ה
נשרף...

• פותח הנושא Janem
  • פורסם בתאריך

SpyKid

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? לעיתים... 2.האם יש לכם חוש הומור? כן
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? חחחחחחחח כן, תופעה שאני מכנה "שכרון עייפות"... [זה מזכיר לי את דניאל
] 4.יצא לכם לפנטז פעם? פעם?? מליון פעמים... 5.על מה? על מה לא...
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: להטיס מטוס שמגיע למהירות האור, להלחם בקרב לייטסייברים ולנצח, ולבסוף להתחתן עם אהובי.....
7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן!!!!!!! שונאת סוף רע... 8.האם אתם כותבים למגירה? לעיתים
אני כותבת יומן.... 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? אממממ... בערך.. 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם הוא עוסק בנושא שאני מתעניינת בו, כדוגמת מדע... למשל מאמרי מדע פופולרי... 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? קונה
13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? בדרך כלל כל אחד קונה לעצמו אחד גדול.. אנשים רעבים
14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? או ליתר דיוק מישהי כתבה והעתקת בשעה כזאת?
15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? תלוי למי. יש כאלה שאליהם כמעט תמיד, ואחרים שאליהם לעולם לא... 16.האם אתם נקשרים בקלות? אכן... 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? להתעורר עם הזריחה, לשתות מיץ תפוזים וכו'...
18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? פאקצי
אבל יש גוונים שלו שיכולים להיות יפים בהקשר ובסביבה מסויימת... 19.ועל הכחול? הצבע הכי יפה
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? לא....
21.אוהב להגעיל אנשים? לא....! 22.מה בעיניך מסמל תמימות? אמממ... 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? לא אחד.. 23.מותר לך לחשוף את שמו? כן, אבל זה חסר חשיבות.. 24.כן?אנחנו מקשיבים: זה בסדר.. 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?
26.פיצה בשבילך?
27.עם איזה תוספות? זיתים 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: הרבה
29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? ירקות..?
31.וסלט פירות? כן 32.ואם כן,מה הוא מכיל? פירות 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא 34.אנסת פעם כבש? לא, אבל עכשיו אני מבינה מאיפה ההשראה לשאלה הראשונה...... 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? --- 36.יצא לך לריב בפורום? בערך... 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? יש לו אחלה קליפ.. ההוא שהוא מתפשט בו ואז מוריד את כל העור והשרירים 8-S 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?
40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא ראיתי 41.שומר בשר חלב? אני צמחונית 42.מנשק מזוזות? כמובן 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? בהתחשב בהסתברות ובהטלת הקוביה - כן. חוץ מזה, חיילים מקבלים הרבה מבצעים בקניית פלאפון ובקניית בגדים ב'קאסטרו'
44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? שיבושם להם.. 45.התנתקות-כחול או כתום? כחול!!! 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? גם וגם
47.חלב מישהו? הא? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא, רק טנגו.. 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? ... 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? ... 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? עכשיו כשאת מזכירה....... 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: |משהו על השאלון|

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

במקום "מנשק מזוזות" קראתי "מנשק מדוזות"
, זה פשר התשובה... [עליתי על הטעות כשעיינתי בתשובות האחרים
]

....

