ה-100 עונה 4

reasonforall

Active member
אוף, מראה לי בדף הראשי כאילו ריזון כתב כאן הודעה לפני רגע, אבל אני לא רואה אותה כאן
עריכה: אה הא! מערכת דפוקה. רק אחרי שאני כותב הודעה אני רואה את ההודעות שלו.
מה קרה פה?! ההודעה נעלמה תוך כדי שאני צופה בה!
עריכה :LOL: 🤦‍♂️ הינה היא למעלה...

didalf

Well-known member
אבי עושה מה שעשו במאונט וות'ר, רק שעכשיו זה לגיטימי :confused:

סתם לא יודעת. זה היה נוראי אבל כנראה הכרחי? כי אם זה היה עובד הם היו מצילים את כולם? לא יודעת דילמה קשה לדעתי.

ואבי הורסת את המתקן כי היא משוכנעת שקלארק תמות.
יאוו מעצבנת

ג'ספר ממשיך לנסות לחיות את הרגע, וגורר אחריו את בלאמי והאחרים בארקדיה.
עוד קרציה|פנים|

האובססיה החדשה של ג'אהא מובילה אותם לדלת של הבונקר האמיתי לכאורה
סופסוף עשה משהו מועיל.

בזמן ההתעלות האמא המפגרת שלה (סליחה) הורסת הכל
אין צורך להתנצל, מגיע לה!
רק עוד פרק אחד להיום. קשה לעצור פה.
שלא תעיז לעצור, במיוחד לאוהבי אוקטביה|מאוהב|

מה GO?? בוו קרציה

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה קרה פה?! ההודעה נעלמה תוך כדי שאני צופה בה!
זה קסם... 🧙‍♂️ |קסם|(אנחנו מתלוננים על תפוז, אבל לא מעריכים את זה שזאת מערכת קסומה)
אבי עושה מה שעשו במאונט וות'ר, רק שעכשיו זה לגיטימי :confused:
אחד הדברים שאני ממש אוהב בסדרה זה שעושים משהו כזה, להביא את ה"גיבורים" שלנו למצב שהם עושים דברים לא רק מאוד לא מוסריים, אלא בעצם להיות באותו מקום מוסרי שבו היו האויבים שלהם.
הגיוני שגם האנשים בהר וות'ר בהתחלה התייסרו נורא מוסרית לגבי מה שהם עשו, אבל הם לא ראו שום ברירה אחרת בשבילם.
לפחות קלארק הצילה את כבודה בכך שהיא בסוף לקחה את זה על עצמה.
לעומת זאת אבי הפגינה הכי חוסר מוסריות - כבר היה להם משהו לבדוק שאולי יציל אנשים שהיא הייתה מוכנה לנסות על אדם אחר, אבל סירבה לעשות את זה על קלארק.
האמא המפגרת שלה (סליחה)
בשלב הזה מפגרת זה יחסית מילה קלה עבורה
האובססיה החדשה של ג'אהא מובילה אותם לדלת של הבונקר האמיתי לכאורה
אחד הדברים ההזויים זה שג'אהא במקרה שומע משפט שניילה אומרת וזה מוביל לכך שתוך חצי שעה (זמן תוכנית - בערך יום זמן שלהם) הם מוצאים בונקר שיש לו פוטנציאל להציל את כולם.
שוב בגידות, שוב הפרת בריתות, שוב מלחמה. זה קורה כל כך הרבה שאין כבר מה לכתוב.
המוטו של סקייקרו זה "המילה שלנו היא מילה (אלא אם כן יש אופציה טובה יותר)"

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל

אם הם כאלו מיושנים, הייתי מצפה מהם להיות מאוד מופתעים כשהם רואים טכנולוגיה. אבל זה לא קורה.
אני רק יכול להניח שהם כן נחשפו. בהחלט יש פה חור.
למה הם לא משתמשים בטכנולוגיות? למה לא השתמשו ברכבים או בנשקים "מודרניים"?
ועוד משהו מוזר...הגראונדרס נוהגים ברכבים בכזו טבעיות, כאילו זה מה שעשו ביומיום בחלל
כמה הסברים לדעתי
כשצופים בעונה 1 אפשר באמת לתהות איך זה שהגראונדרס לא מופתעים כשהם רואים טכנולוגיה.
אבל אז בעונה 2 אנחנו מגלים שהם למעשה כבר כמה עשורים מתמודדים עם אנשי הר וות'ר. הם מודעים לטכנולוגיה של הר וות'ר.
יותר מזה אפילו - מסבירים בעונה 2 שהר וות'ר בכוונה גרמו לכך שהגראונדרס יפחדו להשתמש ברובים על ידי כך שהם איימו (ובטח כמה פעמים ביצעו) שאם גראונדר ירים רובה אז הם ישמידו את הכפר שלו עם טיל.
לגבי למה הם לא השתמשו ברכבים - קודם כל הגיוני שנגמר להם הדלק לפני הרבה זמן ולא היו להם אמצעים לייצר עוד דלק. חוץ מזה שהמכוניות עצמם התקלקלו לפני הרבה זמן ולא היו להם אמצעים לתקן או לבנות חדשים.

