ה-100 7X14

limors2

Well-known member
שלום!

לפני הכל, גילוי נאות- במהלך רוב העונה הזו וחלקים מהקודמת לא הבנתי בשביל מה חזרתי לסדרה |חבול| באמצע הצפייה בעונה 6 קלטתי פתאום שאין לי כח לכל השטויות החדשות שמעמיסים עלינו בכל עונה, במיוחד מהרגע שהכת הזו של ראסל הגיעה, ושאני סתם צופה בכוח כי "התחייבתי" לצפייה משותפת. אז שחררתי את עדי לדרכה ואמרתי שאשלים מתישהו, ובאמת השלמתי והנני כאן! בפרקים האחרונים פחות סובלת מבהתחלת העונה, אבל אם זו לא הייתה העונה האחרונה אני די בטוחה שכבר הייתי נוטשת.

אבל לעניינינו-

מאדי ממשיכה לעצבן אותי, כמו שהיא עשתה מהרגע הראשון, ואני ממש מקווה שנסיים את הסדרה עם המוות שלה. מניחה שזה לא יקרה כי קלארק כבר איבדה הרבה, כולל להרוג בעצמה את בלאמי, אבל תמיד אפשר לחלום.

אם כבר בלאמי- ממש מבאס מה שעשו איתו. לא האמנתי לרגע שהוא מת, לכל אורך העונה, אבל אני לא מאמינה שהחזירו אותו רק כדי להרוג אותו שוב. ועוד ככה|חבול| נכון, מבחינת הדמות שלו הוא קיבל קלוז'ר (בערך) ומצא סופסוף ייעוד (לפחות מבחינתו), אבל בצורה ממש ממש מעצבנת. אוף איתם. הדבר הטוב היחיד שיצא מהמוות שלו הייתה הסצינה בתחילת הפרק, עם קלארק-אוקטביה-אקו. חמודות.

טוב אין לי ממש עוד מה לומר :-D רק שהדבקתי את הקצב ואני עדיין בחיים. וחג שמח!

didalf

Well-known member
שלום!

לפני הכל, גילוי נאות- במהלך רוב העונה הזו וחלקים מהקודמת לא הבנתי בשביל מה חזרתי לסדרה |חבול| באמצע הצפייה בעונה 6 קלטתי פתאום שאין לי כח לכל השטויות החדשות שמעמיסים עלינו בכל עונה, במיוחד מהרגע שהכת הזו של ראסל הגיעה, ושאני סתם צופה בכוח כי "התחייבתי" לצפייה משותפת. אז שחררתי את עדי לדרכה ואמרתי שאשלים מתישהו, ובאמת השלמתי והנני כאן! בפרקים האחרונים פחות סובלת מבהתחלת העונה, אבל אם זו לא הייתה העונה האחרונה אני די בטוחה שכבר הייתי נוטשת.

אבל לעניינינו-

מאדי ממשיכה לעצבן אותי, כמו שהיא עשתה מהרגע הראשון, ואני ממש מקווה שנסיים את הסדרה עם המוות שלה. מניחה שזה לא יקרה כי קלארק כבר איבדה הרבה, כולל להרוג בעצמה את בלאמי, אבל תמיד אפשר לחלום.

אם כבר בלאמי- ממש מבאס מה שעשו איתו. לא האמנתי לרגע שהוא מת, לכל אורך העונה, אבל אני לא מאמינה שהחזירו אותו רק כדי להרוג אותו שוב. ועוד ככה|חבול| נכון, מבחינת הדמות שלו הוא קיבל קלוז'ר (בערך) ומצא סופסוף ייעוד (לפחות מבחינתו), אבל בצורה ממש ממש מעצבנת. אוף איתם. הדבר הטוב היחיד שיצא מהמוות שלו הייתה הסצינה בתחילת הפרק, עם קלארק-אוקטביה-אקו. חמודות.