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? חח כן.. 2.האם יש לכם חוש הומור? חחחחחחחחח <: 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? לפעמים 4.יצא לכם לפנטז פעם? אוהו...... 5.על מה? P: 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: זכיתי במיליון דולר ומצאתי את מעיין הנעורים חח 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? לא 8.האם אתם כותבים למגירה? לא ממש 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא ממש.. 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? הנושא שלו 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? לא ממש אכפת לי 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? מתחלקים.. 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? שעמום 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לא תמיד 16.האם אתם נקשרים בקלות? אממ.. לעיתים רחוקות 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? ברגל ימין חח 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? צבע... 19.ועל הכחול? כחול כהה-יפה 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? לא.. 21.אוהב להגעיל אנשים? לפעמים חח 22.מה בעיניך מסמל תמימות? טוהר המחשבה 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן 23.מותר לך לחשוף את שמו? כן 24.כן?אנחנו מקשיבים: *אומר את השם*.. 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? משועמים בטירוף 26.פיצה בשבילך? כן, תודה 27.עם איזה תוספות? זיתים, חריסה ופסטרמה 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: ארטיק 29.אוהב סלט ירקות? ככה ככה 30.אם כן,מה הוא מכיל? חומץ, מלח, פילפל, מלפפונים, בצל ועגבניות 31.וסלט פירות? פחות 32.ואם כן,מה הוא מכיל? תפוחים ובבנות 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא 34.אנסת פעם כבש? חחחחחח 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? טרם 36.יצא לך לריב בפורום? כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? חח בערך 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? זמר שמרוויח טוב 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? מוזר... 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא 41.שומר בשר חלב? לא 42.מנשק מזוזות? .... 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? אתגייס 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? גועל נפש 45.התנתקות-כחול או כתום? כחול, כמובן 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? באמצע 47.חלב מישהו? לא, תודה 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? חחח לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? מה זה?! 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? יותר מדי... 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? חחחח לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי? לא

Drunk Bullet

New member
...

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? לפעמים 2.האם יש לכם חוש הומור? נראה לי שכן 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? לפעמים 4.יצא לכם לפנטז פעם? לא זוכר 5.על מה? לא זוכר 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: יקרה בעוד 3 שנים, לחזור למולדת (חח.."מימינו" נו..) 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? תלוי, אם הסוף יותר מדי קיטשי, אז לא. 8.האם אתם כותבים למגירה? לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לעתים רחוקות 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? הנושא 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? לא אוהב לאכול בקולנוע בדרך כלל, אבל אם כבר כן, אז פופקורן. 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? מתחלק 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? שיעמום? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לרוב לא. 16.האם אתם נקשרים בקלות? לא כ"כ 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? דווקא מספק אותי סדר היום הנוכחי..לקום ב10, לאכול ולא לעשות כלום (הימים האחרונים לפני הצבא
) 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? עושה רע לעיניים 19.ועל הכחול? בסדר 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? אני פה בפורומים, אז כן. 21.אוהב להגעיל אנשים? לא יצא לי, אולי בבדיחות מגעילות בזמן שיעמום. 22.מה בעיניך מסמל תמימות? שאלה טובה, התנהגות ומחשבות שאין להן כוונות זדון, ואולי אי-יכולת להבחין באנשים שפוגעים בך. 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? יותר מדי 23.מותר לך לחשוף את שמו? מעדיף לא להזכיר שמות, לא לטוב ולא לרע. 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? חסרי תעסוקה 26.פיצה בשבילך? כן 27.עם איזה תוספות? גבינה בולגרית 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: גלידה 29.אוהב סלט ירקות? אם יש בו רק עגבניות ומלפפונים. 30.אם כן,מה הוא מכיל? שאלה לפני 31.וסלט פירות? לא 32.ואם כן,מה הוא מכיל? 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? חח כן 34.אנסת פעם כבש? לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא יודע מי זה 36.יצא לך לריב בפורום? כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? overrated 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? .... 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא 41.שומר בשר חלב? לא 42.מנשק מזוזות? מעדיף בחורות 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? עוד ביום שלישי זה יקרה 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? חוסר שיוויון 45.התנתקות-כחול או כתום? כחול 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר את הזמן 47.חלב מישהו? לא 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? אה?? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא שמתי לב 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: אין תגובה

