אני עונה
1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?כן
2.האם יש לכם חוש הומור?כן=) 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?כן כניראה חחח 4.יצא לכם לפנטז פעם?יס ולא פעם 5.על מה?על מישהו,משהו... 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:כניראה 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?כן 8.האם אתם כותבים למגירה? כן אני כותבת מכתבים למגירה רק לא מקבלת תשובות
9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?כן בלוגים של אנשים שאני מכירה 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?יס 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?נושא שאני אוהבת 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?100 שנה כבר לא הייתי בקולנוע... 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?יאפ 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?כי משעמם לי 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?כן לקרובים שלי 16.האם אתם נקשרים בקלות?כן!=\ 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?לא יודעת=\ 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?מעצבן 19.ועל הכחול?יפה
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?
21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?... 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן היה 23.מותר לך לחשוף את שמו?לא 24.כן?אנחנו מקשיבים:לאאאאאאאאאאא 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?שיהיה להם בכייף 26.פיצה בשבילך?כן 27.עם איזה תוספות?טונה או פטריות 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:גלידה במיוחד רוסית
29.אוהב סלט ירקות?כן 30.אם כן,מה הוא מכיל?מלפפון חמוץ,עגבניות,טונה,בצל,שמן 31.וסלט פירות?כן 32.ואם כן,מה הוא מכיל?לא אכפת 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? ברור חח 34.אנסת פעם כבש?כל יום 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?
36.יצא לך לריב בפורום?כן מלא פעמים 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?שהוא מופרע 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?
40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?לא ראיתי 41.שומר בשר חלב?לא! 42.מנשק מזוזות?כן כל הזמן צרפתית 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?לא 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? חוצפה 45.התנתקות-כחול או כתום? מצד אחד אני נגד מצד שאני אני בעד אז לא יודעת 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? חצי חצי 47.חלב מישהו? לא בא לי עכשיו 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? יש לי את הכלבה שלי אז איתה אני רוקדת
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? הא??? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? היה היה 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: יהיה בסדר חח