ה
נשרף...

• פותח הנושא Janem
  • פורסם בתאריך

Janem

New member
קיריל!!! .)

אין מה לשפוך...חח קיצר, סתם נמאס לי, לא יודע, זו האמת... קורה, לא? ./ אין "הסבר הגיוני", סתם תחושה. נ.ב גיוס קל!!!!!!!!!!!!!! ובהצלחה בצבא!!!!!!!!!!!!

GallaxY

New member
חחח אתה לאא!!!!!

אני פרשתי מפורום טראנס פסיכודלי בעקבות הודעות מגעילות כמו למשל ההודעה הבאה: "לכי למצוץ לאיזה יוצר אולי הוא יזמין אותך לעמוד לידו במסיבה ביום שישי אחרי שהוא יסנטז לך את התחת קצת ימסריחה יגועל נפש טפו עליך גויה מגעילה שונא/ת אותך בדם מצוה על הערבים להרוג אנשים כמוך . " אבל לך , אף אחד לא עשה פה כלום אז אין לך סיבה לעזוב

Janem

New member
.(((((((

נתתי מילה, אז החל ממחר כבר לא תראו אותי. לא שאי פעם ראיתם...חחח לפחות חלקם הגדול... ראסמי אם היו אומרים לי דבר כזה הייתי מצעלק בחזרה, אבל זה לא קשור, עזבי... "אף אחד לא עשה לך פה כלום"- .) פגעת בול. סתם חרטא, באמת כלום. אני מרגיש ריק, העיניים אדומות, כל היום בבית, נמאס לי מהמחשב!!!!!!! תבינו אותי, בחייאת, יש דברים שקורים בלי סיבה, נמאס לי מהכלום. 13 שעות ביום במחשב, אני מרגיש כבר שאני מדבר לעצמי. אני חוזר למציאות סופסוף. הפורום הוכיח לי שבאמת קיימים אנשים טובים אי שם, לא כולם חארות, ותחושה כזאת אני אעזוב אותו. אבל ראסמי, יש לי תחושה שזה סתם לא מוביל לשום מקום, הכל ממוחזר פחות או יותר, וכבר אין לי שום רעיון לחידושים. ת'אמת, זה קטע די חדש לי, עד גיל 17 לא היה לי מחשב נורמלי, אז אני אף פעם לא אתחבר לזה לגמרי.... קיצר, שזה כבר לא כזה קיצר כי הבאתי כאן את תעלת סואץ בחפירה, זהו. IM SORRY!!!!!!!!!

SpyKid

New member
../images/Emo7.gif

אבל תחזור מתישהו, יום אחד אי-שם בעתיד.....!

Janem

New member
.)

חחחחחחח, כשימאס מהחיים האמיתיים...חחחחחחחח

GallaxY

New member
זה בסדר, תעשה מה שאתה

מרגיש לנכון... אנחנו נתגעגע
שמור על קשר מידי פעם

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo4.gif

נו טוב
בהצלחה בהמשך החיים... למרות שקשה לי להאמין שאשכרה לא תחזור לפה... כי די הרבה חוזרים אפילו אחרי שנה... :/ ביי ביי

למעלה