ה-100 7X16

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בטוחה במיליון אחוז.
א. רואים את רייבן בבירור בלי שום דבר על הרגל שלה.
ב. רואים את אמורי מחבקת את קלארק עם שתי ידיים רגילות.
ג. גאיה כן הייתה שם אם כי היא לא הייתה נוכחת ביום הצילומים הזה והיו צריכים להוסיף אותה בעריכה. אבל באופן עקרוני כן הראו אותה בסצינה בסוף.
אני לא חושב שאת יודעת איך אחוזים עובדים
היה לי ברור שמבחינה עלילתית גאיה שם. זה פשוט מצחיק כי רואים אותה על רקע מסך ירוק ויש קטע שרואים אותה מהגב ואני די בטוח שזאת לא היא.
לגבי אמורי, את יכולה להביא צילום מסך שיוכיח את זה?
ולסיום, הנה צילום מסך שמוכיח שלרייבן עדיין יש את הלג ברייס הזה על הרגל:
1601551750612.png

ה. מי זאת שרואים במעורפל בשוט האחרון ומה היא עושה????
רואים את קלארק מציירת, אבל אני לא בטוח אבל נראה לי שזה פלאשבק לפרק הראשון.
ג. התעצבנתי מאוד על "העונש" של קלארק לא להתרסנד, כאילו שכל שאר המין האנושי ראויים יותר ממנה, איזה חרטוט. (ולא מקבלת את התירוץ שהיא היחידה שהרגה מישהו באמצע המבחן, זה שרירותי וטיפשי.)
אותי זה מעצבן רק כי אם כל המין האנושי התעלה אז זה אומר שגם אנשים שעשו דברים נוראיים. זה אומר שאם לא היו הורגים אותו אז גם שיידי היה מתעלה.
מהבחינה הזאת לא נראה לי הוגן שהיא לא.
אבל זה יותר עניין של זה שאני חושב שבאופן כללי זה מגוחך השיטה הזאת של כולם או כלום. שלא לדבר על זה שזה התעלות או מוות. הישויות האלו ממש מפגרות.
אבל גם מבחינה מסויימת אני כן חושב שזה מתאים כי כמו שהיא אמרה (ואמר לה הנשיא בעונה 2) היא נושאת על עצמה בשביל כולם. ויש בזה משהו יפה. ומשהו יפה בכך שהחברים שלה שם לקחת חלק מהעול מעליה.
חוץ מזה שזה באמת הזוי שהיא הייתה באמצע של משפט גלקטי על גורל המין האנושי על סמך מעשיו... והיא הורגת מישהו כנקמה (וכן, זאת נקמה. זה שזה הגיע לו לא משנה)
לא בדיוק הייתי מגדירה את זה שהוא צדק. נראה לי סביר יותר שקדוגן המגלומן הסוציופאט היה נכשל במבחן ומקרסטל את המין האנושי. אז נכון שבזכותו הגענו למבחן, אבל עברנו אותו בסוף בהצלחה בזכות אנשים אחרים לגמרי (רייבן, לוויט, אינדרה ואוקטביה, והדיסייפלס שהשתכנעו לא להלחם בסוף).
אם רייבן הצליחה לשכנע את הישויות האלו גם אחרי שהתחילה מיני מלחמה שם אז אני לא אתפלא אם קאדוגן גם היה מצליח כשלא הייתה מתבצעת מלחמה תוך כדי.
עדי, אני אקרא את ההודעה שלך מאוחר יותר כשאני לא רעב.

didalf

Well-known member
ותכלס (ספוילר למקום הטוב!) גם זה שהופכים בסוף לישויות אור זה אותו דבר! :-D
חחחחח כןן!:-D

למרות שלרגע חשבתי שבעצם כיף לה כי היא נשארה לחיות לבד בעולם יפה בלי אנשים שזה החלום שלי :-D
די נו לבד לגמרי? לא היית רוצה קצת אנשים שאת אוהבת?

:-D חחח מה זה יש לי שיעורי בית עכשיו?
כן, לעבודה! את טובה בזה מה לעשות.

אם הבנתי נכון הם לא יכולים להתרבות בכלל חחחח
אה כן? פספסתי את זה. אז זהו המין האנושי גמור?8-*:-D
ואני כבר חשבתי שג'קסון ומילר יצטרכו לתרום כי יש לנו יותר בנות ומבנים.

וואו נכון, תכל'ס זה דבר שהיא עשתה או ניסתה כמעט מתחילת הסדרה, בין הגראונדרים לסקייקרו אחרי שהתאהבה בלינקולן, וגם אחרי הקונקלייב.
|מאוהב||כתר||מאוהב||כתר|

היה לי ברור שמבחינה עלילתית גאיה שם. זה פשוט מצחיק כי רואים אותה על רקע מסך ירוק ויש קטע שרואים אותה מהגב ואני די בטוח שזאת לא היא.
איפה גאיה? לא ראיתי אותה שם.

אבל זה יותר עניין של זה שאני חושב שבאופן כללי זה מגוחך השיטה הזאת של כולם או כלום. שלא לדבר על זה שזה התעלות או מוות. הישויות האלו ממש מפגרות.
ממש|שפם|

אבל גם מבחינה מסויימת אני כן חושב שזה מתאים כי כמו שהיא אמרה (ואמר לה הנשיא בעונה 2) היא נושאת על עצמה בשביל כולם. ויש בזה משהו יפה. ומשהו יפה בכך שהחברים שלה שם לקחת חלק מהעול מעליה.
אוקי יש בזה קצת משהו יפה. ובעיקר יפה מה שאמרת שהחברים שלה חולקים איתה בנטל|לב| אבל זה עדיין עונש לא ראוי.

