעגע" וואי איזה קטעים שאתם נוסעים בשישי אני נוסעת באיחור של חמישה ימים מכם רק שהיעד שלי הוא פולין בניגוד אליכם אבל מזה חשוב תעשו חיים, גיא מקווה שתחלים עד הטיסה שאנן,שלומי,אטרף,דודוש,אמיר,יאיא וגיא פשוט תהנו, תעשו חיים, אל תשכחו לזכור אותנו נתגעגע המון במיוחד שאני אהיה בפולין אני אתגעגע אבל אני חוזרת כמה ימים לפניכם כך שאני אצפה לשובכם מקווה שתצליחו בהופעות ושתתנו תמורה מלאה לכרטיסי הכניסה לא לעשות לנו פאדיחות הא? מקווה שכשתחזרו נזכה לשמוע חוויות מדהימות אולי תכתבו עבורינו יומן מסע ומדי פעם תפרסמו פה חוויות שנכתבו ומקווה שפשוט תחשבו על הבית ואל תשכחו שבלב אתם תמיד ישראלים ושאנחנו אוהבים אתכם המון יאללה [כולם לשים ידיים] ב-ה-צ-ל-ח-ה

יש הופעות בניו יורק...

שלום לפורום של הדגים.. אני נמצא בנ"י ופתאום שמתי לב שהדג נחש אמורים לבוא להופיע פה ולמרות שאני קצת מנותק מהחומרים האחרונים שלהם, הייתי שמח ללכת לראות את ההופעה. מישהו יכול להגיד לי אם מתקיימות הופעות בנ"י, איפה בדיוק ואיך אני משיג כרטיסים? תודה מראש!

FunkyGiraffe

New member
ניו יורק, חיובי

בדוק את לוח הארועים של הפורום נראה לי שעדכנתי שם ואם לא אני אעשה מאמץ אני מודע לכך שקיימת אחת כזו

תודה אבל לא מצויין...

איפה בדיוק ההופעה ואיך אפשר להשיג כרטיסים... אני אשמח לקבל את המידע הזה.

טיפקסית

New member
ועל זה נאמר בהצלחה לדגים שלנו

ב-ה-צ-ל-ח-ה מה צריך יותר מזה? יאללה גוד לאק חבר'ה

בהצלחה פיפול!!!

דגיגונים שלנו- תייצגו את המדינה בכבוד... תנו להם בראש, שילמדו מי השולטים באמת.

טיפקסית

New member
../images/Emo50.gifהנה זה בא הנה זה מגיע

דגי בהצלחה תחזרו מהר אל תשכחו אותנו שיהיה לדגים בהצלחה שיהיה לדגים בהצלחה שיהיה שיהיה שיהיה שיהיה שיהיה לדגים בהצלחה [עפ"י המנגינה של מי שטוב לו ושמח כף ימחא] תחזרו מהר ב-ה-צ-ל-ח-ה

amitmit13

New member
דדדגיייםם שלייי

שיהיה לכם הכי בהצלחהההההה. המון המוןןן.

shiroo

New member
דגייייים !!!!../images/Emo70.gif

כמו שכולם אמרו ואני יוסיף המון המון המון בהצלחה..... תחזרו מהר ובשלום.....תייצגו אותנו שם בכבוד(חחחח) ואל תשכחו אותנו המעריצים שפה בארץ הקטנה הזאת..........ואנחנו אוהבים את כווווווווולכםםםם וכמו שאתם אומרים....."הנה זה בא הנה זה מגיע".... ואל תשכחו מידיי פעם לכתוב לנו פה..... אוהבת הכי שבעולם !!!!!!!! SHIROOO

יוסדוס

New member
בהצלחה!!

ותעבירו את המסר החיובי שבנו! כי רק פה אני מרגיש שיכות למרות שאני כועס על השחיתות ואם אתה בחו"ל נמצא ועל פצוץ שומע אז רק לפה פתאום אני מתגעגע!!!

הם יהיו 100%! :)

ותנו לי ב'! ב'! ותנו לי ה'! ה'! ותנו לי צ'! צ'! ותנו לי ל'! ל'! ותנו לי ח'! ח'! ותנו לי ה'! ה'! המון המון המון בהצלחה :)

parnar

New member
שאנן תפציץ אותם עם גלידה חמה

ותנו להם בראש שיבינו מה זה הדג נחש !

יא אני רוצה הלהיות

שם בהופעה בארה"ב......יהיה מזה מאגניב לראות אותם בחו"ל אוף למה זה לא בפסח שאנ יאהיה שם
לא נורא שיהיה להם בהצלחה.....

shanyz1

New member
...

בהצלחה לכם דגים, בהצלחה לכם. תחזרו מהר ואל תשכחו לכתוב לנו בפורום מחוץ לארץ!!!

למעלה