ה-100 7X14

didalf

Well-known member
זהו, סופסוף הגעתי אליכם!
יאיי זהו כולם הגיעו לקו הגמר!!

וואו, אני זוכר כשהחלטת לצפות בהכל גם לא חשבתי שיש סיכוי שתגיע אלינו לפני הסוף.
כי זה היה לפני שדחפו עוד פגרה אינסופית|שפם|

בסוף, השער נפתח ונזרקת פצצה. נייט מעיף אותה ומתרחש פיצוץ, שכמה נוח, יחשוף את אבן האנומליה (באמאשלכם?!).
אה אתה חושב? לא חשבתי על זה, הגיוני אבל.

למה שיידי לא לקח לעצמו גלולת פלא ודקר את עצמו? כנ"ל מאדי.
ניק ענה על שיידי ולגבי מאדי - היא רצתה אבל קלארק תפסה את הגלולות. מאדי ניצלה שהיא לא שמה לב וברחה לזירה איפה שהיה הסכין.

ניילה שיכורה זה משעשע.
|כן|:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ומתרחש פיצוץ, שכמה נוח, יחשוף את אבן האנומליה (באמאשלכם?!).
אה אתה חושב? לא חשבתי על זה, הגיוני אבל.
אני בעצם העלתי את זה כבר כתיאוריה... אבל אין בעיה. תני לריזון את הקרדיט 😒
בכל מקרה פרק הבא יצטרכו איכשהו לעבור את ההרס כדי להגיע לחדר הזה, למצוא את האבן הסודית (אולי ההרס דווקא יחשוף אותה) להשתמש בה כדי לעבור לבארדו ושם אני מקווה שלוויט יעזור להם להציל את מאדי.
נ.ב. האם זה רק לי או שהאתר הזה פתאום עובד לאט בקטעים מסוימים

נערך לאחרונה ב:

reasonforall

Active member
אני בעצם העלתי את זה כבר כתיאוריה... אבל אין בעיה. תני לריזון את הקרדיט 😒
:ROFLMAO:

נ.ב. האם זה רק לי או שהאתר הזה פתאום עובד לאט בקטעים מסוימים
בהחלט. והתיבה של האימוג'ים כמעט אף פעם לא מופיעה כשאני כותב : .

עריכה: פעם ראשונה שאני משתמש ביכולת עריכה שלי כדי לבטל תיבת ספוילר של מישהו. פשוט כי זה בכלל לא ספוילר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל מה יש לך מלוויט מי זוכר אותו עדיין?:-D (אלא אם הוא איבד את החולצה שלו ואז שיחזור:-P:).
אני רוצה להאמין שלא סתם היה את המיני מערכת יחסים שלו עם אוקטביה.
הוא גם הדיסייפל היחיד שנותר שאנחנו מכירים חוץ מקאדוגן. האם זה יותר מידי לקוות שקאדוגן ימות ולוויט יהפוך למנהיג של מה שישאר מהם?

...משהו שפתאום חשבתי עליו - היה את כל העניין שלמשך חלק גדול של העונה הדיסייפלס היו משוכנעים שהפליים עדיין בראש של קלארק.
כלומר איכשהו זה התבסס על זה שלא ראו את הזיכרון של אוקטביה שמוציאים את הפליים מהראש של קלארק.
אבל אנחנו יודעים שלוויט כן ראה את הקטע שבו אוקטביה הורגת את פייק. וזה אני מניח היה אחרי שהוציאו את הפליים מקלארק.
כלומר ייתכן שהוא לא ממש רואה את זה באופן כרונולוגי אני מניח.
או אולי אוקטביה בכלל לא שמה לב שמוציאים לקלארק את פליים כי מה אכפת לה.

didalf

Well-known member
הוא גם הדיסייפל היחיד שנותר שאנחנו מכירים חוץ מקאדוגן. האם זה יותר מידי לקוות שקאדוגן ימות ולוויט יהפוך למנהיג של מה שישאר מהם?
לא אכפת לי ממי שנשאר בבארדו מצידי שימותו כולם. (לוויט יכול להשאר ולהצטרף לקלארקרו אם הוא יעשה את הדבר הנכון)

...משהו שפתאום חשבתי עליו - היה את כל העניין שלמשך חלק גדול של העונה הדיסייפלס היו משוכנעים שהפליים עדיין בראש של קלארק.
כלומר איכשהו זה התבסס על זה שלא ראו את הזיכרון של אוקטביה שמוציאים את הפליים מהראש של קלארק.
אבל אנחנו יודעים שלוויט כן ראה את הקטע שבו אוקטביה הורגת את פייק. וזה אני מניח היה אחרי שהוציאו את הפליים מקלארק.
כלומר ייתכן שהוא לא ממש רואה את זה באופן כרונולוגי אני מניח.
או אולי אוקטביה בכלל לא שמה לב שמוציאים לקלארק את פליים כי מה אכפת לה.
וואי זה הטריד את מחשבתי מלא האמת!!!!!!
לאדעת אולי אוקטביה באמת לא שמה לב כי היא הייתה עסוקה בלהרוג את פייק.

למעלה