הייתי בטוחה שמרפי יהיה זה שייפצע אחרי ההתמוטטות, אבל הוא ג'וק, כמובן. וגם מהמם. איך הוא רץ לאמורי לעזור לה. איזה מזל שג'קסון היה איתם, אבל לא ברור לי איך זה קרה... הוא לא היה ברחבה למטה עם הבנות?! נראה לי שפספסתי כאן משהו.
אקו! איפה אקו היתה כל הזמן הזה? לפחות היו מראים אותה לכודה, שנדע שהיא בעניינים, אבל ההתעלמות הזאת ממנה היתה מוזרה. ניילה כנראה בהנגאובר.
היו כמה קטעים בין אינדרה לגאיה שלא הבנתי. כלומר לא משהו ספציפי, אלא המבטים המוזרים ביניהן. הגעתי למסקנה שאינדרה זו הדמות שאני הכי אוהבת, וסליחה ממעריצי קלארק או לקסה. היא כזאת באד-אסית. נראה לי שלא נתנו לה להיות הדה רק כי היא מבוגרת ופחות יפה, אבל היא דמות מעולה ואשה נאמנה. רק שלא יהרגו לי אותה בסוף, אם כי זו בטוח מה שיקרה.
גאיה מנסה ללמד את קלארק מדיטציה.. זה היה סתמי. סתם כדי ליצור סצינה משותפת.
בינתיים אצל החבורה השנייה - רייבן מנסה לעזור אבל היא צריכה טכנולוגיה, לא דם ולכן היא היתה קצת מיותרת שם, אבל היא מהממת וטובת לב. כשג'קסון שלח אותה לדבר עם אמורי, ציפיתי לאיזו תובנה משמעותית, משהו שיחזיק את אמורי בחיים, אבל בסוף אמורי היתה זו שחיזקה את רייבן.
לוויט - ייאי! חמוד. לקח לו כמה שנים טובות, אבל הוא סוף סוף התעורר והבין שהוא הולך אחרי אדם רע.
מאדי - ציפיתי ממנה להראות קצת התנגדות לקדוגן הקריפי.. כשהוא התקרב ושאל אותה איך היא מרגישה ושם עליה יד, אני ממש חשבתי שהיא תסנן בעצבים- תעוף מפה/ תעיף ת'יד... אבל כנראה קל יותר להתחצף לאמא קלארק מאשר לדוד המטריד הזה. גם קיוויתי שאיכשהו היא תתנגד למכשיר. שתבין בעצמה שהיא צריכה לחשוב רק על קלארק ולא על שום דבר אחר, אבל זאת מאדי והיא סתומה.
קדוגן
יואו, איזה נוראי! אחד הרשעים הטובים בטלוויזיה, כי ממש קל לשנוא אותו. איך הוא נטש ככה את מאדי. היה מזוויע. לא הבנתי אבל למה קלארק מיד רצתה להרוג אותה. אנשים בד"כ נאחזים באהובים שלהם גם אם הם במצב צמח וזה היה רגע הזוי. אבל אוקטביה השמנמנה שיחקה אותה. מזל שלוויט עצר אותן ברגע האחרון.
גם שיידי! לקח לי זמן, אבל אני לגמרי אוהבת את המפלצת הרצחנית הזאת, בעיקר כי השחקן חוגג על הדמות. לדעתי מה שיקרה בסוף - (כאילו, נראה לי שזה יקרה, אבל גם נראה לי שלא) שיידי יהרוג את קדוגן רגע לפני ההתעלות, ואז מישהו מהחבורה שלנו יהרוג את שיידי. זאת צריכה להיות אינדרה, אבל זאת תהיה קלארק.