מי זאתתתתתתתתתתת:-0
האמת חשבתי שכבר לא תחזרי לסדרה לעולם:-( ויותר מזה שנטשת את הפורום לגמרי;-( או שמתת ואז הייתי סולחת על השניים הקודמים (אבל גם לא כי יש צ'יפים ויכלת לכתוב מהעולם הבא)

תני לי לנחש - עדיין לא ראית המילטון|שפם|

|כן|, אבל לא הייתי אומרת שהוא קיבל קלוז'ר בכלל. בדיוק להיפך. הדבר היחיד שקצת סיפק אותי הייתה הסצנה בתחילת הפרק הזה עם אוקטביה קלארק ואקו.
|כן| לגמרי שתמות כבר, רק חבל על קלארק|בוקס|

נערך לאחרונה ב:

limors2

Well-known member
מי זאתתתתתתתתתתת:-0
האמת חשבתי שכבר לא תחזרי לסדרה לעולם:-( ויותר מזה שנטשת את הפורום לגמרי;-( או שמתת ואז הייתי סולחת על השניים הקודמים (אבל גם לא כי יש צ'יפים ויכלת לכתוב מהעולם הבא)

תני לי לנחש - עדיין לא ראית המילטון|שפם|

|כן|, אבל לא הייתי אומרת שהוא קיבל קלוז'ר בכלל. בדיוק להיפך. הדבר היחיד שקצת סיפק אותי הייתה הסצנה בתחילת הפרק הזה עם אוקטביה קלארק ואקו.

|כן| לגמרי שתמות כבר, רק חבל על קלארק|בוקס|

צודקת :ROFLMAO: אבל כמו שזה הגיע, גם זה יגיע!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שלום!

אבל לעניינינו-

אוהו
ברוכה השבה!
בסופו של דבר כולם יהיו כאן בשביל הסיום של ה100

didalf

Well-known member
וידאו שקיוויתי שאנשי היוטיוב יעשו עם השיר הזה כי הוא מתאים בדיוק;-(

You had to kill me but it killed you just the same

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
הפרק הזה לא רק שהיה איטי ממה שהתרגלנו בזמן האחרון, אלא גם היה בעיקר קצת הזוי לטעמי. יותר מידי פעמים תפסתי את עצמי מגלגלת עיניים בקטע של "נו, בחייאת".
1. קדוגן נעלם באמצעות ננו-פיל. ברצינות? זה היה רגע כל כך מטופש. (נו בחייאת # 1) כמעט כמו המשך הסצינה האיומה של קלארק בוכה באנומליה.
2. התספורת של קלארק מכוערת וממש לא מחמיאה לה. משהו רע עובר על הבנות שם.
3. הסצינה של קלארק, אקו ואוקטביה - הייתי אמורה להתרגש יותר אבל משום מה לא עשה לי כלום. גם היה לי ברור שאוקטביה לא תעשה כלום לקלארק. תכלס מבחינתה היא לא ממש היתה עם אח שלה כבר הרבה מאוד שנים (השנים בבונקר ועוד השנים בסקיי רינג)
4. לעומת זאת, הדמעה של מרפי ;-( חמוד.
5. הדיסייפלס הצילו את שיידי?! די נו! מה קורה שם? לי זה מרגיש כמו ניסיון למרוח דברים במקום להגיע לתכלס (נו בחייאת # 2)
6. לגמרי יש משנהו בין הופ לג'ורדן. אני דווקא שמחה בשבילם. הריקוד אחר כך היה כזה די חמוד. הבריחה הדרמטית של הופ היתה קצת... דרמטית. אחר כך הם דיברו על ה 10 שניות וכל הדרמה נעלמה.
7. מאדי. מאדי סוף סוף למדה להביע רגשות. כנראה האוויר של סנקטום חנק לה את האפשרות הזאת ולכן לא ברור למה היא רוצה לחזור. מה, טוב לה להיות רובוטית? אני מצדיקה אותה בזה שקלארק קובעת בשבילה דברים, אבל עם הכבוד - חמודה - את בת 14 או משהו, וולקם טו דה וורלד. הורים מקבלים החלטות לילדים שלהם. גיל ההתבגרות במלוא תפארתו.
8. מרפי, וואו. הבחור גילה מה זה מוסר והוא מנפנף במוסריות שלו ובגדול. זו בלי ספק הדמות הכי עגולה שעברה את המהפך הכי גדול בסדרה (גם אוקטביה, אבל אצל מרפי זה יותר בולט)
9. אינדרה - כרגיל - מלכה. אני מתה עליה. יפה שהיא לקחה אחריות על מה שקרה בבונקר. היא לא מנסה להתחמק מדברים.
10. הגשר נפתח ושום דבר לא יוצא. באמת?!?!? גאיה ואינדרה - ניחא כי הן לא מספיק מכירות את זה, אבל איך אוקטביה לא קלטה שנכנסו דיסייפילים במצב גוסט? ואז היא הולכת לקלארק ושתיהן לא חושבות על זה. (נו בחייאת # 3).
גם אם אף אחד לא חשב (ובצדק) על שיידי, הם היו אמורים להבין בשלב הרבה יותר מוקדם שהגשר לא ייפתח לריק.
11. שיידי סוגר את כולם בחדר אחד. מזל שלכולם היה דחוף להיכנס לשם.
12. לא הגיע לגבריאל למות ככה אבל לפחות זה בשלב שהוא גידל אישיות והפך להיות גבר. מצחיק אותי אבל איך דמויות משניות מאוד, כאלה שלא טרחו לתת להם שם אפילו, יכולות למות ממכה בראש, אבל דמויות חשובות יותר, יידקרו איזה 10 פעמים ועדיין לא ימותו כדי להספיק להיפרד מהחבר'ה.
אגב, לדעתי המטרה היא להשאיר בעיקר את החבר'ה המקוריים של המאה בחיים + כמה דמויות שהפכו לחלק מהם (אינדרה, אקו, מאדי). כל השאר ייעלמו
13. אינדרה וגאיה לא מצליחות להביס את שיידי? אינדרה היא לוחמת מהוללת כל כך והיא לא מצליחה. בשלב הזה חשבתי מאדי תפתח קצת יותר בטחון ותנסה (ותצליח) להילחם בשיידי.
14. מאדי דוקרת את עצמה- אצילית אבל מטומטמת.

