ה
נשרף...

• פותח הנושא Janem
  • פורסם בתאריך
אני עונה

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?כן
2.האם יש לכם חוש הומור?כן=) 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?כן כניראה חחח 4.יצא לכם לפנטז פעם?יס ולא פעם 5.על מה?על מישהו,משהו... 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:כניראה 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?כן 8.האם אתם כותבים למגירה? כן אני כותבת מכתבים למגירה רק לא מקבלת תשובות
9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?כן בלוגים של אנשים שאני מכירה 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?יס 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?נושא שאני אוהבת 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?100 שנה כבר לא הייתי בקולנוע... 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?יאפ 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?כי משעמם לי 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?כן לקרובים שלי 16.האם אתם נקשרים בקלות?כן!=\ 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?לא יודעת=\ 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?מעצבן 19.ועל הכחול?יפה
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?
21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?... 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן היה 23.מותר לך לחשוף את שמו?לא 24.כן?אנחנו מקשיבים:לאאאאאאאאאאא 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?שיהיה להם בכייף 26.פיצה בשבילך?כן 27.עם איזה תוספות?טונה או פטריות 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:גלידה במיוחד רוסית
29.אוהב סלט ירקות?כן 30.אם כן,מה הוא מכיל?מלפפון חמוץ,עגבניות,טונה,בצל,שמן 31.וסלט פירות?כן 32.ואם כן,מה הוא מכיל?לא אכפת 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? ברור חח 34.אנסת פעם כבש?כל יום 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?
36.יצא לך לריב בפורום?כן מלא פעמים 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?שהוא מופרע 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?
40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?לא ראיתי 41.שומר בשר חלב?לא! 42.מנשק מזוזות?כן כל הזמן צרפתית 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?לא 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? חוצפה 45.התנתקות-כחול או כתום? מצד אחד אני נגד מצד שאני אני בעד אז לא יודעת 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? חצי חצי 47.חלב מישהו? לא בא לי עכשיו 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? יש לי את הכלבה שלי אז איתה אני רוקדת
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? הא??? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? היה היה 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: יהיה בסדר חח

../images/Emo47.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?לא 2.האם יש לכם חוש הומור?כן 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?חחחחח כן! 4.יצא לכם לפנטז פעם?כל החיים של שלי זה פנטזיה אחת גדולה 5.על מה?על איך שאני רוצה שיהיו החיים שלי 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:לעשות ילד להקטור(טרויה), להיות במקום וונדי (פיטר פן) ולבקר במפעל השוקולד של צ'ראלי
7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?אני אוהבת סוף שמשאיר אותי ככה:
, לא משנה אם הוא טוב או רע
8.האם אתם כותבים למגירה?לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?המלצה?
12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?קולה
13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?קולה
15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?כן 16.האם אתם נקשרים בקלות?יותר מידי בקלות
17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?קמה בבוקר, שותה קולה, יושבת מול הטלויזיה, ואז טסה במעלית השקופה שלי למפעל השוקולד 21.אוהב להגעיל אנשים?כן 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?דא 23.מותר לך לחשוף את שמו?נייט 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?חחחח בכיף שלהם 29.אוהב סלט ירקות?כן
30.אם כן,מה הוא מכיל?עגבניה, בצל, וכל מיני עלים
31.וסלט פירות?כן
32.ואם כן,מה הוא מכיל?תותים, תפוחים, בננה, מנגו 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?הן לא עושות מוווו הן עושות מממממ.... 34.אנסת פעם כבש?ניסיתי אבל הוא ברח 36.יצא לך לריב בפורום?כן 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?מגניב לאללה 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!
סרט כזה חמוד ומצחיק!
ג'וני דפ גאון!
41.שומר בשר חלב?לא 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?עוד שניים וחצי 45.התנתקות-כחול או כתום?כתום 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?היה יכול להיות נחמד יותר מאוחר, כרגע יש לי משהו לעשות

חחחחחחחחחחח מה קורה לי???

אני מרגישה כמו בימי חיינו (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תשאלו) שהכניסו לי שבב לראש ומעלים את הטמפרטורות של המוח שלי דרך המחשב ואני מתחילה למלמל שטויות. וחם לי!!!!!

DeAth ScrEaM

New member
אני בלע.