עדי, אני אקרא את ההודעה שלך מאוחר יותר כשאני לא רעב.
|שפם|

Lhuna3

Well-known member
אותי זה מעצבן רק כי אם כל המין האנושי התעלה אז זה אומר שגם אנשים שעשו דברים נוראיים. זה אומר שאם לא היו הורגים אותו אז גם שיידי היה מתעלה.
נו זה בדיוק העניין.
אבל יותר מזה: רוב האנשים לא עשו דברים רעים כמו קלארק רק כי הם לא היו בסיטואציות שנאלצו לבחור אותן בחירות, ואנחנו לא יודעים איזה בחירות הם היו עושים אם הם היו.
אם בנאדם אחד נאלץ לבחור בין להרוג X אנשים בשביל להציל Y אנשים אחרים, ו(נגיד) שעשה את הבחירה הלא נכונה (כאילו שיש פה תשובה נכונה אבסולוטית לכל סיטואציה - אבל נגיד שיש תשובה נכונה לפי דעתן של ישויות האור),
ובנאדם שני מעולם לא נאלץ לעשות בחירה כזאת.
האם אפשר להגיד שהשני הוא אדם טוב וראוי יותר מהראשון?????????????
על סמך מה בדיוק?

אבל זה יותר עניין של זה שאני חושב שבאופן כללי זה מגוחך השיטה הזאת של כולם או כלום. שלא לדבר על זה שזה התעלות או מוות.
אכן גם זה די דפוק.

עם זה אני מסכימה שזה יפה, ובגלל זה אני בכל זאת אוהבת את איך שזה נגמר.

אם רייבן הצליחה לשכנע את הישויות האלו גם אחרי שהתחילה מיני מלחמה שם אז אני לא אתפלא אם קאדוגן גם היה מצליח כשלא הייתה מתבצעת מלחמה תוך כדי.
המבחן במקור היה על סמך דבריו של נציג אחד, ואם רגשות הנקם האנושיים של קלארק שהיא אדם מלא אהבה הכשילו אותם, אז אני מאמינה שהבנאדם שהאמין בחיסול מוחלט של האהבה האנושית, ולפני 5 דקות "הרג" ילדה חפה מפשע בשביל להשיג את מבוקשו, גם היה אמור להכשל. (תוספת בעריכה: למעשה הוא לא הרג אותה והאמין שהיא תתעלה גם בעקבות מעשיו כנראה, אז את זה אפשר להחליק לו. אבל עדיין הרעיונות שלו על אנושיות היו איומים.)
מצד שני כבר הסכמנו שאופן קבלת ההחלטות של ישויות האור היא מפוקפקת, אז באמת אין לדעת.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
זאת קלארק של עונה 1 בסקייבוקס והיא מציירת. אבל לאדעת מה זה אומר8-*
אהההה אוקיי תודה.
אני מניחה כמו ניק שזה לא באמת אומר כלום אלא סתם פלשבק, אבל אם רוצים להתלייצן אפשר להגיד שזה אומר שהיא עדיין שם וכל מה שקרה בסדרה זה סיפור שהיא המציאה לעצמה בראש וציירה כדי להעביר את הזמן בכלא שלה.

Shiri from the block

Active member
אהההה אוקיי תודה.
אני מניחה כמו ניק שזה לא באמת אומר כלום אלא סתם פלשבק, אבל אם רוצים להתלייצן אפשר להגיד שזה אומר שהיא עדיין שם וכל מה שקרה בסדרה זה סיפור שהיא המציאה לעצמה בראש וציירה כדי להעביר את הזמן בכלא שלה.
בול מה שחשבתי גם

ממש מעניין הבחירה להראות את הפלאשבק בצורה הזאת בסוף. כאילו דווקא זה שהיא מציירת.....

didalf

Well-known member
אני גם חשבתי על האפשרות הזאת אבל למה שהיא תמציא לעצמה סיפור שככ מתאכזר אליה? אז לא נראה לי.

didalf

Well-known member
אגב לגבי אמורי, עדיין לא הצלחתי לזהות אותה בסצנה אבל ראיתי תמונות והיא אכן שם.
איזה יופיייייי|מאוהב| מרפי ואמורי עדיין ביחד לנצח|מאוהב|

http://instagr.am/p/CFyE4HeKxJ5/

LeAnnDyIan

Well-known member
אני לא חושב שאת יודעת איך אחוזים עובדים
לגבי אמורי, את יכולה להביא צילום מסך שיוכיח את זה?
ולסיום, הנה צילום מסך שמוכיח שלרייבן עדיין יש את הלג ברייס הזה על הרגל:
צפה בקובץ המצורף 4482
.