מוסיפה בעריכה כי שכחתי. קלארק מנפצת את הקסדה (נו בחייאת # 4) ואחר כך מתחרטת (נו בחייאת # 5). לפעמים היא שתלטנית בצורה מפגרת

נערך לאחרונה ב:

Shiri from the block

Active member
מישהו הספיק לראות כבר?
אני לא יודעת למה המוות של גבריאל, דמות שהכרנו רק 2 עונות, כואב לי פי מיליון יותר מהמוות של בלאמי.
כאילו, אני יודעת שלאף אחד מכם לא יהיה אכפת, כי אתה לא אוהבים אותו, אבל הוא הבייבי שלי|לב-ש|
איזה מוות מיותר זה היה בשביל להגן על מאדי!
אם החמורה הזו לא תלך ישר לקדוגן ותגיד לו לשלוף זכרונות של לקסה מהראש שלה istg!!!🤬

נקודות החיוביות מהפרק:
  1. ניילה שיכורה|מאוהב||מאוהב| נשבעת שאם משהו קורה לניילה אני שוברת לג'ייסון את הפרצוף!!! !PROTECT HER AT ALL COSTS
  2. ג'ורדן והופ.. א-אני לא שונאת את זה...8-*
  3. קלארקטביה|חיבוק||מאוהב|
  4. אוקטייבן|חיבוק||מאוהב|
  5. אינדרה ואוקטביה!!!!!$%$@&$#
  6. #מקסון!!!!|מאוהב||סקס|
  7. אוקטביה עם חרב|מאוהב|
  8. בגדול, אוקטביה!!!!!!|מאוהב||כתר|
  9. השיחה של ניילה ואקו אהעהעהע|מאוהב||לב-ש| היא סיפרה לה שקוראים לה אש אהעהעהעהע היא סיפרה לה שהיא חצי אזגדה אעהעעהעהעהע
  10. קלארק בהתחלה|לב-ש|;-( הנה לונה, אני מניחה שתשמחי לדעת שהפעם הזלתי איתה דמעה. היא באמת עשתה לי עצוב:-( אבל כשאוקטביה ואקו חיבקו אותה אהעעהעהעה|לב||לב||לב| אני אוהבת אותן כל כך!!!!😩😩😩
  11. היי, גילנו מה קרה לגאיה.
  12. גילנו שמונטי חסר תועלת וגם קצת טיפש! עצים לא צומחים כזה גבוה בין רגע! כולם ישנו במשך 125 שנים, הוא חי עד איזה גיל 75? 80? (הארפר מתה בשנת 2206 שזה 57 שנים אחרי תחילת עונה 1, אז בהנחה והיא הייתה בת 17 בעונה הראשונה היא מתה בגיל 74. ביום שהיא מתה מונטי אמר שהוא הכניס את הקורדיאציות של אלפא/סנקטום שבוע לפניי. כלומר, הם היו מעל לכדור הארץ במשך 57 שנים! ז"א שכל הירוק הזה שראינו הפרק והעצים שנישאים לגובה של כמה עשרות מטרים, צמחו מתוך אדמה שנראתה לו מתה לחלוטין בתוך מה, 60 שנה? פףף ניק בחיים לא היה יותר סטרייט מזה! להגיע לרמה כזו של צמיחה, על אדמה פוריה זה יקח 200 שנה בקלות. וכן, מכל הדברים הלא הגיוניים שהראו לנו בסדרה, זה מה שמטריד אותי.
