ה-AutoBan החדש של Nexon

IceFairy

New member
ה-AutoBan החדש של Nexon

אני לא יודעת אם קראתם בפורומים של SW או באסיל, לאחרונה המון שחקנים קיבלו BAN על מה שנקרא POWER LEVELING. זוכרים את האזהרה שהיתה לפני כשבוע על ניצול הגליץ' של ה-BF? נקסון הזהירו שכל אחד שמנצל את הגליץ' הזה ועולה מהר רמות לוקח על עצמו את האחריות לענישה. אף אחד לא הבין למה אנשים קיבלו BAN עד שהבינו למעשה שכל מי שעלה בצורה מטורפת רמות והיה ב-BF בתקופת האזהרה קיבל AUTOBAN. מישהי מהגילד שלי היתה עם הסיידר שלה ב-BF, ושלשום היא עשתה ליץ' לסיידר שלה בעזרת הבישופ שלה, היא עלתה ביומיים בערך 14 רמות, קיבלה בסוף BAN, לא רק זה, יורדים מהראנק.

נכון, יש הרבה שקיבלו ban

על לא עוול בכפם, רק בגלל שעלו רמות מהר. יש למשל מישהו אצלנו שהוא סיידר שקנה X2 והיה בהיימס ועשו עליו באן. בחיים הוא לא היה יכול לשרוד את ביגפוט!! נראה לי שהם צריכים לפנות אל נקסון ולהסביר בתקווה שמישהו יקשיב להם. המון אנשים קיבלו באן, וכן, כולם עפו מהרייקינג!!! ממש לא הייתי רוצה להיות במקומם

IceFairy

New member
גם הסיידרית אצלנו היתה בהיימס

קנתה X2 EXP כשהיה X2 EXP EVENT, מה שאומר שהיא היתה על X4 EXP, היא השתמשה כל הזמן ב-ONYX APPLES ובמשך שעות ארוכות היא בילתה שם בהיימס, עלתה 14 רמות, וכשהיא הגיעה לסקליס, היא קיבלה את ה-BAN, אמרתי לה שהמרדף שלה אחרי עליית הרמות פשוט מטורף, אבל יש אנשים שמה לעשות, לא מעניין אותם כלום.

חבל.. זה בא להם אחר בהפוכה

יש איזה פריסט אצלנו שעשה ליצ' בביגפוט, עלה מרמה 74 בערך לרמה 106 ב....... 4 ימים !!!! הזהירו אותו שהוא יקבל באן, אבל הוא לא הקשיב. זה לא שווה את זה.

Guid

New member
אז זה סופר שווה! O:

לעלות מהר את הרמות הגבוהות והמחיר הוא 3-9 ימים בלי מייפל?! שווה בטירוף! O.O

deisy

New member
לרדת מהרנק לא שווה..

אח"כ תהיה לך בעיה לכנס לזאקום...

Guid

New member
צריך ראנק לזאקום?

ו... מה זה ראנק במובנים של מייפל? ^^``

deisy

New member
בהחלט

לזאקום קשה להתקבל בלי להיות ברנק.. עצם היותך ברנק היא איזושהיא תעודת ביטוח לזה שאתה אל האקר.. כי האקרים יורדים מהרנק. הרנק, זה דרוג השחקנים באתר של נקסון, אם תלך לאתר ותזין שם את היוזר שלך תראה את השחקן שלך... מי שלא נמצא שם יש סיכוי שעשה האקים למינהם ולכן קשה להגיד שהוא אמין.. לזאקום אל לקוחים סיכון עם אנשים לא אמינים...

השאלה היא מי מחפש אותך ברקינג

כשאתה רוצה להיכנס לזאקום... יש מי שבאמת יושב ומחפש שם אנשים??

deisy

New member
מסתבר שכן....

כובן שבמידה וזה לא חברים שלך מהגיילד וכאלה...

IceFairy

New member
בודאי, לא יקבלו שחקן לגילד של זאקום

אם הוא לא נמצא בראנק.

Guid

New member
איך אנשים יכולים לדעת אם אני ברנק?!

זה משהו שרק אני רואה, במסך של בחירת השחקן בכניסה, לא?

deisy

New member
לא

יש למעלה בשורת הסרגל באתר של נקסון, ראנקין או משהוא כזה, ואפשר למצוא שחקנים לפי הנייק שלהם.. ככה רואים את כולם ומי שלא נמצא כשעושים עליו חיפוש אז כנראה שהוא לא אמין..

Guid

New member
אהההה...

ואיך נקבע הראנק שלי? (מצטער על ההפגזה, אני מנצל את זה שכבר העלו את הנושא...)

deisy

New member
../images/Emo6.gif

תלוי... או לפי אחוזים, לפי עולם, יש כל מיני קריטריונים שם... תעשה ביקור באתר שם .. תנסה לראות כל מיני דמויות....

IceFairy

New member
בדיוק, תכנס לראנקינג, לאחר מכן תבחר

World ranking ותכתוב את שם המשתמש של מי שתרצה, אם לאחר שביעצת חיפוש על אותו שחקן ולא מצאת אותו, משמע, הוא מחוץ לראנק בגלל האקים, אחד כזה, לא מתקבל לגילד של זאקום.

Guid

New member
אוקיי, אני אכנס לאתר שלהם,

זה מסקרן אותי קצת. D: תודה לשתיכן~! ^___^

למעלה