חג שמייח
I idan307 New member 16/4/03 #91 ../images/Emo157.gif חג שמח לכולם ../images/Emo157.gif חג שמח לכולם אגב באותה הזדמנות אני יגיד ש........ היי לכולם אני חדש בפורום..ראיתי שזה אחלה של פורום אז הצטרפתי...מקווה להנות
../images/Emo157.gif חג שמח לכולם ../images/Emo157.gif חג שמח לכולם אגב באותה הזדמנות אני יגיד ש........ היי לכולם אני חדש בפורום..ראיתי שזה אחלה של פורום אז הצטרפתי...מקווה להנות
ט טינקר2ל New member 16/4/03 #92 וואי כולם מקידימים אותי היום... בכל הפורומים שאני נמצאת רציתי להיות הראשונה שאומרת חג שמח ולא יצא לי...טוב חפיףףףףףףףף וברוך הבא לפורום!
וואי כולם מקידימים אותי היום... בכל הפורומים שאני נמצאת רציתי להיות הראשונה שאומרת חג שמח ולא יצא לי...טוב חפיףףףףףףףף וברוך הבא לפורום!
א אסייינקה New member 16/4/03 #99 לי יש היום מסיבת שתיה!!! חה חה חה חה חה!!! בזמן של כל משפחת שותי הוודקה הרוסיים שלי ישתכרו להם אני יהיה עם חברי (בלילה) וישתה, וישתה, וישתה......... אאאההההההה!!! לא יכולה לחכות!!! נ.ב.. חג מעולה לעולם!!!!!!! הידעתם?? מצות יותר משמין מלחם...!
לי יש היום מסיבת שתיה!!! חה חה חה חה חה!!! בזמן של כל משפחת שותי הוודקה הרוסיים שלי ישתכרו להם אני יהיה עם חברי (בלילה) וישתה, וישתה, וישתה......... אאאההההההה!!! לא יכולה לחכות!!! נ.ב.. חג מעולה לעולם!!!!!!! הידעתם?? מצות יותר משמין מלחם...!
J just call me joe New member 16/4/03 #100 ואני אני וחברים שלי מביאים שתי חביות בירה לבומבמלה זה יוצא 25 ליטר בסך הכל
ל לוציפר אלוהים וישו New member 16/4/03 #97 ../images/Emo6.gifחג שמייח!!!../images/Emo6.gif >למורות שאמרתי את זה 13846193650280 פעמים אז הינה עוד אחד< נ.ב שלום שמי רדי P:
../images/Emo6.gifחג שמייח!!!../images/Emo6.gif >למורות שאמרתי את זה 13846193650280 פעמים אז הינה עוד אחד< נ.ב שלום שמי רדי P:
K Kite Cat New member 16/4/03 #101 חג שמח ותנסו לעשות אותו כשר.. ../images/Emo155.gif או שלא כל-כך... חג שמייח!!!
R R-o-i New member 16/4/03 #102 שלווום, אפשר להצטרף ? אומנם אני חייל, אבל לא איכפת לי להצטרף אם אפשרי, אז מה הולך בפורום ? מישהי מוכנה להסביר ? ובקשר לתמונות שרצות כאן, בנות קבלו ח"ח תמונה שלי יש בכרטיס אישי חג שמח לכולן רועי
שלווום, אפשר להצטרף ? אומנם אני חייל, אבל לא איכפת לי להצטרף אם אפשרי, אז מה הולך בפורום ? מישהי מוכנה להסביר ? ובקשר לתמונות שרצות כאן, בנות קבלו ח"ח תמונה שלי יש בכרטיס אישי חג שמח לכולן רועי
R R-o-i New member 17/4/03 #127 בטח שאמיתי, ../images/Emo45.gif ורעות בקשר לגלריה, צפי למסר אישי בנידון, רועי