  13. כל הכבוד לניילה שביימה את הפרק בצורה נפלאה|כן| מפתיע ששחקן בסדרה שמביים את הפרק גם משתתף בכל כך הרבה סצינות באותו הפרק. זה נראה לי הכי הרבה סצינות שהיו לניילה אי פעם:-D
  14. אני אוהבת את שיידי (שיידי-דין?) זהו. זה כל המשפט.
טוב אני צריכה ללכת. אם ארגיש שבא לי להוסיף עוד משהו, אוסיף אח"כ.
היה פרק כזה משעמם שאין לי כוח להגיב עליו חחח
מאדי מאדי מאדי מאדי מאדי
כל העונה רק מאדי
יאללה שתלך ותמות כבר
היא לא מעניינת אף אחדדדדד

טוני החתול

Well-known member
מנהל
1. קדוגן נעלם באמצעות ננו-פיל. ברצינות? זה היה רגע כל כך מטופש. (נו בחייאת # 1) כמעט כמו המשך הסצינה האיומה של קלארק בוכה באנומליה.
זה לא נראה לי מטופש כי זה משהו שבוסס כבר בעבר. למעשה עוד בפרק סיום עונה 6 כשאוקטביה נעלמה בפוף.
יש טכנולוגיה שמאפשרת מעבר דרך הגשר גם בלי להפעיל אותו. כמו עם סכין המיוחד אז הגיוני שגם אפשר פשוט לבלוע משהו.
והגיוני גם שיהיה לקאדוגן תוכניות מגירה כאלו כי זה אחרת די טיפשי עד כמה בקלות תפסו אותו בשבי.
4. לעומת זאת, הדמעה של מרפי ;-( חמוד.
כי מרפי הוא דבש טהור!
5. הדיסייפלס הצילו את שיידי?! די נו! מה קורה שם? לי זה מרגיש כמו ניסיון למרוח דברים במקום להגיע לתכלס (נו בחייאת # 2)
טוב זה היה ברור שהוא לא ימות אחרי שאינדרה השאירה אותו לגסוס.
ותכלס הגיוני באמת שישאירו אותו בחיים בשביל מידע.
מה שכן נראה לי "נו בחייאת" זה שהם באמת האמינו למה שהוא אמר להם כדי לשכנע לשלוח אותו לתפוס את מאדי.
8. מרפי, וואו. הבחור גילה מה זה מוסר והוא מנפנף במוסריות שלו ובגדול. זו בלי ספק הדמות הכי עגולה שעברה את המהפך הכי גדול בסדרה (גם אוקטביה, אבל אצל מרפי זה יותר בולט)
דבש טהור!!!
10. הגשר נפתח ושום דבר לא יוצא. באמת?!?!? גאיה ואינדרה - ניחא כי הן לא מספיק מכירות את זה, אבל איך אוקטביה לא קלטה שנכנסו דיסייפילים במצב גוסט? ואז היא הולכת לקלארק ושתיהן לא חושבות על זה. (נו בחייאת # 3).
גם אם אף אחד לא חשב (ובצדק) על שיידי, הם היו אמורים להבין בשלב הרבה יותר מוקדם שהגשר לא ייפתח לריק.
כן, זה טימטום. היו צריכים מיד להבין (לפחות אוקטביה באמת) שכשהם יגיעו אז הם יגיעו במצב גוסט והיו צריכים מיד לירות.
הם דווקא כן הבינו את זה קצת באיחור, אבל אז הם משום מה