ממ אתה צודק. כנראה היה לי בראש את התמונה של הפרומו מהפרק שבו אין לרייבן שום דבר על הרגל. וכנראה הוסיפו את זה בעריכה (כמו אגב גם את ה-HOA של לקסה)
4FC20AD7-1C8D-4651-8609-15A12247C399.jpeg
אבל הנה צילום מסך זריז מהטלפון (כי אני במיטה ואין לי כוח לקום) של אמורי. היא זו שחיבקה את קלארק אחרי מרפי.
252F2BFA-62A7-47B9-B8E7-0378A6F527A6.jpeg

סטילהוק1

Well-known member
מה זה הטמטום הזה שמאדי לא בחרה לחזור לדמותה האנושית ולהיות עם קלארק בטענה המפגרת שאין אף אחד בגילה? נתחיל מהעובדה שמאדי חיה שנים לבדה בעמק עד שקלארק הגיעה ואימצה אותה. נמשיך בעובדה שהיא בילתה עוד מאות שנים לבדה בתא השינה המוקפא בחללית. ונסיים בעובדה שלאן נעלמו כל החברים שלה מסנקטום? הרי הם לא מתו, וכל מי שנותר בחיים, גם מי שהיה על סנקטום, התעלה. כך שהטענה שאין אף אחד בגילה ושבגלל זה היא לא בחרה לחזור לדמותה האנושית ולהיות עם קלארק זו פשוט שטות מוחלטת. קלארק הרי אמרה שאם היא תאבד גם את מאדי אחרי שאיבדה כל מי שהיא אהבה לא יישאר לה אף אחד. ואם כבר היה עדיף לקלארק למות ולהתאחד עם לקסה האמיתית לנצח בעיר האורות, זה כבר היה סיום הרבה יותר טוב מהסיום הבנאלי הזה שכולם הופכים ליישויות אור כדי שהתסריטאים העצלנים של הסדרה לא יצטרכו לסגור קצוות פתוחים. לא פלא שרוב התגובות על הפרק האחרון שליליות גם ביוטיוב וגם ברשתות החברתיות. עבודה חאפרית של תסריטאים עצלנים שלא ידעו איך לסיים את הסדרה אז החליטו לעשות פרק סיום אינסטנט בנאלי. :-/

nerdkey treky

Active member
חיבבתי את הסוף
היה חסר בלמי או מרקוס בפרק האחרון.
אבל הפסקתי לנסות להבין את המניעים של הדמויות ממזמן, כל מיני דברים שחוזרים על עצמם קרו.

מילי08

Well-known member
לפני שאני קוראת
(בלת"ק :-P: )

