didalf
Well-known member
הכי חשובהרבה רגעים של הרס רומנטי. לפחות נראה שמרפי ואמורי הספיקו משהו לפני.
אני באמת חושבת שמבחינת אנשים חשובים לקלארק הכי נכון היה פעם אחת בלאמי ופעם אחת לקסה (וגם אבי האמת)מסכים חלקית. אני חושב שזה יותר נכון שזאת היא.
היה צריך את בלאמי באמת איכשהו.
די נו הם חמודיםומצטער להומואים הקטנים אבל הם לחלוטין לא קשורים כאן ולא אכפת לי אם הם הפעילו את המוזיקה. אני לא אינבסטד במערכת יחסים שלהם (שהיה ברור שלא יקרה להם שום דבר)
כן וגם קצת לא. כי גם הוא מראה פקפוק בחיים היחידים שהוא הכיר כל חייו ורוצה לחיות אחרת. (אם כי אצל לינקולן זה משהו שהיה שם כל הזמן ואצל לוויט אחרי שהוא הכיר את אוקטביה. למרות שלאדעת אם היינו מכירים אותו יותר לעומק אולי היינו מגלים שגם אצלו היו ניצנים של זה קודם, זה לא משהו שמתחיל ביום אחד).לא חשבתי על ההקבלה עם מה שהיה עם לינקולן (וזה די מצחיק כי לוויט הוא בערך ההפך של לינקולן בכל דבר אפשרי)
דהוהקטע עם זה שבלאמי צדק הוא במיוחד נוראי כי זה בעצם אולי אומר שקלארק עשתה ממש טעות ענקית כשהיא הרגה אותו.
אני גם תוהה לגבי אמורי זה באמת לא הגיונימאוד בעייתי שאמורי התעלתה כשאין לה בעצם גוף אלא היא קיימת רק בתור קוד בצ'יפ שמחובר למוח של מרפי.האם זה אומר שגם סימון ועוד חלק מהפריימים אולי התעלו? כי הגיוני שהצ'יפים שלהם עדיין שלמים בחלל.
צ'יפים שורדים בחלל? לאדעת. אולי צריך שהם יהיו בתוך גוף כדי להתעלות, אפילו אם זה שני צ'יפים באותו גוף
אני גם אוהבת שיש השלכות אבל היא סבלה מספיק, העונש הזה של להשאר לבד בעולם לא הגיע לה. זה שהחברים בחרו להשאר איתה הפך את זה מבחינתי ממעצבן ליפיפה אז אני בסדר.אני אוהב את זה שיש השלכות למעשים שלה. היא הייתה טובה אבל היא עשתה דברים נוראיים בדרך. אומנם מתוך אהבה, אבל עדיין נוראיים.
ולדעתי מהבחינה הזאת הסוף מעולה שהיא מקבלת סוף טוב חלקי - היא צריכה לחיות עם מה שהיא עשתה ולשאת את המעשים שהיא עשתה למען אחרים (כמו שנאמר בעונה 2), אבל היא לא צריכה לעשות את זה לבד.
זה לחלוטין גורם לי לחשוב על מישהו שהתראיין לעבודה, לא קיבל אותה ואחר כך שואל את המראיין למה הוא לא קיבל את העבודה. וזאת התשובה:
"אתה בהחלט המועמד עם הכי הרבה ידע וניסיון לתפקיד הזה, ואפילו כבר בראיון העלתה כמה פתרונות מסקרנים לבעיות שיש לנו. אבל מצד שני אתה המועמד היחיד שאי פעם חירבן לי על השולחן."
כן הבנתי את זה אחכ כשראיתי את הסצנה שוב. טוב אז נגמר המין האנושי, ביי ביי.בכל מקרה לא-לקסה אמרה שלא יהיו להם ילדים. זה כנראה חלק מהעיסקה.