LeAnnDyIan
Well-known member
זה היה איזה גיף של מרפי במדבראם אמורה להופיעה פה תמונה, אז אצלי לא רואים אותה.
זה היה איזה גיף של מרפי במדבראם אמורה להופיעה פה תמונה, אז אצלי לא רואים אותה.
מי זאתתתתתתתתתתתשלום!
לפני הכל, גילוי נאות- במהלך רוב העונה הזו וחלקים מהקודמת לא הבנתי בשביל מה חזרתי לסדרהבאמצע הצפייה בעונה 6 קלטתי פתאום שאין לי כח לכל השטויות החדשות שמעמיסים עלינו בכל עונה, במיוחד מהרגע שהכת הזו של ראסל הגיעה, ושאני סתם צופה בכוח כי "התחייבתי" לצפייה משותפת. אז שחררתי את עדי לדרכה ואמרתי שאשלים מתישהו, ובאמת השלמתי והנני כאן! בפרקים האחרונים פחות סובלת מבהתחלת העונה, אבל אם זו לא הייתה העונה האחרונה אני די בטוחה שכבר הייתי נוטשת.
אבל לעניינינו-
מאדי ממשיכה לעצבן אותי, כמו שהיא עשתה מהרגע הראשון, ואני ממש מקווה שנסיים את הסדרה עם המוות שלה. מניחה שזה לא יקרה כי קלארק כבר איבדה הרבה, כולל להרוג בעצמה את בלאמי, אבל תמיד אפשר לחלום.
אם כבר בלאמי- ממש מבאס מה שעשו איתו. לא האמנתי לרגע שהוא מת, לכל אורך העונה, אבל אני לא מאמינה שהחזירו אותו רק כדי להרוג אותו שוב. ועוד ככהנכון, מבחינת הדמות שלו הוא קיבל קלוז'ר (בערך) ומצא סופסוף ייעוד (לפחות מבחינתו), אבל בצורה ממש ממש מעצבנת. אוף איתם. הדבר הטוב היחיד שיצא מהמוות שלו הייתה הסצינה בתחילת הפרק, עם קלארק-אוקטביה-אקו. חמודות.
טוב אין לי ממש עוד מה לומררק שהדבקתי את הקצב ואני עדיין בחיים. וחג שמח!
אם כבר בלאמי- ממש מבאס מה שעשו איתו. לא האמנתי לרגע שהוא מת, לכל אורך העונה, אבל אני לא מאמינה שהחזירו אותו רק כדי להרוג אותו שוב. ועוד ככהנכון, מבחינת הדמות שלו הוא קיבל קלוז'ר (בערך) ומצא סופסוף ייעוד (לפחות מבחינתו), אבל בצורה ממש ממש מעצבנת. אוף איתם. הדבר הטוב היחיד שיצא מהמוות שלו הייתה הסצינה בתחילת הפרק, עם קלארק-אוקטביה-אקו. חמודות.
מאדי ממשיכה לעצבן אותי, כמו שהיא עשתה מהרגע הראשון, ואני ממש מקווה שנסיים את הסדרה עם המוות שלה. מניחה שזה לא יקרה כי קלארק כבר איבדה הרבה, כולל להרוג בעצמה את בלאמי, אבל תמיד אפשר לחלום.
מי זאתתתתתתתתתתת
האמת חשבתי שכבר לא תחזרי לסדרה לעולםויותר מזה שנטשת את הפורום לגמרי
או שמתת ואז הייתי סולחת על השניים הקודמים (אבל גם לא כי יש צ'יפים ויכלת לכתוב מהעולם הבא)
תני לי לנחש - עדיין לא ראית המילטון
, אבל לא הייתי אומרת שהוא קיבל קלוז'ר בכלל. בדיוק להיפך. הדבר היחיד שקצת סיפק אותי הייתה הסצנה בתחילת הפרק הזה עם אוקטביה קלארק ואקו.