טוב אז אה... אמרתם, חששתם, התרעתם, ואני לא האמנתי.
העונה היתה כל כך טובה לדעתי, שהיה לי ברור שהפרק האחרון יהיה מצוין, אבל אוי, כמה שטעיתי.
נתחיל בזה שהיה מ ש ע מ ם. ממש. ועלוב במיוחד.
הרגע היחיד שגרם לי לדמוע ולהרגיש משהו, היה כשקלארק נפרדה ממאדי. כל השאר, כולל מרפי ואמורי ואקו... כל זה היה סתמי.
הייתי בטוחה שיהיו מלא אירועים בפרק הזה, אבל התחושה בסיום שלו היא שניסו לתפור איזה סוף מהר מהר ולא טרחו בכלל לספר סיפור. מה שהם כן ניסו לעשות, זה להאכיל אותנו בכפית ש"להרוג זה רע" אבל בצורה הכי ילדותית שיכולה להיות.
אז מה היה לנו שם:
קדוגן עולה למעלה. בשלב הזה הייתי בטוחה שלמעשה מדובר על העולם של אלי. תכל'ס - בפועל זה בדיוק אותו דבר. אותו דבר שהם ניסו לברוח ממנו בעבר, אבל הפעם הציגו את זה בתור התעלות :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:.
בינתיים בבונקר מה שמה המעצבנת שחזרה בתשובה היא זו שמצילה את העולם. נו, שיהיה. טוב שלא עשו חיבוק קומבייה המוני. וסוף סוף החזירו את ניילה ואקו, ועשו רי-קאפ מהיר לכל מה שקרה. סיפרו את זה כמו רשימת מכולת אז אף אחד לא התרגש מזה.
למעלה - קדוגן מגלה רגש כשרואה את הבת שלו. זה מרגיש קצת הזוי שאדם שניסה במשך מאות שנים למחוק את הרגש בשביל מלחמה, פתאום מביע רגשות.
חוץ מזה, קדוגן מגלה מיד שמדובר על מבחן ולא מלחמה ובמקום שזה יגרום לו לאיזה הלם או משהו, בכל זאת- שנים הוא חי עבור המלחמה הזאת, אז הוא פותר את זה במין - נו, טוב.
ואז קלארק הורגת אותו. די נו. תתעמתי איתו.. תוכיחי אותו.. משהו! משכו אותנו איתו עונה שלמה רק בשביל שהוא ימות ככה סתם?
אותו דבר על שיידי, אבל זה אחר כך.
בינתיים אמורי מתה, ו- וואו, עשו אותה מכוערת במיוחד. הלכו על אותנטיות עד הסוף :-D . תזכירו לי למה המיינד דרייב שלה לא הופעל על שם קיילי פריים? בכך אופן, מזל שהיה לה את זה כדי שמרפי יוכל להיפרד ממנה. לא יודעעעעתתת, זה היה אמור להיות קטע מרגש, אבל הרגשתי שהוא בעיקר בנאלי, עם אמורי צועקת עליו לא לא בדרמטיות.
מצד שני, ג'קסון ומילר רוקדים |מאוהב| |מאוהב| זה היה מהמם. מוסיפה את זה לרגעים הבודדים שאהבתי בפרק הזה.
מה עוד?
אה- הופ מנסה להיות סקסית על ג'ורדן. לא עבד לה, אבל שיהיה להם בהצלחה. ג'ורדן עולה על תוכנית וכמו כל הפרק הזה, היא כללה לא לעשות כלום. המכשיר הזה שלו שגרם לדיסייפלס להיות נראים ולנשק לא לעבוד, זה אמור היה לעבוד רק לזמן קצר? כי אם זה היה אמור להיות לפרק זמן ארוך, אז לא הגיוני שאחר כך הם הצליחו לירות. אגב- הוא חשף את הדיסייפלס אבל כשהם הופיעו לא היו להם קסדות. או שהם העיפו אותן ממש מהר.
קלארק נכשלת במבחן, אבל היא אמרה ליישות הזאת (הי לקסה! איזו אכזבה שזו לא את באמת) כמה דברים חכמים. הבעיה עם הישות הזאת זה שהיא לא באה לשמוע תוכחות אלא רק להוכיח את הצד השני. ואז רייבן באה להצלה. תכל'ס - מגיע לה כי היא באמת היתה הכי טובה באופן שיטתי, אבל גם זה נעשה בצורה ילדותית במיוחד. היישות בדמות אבי נראתה רע. אם לא הקול של אבי, יכול להיות שלא הייתי מאמינה שזו אותה שחקנית.
בינתיים בשדה הקרב הדומם - שיידי מנסה לחרחר מלחמה, ליטרלי, פעמיים! עכשיו, בפעם השניה אינדרה ראתה אותו וזה היה בדיוק הרגע שהיא אמורה היתה לעזוב הכל ולהרוג אותו במו ידיה (כן, אני יודעת שזה סותר את מה שהישות המוזרה הזו מנסה להוכיח) אבל היא רק הסתכלה עליו וזהו. כל כך הרגיז אותי.
בסוף זאת אוקטביה שמקבלת הזדמנות להראות שהיא כבר מזמן לא בלדריינה אלא קול ההגיון והיא אומרת את מה שחשבתי במשך כל העונות הקודמות - אולי הגיע הזמן להפסיק להרוג ולהתחיל לדבר. אבל הם לא הקשיבו לי כי אני לא יישות חייזרית שמציבה אולטימטום.
ורייבן ממשיכה להראות ליישות אבי שאנחנו רק צריכים סקנד צ'אנס ותראו איזה טובים נהיה.
ואינדרה סוף סוף הורגת את שיידי, אבל עם התותח הזה?! כל כך לא מספק.
ואז כולם מתעלים באמת. לא חשבתי שזה יקרה. כלומר לא חשבתי שבסוף קדוגן יהיה צודק ובאמת תהיה התעלות. אפילו גילינו שבלאמי, שהפך להיות נודניק איום, צדק. כהנא צדק ודרעי זכאי. מי ידע..
אבל לא החבר'ה שלנו, לא לא. הם לא רוצים להישאר עילויים אלא מעדיפים לחזור לארץ לקיום ללא תכלית (שזה דווקא סבבה בעיני). קלארק כמעט נענשת אבל בסוף היא לא. ואפילו פיקאסו שם (שאני חייבת להודות שכשראיתי אותה, אמרתי - היי, לוקה פה |טמבל|). ועוד רגע ממש ממש חמוד בפרק זה כשפיקאסו מסתכלת במבט הזה על קלארק |מאוהב| נמסתי.
וזהו, ככה זה נגמר.
עכשיו - שלא תבינו לא נכון. זו לגמרי המסקנה המתבקשת מסדרה שבה כולם הורגים את כולם בשם צדק לקבוצה ספציפית, אבל הדרך שבה עשו את זה היא גרועה. ציפיתי לפרק פיצוץ ושהדמויות יעברו תהליך כלשהו, אבל... לא.
אחד הסופים הכי מאכזבים שראיתי. ממש מבאס.

עכשיו אני אלך לקרוא מה אתם כתבתם כדי לגלות אם שוב יש לי דעות מחפירות כמו שעדי חושבת...

דרך אגב - מי שכותב מהסלולרי, האם אתם מצליחים ללחוץ על ה 3 נקודות כדי לסמן ספוילר? כל פעם שאני מנסה ללחוץ על הנקודות, המסך קופץ לי למעלה, לא משנה מה אני עושה. ניסיתי אפילו לכתוב את הסימון של ספוילר בעצמי, אבל כנראה פספסתי משהו כי ההודעה לא סומנה ובסוף מחקתי את ההודעה כולה.

נערך לאחרונה ב:

סטילהוק1

Well-known member
לפני שאני קוראת
(בלת"ק :-P: )

