בא לי על אילן את מבינה? הכל מקינאה..
R Rinattt New member 31/8/05 #10 חחחחח מה את מתעצבנת מהשטויות של אילן? חחחח השכל ברח לו והוא רץ ורץ... בסוף לא הספיק לתפוס אותו...
ח ח ב ר מ ן New member 31/8/05 #25 ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif תלוי מה הגובה חחחחחחחחחחחחח
ב בן הקשת New member 31/8/05 #95 בהחלט../images/Emo70.gif רק גבר../images/Emo70.gif ממש דפוקים הגברים האלה. רק אנחנו הנשים יכולות. (אל תאמיני למה שכתוב בכרטיס...)
בהחלט../images/Emo70.gif רק גבר../images/Emo70.gif ממש דפוקים הגברים האלה. רק אנחנו הנשים יכולות. (אל תאמיני למה שכתוב בכרטיס...)
ס סוף עונה New member 31/8/05 #37 גם אני לא עובדת במשרד ../images/Emo7.gif אם אני עובדת בחדר עבודה גדולה, זה אומר ל יותר מפעם אחת? קוקו חכי,אולי עוד יש לנו סיכוי
גם אני לא עובדת במשרד ../images/Emo7.gif אם אני עובדת בחדר עבודה גדולה, זה אומר ל יותר מפעם אחת? קוקו חכי,אולי עוד יש לנו סיכוי
ס סוף עונה New member 31/8/05 #48 לאאאאאאאאאאא סוכן ../images/Emo7.gif בבקשההההההההההההההההההה תן לי רק פעם אחת, בבקשהההההההההה אל תעשה לי את זה
לאאאאאאאאאאא סוכן ../images/Emo7.gif בבקשההההההההההההההההההה תן לי רק פעם אחת, בבקשהההההההההה אל תעשה לי את זה