זה לא ארמון! זאת עיר גדולה בתוך חומה שאמורה להיות לבנה
G GallaxY New member 7/8/05 #161 נצל"ש המלצה האלבום החדש של Wizzy Noise- Sabotage.... אחלה טראקים במיוחד Wizzy Noise - Behemoth
G GallaxY New member 6/8/05 #52 חחחח אין זה הורג אותי "שומם פה אז ביי?" אולי שומם פה כי כולם עוזבים, כמוך ? תישארי את תיראי, זה רק בחופש ככה כי כולם עסוקים, יהיה טוב !!
חחחח אין זה הורג אותי "שומם פה אז ביי?" אולי שומם פה כי כולם עוזבים, כמוך ? תישארי את תיראי, זה רק בחופש ככה כי כולם עסוקים, יהיה טוב !!
A AeroSlash New member 6/8/05 #57 בחופש שעבר כולם היו פי 3 יותר עסוקים לפי מה שזכור לי והפורום לא רק שתפקד בקצב של לא יודעת מה אלא הספקנו עוד לעשות שני מבפגשים [ ] שאחד מהם היה סרט בחינם. אז העובדה שעכשיו אנחנו בחופש לא רק שלא מסבירה את השממון אלא מדגישה שהפורום מת לעומת חופש אחרון.
בחופש שעבר כולם היו פי 3 יותר עסוקים לפי מה שזכור לי והפורום לא רק שתפקד בקצב של לא יודעת מה אלא הספקנו עוד לעשות שני מבפגשים [ ] שאחד מהם היה סרט בחינם. אז העובדה שעכשיו אנחנו בחופש לא רק שלא מסבירה את השממון אלא מדגישה שהפורום מת לעומת חופש אחרון.
A AeroSlash New member 6/8/05 #65 שקיריל יסלח לי... אבל הפורום קיבל את המכה הראשונה שלו ברגע שהמנהל התחיל לשים עליו זין - סליחה קיריל .
שקיריל יסלח לי... אבל הפורום קיבל את המכה הראשונה שלו ברגע שהמנהל התחיל לשים עליו זין - סליחה קיריל .
S Sweet Russian Girl New member 6/8/05 #68 כן שמתי לב לזה... חבל שהוא התחיל לחפף עם הפורום... בסוף הפורום ימות סופית וכל "המשפחה" שלנו תתפרק מפחד לחשוב אבל לצערי זה משיהיה ניראה לי :| וקריל סליחה גם ממני...
כן שמתי לב לזה... חבל שהוא התחיל לחפף עם הפורום... בסוף הפורום ימות סופית וכל "המשפחה" שלנו תתפרק מפחד לחשוב אבל לצערי זה משיהיה ניראה לי :| וקריל סליחה גם ממני...
V vk3 New member 6/8/05 #85 אין מה לפחד... אם את רומזת לי שאת תהיי ההבאה בתור, את כבר מוזמנת לבימת הפרישות...
S Sweet Russian Girl New member 6/8/05 #87 תודה באמת שאתה מזמין אותי לפרוש נורא מחמיא לי ולא אני לא רומזת על שום דבר! אבל ככה זה ניראה סורי.....=\
תודה באמת שאתה מזמין אותי לפרוש נורא מחמיא לי ולא אני לא רומזת על שום דבר! אבל ככה זה ניראה סורי.....=\
A AeroSlash New member 7/8/05 #94 אההה.. ולהתחיל להזמין חברים קבועים לפרוש לא תורם הרבה ולא משפר את ההרגשה.
S Sweet Russian Girl New member 7/8/05 #96 מסכימה איתך ב-100% זה גם מעליב ומראה זילזול מצידו כלפי חבריו... בסוף בטוח כולם יפרשו ויהיה מאוד חבל