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? מדי פעם. 2.האם יש לכם חוש הומור? כנראה שכן 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? כשאני עייפה אני צורחת על כל הסביבה וכשאני כבר לא עייפה אני מרגישה מטומטמת בטירוף. נחשב? 4.יצא לכם לפנטז פעם? כן 5.על מה? ניאמ... על כלמני.... בעיקר על עתיד ורוד :/ 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: להגיע לארץ לעולם לא... וכל הסופים הדביקים האלה שבסרטים.. הייתי רוצה לעצמי גם סוף טוב אחד... 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? לא תמיד... אבל בעקרון זה תלוי במצה רוח... 8.האם אתם כותבים למגירה? יאפ 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? כבר לא.... אבל פעם, כשהיה תקציב לעיתתון או משו אז כן.... 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? מדי פעם. יותר בישרא איפה שכל החברים... 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? הנושא שלו/ הכותרת/ התמונה/ הציטוט ועוד... 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? חחח אני לא זוכרת מתי הייתי שם פעם אחרונה... 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? אני לא עד כדי כך קמצנית :( 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? a ya ebu? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? תלוי לפני מי 16.האם אתם נקשרים בקלות? פחות ופחות. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? ניאמ.... במשהו מועיל. 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? שהוא ורוד 19.ועל הכחול? כנ"ל 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? פחות ופחות. 21.אוהב להגעיל אנשים? ניאמ.. לא. 22.מה בעיניך מסמל תמימות? כבשה 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? חחחחחחח בדיחה טובה. למי לא יצא? 23.מותר לך לחשוף את שמו? אני מעדיפה שלא. נמאס לי מכל ההסטריות. 24.כן?אנחנו מקשיבים: תקשיבו. 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? כנראה הם ממש ממש ממש ממש ממש ממש משועממים
26.פיצה בשבילך? יאפי
יאנה אוהב פיצה. 27.עם איזה תוספות? ניאמ.... כל מני.... תירס, טונה, בצל, זיתים שחורים ועוד כל מני... 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: גלידה.... עוגיות או משו עם חתיכות שוקולד.. 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? יש מלא סלטים :/ 31.וסלט פירות? אגא 32.ואם כן,מה הוא מכיל? גם כאלה יש כל מני... 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? כן.... וגם הבנתי למה. כדי שישאלו אותי אתצ זה בשאלון :/ 34.אנסת פעם כבש? אגא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? מי זה? :/ 36.יצא לך לריב בפורום? לא שזכור לי. 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? אה? 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? שהוא.. הממממ.... זמר? 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? נו מה זה השאלות הדפוקות האלה? :/ 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא לא לא לא לא 41.שומר בשר חלב? אף אחד לא יגנוב אותם מבית נעול. 42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? מאיפה אני יודעת מה יהיה עוד שנתיים? :/ 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? אני לא יודעת איזה הטבות יש להם :/ 45.התנתקות-כחול או כתום? כחול 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעצבן 47.חלב מישהו? הא?! 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? ברור
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? ???? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כן :/ 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא. הראש שלי עסוק במחשבות יותר מועילות. 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: הוא מפגר :| עזבו. יש לי מצב רוח לא נחמד וזהו :| ואני בכלל תקועה בבית עכשיו ובכלל לא כיף לי :(

הקיובה

New member
תשובות../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?לא יודעת 2.האם יש לכם חוש הומור? יכול להיות 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?לא ממש
4.יצא לכם לפנטז פעם? לא חושבת 5.על מה? 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:להתקבל לגו'לייארד ראיתי את זה בריקוד צמוד 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן 8.האם אתם כותבים למגירה?לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לפעמים 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לפעמים 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?אם אני אדע שמדובר במשהו שיש לי עיניין בו 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? לא תמיד קונה זה קצת משמין לא פופקורן חטיפים אחרים
13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?מתחלקים 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?כי היה לך משעמם ורצית להחיות את הפורום 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לא ממש תלוי 16.האם אתם נקשרים בקלות?תלוי 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? בשיעור בלט
18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? לא מוצא חן בעיני 19.ועל הכחול? לא רע 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? אפשר להגיד חח 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?תינוק 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן לצערי ולא אחד 23.מותר לך לחשוף את שמו?כן 24.כן?אנחנו מקשיבים:מרב היא הייתה "חברה" שהיית משקרת לי ומסכסכת 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? אנשים מרגיזים ומעצבנים 26.פיצה בשבילך?נחמד 27.עם איזה תוספות?זיתים או פטריות 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:לא אכפת לי במיוחד 29.אוהב סלט ירקות?כן למה לא? 30.אם כן,מה הוא מכיל?עגבניה מלפפון חסה ועלים אבוקדו וזיתים ירוקים וקצת בצל 31.וסלט פירות?כן 32.ואם כן,מה הוא מכיל?תפוח שזיף אפרסק תפוז בננה ותותים 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא 34.אנסת פעם כבש?חלילה 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?לא ממש לא 36.יצא לך לריב בפורום?לא 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא ממש 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?יש לו שיר אחד שאני אוהבת 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? לא יודעת חח 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?לא ראיתי את הסרט הזה 41.שומר בשר חלב?לא ממש 42.מנשק מזוזות?כן 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?לא 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?לא הוגן זה צריך להיות שווה לא משנה אם הוא מפורסם או לא 45.התנתקות-כחול או כתום?כחול 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר את הזמן 47.חלב מישהו?לא בא לי עכשיו 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?כן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?לא ממש 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:קצת ארוך מידי אבל מעביר את הזמן לפחות

bariska

New member
קוקווו

.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?בחציו 2.האם יש לכם חוש הומור?תלוי איך מגדירים חוש הומור 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?אני "ממלמל דברים מטומטמים"גם מלבי להיות עייף 4.יצא לכם לפנטז פעם?לא פעם 5.על מה?אוהווווו:] 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:תלוי איזה סרט 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?לא! **סורי סונקה אין לי כוח לענות:|:]

vk3

New member
שפוך את אשר על ../images/Emo23.gifך... ../images/Emo70.gif

אם תפרוש יהיה לך חשבון איתי...

למעלה