לגמרי שתמות כבר, רק חבל על קלארק
אוהושלום!
לפני הכל, גילוי נאות- במהלך רוב העונה הזו וחלקים מהקודמת לא הבנתי בשביל מה חזרתי לסדרהבאמצע הצפייה בעונה 6 קלטתי פתאום שאין לי כח לכל השטויות החדשות שמעמיסים עלינו בכל עונה, במיוחד מהרגע שהכת הזו של ראסל הגיעה, ושאני סתם צופה בכוח כי "התחייבתי" לצפייה משותפת. אז שחררתי את עדי לדרכה ואמרתי שאשלים מתישהו, ובאמת השלמתי והנני כאן! בפרקים האחרונים פחות סובלת מבהתחלת העונה, אבל אם זו לא הייתה העונה האחרונה אני די בטוחה שכבר הייתי נוטשת.
אבל לעניינינו-
טוב אין לי ממש עוד מה לומררק שהדבקתי את הקצב ואני עדיין בחיים. וחג שמח!
אנחנו קרובים למייבי סאמדיי האמיתי וזה הרבה יותר חשוב מהמילטון!!!!
עצובוידאו שקיוויתי שאנשי היוטיוב יעשו עם השיר הזה כי הוא מתאים בדיוק
You had to kill me but it killed you just the same
היה פרק כזה משעמם שאין לי כוח להגיב עליו חחחמישהו הספיק לראות כבר?
אני לא יודעת למה המוות של גבריאל, דמות שהכרנו רק 2 עונות, כואב לי פי מיליון יותר מהמוות של בלאמי.
כאילו, אני יודעת שלאף אחד מכם לא יהיה אכפת, כי אתה לא אוהבים אותו, אבל הוא הבייבי שלי
איזה מוות מיותר זה היה בשביל להגן על מאדי!
אם החמורה הזו לא תלך ישר לקדוגן ותגיד לו לשלוף זכרונות של לקסה מהראש שלה istg!!!
נקודות החיוביות מהפרק:
טוב אני צריכה ללכת. אם ארגיש שבא לי להוסיף עוד משהו, אוסיף אח"כ.
- ניילה שיכורה
נשבעת שאם משהו קורה לניילה אני שוברת לג'ייסון את הפרצוף!!! !PROTECT HER AT ALL COSTS
- ג'ורדן והופ.. א-אני לא שונאת את זה...
- קלארקטביה
- אוקטייבן
- אינדרה ואוקטביה!!!!!$%$@&$#
- #מקסון!!!!
- אוקטביה עם חרב
- בגדול, אוקטביה!!!!!!
- השיחה של ניילה ואקו אהעהעהע
היא סיפרה לה שקוראים לה אש אהעהעהעהע היא סיפרה לה שהיא חצי אזגדה אעהעעהעהעהע
- קלארק בהתחלה
הנה לונה, אני מניחה שתשמחי לדעת שהפעם הזלתי איתה דמעה. היא באמת עשתה לי עצוב
אבל כשאוקטביה ואקו חיבקו אותה אהעעהעהעה
אני אוהבת אותן כל כך!!!!
- היי, גילנו מה קרה לגאיה.
- גילנו שמונטי חסר תועלת וגם קצת טיפש! עצים לא צומחים כזה גבוה בין רגע! כולם ישנו במשך 125 שנים, הוא חי עד איזה גיל 75? 80? (הארפר מתה בשנת 2206 שזה 57 שנים אחרי תחילת עונה 1, אז בהנחה והיא הייתה בת 17 בעונה הראשונה היא מתה בגיל 74. ביום שהיא מתה מונטי אמר שהוא הכניס את הקורדיאציות של אלפא/סנקטום שבוע לפניי. כלומר, הם היו מעל לכדור הארץ במשך 57 שנים! ז"א שכל הירוק הזה שראינו הפרק והעצים שנישאים לגובה של כמה עשרות מטרים, צמחו מתוך אדמה שנראתה לו מתה לחלוטין בתוך מה, 60 שנה? פףף ניק בחיים לא היה יותר סטרייט מזה! להגיע לרמה כזו של צמיחה, על אדמה פוריה זה יקח 200 שנה בקלות. וכן, מכל הדברים הלא הגיוניים שהראו לנו בסדרה, זה מה שמטריד אותי.
