ה
של ענבר

EverMan

New member
בתור אחד שיצא לו לדבר עם השתיים

באופן אישי... שתיהן ממש חמודות. סתם תופסות פוזות לעיתים
אז שניכן - תפסיקו להיות ביצ'יות , אחרת יש לכן עסק איתי
אתן חמודות , ואתן יודעות את זה. וכמו שאמרתי לשניכן - עם חיוך משיגים הרבה יותר

Love Fruite

New member
מצטרף לסתיו..

ממש גועל נפש מה שרץ בשרשור תמונות. ממש באתי לבעוט בכמה אנשים שמה. אז אני מבקש לא להעכיר את האווירה של הפורום, זה מגעיל שמישהו שולח תמונה, ולא משנה כמה טוב/רע הו ניראה אנשים צריכים לרדת עליו, ולהגיד שעדיף שלא יעלה יותר תמונות. אני לא רוצה שענבר המסכן יצטרך להפעיל את הדבר של המנהלים שלו ולמחוק הודעות. ולא, "אני ביצ'ית היום" זה לא תרוץ, תתאפקי, ותהי ביצית לחברות\משפחה\ידידים\ידידות שלך. תודה.

EverMan

New member
אני מנהל הפורום

מר אלמוני פלוני , מאיפשהו בצפון הרחוק ... אולי שמישהו יציג אותי ? אני מעדיף את זה ! יאללה - תחרות : מי מציג את המנהל האלמוני ?!

The Cat Woman

New member
אני! אני! ../images/Emo9.gif

מישהי, תכירי, זה ענבר, מנהל הפורום החביב שלנו... הוא מכרמיאל.

EverMan

New member
זה כל מה שיש לך להגיד עליי ?!

מה עם שמות תואר ? מה עם כינויי חיבה ? מה עם הפגנת אהבה כלשהי ?

The Cat Woman

New member
טוב נו........... ../images/Emo9.gif

יא מכריח אנשים! טוב, אני נמצאת כעת בכרמיאל, התחקירנית המעולה שלנו שלחה אותי לכאן על-מנת לחקור תופעה חדשה ונדירה שנתגלתה כאן. בשהותי פה נתקלתי במספר דברים מוזרים, א'- ילד שעף במיטתו, ב'- נתגלה יסוד קשה וירוק במרחק כמה קילומטרים מן הבית הקט. יסוד זה זרח באור ירוק שגרם לי לחשוד אז ערכתי בדיקת מעבדה. שלב ג' במחקרי היה ללכת לבית ולדבר עם הילד המעופף, דבר מוזר גיליתי! כאשר לחצתי את ידו הוא כמעט מחץ לי אותה... טוב די! עכשיו נספר את הסיפור האמיתי של ענבר- מנהלנו היקר! (וואי, חרוז!) ענבר (שאת שמו הוא העתיק ממני- כולם יודעים!) נולד בכרמיאל, הוא מזל עקרב (במקרה כמוני- הכל הוא מעתיק ממני!). ו.... יש לו חברה כבר שנה, שלושה חודשים, שבועיים ויומיים! שמות תואר- אמ...
אין לי מושג... הפגנת חיבה מתקבלת על הדעת- בנאדם מקסים! אחל'ה גיייבר!

מור~!

New member
../images/Emo47.gif הכירו את המנהל

EverMan הוא אותו איש שמופיע בתמונה במילון ליד המונח חלומה הרטוב של כל כוסית ממוצעת היפיופ הנ"ל מגיע אלינו מכרמיאל, ישוב זנוח בצפון הארץ הוא הבעלים הגאה של משחק הנוסטלגיה - טליסמן יש לו חברה שנה ו3 חודשים (ושבועיים בערך) הוא יפה, מצחיק, חכם, שנון, וכמובן - חלומה הרטוב של כל כוסית ממוצעת הוא גם רגיש ומתחשב ברצונות הפרט משתדל לספק את כולנו על הצד הטוב ביותר (צד שמאל) תהיי נחמדה והוא יהיה נחמד אלייך אם את מבינהההה למה אני מתכוונתתתת

לא.. ../images/Emo12.gifאני לא מבינה למה את מתכוונת

רוצה לספר לי על זה? ענבררררררר אתה מחלק לכולם משהו שאני לא מקבלת?

למעלה