טוב אז אה... אמרתם, חששתם, התרעתם, ואני לא האמנתי.
העונה היתה כל כך טובה לדעתי, שהיה לי ברור שהפרק האחרון יהיה מצוין, אבל אוי, כמה שטעיתי.
נתחיל בזה שהיה מ ש ע מ ם. ממש. ועלוב במיוחד.
הרגע היחיד שגרם לי לדמוע ולהרגיש משהו, היה כשקלארק נפרדה ממאדי. כל השאר, כולל מרפי ואמורי ואקו... כל זה היה סתמי.
הייתי בטוחה שיהיו מלא אירועים בפרק הזה, אבל התחושה בסיום שלו היא שניסו לתפור איזה סוף מהר מהר ולא טרחו בכלל לספר סיפור. מה שהם כן ניסו לעשות, זה להאכיל אותנו בכפית ש"להרוג זה רע" אבל בצורה הכי ילדותית שיכולה להיות.
אז מה היה לנו שם:
קדוגן עולה למעלה. בשלב הזה הייתי בטוחה שלמעשה מדובר על העולם של אלי. תכל'ס - בפועל זה בדיוק אותו דבר. אותו דבר שהם ניסו לברוח ממנו בעבר, אבל הפעם הציגו את זה בתור התעלות :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:.
בינתיים בבונקר מה שמה המעצבנת שחזרה בתשובה היא זו שמצילה את העולם. נו, שיהיה. טוב שלא עשו חיבוק קומבייה המוני. וסוף סוף החזירו את ניילה ואקו, ועשו רי-קאפ מהיר לכל מה שקרה. סיפרו את זה כמו רשימת מכולת אז אף אחד לא התרגש מזה.
למעלה - קדוגן מגלה רגש כשרואה את הבת שלו. זה מרגיש קצת הזוי שאדם שניסה במשך מאות שנים למחוק את הרגש בשביל מלחמה, פתאום מביע רגשות.
חוץ מזה, קדוגן מגלה מיד שמדובר על מבחן ולא מלחמה ובמקום שזה יגרום לו לאיזה הלם או משהו, בכל זאת- שנים הוא חי עבור המלחמה הזאת, אז הוא פותר את זה במין - נו, טוב.
ואז קלארק הורגת אותו. די נו. תתעמתי איתו.. תוכיחי אותו.. משהו! משכו אותנו איתו עונה שלמה רק בשביל שהוא ימות ככה סתם?
אותו דבר על שיידי, אבל זה אחר כך.
בינתיים אמורי מתה, ו- וואו, עשו אותה מכוערת במיוחד. הלכו על אותנטיות עד הסוף :-D . תזכירו לי למה המיינד דרייב שלה לא הופעל על שם קיילי פריים? בכך אופן, מזל שהיה לה את זה כדי שמרפי יוכל להיפרד ממנה. לא יודעעעעתתת, זה היה אמור להיות קטע מרגש, אבל הרגשתי שהוא בעיקר בנאלי, עם אמורי צועקת עליו לא לא בדרמטיות.
מצד שני, ג'קסון ומילר רוקדים |מאוהב| |מאוהב| זה היה מהמם. מוסיפה את זה לרגעים הבודדים שאהבתי בפרק הזה.
מה עוד?
אה- הופ מנסה להיות סקסית על ג'ורדן. לא עבד לה, אבל שיהיה להם בהצלחה. ג'ורדן עולה על תוכנית וכמו כל הפרק הזה, היא כללה לא לעשות כלום. המכשיר הזה שלו שגרם לדיסייפלס להיות נראים ולנשק לא לעבוד, זה אמור היה לעבוד רק לזמן קצר? כי אם זה היה אמור להיות לפרק זמן ארוך, אז לא הגיוני שאחר כך הם הצליחו לירות. אגב- הוא חשף את הדיסייפלס אבל כשהם הופיעו לא היו להם קסדות. או שהם העיפו אותן ממש מהר.
קלארק נכשלת במבחן, אבל היא אמרה ליישות הזאת (הי לקסה! איזו אכזבה שזו לא את באמת) כמה דברים חכמים. הבעיה עם הישות הזאת זה שהיא לא באה לשמוע תוכחות אלא רק להוכיח את הצד השני. ואז רייבן באה להצלה. תכל'ס - מגיע לה כי היא באמת היתה הכי טובה באופן שיטתי, אבל גם זה נעשה בצורה ילדותית במיוחד. היישות בדמות אבי נראתה רע. אם לא הקול של אבי, יכול להיות שלא הייתי מאמינה שזו אותה שחקנית.
בינתיים בשדה הקרב הדומם - שיידי מנסה לחרחר מלחמה, ליטרלי, פעמיים! עכשיו, בפעם השניה אינדרה ראתה אותו וזה היה בדיוק הרגע שהיא אמורה היתה לעזוב הכל ולהרוג אותו במו ידיה (כן, אני יודעת שזה סותר את מה שהישות המוזרה הזו מנסה להוכיח) אבל היא רק הסתכלה עליו וזהו. כל כך הרגיז אותי.
בסוף זאת אוקטביה שמקבלת הזדמנות להראות שהיא כבר מזמן לא בלדריינה אלא קול ההגיון והיא אומרת את מה שחשבתי במשך כל העונות הקודמות - אולי הגיע הזמן להפסיק להרוג ולהתחיל לדבר. אבל הם לא הקשיבו לי כי אני לא יישות חייזרית שמציבה אולטימטום.
ורייבן ממשיכה להראות ליישות אבי שאנחנו רק צריכים סקנד צ'אנס ותראו איזה טובים נהיה.
ואינדרה סוף סוף הורגת את שיידי, אבל עם התותח הזה?! כל כך לא מספק.
ואז כולם מתעלים באמת. לא חשבתי שזה יקרה. כלומר לא חשבתי שבסוף קדוגן יהיה צודק ובאמת תהיה התעלות. אפילו גילינו שבלאמי, שהפך להיות נודניק איום, צדק. כהנא צדק ודרעי זכאי. מי ידע..
אבל לא החבר'ה שלנו, לא לא. הם לא רוצים להישאר עילויים אלא מעדיפים לחזור לארץ לקיום ללא תכלית (שזה דווקא סבבה בעיני). קלארק כמעט נענשת אבל בסוף היא לא. ואפילו פיקאסו שם (שאני חייבת להודות שכשראיתי אותה, אמרתי - היי, לוקה פה |טמבל|). ועוד רגע ממש ממש חמוד בפרק זה כשפיקאסו מסתכלת במבט הזה על קלארק |מאוהב| נמסתי.
וזהו, ככה זה נגמר.
עכשיו - שלא תבינו לא נכון. זו לגמרי המסקנה המתבקשת מסדרה שבה כולם הורגים את כולם בשם צדק לקבוצה ספציפית, אבל הדרך שבה עשו את זה היא גרועה. ציפיתי לפרק פיצוץ ושהדמויות יעברו תהליך כלשהו, אבל... לא.
אחד הסופים הכי מאכזבים שראיתי. ממש מבאס.