- כל הכבוד לניילה שביימה את הפרק בצורה נפלאה
מפתיע ששחקן בסדרה שמביים את הפרק גם משתתף בכל כך הרבה סצינות באותו הפרק. זה נראה לי הכי הרבה סצינות שהיו לניילה אי פעם
- אני אוהבת את שיידי (שיידי-דין?) זהו. זה כל המשפט.
זה לא נראה לי מטופש כי זה משהו שבוסס כבר בעבר. למעשה עוד בפרק סיום עונה 6 כשאוקטביה נעלמה בפוף.1. קדוגן נעלם באמצעות ננו-פיל. ברצינות? זה היה רגע כל כך מטופש. (נו בחייאת # 1) כמעט כמו המשך הסצינה האיומה של קלארק בוכה באנומליה.
כי מרפי הוא דבש טהור!4. לעומת זאת, הדמעה של מרפיחמוד.
טוב זה היה ברור שהוא לא ימות אחרי שאינדרה השאירה אותו לגסוס.5. הדיסייפלס הצילו את שיידי?! די נו! מה קורה שם? לי זה מרגיש כמו ניסיון למרוח דברים במקום להגיע לתכלס (נו בחייאת # 2)
דבש טהור!!!8. מרפי, וואו. הבחור גילה מה זה מוסר והוא מנפנף במוסריות שלו ובגדול. זו בלי ספק הדמות הכי עגולה שעברה את המהפך הכי גדול בסדרה (גם אוקטביה, אבל אצל מרפי זה יותר בולט)
כן, זה טימטום. היו צריכים מיד להבין (לפחות אוקטביה באמת) שכשהם יגיעו אז הם יגיעו במצב גוסט והיו צריכים מיד לירות.10. הגשר נפתח ושום דבר לא יוצא. באמת?!?!? גאיה ואינדרה - ניחא כי הן לא מספיק מכירות את זה, אבל איך אוקטביה לא קלטה שנכנסו דיסייפילים במצב גוסט? ואז היא הולכת לקלארק ושתיהן לא חושבות על זה. (נו בחייאת # 3).
גם אם אף אחד לא חשב (ובצדק) על שיידי, הם היו אמורים להבין בשלב הרבה יותר מוקדם שהגשר לא ייפתח לריק.
וואו, אני זוכר כשהחלטת לצפות בהכל גם לא חשבתי שיש סיכוי שתגיע אלינו לפני הסוף.זהו, סופסוף הגעתי אליכם!
שיידי השאיר את הגלולות בחדר עם הפסנתר. אני מניח שבטעות כי הוא היה צריך לדעת שהוא יצטרך דרך חזרה גם אם הוא יצליח להרוג את מאדי.למה שיידי לא לקח לעצמו גלולת פלא ודקר את עצמו? כנ"ל מאדי.
לקח *רק* חודשיים וחצי...וואו, אני זוכר כשהחלטת לצפות בהכל גם לא חשבתי שיש סיכוי שתגיע אלינו לפני הסוף.
יש לנו ממש מספר שיא של אנשים לדבר על שני הפרקים האחרונים.
שיידי השאיר את הגלולות בחדר עם הפסנתר. אני מניח שבטעות כי הוא היה צריך לדעת שהוא יצטרך דרך חזרה גם אם הוא יצליח להרוג את מאדי.
האמת שמה שמטופש זה שבאמת הוא חייב לחזור דרך בארדו וכשבבארדו יגלו שהוא הרג את מאדי הגיוני שדי יכעסו. בקיצור התוכנית שלו לא הייתה משהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.