ה-TOUR

טיפקסית

New member
דגי בהצלחה לכם אהובים שלי../images/Emo50.gif

דגים רוצה לצעוק ולא יודעת למה רוצה אתכם לחבק, ואתם לא יודעים כמה. רוצה לאחל שתצליחו מרחוק, ותביאו לכולנו אושר וצחוק. שנזכה לשמוע רק דברים טובים, ושתביאו משם רק אור של כוכבים. שתרגישו מרחוק שאתכם אנחנו אוהבים, אל תשכחו אותנו אנשים טובים. מחכה לרגע שאדע שהגעתם בשלום, מנסה לשפשף את עיניי, זהו לא חלום. אתם שם ביבשת הגדולה בה האפשרויות הן בלתי מוגבלות, בה אפשר להגשים את כל החלומות. אתם שם על הבמות, ומכל עבר עפים ניצוצות. לא יודעת איך להגדיר את ההרגשה ,מבחינתי את העולם תכבשו בתוך דקה. סעו ותחזרו ולכתוב אל תשכחו. וגם אם קשה ופתאום מתגעגעים תחשבו עלינו, אלה שבארץ נשארים. מקווה שאת המדינה תייצגו בכבוד, עם המון פאר, הדר והוד. תראו לעולם שישראל היא בדיוק כמו כולם. שתטוסו כשבלב שלכם מתנגנים הצלילים ואליהם מתווספים גם המילים. שתוכיחו לכולם שאנחנו על המפה ולנצח נישאר, ושעלינו פשוט אי אפשר לוותר. שתצליחו למלא אולמות שלמים, ורק אל תשכחו אותנו כאן בארץ, המעריצים. הרבה הצלחה באמריקה הגדולה, אני אתכם עם לב מלא באהבה. גאה בכם ותומכת בדרכים, ושולחת אליכם המון חיוכים.

בהצלחה לדגים הכוסונים שלנווו |מאוהב

תנו בריספקטטטטט הדג בארה"ב חחחחח בהצלחההה להםם שיהנו איימןןןן

מדיט

New member
אני טסה יום שבת לחו"ל!

אני מתה ללכת לראות אותם שם אבל אני לא יודעת איפה... למישהו יש פרטים?

וכולם ביחד ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

(אני חדשה...my name is Tom) בהצלחה! להקה מדהימה! מקווה, מזה מקווה, בטוחה שיצליחו! מצפים לעידכונים.

RunNGun

New member
יאאאאאא מאן!

הישג נהדר ללהקה הזאת. שיהיה הרבה אושר ובעיקר: הרבה גרוב. תהנו!

idanri

New member
הדג נחש מספר 1

תאמינו לי,האנשים בארה"C עוד לא יודעים מה מחכה להם. המוזיקה הכי טובה שיכולה להיות. +*+*+*+*בהצלחה לדג נחש בארה"ב+*+*+*+*

ogr

New member
שלל ברכות ואיחולים

יש הופעה בוושינגטון יייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששש ב17 לאוקטובר אני בהופעה אשתדל להביא תמונות

ogr

New member
עידו, בקשר ללוח הופעות באתר...

ההופעה בסן פרנסיסקו זה לא במרכז צוותא סן פרנסיסקו זה במועדון הרובי סקאי (Ruby Skye)

אעעעעעעעעע לא רוצה יסעו! [יטוסו]

רוצה ישארו ויעשו הרבה להופיע! (למה אני מדברת כמו מפגרת עם מבטא?) אוף ניחא. רוצה ארה"ב שואוז!!!!!!! אז.. אמממ טוב.. בהצלחה, והרבה-מעריצים-חדשים-שיקנו-עוד-הרבה-אלבומים-וישירו-נונסטופ-דגנחש-תוצרת ארץ ישראל =] אממ כולנו גאים בכל ואוהבים אתכם אל תשכחו אותנו שם !!!!!!!!! אוהבת אתכם כמעט הכי בעולם (מה לעשות שיש לי את האחות הכי טובה ביקום?) ו.... זהו?

Shani276

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

המון המון המון בהצלחה להם. האמת..הם לא צריכים את זה.הם תמיד דופקים הופעות. שיחזרו מהר.מהר.

Shani276

New member
תגידו,אחרי ההופעות בארה"ב

יהיו עוד הופעות בתל-אביב?

FunkyGiraffe

New member
אני בטוח שכן.

גיא אמר בראיון קצת אחרי שיצא הדיסק ש"בשנה הקרובה אנחנו נחרוש את כל הארץ"

Shani276

New member
יופי.ואם זה את כל הארץ כמו שהוא אמר

אז איפה אשדוד בעניין?
עדיף כבר ללכת לתל-אביב,שם תמיד יש הופעות.

Bassman

New member
ההופעה במיאמי...

למישהו פה יש מושג אם ההופעה עדיין תתקיים למרות עניין הסמים?

טיפקסית

New member
../images/Emo19.gifלשאלתך

לפי מה שאני יודעת נכון לעכשיו כל ההופעות מתקיימות כמתוכנן. הכי טוב אם אתה גר במיאמי להתקשר לאולם בו אמורה להתקיים ההופעה ולברר מומלץ לעשות זאת כמה ימים מראש לפחות [אפשרי אפילו כבר היום] עצה נוספת לפנות לגיא ויאיא במסרים בצורה פרטית [עדיף לגיא שעונה מדי פעם] ולשאול בדיוק ואם תהיה בהופעה לא לשכוח לצלם לנו תמונות שמחתי לעזור

Bassman

New member
תודה!

מבטיח לצלם תמונות (אם ההופעה תתקיים כמתוכנן...)

למעלה