עכשיו אני אלך לקרוא מה אתם כתבתם כדי לגלות אם שוב יש לי דעות מחפירות כמו שעדי חושבת...

דרך אגב - מי שכותב מהסלולרי, האם אתם מצליחים ללחוץ על ה 3 נקודות כדי לסמן ספוילר? כל פעם שאני מנסה ללחוץ על הנקודות, המסך קופץ לי למעלה, לא משנה מה אני עושה. ניסיתי אפילו לכתוב את הסימון של ספוילר בעצמי, אבל כנראה פספסתי משהו כי ההודעה לא סומנה ובסוף מחקתי את ההודעה כולה.
מסכים עם כל מילה שכתבת, ומוסיף שאני הייתי כבר מעדיף שקלארק תמות ותתאחד עם לקסה לנצח בעיר האורות, כי הרי גם ככה קלארק לא התעלתה ולכן לא תחיה לנצח. וגם אם נגיד שהמכונה תתקלקל, למרות שאין שום סיבה שזה יקרה, עדיין יהיו להן אלפי שנים ביחד, וזה היה יכול להיות סוף הרבה יותר ראוי ופחות בנאלי לסדרה הזאת שפשוט נהרסה ע"י התסריטאים שלה שלא ידעו איך לסיים אותה, אז קודם הם הרגו סתם ללא שום סיבה דמויות טובות במקום לפתח אותם ואת סיפורם כמו שעושה כל תסריטאי טוב, ופשוט כתבו תסריט נוראי פרק אחרי פרק, בעיקר בעונה האחרונה, ובעיקר בפרקים האחרונים שלה, כולל פרק הסיום אינסטנט הבנאלי והטיפשי שלה, שכולם בו בסוף, חוץ מקלארק כמובן, מתעלים/הופכים ליישויות אור חסרות כל משמעות ורגשות או וואט אבר דיס בולשיט ווז. למעשה, רוב הצופים והמגיבים לסקירות הפרקים האחרונים ביוטיוב וברשתות החברתיות רשמו בעיקר תגובות שליליות לגבי פרק הסיום הכל כך טיפשי ובנאלי חסר הפואנטה הזה. בדיוק כמו שקרה עם GOT שתסריטאיה פשוט הרסו וחירבו אותה בעונה האחרונה שלה, כך קרה גם עם ה-100. וזה רק מראה עד כמה סדרה תלויה בתסריטאים שלה בתסריטאים שלה שיכולים להרימה לגבהים ויכולים גם לדרדרה לאשפתות. :-/

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
אההה המקום הטוב. ווי כל הפרק חשבתי שכל הדיון הזה מזכיר לי משהו ורק עכשיו אני קולטת. זה ליטרלי המקום הטוב
וואלה! לא חשבתי על זה :-D

רק לי הם מזכירים ממש את גרוט? 🤔
ממש! :-D

ממש. והרי רוב החברה שהיו על האליג'יוס הם הרי פושעים מסוכנים. איך הם מתעלים? האם גם שיידי היה מתעלה?

אני חושבת שאין לרגע הזה משמעות, אלא רק תזכורת למה שעבר עליה מאז הארק. למען האמת חשבתי שיראו לנו עוד סצינה של קלארק הצעירה מציירת משהו דומה למה שקרה אבל מאחר שלא הראו כלום אז זה סתם סוג של סגירת מעגל לדמות.

מה זה..?

לא פלא שרוב התגובות על הפרק האחרון שליליות גם ביוטיוב וגם ברשתות החברתיות. עבודה חאפרית של תסריטאים עצלנים שלא ידעו איך לסיים את הסדרה אז החליטו לעשות פרק סיום אינסטנט בנאלי.
תודה! בינתיים נראה לי שאנחנו היחידים במקום המוזר הזה שחושבים ככה.

טוב, אז נראה לי שעדי שוב תכריז עלי כעל אויבת הפורום.

didalf

Well-known member
וואנס אגיין הוכחת שזה נכון:-P:

תזכירו לי למה המיינד דרייב שלה לא הופעל על שם קיילי פריים?
המיינדדרייב של קיילי פריים נמחק. גוז'י מחקה אותם בשביל מרפי ואמורי כחלק מהעסקה שלה עם מרפי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יאיי ניקי בצד הטוב עכשיו.
מרגיש לי לחלוטין קל מידי זה שניקי נעשתה טובה ("כי זה מה שאיכשקוראים לו היה עושה"). גם לא התאים לה לעשות משהו בגלל שזה משהו שהוא היה עושה. וגם זה מצב שונה מאוד. אם הוא לא היה עושה מה שהוא עשה אז כל היישוב בסנקטום היה נהרס והוא וניקי היו מתים בכל מקרה.
אבל נסלח בגלל פרק אחרון.
יאאא ניילה אימצה את הזהות האזגדית שלה ועם צבעי מלחמה של אזגדה,
וואלה, לא שמתי לב.
אני מניח שאף אחד לא קרא לאקו אש סתם בשביל הכיף...
הופ וג'ורדן מוצאים להם זמן להתנשק יופי לכם כשרייבן מגיעה עם צבא
לוויט רוצה לחיות קצת לפני המוות (מה הוא רמז שם?:-D) אבל רייבן ואקו הורסות את הרגע.
הרבה רגעים של הרס רומנטי. לפחות נראה שמרפי ואמורי הספיקו משהו לפני.
*אני תמיד שוכחת לציין אבל כל פעם שמראים מישהו מדבר בתוך הקסדה זה מזכיר לי את איירון מן:-D
וואו נכון, לחלוטין
מודה היה קצת מרגש לראות אותה למרות שלדעתי זה היה צריך להיות בלאמי.
מסכים חלקית. אני חושב שזה יותר נכון שזאת היא. אבל מבחינת צרכי עלילה וסיפוק לחלוטין היינו צריכים לראות את בלאמי. אם כי זה גם לא היה מספיק לראות ישות אחרת בגוף של בלאמי. היה צריך את בלאמי באמת איכשהו.
קלארק אומרת שההריגה של קדוגן זה לא נקמה, זה צדק. נוט-לקסה אומרת שזה לא שונה מג'וס דריין ג'וס דאון.
ונוט לקסה צודקת לחלוטין.
ם במיינדספייס המשותף שלה ושל מרפי, וזה המדבר שבו הם נפגשו לראשונה אעהאהה|מאוהב| אמורי מבינה שהיא מתה ומה מרפי עשה ומתחננת שיפסיק את זה אבל הוא לא מוכן כי הוא מעדיף כמה שעות איתה מאשר לחיות בלעדיה אעהאההה בכיתי אני בוכה שוב מלכתוב את זה;-(;-( אני אוהבת אותםםםם|מאוהב|;-( בסוף היא מסכימה לרקוד איתו ואני מייבבת;-(|מאוהב| במקביל גם ג'קסון ומילר רוקדים|לב|
כל הדבר הזה היה כל כך יפה. ומצטער להומואים הקטנים אבל הם לחלוטין לא קשורים כאן ולא אכפת לי אם הם הפעילו את המוזיקה. אני לא אינבסטד במערכת יחסים שלהם (שהיה ברור שלא יקרה להם שום דבר)
מה זה מזכיר לי??? אההה המקום הטוב. ווי כל הפרק חשבתי שכל הדיון הזה מזכיר לי משהו ורק עכשיו אני קולטת. זה ליטרלי המקום הטוב:-D
וואלה, לא חשבתי על זה.
ואז אינדרה סופסוף יורה בו בתותח לייזר של אליגיוס הלללויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הסיפוק הענק :)
שהיא קצת שוב פוקהונטס ומגשרת בין שני צבאות. (כולל אהוב מהצד הנגדי)
לא חשבתי על ההקבלה עם מה שהיה עם לינקולן (וזה די מצחיק כי לוויט הוא בערך ההפך של לינקולן בכל דבר אפשרי)
לוויט נכנס לאמצע ומנסה לשכנע את כולם להפסיק ושזה מבחן ולא מלחמה ושהם כרגע במבחן.
את קולטת איזה מצחיק זה שבסוף הם קיבלו התעלות על זה שהם הצליחו לא להלחם למשך איזה דקה. אם לא הייתה התעלות זה היה מחזיק מעמד עוד כמה ימים במקרה הטוב. הם היו באותה מידה זכאים להתעלות בסוף עונה 5 כשהם לרגע הפסיקו להלחם כדי לברוח.
מה גם שאם כבר עשית את ההקבלה למקום הטוב - שם אתה לא זכאי לנקודות על התנהגות טובה כשאתה יודע שאתה תקבל על זה פרס. כאן הם לרגע מפסיקים להלחם כי הם יודעים שהם במבחן על התנהגות.
זה כמו אם תגידי לילד שאם הוא יתנהג טוב הוא יקבל פרס, אז הוא למשך דקה לא עושה כלום ואז מצפה לקבל כבר את הפרס שלו.
אבל הישויות האלו הן דפוקות כמו יחסי הזמנים בין הפלנטות השונות.
אני לא בטוחה מה אני מרגישה לגבי זה שקדוגן אכן צדק וכולם אכן הפכות לישיות של אור, כי זה קצת דבילי ופנטזיה מידי. מצד שני פאק איט התרגשתי. ולפחות מסתבר שבלאמי לא האמין בשטות גמורה. התרגשתי כשאוקטביה אמרה "בלאמי צדק"|לב-ש|
גם אני לא ידעתי כיצד להרגיש (ועדיין לא יודע). כאילו ברגע שבאמת אקו התחילה להפוך לאור הייתי די בשוק. ידעתי שזה אולי באמת יקרה, אבל זה עדיין הדהים אותי שהלכו לשם.
והקטע עם זה שבלאמי צדק הוא במיוחד נוראי כי זה בעצם אולי אומר שקלארק עשתה ממש טעות ענקית כשהיא הרגה אותו.
*ואגב מה שהיה נראה בתור מעשה של הזנחה מצד קאדוגן שהוא השאיר את מאדי צמח זה פחות נוראי כי הוא ידע שהיא תהפוך לישות אנרגיה כל עוד היא בחיים.
כולם בכל מקום מתעלים. גם מרפי ואמורי במיטה|מאוהב|
מאוד בעייתי שאמורי התעלתה כשאין לה בעצם גוף אלא היא קיימת רק בתור קוד בצ'יפ שמחובר למוח של מרפי.האם זה אומר שגם סימון ועוד חלק מהפריימים אולי התעלו? כי הגיוני שהצ'יפים שלהם עדיין שלמים בחלל.
מצד שני עצוב לי על קלארק כי גם אם היא עצבנה אותי לפעמים היא קלארק שלנו. היא הדמות הראשית והיינו איתה מהתחלה ולא מגיע לה להענש על הדברים שהיא עשתה.
אני אוהב את זה שיש השלכות למעשים שלה. היא הייתה טובה אבל היא עשתה דברים נוראיים בדרך. אומנם מתוך אהבה, אבל עדיין נוראיים.
ולדעתי מהבחינה הזאת הסוף מעולה שהיא מקבלת סוף טוב חלקי - היא צריכה לחיות עם מה שהיא עשתה ולשאת את המעשים שהיא עשתה למען אחרים (כמו שנאמר בעונה 2), אבל היא לא צריכה לעשות את זה לבד.
הצחיק אותי קצת שהישות אמרה שקלארק בעונש כי היא היחידה אי פעם שירתה במישהו *בתוך המבחן*:-D
חחחחחח
זה לחלוטין גורם לי לחשוב על מישהו שהתראיין לעבודה, לא קיבל אותה ואחר כך שואל את המראיין למה הוא לא קיבל את העבודה. וזאת התשובה:
"אתה בהחלט המועמד עם הכי הרבה ידע וניסיון לתפקיד הזה, ואפילו כבר בראיון העלתה כמה פתרונות מסקרנים לבעיות שיש לנו. אבל מצד שני אתה המועמד היחיד שאי פעם חירבן לי על השולחן."
התלונה העיקרית שלי זה באמת חוסר מוחלט בבלאמי (לפחות הזכירו אותו הרבה) ובעיקר שזה כנראה נובע מכל מיני אילוצים ולא כי זה נכון לסדרה. אבל שיהיה. חוץ מזה אהבתי בכיתי (מלא) ולא השתעממתי. אז אני מניחה שזה פרק סיום טוב סה"כ.
לחלוטין מעצבן
וגם האם עכשיו הם באמת כל מה שנשאר מהמין האנושי? כי זה מאד מעט להתרבות ממנו חזרה.
בכל מקרה לא-לקסה אמרה שלא יהיו להם ילדים. זה כנראה חלק מהעיסקה.

