פחח הצחקת אותי.מאדי הגרסה הצעירה של לקסה. וזו דעתי על התסריטאים הדפוקים שהרסו את הסדרה: צפה בקובץ המצורף 4046
כן, ככה אני מרגישלא יודעת, האמת שאין לי הרבה מה להגיד.
תחושה ראשונית שלי זה "ציפיתי ליותר מפרק לפני אחרון".
תחושה שניה זה "עכשיו כל הציפיות נופלות על כתפי פרק אחד ויחיד" וזה כאילו מרגיש לי מעט מידי זמן בשביל לסיים כמו שצריך. אם הוא לא יהיה מלא אקשן ומרגש ברמות אז... בקיצור... גם אני חוששת כרגע יותר ויותר מסיום חלש/מאכזב. אבל נחזיק אצבעות.
היה לו את הציוד טכנולוגי כדי לעשות את ההבחנה הזו, ככה שמבחינתן למה בעצם לא להאמין לדיאגנוזה שלו? זה לא שהוא לא מבין בציוד או סתם זורק השערה על פי מה שנראה לו.אבל אולי אני הכי בשוק שהן עמדו להרוג את מאדי. כאילו רק על סמך זה שלוויט אמר שאי-אפשר לעזור לה. אולי תנסו להשיג עוד דעות?
אבל היה ברור שמשהו יעצור אותן. אם כי תכלס זה לא ממש ברור למה זה עצר אותן, הרי זה שקאדוגן השיג את הקוד לא צריך לשנות שום דבר מבחינת לתת לה מוות חסד או לא.
לדעתי מה שהשתנה זה מה שמאדי אמרה לו (שהיא ראתה מה שבקה ראתה וסירבה לעזור לו) ראו את השינוי בהבעת פנים שלו אחרי שהיא אמרה את זה ולדעתי זה מה שעשה את השינוי. עד לאותו רגע הוא האמין שהוא עושה את הדבר הנכון For All Mankind ואז פתאום הוא הבין שאולי לא.אבל יחד עם כל זה עדיין לא ברור לי למה הוא נחרד כל כך מזה שקאדוגן השיג את הקוד הסופי כששעה לפני כן הוא ניסה לעזור לקאדוגן להשיג אותו.
והאם הוא כבר פתאום לא מאמין בכלל בכל הדת שלהם? כי אם הוא מאמין שהם יהפכו לישויות אנרגיה אז זה אומר שזה שמאדי צמח לא בעצם משנה שום דבר כי היא עדיין תתעלה לישות אנרגיה.
לול יש בזה משהו וואי וגם לי הגבות הציקו היום במיוחד!!לי היא יותר נראית כמו הלאב-צ׳יילד של מאיה וג׳ספר. גם נדוניקית כמו שניהם בדיוק. והגבותתתת בעעעע הגבות
מממ כן יש לי קצת תלונות אמנם אבל בגדול מסכימה.ולגבי התסריטאים. האמת שאין לי באמת תלונות אליהם. בסופו של דבר הם יצרו את הסדרה שאני הכי אוהבת ונהנית ממנה כרגע. זו סדרה שתמיד הורגת דמויות ולכן להתלונן על שהרגו דמות שאני אוהבת זה כמובן לגיטימי, אבל זה לא משהו שיהרוס לי את הצפיה כשליטרלי כבר מההתחלה הבנו שאף דמות מלבד קלארק, לא בטוחה. (כלומר, אני בטוחה שהיא תקריב את עצמה בסוף הסדרה ותמות כדי להציל את האנושות, אבל זה לא משנה את העובדה שהיה ברור שהיא לא תמות לאורך כל הסדרה)
אז עצם זה שאנחנו מגיעים לקו הסיום עם עוד כמה דמויות שאני אוהבת שעדין בחיים ועדין באדאסיות- זה לגמרי בונוס מבחינתי
אה וואלה לא חשבתי על זה.ואני הבנתי את זה שהם לא הרגו אותה בכך שהם עדין יצטרכו את הזכרונות שלה, ו שיהיה להם גישה אליהם ולא יהיה להם אם היא מתה ולא מחוברת למכונה.
לי היא יותר נראית כמו הלאב-צ׳יילד של מאיה וג׳ספר. גם נדוניקית כמו שניהם בדיוק. והגבותתתת בעעעע הגבות
בדיוק. זה היה רגע מופרך במיוחד.אבל אולי אני הכי בשוק שהן עמדו להרוג את מאדי. כאילו רק על סמך זה שלוויט אמר שאי-אפשר לעזור לה. אולי תנסו להשיג עוד דעות?
