ה
הרביעי

יש אפשרות של "שכחתי סיסמה"

או במסנג'ר עצמו, או ישירות באתר הוטמייל. ואז צריך לענות על שאלה אישית שהגדרת בזמן שפתחת את החשבון (כמו שם המורה הראשונה ביסודי או שם נעורים - תלוי מה הגדרת). אם ענית עליה נכון, תוכלי לשנות את הסיסמה למשהו שתזכרי
מקווה שעזרתי. פלירטוט נעים

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo25.gif אטפל בזה אחר כך...

עכשיו נוסעת לברית מילה,ואני עייפה מוות. נו... חייבת. תודה

d a n i e l s 5

New member
מה ז'אומרת...

יש "שכחת סיסמא" את מקלידה את כתובת המייל שלך....ואולי עוד כמה פרטים ואז הסיסמא נשלחת לך למייל..... נראה לי....

N D R

New member
../images/Emo32.gifהגיגי ביבי ליום רביעי

אני יושב בעבודה (לבד) והטלפון מצלצל אני עונה ב"שלום" ומהצד השני עונה לי קול: "שלום לכם" בקול רועם ומפחיד אני מצליח להשחיל עוד "שלום" קצר ואז שומע "מדבר ביבי נתניהו" וואלה אני מזהה את הקול שלו. מה רוצה מהחברה שלנו? אני מנסה להשחיל מילה והוא לא נותן. ממשיך בשצף קצף: "רציתי להודיע לכם שהצגתי את מועמדותי לראשות הליכוד" אמרתי לו: "אני יודע" וניתקתי. פעם אחת שמעתי על קלטת לוהטת שלו, אין לי צורך לשמוע עוד אחת.

דווקא הייתי נותן לו לגמור. ../images/Emo141.gif

מה אתה יודע, אולי אחרי זה הוא יהיה קצת יותר רגוע, פחות אימפולסיבי. חוץ מזה, מה רע שבזק ירוויחו כמה שניות שיחה על חשבון התורמים שלו ?

N D R

New member
../images/Emo13.gif שוש...

וואלה הסיומת שחשבתי עליה לאחר שכבר לחצתי על ה"שלח" הייתה: "חסכתי לתורמים שלו כמה פעימות מונה לבזק" ולעניין האימפולסיביות: הוא לא אדיוט, הוא מהחכמים. הוא לא יתעייף בלהגיד את אותם המשפטים עשרות אלפי פעמים לכל מיני אזרחים בטלפון. הוא יקליט את זה ויתן לחברי המרכז לחייג וללחוץ על ה-PLAY שוב ושוב!!! בעצם... אם הם ירגעו אז גם הוא ירגע. אתה צודק!

לא אמרתי שהוא אידיוט ../images/Emo141.gif

לדעתי הוא אדם מוכשר מאד, אבל האופי האימפולסיבי שלו דופק אותו פעם אחר פעם.

גלי10

New member
../images/Emo93.gif כרגע קיבלתי כזה גם

התחיל עם WOW חשבתי כבר מי יודע מה. בסוף זה היה מ WOW של נזק בינלאומי. כמעט 'תעצבנתי. אבל עין אחת הייתה בידיוק כאן
ומייד חייכתי עד צחקתי גלי גבה גלים

d a n i e l s 5

New member
אמיתי??????

אם כן..סחתיין על השיטה ועל המקורות בעיקר.... חכה חכה....הטלפון מפרס בדרך.

החתולית

New member
נו שוין... הוא התחיל את מערכת

הבחירות. זה אומר שעוד מעט נתחיל כולנו לקבל שיחות טלפון חצופות כאלה של הקלטות פולשניות. שיט, הוא אפילו לא נעלב כשמנתקים לו בפרצוף.

deena

New member
תפסיקו לרדת עליי

הנפש הרכה וטהורה שלי עלולה להפגע , להשרט, להדרס, להרמס. יצטרכו להחליף אותי (יווו איזה חגיגות יהיו) אני אבכה (יש אנשים שאיום מפחיד ונוראי בשבילם, לשמוע אותי בוכה, הם מוכנים לעשות הכל למנוע את זה, רק שתדע.)

N D R

New member
טוב אני מפסיק לרדת

זה בגלל שאני צריך לרדת למקום אחר. לא רק מקום אחר אלא הנמוך ביותר בעולם. (זה לפני שתכתבי לי שיותר נמוך מזה אי אפשר לרדת
) אז סי יו בשישי בערב עת אחזור לי משדרת ה"בולענים"
(מוכן להסתכן ולשמוע אותך בוכה אבל רק בתנאי שלא יחליפו אותך)

למעלה