ה-TOUR

FunkyGiraffe

New member
הדג נחש בארה"ב

עכשיו זה רשמי. שרשור הברכות הגדול נפתח. שיהיה לכם הרבה בהצלחה, בריאות, כיף, פנאן ו... רק אושר.

nap3

New member
כן כן...! אוווו יאאאאא!!!!

שיהיה להם בהצלחה שיהיה להם בהצלחה שיהיה להם שיהיה להם שיהיה להם בהצלחה! מיאו

טיפקסית

New member
על הדג נחש וכרזה חדשה לארה"ב

קודם כל הכרזה השנייה היא הבלתי רשמית אבל בעיניי היא עדיין יפה מה שחשוב הוא הכתוב הבא הלקוח מהאתר של הקונסוליה הישראלית בסאן פרנסיסקו שהכינה לבאים למופעים באיזור סאן פרנסיסקו סיקור קצר על הדג והנה הכתוב להקת הדג נחש בהופעה - היפ הופ ישראלי עכשווי בחסות מרכז ישראל של הפדרציה והקונסוליה הישראלית הדג נחש, להקת ההיפ הופ המצליחה ביותר בישראל היום, מגיעה לשלוש הופעות באזורנו. שמונת חברי הלהקה סוחפים את הקהל במוסיקה קצבית, שמחה ומרקידה שתקפיץ על הרגליים בני 16 עד 60 כאחד. הלהקה משתמשת בתרבות המוסיקה השחורה ליצירת היפ הופ פוליטי חברתי ישראלי, הכולל אלמנטים של פאנקי, ראפ סול וג'אז. השנה זכתה הלהקה במקום הראשון במצעדי הפזמונים עם "שירת הסטיקר", שיר חברתי-פוליטי שנכתב ע"י דוד גרוסמן ומורכב מאוסף הסטיקרים המודבקים בכל פינה ברחבי הארץ. מעריב: "עשרה איש עושים היפ-הופ ציוני-אירוני על המציאות המקומית, ומזמינים את הקהל אל רחבת הריקודים שליד הבמה... זה נשמע טרי, נוקב ושופע שמחת חיים. אפשר לקבוע: הדג נחש יצרו מסמך אנושי- מוסיקלי-חברתי עדכני שנע מההומור הקל ועד מחאה סטירית, ומצליח להאיר את הכאב והבלבול המקומיים בחגיגת מוסיקת גדולה, מזיזה ומלהיבה" (יוסי חרסונסקי, יוני 2004) נ.ב האתר המקורי מתווסף בלינק שנמצא ממש כאן ושימו לב לכרזה המתווספת באתר

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

בת דודה שלי מתכננת ללכת להופעה בניו יורק- והיא הבטיחה תמונות!!!
איזה אושר! חחח

מה דעתכם

שמעתי שהדגנחש יצאו למסע הסברה והם נבחרו לייצר אותנו ע"י משרד החוץ. זה קצת הרגיז אותי כי הדג נחש סולדים בשירים שלהם מהמדינה. הרי הם לא מפסיקים לדבר על כמה שהמדינה שלנו מסריחה, יש קיפוח, אין כסף, מנוהלת ע"י קפיטליסטים, סלידה מפוליטקאים ועוד... אז איך יכול להיות שלייצג את המדינה הם יכולים?

Shani276

New member
השיר "רק פה",הוא התשובה בשבילך.

מה גם,שאנחנו לא מדינה של צדיקים.שחיתות את תמצאי אצל חברי הכנסת,אנשי הציבור[ועדיין לא הגעתי לראש הממשלה,חכו]. "רק פה,אני מרגיש שייכות למרות שאני כועס על השחיתות".

amitmit13

New member
וואיייייי.../images/Emo9.gif

אני גם רוצה להיות איתםםםםם. אבל שיהיה להם הכי כייף בעולםםם. טיסה נעימה להם.

אנשים חשובה לי הדעה שלכם

מה אתה חושבים שהדג נחש מיציגים אותנו בחו"ל? זה לא קצת צביעות מצידם?

טיפקסית

New member
אז ככה:

לא מזמן דובר על השליחות שלהם עם מישהו מטעם משרד החוץ [באיזשהו עיתון אני לא זוכרת כרגע] והוא אמר שהמטרה של הבחירה שלהם לייצוג של הארץ זה כדי לחבר את הקהל הצעיר בעיקר שמושפע פוליטית ממה שמוכרים להם בערוצי החדשות [סי אן אן,סקיי ניוז,סי בי אס וכו..] הצעירים בארה"ב לא יודעים הרבה חוץ ממה שמראים להם בטלויזיה, ולפי סקר שנעשה בקרב הקהל הצעיר בארה"ב ,הם לא יודעים על ישראל האמיתית,שאנחנו מכירים ,ולכן המטרה של הדג היא להראות שגם בישראל יש קהל שמושפע מאותם הדברים ושאוהב אותה המוסיקה, ושכן איכפת לו ממה שקורה, ושבעצם הוא מאוד דומה לקהל הצעיר אצלם בארה"ב. זה כמו בשיר רק פה, בעצם השליחות שלהם היא בהפוכה. מצד אחד הם באמת שרים נגד הממסד, נגד השלטונות, אבל מצד שני יש את המשפט "רק פה" שהוא מדגיש שרק פה זה הדבר האמיתי, שישיראל תמיד תהיה הבית. זה הפוכה למציאות אותו דבר עם נושא השליחות

Bassman

New member
בלה?

הופעה ש90% ממנה תהיה ישראלים... אנשים יודעים מה קורה. זה לא רק הטלויזיה.

idanri

New member
טיסה לארה"ב

מישהו אולי יודע באיזה יום ושעה הדג נחש טסים לארה"ב?

FunkyGiraffe

New member
15 לחודש. לא יודע יותר מזה

ואל תפתחו נושאים חדשים על דברים שכבר יש שרשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idanri

New member
תודה

כן,סליחה שפתחתי נושא חדש. לא שמתי לב שיש שירשור. סליחה.

מדיט

New member
אוף...

דחיתי את הטיסה שלי לארה"ב מה15 ל16 ... חבל... לא נורא, אני אנסה להגיע לאחת ההופעות...

טיפקסית

New member
עוד שלושה ימים זה קורה |סטיגידיש|

אוף אני ממש מתרגשת בשביל דגי. חח אני כבר לא יודעת מי יותר מתרגש הם או אנחנו סטיגידיש! ויודעים שזו ספירה לאחור עד הפיצוץ הספירה לאחור החלה לחמם מנועים

RunNGun

New member
והדובי אמור לייצג את ההזיות של

הדגים, בעקבות כתיבת השיר "מה נעשה"?
כפרה עליך.....

למעלה