ה-AutoBan החדש של Nexon

IceFairy

New member
אכן כן, גם גילד של זאקום לא מקבל שחקנים

ללא ראנק, אתם צריכים לראות את "מבחני הקבלה" לגילד שלי, אבל לדעתי זה מעולה.

האמת היא שגם בגיילד שלנו

מי שלא נמצא ברייקינג-פשוט נזרק החוצה אם אין לו תירוץ טוב. את הסיידר הספציפי הזה לא יעיפו כי אנחנו מכירים אותו מלא זמן ואנחנו יודעים להמ הוא לא ברייקינג כרגע F4

oded12120

New member
בקשר לדירוג שלכם במייפל ולזאקום-ידעתם

שיש רשימה מסודרת של האנשים בעלי קסדת זאקום בsleepywood שנקראת the legit zakum list? ברשימה יש את כל האנשים שקיבלו קסדה, ומאיפה הם קיבלו כלומר מאיזה גילד(יש מספר ידוע של כאלו שמוכרים) אנשים שלא מופיעים שם ויש להם קסדה כנראה שלא יתקבלו לגילד זאקום נחשב. אנשים סהחלט בודקים את הרשימה ואם תסתכלו יש שם מלא מלא שמות שמתעדכנים. בנוסף ברשימה יש הוספה של האקרים רמאים או ksers שגם אותה בודקים. יש מספר עורכים לרשימה(עבודה בלתי נסבלת לא יודע איך למישו יש כח). אני אישית מכיר כמה מהם ושומר איתם על יחסים טובים(תמיד מועיל וגם הם נחמדים). כמובן שיש יוצאי דופן שנבדקים למשל לי יש חבר רמה 167 כעת- לוחם שמוכר קסדות באופן אישי והוא לא בגילד ולכן זה מקרה יוצא דופן, כיוון שהוא רמה גבוהה מאוד ומוכר לאנשים רבים מוסיפים את הקונים ממנו לרשימה. לפני שתקנו קסדה תבדקו איזה גילדות נמצאות ברשימה וככה תדעו מי מנסים לגנוס לכם. מקווה שהוספתי למישו ידע ועזרתי P: (סליחה על החפירות)

IceFairy

New member
זה הליך אזהרה, נקסון הזהירו שהם רשאים

לפעול כראות עיניהם עד כדי מחיקת השחקן ממייפל, או PERMANENT BAN.

Don Nirtin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif

בדרך כלל אנחנו רגילים לכעוס ולשנוא אותם, אבל הפעם נקסון יצאו גדולים. אין שום הגיון בזה ששחקן מתאמן ומתאמץ להגיע לרמות גבוהות בעוד שחקן אחר מנצל את הפאק (במקרה הזה- BF) ויעלו מהר אחוזים ורמות.. צריך להיות מחסום שכזה שאומר- עד פה!
לגבי אלה שקונים דאבל אקספי- חבל עליהם. אבל לדעתי עדיף רק דאבל 2 ולא 4. כי דאבל 4 זה באמת מהיר מדי.

deisy

New member
דאבל על דאבל זה סבבה לגמרי

זה לא "עברה".... זה הגיוני ונקסון יודעים שכולם עושים את זה, יש להם גם אינטרס... מכירת כרטיסי דאבל מן הסתם... אבל ניצול של גליצ'ים כאלה כמו ה BF זה באמת רמאות ומגיע להם באן...

IceFairy

New member
../images/Emo45.gif בקטע של החברה הסיידרית שלי

זה היה פשוט מטורף, 14 רמות ביממה, ניר, אתה מתאר לעצמך?, היא היתה רמה 106 והמטרה שלה ביום למחרת היתה להגיע לרמה 120 ולהיות HERO ואז אחרי שעות ארוכות בהיימס היא החליטה שדי, נמאס לה והיא עייפה ולוקחת את הסיידרית לסקליס ופשוט עם הבישופ שלה עשתה ליץ' לסיידרית, תוך זמן קצר היא קיבלה באן.

Don Nirtin

New member
ליז- ../images/Emo87.gif

זה לא מזכיר לך מישהו?
רמה 120 זה לא הרמה שאני שואף אליו כרגע. אולי 90
לכו תדעו.

IceFairy

New member
גם אני לא חשבתי על רמה 120 עד ש..

עשיתי את העבודה השלישית, זו היתה הנקודה שהתחלתי לעשות טבלת ייאוש, עוד 50 רמות, עוד 30, עוד 20 עוד 10 וכן הלאה.

deisy

New member
בסתר? ../images/Emo2.gif

אני רוצה רמה 120!! וממש לא בסתר
lol

Don Nirtin

New member
אני בכלל לא חשוב ../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

סתם... קוסמקרח מגעיל...

Guid

New member
ממש לא בסתר... XD

כ``כ בא לי כבר להיות קרוסבאומאסטר! @______@

לא פייייייר

איש אחד מהבאדי שלי רמה גבוהה ( עשינו LMPQ איזה 3 שעות ביחד) שעכשיו רמה 90+ קיבל באן.... והוא הבטיח לי שיעזור לי במשימות לרמה 55 :(

IceFairy

New member
הוא עשה איתכם LMPQ ועכשיו הוא רמה

90+? ברור השתמש בדרכים לא חוקיות לעלות רמה, ניצל את הגליץ' על ה-BF.

למעלה