AeroSlash

New member
בא לי על צבעוניות ../images/Emo13.gif

האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? קורה קורה D:
האם יש לכם חוש הומור? מקווה :))
האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? אוי ווי כן
יצא לכם לפנטז פעם? איך נראה לכם שאני מעבירה את הזמן בספרות וזה?
על מה? על המורה הקשיש לתנ"ך אלא מה?!
דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: מה שקרה לויליאם מילר - איך שהוא טייל עם כל הלהקות המדהימות בשנות ה-70..
אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? תלוי..
האם אתם כותבים למגירה? לפעמים
האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא
האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? קורה..
מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? כותרת מרתקת אני מניחה..
האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? אין יותר קולנוע בחדרה!!!
יישוב רשמית!!
ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? ...
מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? לא כתבת את השאלון הזה
האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? תלוי למי..
האם אתם נקשרים בקלות? כן, לפעמים - יותר מדי בקלות
אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? בזריחה
מה אתה חושב על הצבע הורוד? שהוא מקסים כפרע
ועל הכחול? יפה כמעט כמו אדום
האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? שניה, זה עמוק מדי, אני צריכה לחשוב על זה..
אוהב להגעיל אנשים? כה.. לפעמים אני במצב רוח לזה D:
מה בעיניך מסמל תמימות? הצבע הלבן אני מניחה...
יצא לך להכיר בנאדם צבוע? אוהוווווווווווווווווו....
מותר לך לחשוף את שמו? עדיף שלא..
כן?אנחנו מקשיבים: תהנו :))
מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?
פיצה בשבילך?
עם איזה תוספות? פטריות ותירס
[לא ביחד כמובן]
גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: לא אוהבת לא גלידה לא ארטיקים ולא כל השאר..
אוהב סלט ירקות?
אם כן,מה הוא מכיל? כל ירק אפשרי..
וסלט פירות? פחות..
ואם כן,מה הוא מכיל? לא התעמקתי בזה יותר מדי..
תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? מאותה הסיבה שתרנגולים עושים "קו קה רקו"
אנסת פעם כבש? שאלה שגרתית משהו..
יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? :|
יצא לך לריב בפורום? בערך..
תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? כה האמת..
מה אתה חושב על רובי וויליאמס? ווי.. אני זוכרת שנאתי אותו בכיתה ו' ברמות..
מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? עליהן אני כבר לא חושבת אבל על מי שחיבר את השאלון המתוחכם הזה אני כבר מתחילה לגבש דעה
ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא ראיתי
שומר בשר חלב? נופ
מנשק מזוזות? נופ
האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? מקווה שלא יתקעו לי פורפיל 1 וחצי בגלל בעיות כליות אפשריות ואם הכל יהיה סבבה - אתגייס..
מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? שלא מגיע להם..
התנתקות-כחול או כתום? פעם היית כחול חזק עכשיו אני כבר לא סגורה על עצמי..
השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר את הזמן איכשהו..
חלב מישהו? אבוי
רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? רקדתי צ'ה צ'ה צ'ה עם הבן של השכנים
יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי (מחווה לאיתמר)? איכס ספגטי
ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כה... ועוד איך.. תראו את שיעורי הספורט שלי - משהו משהו..
יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? אני מתחילה לתהות בעניין ברגע זה ממש..
ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: מייגע מדי :| לא יודעת למה..

GallaxY

New member
שנים שלא עניתי על שאלון

נקווה שהוא טוב הפעם.... 1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? כן... 2.האם יש לכם חוש הומור? כן! 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? חחח כן! 4.יצא לכם לפנטז פעם? מן הסתם... 5.על מה? זה חסוי
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: לא יכולה להיזכר עכשיו במשהו ספציפי 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? אכן
8.האם אתם כותבים למגירה? חחחחח פעם בשנה אולי 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא מצטערת, יש לי חיים
10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? רק את הבלוג של אסף אא, כי הוא פשוט מצחיק! 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? כותרת מעניינת 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורן שליטה! 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? חחחח מתחלקים 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? מה זה השאלה הזאת... 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? כן!!!
16.האם אתם נקשרים בקלות? ממש לא
17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? מוזיקה, מוזיקה מוזיקה... 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? יפה אבל במידה
19.ועל הכחול? אוהבת מאודדד 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? ממש לא, תפוז אנשים
21.אוהב להגעיל אנשים? חחחח חחחח !! 22.מה בעיניך מסמל תמימות? גיל צעיר, ילדים... 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן. 23.מותר לך לחשוף את שמו? חחחח אני מעדיפה שלא 24.כן?אנחנו מקשיבים: ^^
25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? אין לי דעה עליהם, חוסמים אותם לפני שהם מספיקים להגיד משהו
26.פיצה בשבילך? כן בטחחחחח אני מתה מרעב תודה
27.עם איזה תוספות? זיתים...! 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: הא? 29.אוהב סלט ירקות? כן מאוד!!!!
30.אם כן,מה הוא מכיל? מלפפון עגבניה, פלפל טונה תירס קרוטונים ורוטב אלף האיים
31.וסלט פירות? מאווד!!!!!!!!!! 32.ואם כן,מה הוא מכיל? תות, בננה , מלון, אפרסקקק
יאמיי 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא. 34.אנסת פעם כבש? חח לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא.. 36.יצא לך לריב בפורום? כן בטח 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? חחחחח לא יגמרו לעולם 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? מכוער ?
39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? על מה מדובר?? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא 41.שומר בשר חלב? לא 42.מנשק מזוזות? לא! 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? כן!@!!#@@
44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? זה סבבה , זה המקצוע וצריך להתחשב בזה. 45.התנתקות-כחול או כתום? לא אוהבת להביע דעות פוליטיות על גבי הפורום, אבל.. חח כחול. 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? משעמם !!!#@$!@
47.חלב מישהו? לא , תודה 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא =\ 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? חחחחחחחחח ?! 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כןן... 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? כן.... לפני רגע חח 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: די לשאול שאלות מפגרות

