ה
נשרף...

• פותח הנושא Janem
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
אני לא מזמין אף אחד...

פשוט נמאס שכול הדיונים לאחרונה הם רק על זה...

GallaxY

New member
זו לא לגמריי אשמתו

הוא לא מפרק אותנו.... הוא תמיד השתדל בשבילנו פשוט באמת לא היה לו זמן כניראה.

vk3

New member
אבל קיריל לא יסלח לך...

מנהל הפורום גם בן אדם, עם חיים... מסתבר. וגם הוא עובר משברים ושינויים בחיים שלא תמיד מצליחים להסתדר עם תפקיד כה דגול כמו ניהול פורום. אז קרה והשתתפותי בפורום פחתה, אבל אם אתם רואים בזאת " פירוק" הפורום או " מותו", אז זו בעיה שלכם. איתכם או בלעדיכם הפורום יתקיים כמו גדול
אף אחד לא מוחזק כאן בכוח ואם מישהו מעוניין לפרוש כך סתם, שייבושם לו. אם לא הוא/ היא, אז מישהו/ י אחר/ ת... במקום להמשיך ולהחזיק את מה שהתחלתי וייסדתי, משפחה גדולה, חמה ומגובשת, לא נתתם לזה לא רק יד, אלא אפילו לא אצבע. כשכן נפתח דיון מעניין וחצי מהאנשים שכן נמצאים לא עונים, אל תאשימו את מנהל הפורום. במקום לפתוח הודעה מעניינת על משהו שקרה או להתאמץ לפתוח הודעה גם מבלי שמשהו קרה, פותחים הודעה חסרת תכלית נוספת עם התבכיינות שהפורום מת
אז מי אשם
כנראה שהרומן שלנו הגיע לקצו והגיע הזמן להיפרד, כך שכול המעוניין לפרוש, מוזמן לעשות כן, אבל בשקט. לא אפגע... ומרגע זה ואילך נפסיק את השיחות הללו. נמאס

האמת חשבתי שתגיב על הפרישות

האלו אחרת לא בזילזול אבל סבבה לא נחייה את העבר...

GallaxY

New member
קיריל אני מחזקת אותך

אבל אני מבקשת שלא תרגיש שזוהי אשמתך ושלא תרגיש שאנשים פה מאשימים אותך, למרות הנכתב למעלה כולם יודעים מי אתה ומה עשית בשביל הפורום הזה... אפילו אני , שאני הגעתי יחסית מאוחר ראיתי איזה קשרים נוצרו פה... ולא קצת מיזה בזכותך. ואנשים באמת, במקום לפרוש.... צריך להחיות, צריך להבין שקיריל לא תמיד יהיה כאן בשביל להחזיק את כולם ביחד, ועכשיו יש לנו את MR MAG החדש ואתם תראו אם לא נאבד תקווה הכל יהיה בסדר... אם כולם יתחילו לפרוש לא ישאר באמת כלום...

AeroSlash

New member
אתה יודע מה קיריל?

אני חושבת ששנינו מבינים שאני רחוקה מלהיות הבן המתאים לספר לו הבעיות שלך. ואם כבר נכנסנו לדבר על בעיות - אז סלח לי קיריל, לא רק המנהל הוא בן אדם אלא כל חברי הפורום בני אדם וכשם שלמנהל יש בעיות כך גם לחברי הפורום האחרים. זה לא אומר שכולם פה בבת אחת ברגעים של משבר התחילו לכתוב הודעה לחודשיים. לא. דוגמא אישית: אתה בעצמך יודע שלי גם לא היו חסרות בעיות ואם זאת אני השקעתי בפורום נון-סטופ כדי שלא יתייבש, פתחתי שרשורים, פתחתי דיונים כשיכלתי וכך גם אחרים. אתה מבין - מה לעשות שקהילה בשלב מסוים מתקשה לתפקד בלי זה שיסד אותה, בלי אחד שיחאד את כולם, בלי זה שיחזיר את החברים שפרשו ויעשה דברים שרק מנהל הקהילה יכול. אנאלוגיה פשוטה - כמו שמדינה לא יכולה להיות בלי מנהיג כך גם פורום לא יכול בלי מנהל. ורק תודות לזה שאנחנו כל כך מגובשים וקהילה חמה לא התפרקנו עד היום. כי בחלק מפורומים אחרים מעט זמן לאחר שהמנהל די פורש הפורום קורס, לאף אחד אין כוח ואף אחד לא משתתף. אתה הפסקת להיות משתתף פעיל די ממזמן והפורום לא רק ששרד, אלא שרד יפה מאוד. אבל כמו שאמרתי - מגיע שלב שבו המנהל חייב להכנס לתמונה ולתרום מעצמו. אהה ולמה מתבכיינים על שנה שעברה - שהיה כל כך כיף? אולי זה לא יראה ככה - אבל מאותה הסיבה שהיה מנהל שהשקיע, שיזם מפגשים וישב על הגרון של כל מי שחשב על פרישה והחזיר אותם אחד אחד לפורום שרק הלך והתפתח בעקבות זה הצטרפו חדשים.

../images/Emo45.gif

בכל זאת זה לא סתם פורום זה פורום משפחתי לפחות זה מה שהיה פעם וגם ככה קיריל חשב לפחות גם זה היה םעם.... חבל שהוא גוסס..צריך לרפא אותו!

