אבל בכל זאת, אם כבר שמת ולא מחקו... אז אני דור, בן 17 וקצת מלב השרון (ד"א, זו הזדמנות טובה להגיד את זה. אם יש כאן מישו או מישי מלב השרון, או מהערים בסביבה, תזרקו מילה או איזה מסר, הא?) לי אין חברה כבר איזה שלושה חודשים, ואני מאד מאד מרוצה מזה... נעים מאד!
אבל הבעיה היא שאין לי אגורה. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מהכרטיס אשראי...אבל אין לי כסף להסעות האלו. זה 95 שקל הלוך וחזור! ידידים שלי נוסעים עם אוטו, הבעיה שנזכרתי מאוחר מדי וכבר אין לי מקום. אוףף
אז ככה- זה פסטיבל שמתחיל ב-17 ומסתיים ב-20 לחודש, יענו יום חמישי עד ראשון. זה בחוף ניצנים (ליד אשדוד...או באשדוד...אני לא יודעת..) זה אשכרה לסו ולהתנתק מכל החיים לכמה ימים. זה פסטיבל שחוגג את בוא האביב (חחח...זה נשמע פלצני) ויש שם 24 שעות ביממה סדנאות כדוגמאת מדיטציה וטאי-צ'י וכל מני כאלו... ויש מוסיקה ומדי פעם קופצים אומנים לבקר ולתת הופעה. השנה יש את מוש בן ארי, ונקמת הטרקטור ואני לא זוכרת עוד...אני יודעת שרפיק אמור להגיע גם ולהעביר סדנה. בקיצור, זה משהו טוב! כדאי לכולם לסוע לשם...וקצת להרגע לכמה ימים.