או במסנג'ר עצמו, או ישירות באתר הוטמייל. ואז צריך לענות על שאלה אישית שהגדרת בזמן שפתחת את החשבון (כמו שם המורה הראשונה ביסודי או שם נעורים - תלוי מה הגדרת). אם ענית עליה נכון, תוכלי לשנות את הסיסמה למשהו שתזכרי
אני יושב בעבודה (לבד) והטלפון מצלצל אני עונה ב"שלום" ומהצד השני עונה לי קול: "שלום לכם" בקול רועם ומפחיד אני מצליח להשחיל עוד "שלום" קצר ואז שומע "מדבר ביבי נתניהו" וואלה אני מזהה את הקול שלו. מה רוצה מהחברה שלנו? אני מנסה להשחיל מילה והוא לא נותן. ממשיך בשצף קצף: "רציתי להודיע לכם שהצגתי את מועמדותי לראשות הליכוד" אמרתי לו: "אני יודע" וניתקתי. פעם אחת שמעתי על קלטת לוהטת שלו, אין לי צורך לשמוע עוד אחת.
וואלה הסיומת שחשבתי עליה לאחר שכבר לחצתי על ה"שלח" הייתה: "חסכתי לתורמים שלו כמה פעימות מונה לבזק" ולעניין האימפולסיביות: הוא לא אדיוט, הוא מהחכמים. הוא לא יתעייף בלהגיד את אותם המשפטים עשרות אלפי פעמים לכל מיני אזרחים בטלפון. הוא יקליט את זה ויתן לחברי המרכז לחייג וללחוץ על ה-PLAY שוב ושוב!!! בעצם... אם הם ירגעו אז גם הוא ירגע. אתה צודק!
הנפש הרכה וטהורה שלי עלולה להפגע , להשרט, להדרס, להרמס. יצטרכו להחליף אותי (יווו איזה חגיגות יהיו) אני אבכה (יש אנשים שאיום מפחיד ונוראי בשבילם, לשמוע אותי בוכה, הם מוכנים לעשות הכל למנוע את זה, רק שתדע.)