ה-TOUR

FunkyGiraffe

New member
בוודאי שההופעה תתקיים!

אני לא רואה סיבה ממשית לביטול ההופעה מה גם שהאמריקאים עלולים לחטוף תביעת ענק על הפרת חוזה קיים וחתום

טיפקסית

New member
עידו אף פעם לא חשבתי על זה אבל אתה

צודק הרי האמריקאים חתמו על חוזה עם הדג בשווי לא קטן לא חשבתי על זה שאם יבוטלו הופעות האמריקאים עלולים לחטוף תביעה מה שעוד יותר מחזק אצלי את הטענה שהסיבוב יתקיים כרגיל ואם כבר ארה"ב מי הולך להיפרד מהדג בבן גוריון ביום שישי? מי שהולך תגידו לי ותצלמו אותם

Shani276

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יום שישי?וואלה,יש מצב שאני באה. דודה שלי גם עובדת בנמל תעופה,ככה שזה יהיה קל בואו נגיד.
בשמת,תגידי..את יודעת אולי מתי בערך הם טסים?

Bassman

New member
הבעיה היא כזאת-

אם הממשל יחליט לא לתת להם להכנס (ע"ע ברי סחרוף) אז האנשים שחתמו על החוזה יכולים להגיד שזה לא אשמתם וזין על הדג
אבל לא נראה לי שיש בעיה עם שימוש כל עוד זה לא סחר

טיפקסית

New member
בסמאן תגובה לדבריך

לדעתי לא אמורה להתעורר בעיה בצד האמריקאי אני דווקא חוששת מהיחס של העובדים בבן גוריון עכשיו עם כל מה שקרה ואני מפחדת שבמכונת שיקוף יגלו עוד כל מיני דברים לא נעימים [רוצה לקוות שזה לא יקרה] הבעיה היא שגיא פירסם בערוץ 11 את התאריך של הטיסה שלהם ונראה לי עכשיו אחרי כל הבלאגן כל העולם ואחותו של יתעלקו עליהם כמובן מאחלת שזה לא יקרה. את כל הסידורים לגבי הטיסה ניתן יהיה לברר באתר של בן גוריון כבר ביום חמישי למה לא חשבתי על זה. אבל אם אינני טועה הטיסות בימי שישי מסתיימות מוקדם כך שסביר להניח שהטיסה שלהם בבוקר בהצלחה לדגי יאאאא! רק עוד 5 ימים לטיסה הנה זה בא הנה זה מגיע

יאיא דג

New member
ה-TOUR

שלום לכולם ביום שבת בבוקר אנחנו טסים לארה"ב,תודה על כל האיחולים keep the groove ההופעות: וושינגטון 17.10 ניו ג'רזי 18.10 סן פרנסיסקו 20.10 אוניברסיטת סטנפורד 21.10 ברקלי 23.10 ניו יורק 26.10 בוסטון 27.10 מיאמי 28.10 מיניאפוליס 30.10 טורנטו-קנדה 31.10 אוהיו 1.11.

idanri

New member
בהצלחה לדג נחש

ליאיא ולכל חברי הלהקה,שיהיה לכם בהצלחה
.

FunkyGiraffe

New member
יא מאאאאאןןןןןןןןןןןןן

מה המצב אחי? סחה על הטור! ישמצב שאתה אומר איפה בדיוק בבוסטון ההופעה? חברי משפחה רוצים להגיע

טיפקסית

New member
יאיא צחקו על הדג עכשיו בערוץ 10

בתוכנית "כל לילה" של אסף הראל הם פתחו פינה חדשה בשם "הסטיקר שלא נדבק" ובמקרה היום הם לקחו חצי מהסטיקרים משירת הסטיקרים ואיכשהו ניסו לצחוק עליהם ואפילו חלק מהם שמו את הסדר מהשיר נ.ב מה שלום גיא? חזר לו הקול כבר? ואם אתה רואה כבר בדוק מסרים ואם יהיה לך קצת זמן שלח מסר ביי

FunkyGiraffe

New member
ביום שני בלילה באסף הראל עוד ירידה

כזה אסף ב23:01 - סלוצקי מוכן? אסף ב23:02 - "בעקבות הההצלחה של שירת הסטיקר בדג נחש כבר עובדים על שיר שבנוי מהוראות הרכבה של כוננית איקאה"

parnar

New member
תעשו חיים!

ותודה לך על ה tour תראו להם מאיפה משתין הדג

טיפקסית

New member
יאיא תודה מגניביישן

יווווווווווווווווו בהצלחה בצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה תראו להם מאיפה משתין הדג נחש תנו להם בראש עכשיייייייייייייייו [סטיגידיש] תגיד גיא הבריא? חזר לו הקול? נכון שכן? יש! וואי דגי בהצלחה יואו אני ממש מתרגשת בשבילכם אחרי כל הבלאגן תוכלו לנקות את הראש קצת לא אשכח אתכם יום רביעי לפנות בוקר אני על המטוס לפולין לא אשכח אתכם בזמן שאהיה בפולין אתם תהיו איתי [בנגן אמפי 3 ובתמונות כמובן איך אפשר בלעדיכם?] וואי אח שלי מה זה תעשו חיים, ודרך אגב מקווה שהטירוף הזה לא יעשה לכם מצב בריאותי רע, שלא תשתגעו לי שם ובלי סמים! סתאם סתאם תעשו חיים,תהנו,תבלו בשם כולנו אני אוהבת אתכם המון יאללה בהצלחה אח שלי ד"ש לגיא

Maya 13

New member
../images/Emo19.gifים שיהיה לכם ב-ה-צ-ל-ח-ה !

דגים שיהיה לכם בהצלחה ! טיסה נעימה ! וזהו ..... תצליחו בהופעות ותראו את ה- The Best שאתם יודעים להראות ! אם יצא למישהו מכם להיכנס לאינטרנט מארה"ב אז תיכנסו רק להגיד שהכל בסיידר !

למעלה