לגבי המשפט: הגראונדרס נוהגים ברכבים בכזו טבעיות, כאילו זה מה שעשו ביומיום בחלל
אני מניח שאתה מתכוון לכך שאנשי סקייקרו נוהגים בטבעיות (כי לא רואים גראונדרים נוהגים). זה באמת קצת מוזר כי הם כמובן לא יכלו לנהוג בחלל.
אבל בין סוף עונה 2 לתחילת עונה 3 יש רווח של 3 חודשים שהגיוני שבו הם למדו לנהוג. יש להם הרבה מכנאים אז אני מניח שהם יכלו להבין את הבסיס של הקונספט די בקלות ואז זה רק עניין של אימון

reasonforall

Active member
זה קסם... 🧙‍♂️ |קסם|(אנחנו מתלוננים על תפוז, אבל לא מעריכים את זה שזאת מערכת קסומה)
אחד הדברים שאני ממש אוהב בסדרה זה שעושים משהו כזה, להביא את ה"גיבורים" שלנו למצב שהם עושים דברים לא רק מאוד לא מוסריים, אלא בעצם להיות באותו מקום מוסרי שבו היו האויבים שלהם.
הגיוני שגם האנשים בהר וות'ר בהתחלה התייסרו נורא מוסרית לגבי מה שהם עשו, אבל הם לא ראו שום ברירה אחרת בשבילם.
לפחות קלארק הצילה את כבודה בכך שהיא בסוף לקחה את זה על עצמה.
לעומת זאת אבי הפגינה הכי חוסר מוסריות - כבר היה להם משהו לבדוק שאולי יציל אנשים שהיא הייתה מוכנה לנסות על אדם אחר, אבל סירבה לעשות את זה על קלארק.

בשלב הזה מפגרת זה יחסית מילה קלה עבורה

אחד הדברים ההזויים זה שג'אהא במקרה שומע משפט שניילה אומרת וזה מוביל לכך שתוך חצי שעה (זמן תוכנית - בערך יום זמן שלהם) הם מוצאים בונקר שיש לו פוטנציאל להציל את כולם.

המוטו של סקייקרו זה "המילה שלנו היא מילה (אלא אם כן יש אופציה טובה יותר)"
צודק בהכל

reasonforall

Active member
משחקי הרעב - גרסת ה-100

13 שבטים, 13 משתתפים (או 14 בעצם), שורד אחד.
רציתי שאקו תהיה הנציגה, כי ממש רציתי לראות אותה מתה, אבל רואן הוא זה שייצג את השבט שלו.
אקו הייתה שם בכל מקרה ורימתה, ואחרי שבלאמי תפס אותה, רואן גירש אותה (לא כזה משנה כי עכשיו גם הוא מת).
איליאן גם היה נציג, והוא מת על ידי אחד החיצים של אקו.
אוקטביה ורואן מחליטים לשתף פעולה נגד לונה. ברגע הקרב מתחיל לרדת גשם שחור, אוקטביה בורחת, ולונה גוברת על רואן.
לונה מחפשת את אוקטביה, שתוקעת לה חרב בגב והורגת אותה. מלכה 👑 אוקטביה ❤ .
אוקטביה מחריזה שהיא נלחמה בשביל כולם, וכולם יחלקו את הבונקר.
בלאמי שנחטף מתוך הזירה, מתעורר בבונקר, אחרי שסקייקרו הטיפשים ריססו את כולם ונעלמו עצמם בבונקר.
וכל זה, היה רעיון של קלארק.
וכל זה, אחרי שהיא אמרה שיש מקום לכוווולם, ולא צריך להילחם.

רציתי לכתוב את זה פרק קודם ושכחתי, אז אכתוב את זה עכשיו -
סקייקרו מתחילים להרגיז. לא מגיע להם להינצל מהקרינה.
קלארק, מה חשבת לעצמך?! 😡 😠

didalf

Well-known member
משחקי הרעב - גרסת ה-100
חחחח נראה לי כולנו הגדרנו את זה משחקי הרעב:-D

13 שבטים, 13 משתתפים (או 14 בעצם), שורד אחד.
13, למה 14? לונה יצגה את השבט שלה שרק היא נשארה ממנו, אז בלעדיה היו 12 (נראה לי8-*)

לונה מחפשת את אוקטביה, שתוקעת לה חרב בגב והורגת אותה. מלכה 👑 אוקטביה ❤ .
אוקטביה מחריזה שהיא נלחמה בשביל כולם, וכולם יחלקו את הבונקר.
אוקטביה מלכת העולם בפרק הזה|מאוהב||כתר||מאוהב||כתר||מאוהב||כתר|

בלאמי שנחטף מתוך הזירה, מתעורר בבונקר, אחרי שסקייקרו הטיפשים ריססו את כולם ונעלמו עצמם בבונקר.
וכל זה, היה רעיון של קלארק.
וכל זה, אחרי שהיא אמרה שיש מקום לכוווולם, ולא צריך להילחם.

רציתי לכתוב את זה פרק קודם ושכחתי, אז אכתוב את זה עכשיו -
סקייקרו מתחילים להרגיז. לא מגיע להם להינצל מהקרינה.
קלארק, מה חשבת לעצמך?! 😡 😠
וואי כן סקייקרו יצאו מזה קקות. מזה התאכזבתי מקלארק;-(
*אבל לא בדיוק מקום לכולם, אוקטביה הכריזה שיש מקום ל100 מכל שבט.

למעלה