Lhuna3

Well-known member
אני אוהב את זה שיש השלכות למעשים שלה. היא הייתה טובה אבל היא עשתה דברים נוראיים בדרך. אומנם מתוך אהבה, אבל עדיין נוראיים.
ולדעתי מהבחינה הזאת הסוף מעולה שהיא מקבלת סוף טוב חלקי - היא צריכה לחיות עם מה שהיא עשתה ולשאת את המעשים שהיא עשתה למען אחרים (כמו שנאמר בעונה 2), אבל היא לא צריכה לעשות את זה לבד.
הרבה אנשים שם עשו דברים נוראיים כלומר נלחמו והרגו אחרים, כולל סביר להניח חפים מפשע.
למה רק למעשים שלה יש השלכות ורק היא צריכה לחיות עם מה שעשתה וכל השאר לא?
מהבחינה הזאת זה לא סוף מעולה בשום צורה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק לי הם מזכירים ממש את גרוט? 🤔
צפה בקובץ המצורף 4507

מכיר את זה, זה לא הופך את זה לנכון.

רואים אותה עם דבר על הרגל
צפה בקובץ המצורף 4508

קלארק - קל לשים לב בגלל נקודת החן מעל השפה.
צפה בקובץ המצורף 4509

הייתה :

צפה בקובץ המצורף 4510

הייתה : מחובקת עם אקו. צפה בקובץ המצורף 4511
אוקי, אז מסתבר שכל מה שאנחנו צריכים זה סיום של סדרה עם 7 עונות שכמעט כל הפורום צופה בה - זה מה שצריך כדי שתום יכתוב כאן.

חחח לחלוטין גרוט
זה ממש לא נראה כמו גאיה באמת, אלא מישהו עם קסדה צהובה
וואלה, זאת באמת נראית כמו אמורי שם מרחוק. אז למה זאת התמונה הכי טובה שעשו איתה? למה לא עשו קלוזאפ עליה בעוד עשו בערך על כל דמות אחרת.

T o m c o

Member
מנהל
אוקי, אז מסתבר שכל מה שאנחנו צריכים זה סיום של סדרה עם 7 עונות שכמעט כל הפורום צופה בה - זה מה שצריך כדי שתום יכתוב כאן.
אני קורא כאן כל הזמן, אתה יודע את זה, אני מגיב יחסית מעט כי אין לי הרבה מה להגיב :-D

מילי08

Well-known member
אני לא לבד! טוב לדעת שיש עוד כמה שחולקים את המחשבות שלי.
זה ארוך נורא ואין חי סבלנות. קראתי קצת בהתחלה ואת הנקודות בסוף וזה בדיוק מה שחשבתי, כולל הפסקול

למעלה