reasonforall

Active member
זהו, סופסוף הגעתי אליכם!

פרק רגוע. אני מצפה שפרקי הסיום יהיו מעולים.

ביל לוקח אותם לכדור הארץ ובולע גלולת פלא שלוקחת אותו חזרה הביתה.
כולם עכשיו בבונקר. גם גאיה שנעלמה. חצופה ;)
החבר'ה נפרדים מבלאמי. היה קצת עצוב, יותר מהמוות עצמו.
ביל שולח את שיידיל'ה לבונקר כדי להביא את מאדי. הוא מסווה את עצמו ומצליח להרוג את גבריאל שמגן על מאדי (לא אכפת לי שמת, אבל הדקירות הרציפות היו אכזריות).
אינדרה וגאיה נלחמות בשיידי, אבל זה דוקר את עצמו ונעלם לתוך האנומליה.
מאדי ממשיכה להתנהג כמו טינאייג'רית ועושה פרצופים. היא לוקחת את הסכין של שיידי, דוקרת את עצמה, ונעלמת גם היא.
בסוף, השער נפתח ונזרקת פצצה. נייט מעיף אותה ומתרחש פיצוץ, שכמה נוח, יחשוף את אבן האנומליה (באמאשלכם?!).

למה שיידי לא לקח לעצמו גלולת פלא ודקר את עצמו? כנ"ל מאדי.
זה כל כך פשוט לקפוץ בין עולמות? מה הקטע?!
אני לא מת על הופ וג'ורדן יחד, אבל יש פה הגיון. ג'ורדון עדיין דביל אם היה לכם ספק.
ניילה שיכורה זה משעשע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זהו, סופסוף הגעתי אליכם!
וואו, אני זוכר כשהחלטת לצפות בהכל גם לא חשבתי שיש סיכוי שתגיע אלינו לפני הסוף.
יש לנו ממש מספר שיא של אנשים לדבר על שני הפרקים האחרונים.

למה שיידי לא לקח לעצמו גלולת פלא ודקר את עצמו? כנ"ל מאדי.
שיידי השאיר את הגלולות בחדר עם הפסנתר. אני מניח שבטעות כי הוא היה צריך לדעת שהוא יצטרך דרך חזרה גם אם הוא יצליח להרוג את מאדי.
האמת שמה שמטופש זה שבאמת הוא חייב לחזור דרך בארדו וכשבבארדו יגלו שהוא הרג את מאדי הגיוני שדי יכעסו. בקיצור התוכנית שלו לא הייתה משהו.

reasonforall

Active member
וואו, אני זוכר כשהחלטת לצפות בהכל גם לא חשבתי שיש סיכוי שתגיע אלינו לפני הסוף.
יש לנו ממש מספר שיא של אנשים לדבר על שני הפרקים האחרונים.

שיידי השאיר את הגלולות בחדר עם הפסנתר. אני מניח שבטעות כי הוא היה צריך לדעת שהוא יצטרך דרך חזרה גם אם הוא יצליח להרוג את מאדי.
האמת שמה שמטופש זה שבאמת הוא חייב לחזור דרך בארדו וכשבבארדו יגלו שהוא הרג את מאדי הגיוני שדי יכעסו. בקיצור התוכנית שלו לא הייתה משהו.
לקח *רק* חודשיים וחצי...

למעלה