אוי.. אני מקווה שלא. שיסגרו כאן כמה שאפשר ולא ישאירו הסברים לסדרה אחרת.אולי משהו שיוסבר רק בסדרת בת
אה, ברור.. לא נראה לי שמישהו כאן חשב אחרת..הקאדוגן הזה הוא שוטף מוחות פסיכופאט
אני מסכימה, אבל למרות זאת אהבתי את הפרק.תחושה שניה זה "עכשיו כל הציפיות נופלות על כתפי פרק אחד ויחיד" וזה כאילו מרגיש לי מעט מידי זמן בשביל לסיים כמו שצריך.
וואלה.. שכחתי שחשבנו שזאת אופציהאם היא הייתה בהריון אז כנראה כבר לא
זה היה ממש עצובאוקטביה בשביל בלאמי ופה הזלתי דמעה וקלארק אומרת לה שהיא הייתה כל עולמו
נכון. נראה לי שהוא התחיל לפקפק כשמאדי אמרה שזה מבחן ולא מלחמה.לדעתי מה שהשתנה זה מה שמאדי אמרה לו (שהיא ראתה מה שבקה ראתה וסירבה לעזור לו) ראו את השינוי בהבעת פנים שלו אחרי שהיא אמרה את זה ולדעתי זה מה שעשה את השינוי. עד לאותו רגע הוא האמין שהוא עושה את הדבר הנכון For All Mankind ואז פתאום הוא הבין שאולי לא.
לי הזמזום הזה רק עשה טריגר לרצח של וולס כששרלוט הבת בליעל הזו רצחה לי אותושהיא זימזמה לאטום אי שם בפרק 103 כשהיא הרגה אותו
אני אמנם אוהבת את אמורי הרבה יותר ממך ולא רוצה שהיא תמות אבל הסיבה שאני כ"כ דואגת לה זה פחות היא עצמה ויותר מהתגובה של מרפי הבייבי שלי+התגובה שלך על אמורי? אז same אבל לניילה! חסר להם אם הורגים לי אותה במוות מפגר כזה ועוד בלי שנדע איפה היא. זה הסוף שלהם!!!!
אבל לפני כן זה היה אמור להיות פרק של שעתיים ואז אמרתי לעצמי סבבה יש מלא זמן לסגור את כל העלילות כמו שצריך, אבל אז שינו את זה (כמו כל דבר שני בעונה הזו, מסתבר) ועכשיו זה פרק באורך רגיל והוסיפו רק עוד דקה. למה הדקה הזו תספיק???
אני אמנם אוהבת את אמורי הרבה יותר ממך ולא רוצה שהיא תמות אבל הסיבה שאני כ"כ דואגת לה זה פחות היא עצמה ויותר מהתגובה של מרפי הבייבי שלי
ולא נראה לי שאקו ווניילה ימותו ככה עלוב בטח נגלה מה איתן פרק הבא. לגמרי חסר להם אם כן
הוסיפו דקה?? הם עושים צחוק? מי מכריז על דבר כזה בכלל?אבל לפני כן זה היה אמור להיות פרק של שעתיים ואז אמרתי לעצמי סבבה יש מלא זמן לסגור את כל העלילות כמו שצריך, אבל אז שינו את זה (כמו כל דבר שני בעונה הזו, מסתבר) ועכשיו זה פרק באורך רגיל והוסיפו רק עוד דקה. למה הדקה הזו תספיק???
מכריזים על זה למקרה שאת שמה את הפרק להקלטה ואז הDVR מקליט אוטומטית שעה אחת בלבד אז את צריכה כאילו לכוון שיקליט גם את התוכנית הבאה אחרת תפספסי את הסוף.הוסיפו דקה?? הם עושים צחוק? מי מכריז על דבר כזה בכלל?
פאק באמת יותר מידי לסגור ב43 דקות אמאלה
אה וואו איזה עולם מיושןמכריזים על זה למקרה שאת שמה את הפרק להקלטה ואז הDVR מקליט אוטומטית שעה אחת בלבד אז את צריכה כאילו לכוון שיקליט גם את התוכנית הבאה אחרת תפספסי את הסוף.
נכון, ועדיין בערוצים 12-13 זה לא מספיק כי הקרציות האלו תמיד מושכים את המהדורת חדשות 20 דקות מעבר.אה וואו איזה עולם מיושן
היס מקס תמיד מקליט איזה 10 דקות לפני ואחרי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.