AeroSlash

New member
אגב, כידוע לך, חלק מסוים מהבעיות

שלי היו הבעיות שלך. השקעתי בפורום הזה גם בימי לימודים כשישבתי וחרשתי ובכל זאת מצאתי לזה זמן. אז עשה לי טובה. ואיך שאמרת שלא רק שלא נתנו לזה יד אלא גם לא אצבע - סליחה? כאילו כל מה שהיה בפורום הזה עד התקופה האחרונה הייתה העובדה שלא נתנו לזה אצבע? עשה לי טובה- אתה יודע טוב מאוד שכל חברי הפורום הזה - אחד אחד השקיעו בפורום כמו אני לא יודעת מה.

vk3

New member
לא כולם בכלל...

ואני דיברתי על אלה שהחליטו לפרוש בקלות דעת מוחלטת...

vk3

New member
צודקת...

אבל כשהמנהל עושה את כול זאת ( והרוב לא עשה, עושה או יעשה) ולא מתמלא באנרגיות מחודשות מחברי הפורום להמשיך לעשות זאת, כשכול דבר כזה דורש המון אנרגיות ומופיעה תחושה שרק בגלל מנהל הפורום, הפורום ממשיך להתקיים, מגיעים למצב כזה. אהבתי ואני אוהב לעשות את מה שעשיתי. להיות עם כולם בקשר, עם אצבע על הדופק, לדאוג שאף אחד לא ייפרוש ולמלא כול הזמן חברים חדשים... אבל זה מצב לא היגיוני שבן אדם לא יכול להמשיך להתקיים בו זמן רב. זה דורש המון אנרגיות וזמן שאין בגרוש... אני לא מסכים איתך שפורום הוא חלק בלתי נפרד ממנהלו, להלן מקרים רבים. אבל במקרה שלנו כך יצא, שהכול התחיל והונע על ידיי ואולי זו הייתה הטעות שלי שלקחתי על עצמי יותר מדיי ו- " פינקתי" את הפורום וחבריו. לא שעשיתי זאת נגד רצוני, אבל גם פינוק יתר יכול להזיק... ואני מאוד מסכים איתך שלפעמים אנשים פשוט לקחו על עצמם אחריות ופתחו דיונים והשקיעו מעצמם וזה תכלס מה שהפסיק לקרות... אני לא מאשים אף אחד חלילה, אבל זה חלק נכבד בעניין. ואם כבר מדברים עלייך, אז אוהו איזה דיונים את יכולה לפתוח בתקופה זו של חייך, אבל אני מבין שאין לך מספיק כוח וראש לזה.

AeroSlash

New member
תראה - אני לא מאשימה אותך

בכל מה שקורה בפורום - אתה יודע את זה. אבל כמו שלכל אחד ואחד מאיתנו יש חלק בזה שהוא הפזיק לתפקד כמו קודם - כך יש גם לך. ובקשר לתקופה בחיים שלי - אתה צודק, אני באמת יכולה לפתוח דיונים מאוד מעניינים עם כל מה שקורה לי לאחרונה, אבל - כידוע לך, היו ימים בזמן האחרון שבהם לא היה לי כוח אפילו לשמוע את המחשבות שלי שלא לדבר לפתוח אותם לדיון לקהל הרחב בפורום. ושוב - אני יודעת שזה נשמע ככה, ואני יודעת שעכשיו שאתה כבר חייל לא ממש אפשר לעשות עם זה משהו - אבל בזה שהפורום די גוסס לאחרונה, גם לך היה חלק, גם לחברי הפורום - לא אמרתי שלא. ופה נסגור את הנושא כי אני חושבת שהבנו אחד את השנייה.

SpyKid

New member
אני חושבת

שקיריל צודק, במשהו לפחות... ז"א באמת, בזמן האחרון הרבה אנשים התחילו להיעלם מהפורום, בין עם בצורה רשמית ובין עם בצורת צמצום נוכחות, וחלקם באמת לא אשם - אחרי הכל הרבה התגייסו\מתגייסים, אבל בסופו של דבר לפרוש זו לא הדרך להחיות את הפורום
מצד שני יש משהו בדבריה של אלה, ובאמת לאחרונה טיפ-טיפה הזנחת את הפורום, אבל בבקשה, אל תיקח את זה כתקיפה וכהאשמה! אני באמת לא מנסה לומר שזה באשמתך, כי מי אני שאתערב בחיים שלך כשאני לא יודעת על הבעיות שלך ועל הסיבות לנוכחותך המצומצמת... אני אישית מאמינה שהפורום ימשיך להתקיים לא רע, ותוך זמן מה יהיה שוב כיף, ואולי אנשים שפרשו יחזרו
אנשים.. אל תלכו!!!

FiShA

New member
זהו....

אני זוכרת היו ימים שכול יום היינו בדף ראשי של תפוז, ואיזה דיונים היו פה ובכלל גם ישבנו הרבה בצאט ובכלל.....

AeroSlash

New member
כשאין הווה חיים את העבר..

לפחות אנחנו נהנים מלפנטז על הקיץ שעבר.. ומי כמוך יודע על לפנטז

vk3

New member
חכה... המגילה בדרך ../images/Emo70.gif

אתם מפריעים לי, נו

למעלה