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif

.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל
קצת.. אולי קצת הרבה אפילו. 2.האם יש לכם חוש הומור
רק כשיש לי מצב רוח טוב ולאחרונה זה לא קורה הרבה
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף
לא להפך אני מתמלאת בהמון מרץ לחצי שעה.. ואז נרדמת תוך דקה. 4.יצא לכם לפנטז פעם
ברור. 5.על מה
על חיים טובים ומאושרים.. כן בטח
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: נמממ.. אין דבר כזה.. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים
לא אכפת לי יותר מדי.. 8.האם אתם כותבים למגירה
לא אני כותבת על דפים ושמה בתוך קלסרים. 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)
ראש 1
אני קוראת קוסמופוליטן. 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים
כן של חברות שלי. 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים
כותרת מושכת. 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים
רק שתייה, אני אוכלת לפני הסרט. 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו
כן עם עומר. 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו
לא ממש משנה לי. 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם
כן לרוב. 16.האם אתם נקשרים בקלות
כן לצערי. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך
עם התעמלות בוקר. 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד
צבע. 19.ועל הכחול
בעד ההתנתקות
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? כן
21.אוהב להגעיל אנשים
לא! 22.מה בעיניך מסמל תמימות
לא יודעת.. שכחתי מה זה תמימות בכלל.. 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע
יצא לי להכיר תריסר אנשים צבעוניים ביותר . 23.מותר לך לחשוף את שמו
נממ.. למה לא
בוריס, אלכסנדרה, מעיין, שמעון, טל, לאון, להמשיך
24.כן?אנחנו מקשיבים: .... אל תגרמו לי לחזור אל העבר המפוקפק שלי
25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל
משועממים. 26.פיצה בשבילך
למה לא? 27.עם איזה תוספות
זיתים ועגבניות. 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: גלידה מגנון וניל. 29.אוהב סלט ירקות
כן 30.אם כן,מה הוא מכיל
מלפפונים חמוצים, עגבניות ובצל. 31.וסלט פירות
בסדר.. 32.ואם כן,מה הוא מכיל
לא משנה.. 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'
לא דעת... 34.אנסת פעם כבש
לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה
לא 36.יצא לך לריב בפורום
יכול להיות, לא זוכרת... בטח עם אליאור. 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים
לא אכפת לי 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס
מי
39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'
מה
40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא. 41.שומר בשר חלב
לא 42.מנשק מזוזות
לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל
אתגייס 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל
לא מעניין אותי 45.התנתקות-כחול או כתום
כתום! 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן
מתחיל להעיק.. 47.חלב מישהו
קפה בבקשה 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? .... 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך
בטח.. כל יום בעבודה.. 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60
לא רוצה לדעת. 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: *******

GallaxY

New member
תגידי

לא עיצבן אותך לשים כל הזמן
כזה סימן שאלה? אני הייתי מתייאשת אחרי 3.....

למעלה