ניסיתי להזיז עבורך, אבל כנראה לא עבדמה נסגר עם ההודעות הנעלמות?!
עריכה: עבד!
נערך לאחרונה ב:
ניסיתי להזיז עבורך, אבל כנראה לא עבדמה נסגר עם ההודעות הנעלמות?!
לסקייקרו לגמרי לא הגיע להינצל מהקרינה. וקלארק באמת הייתה די חלאתית בפרק הזה. ממש ממש כעסתי עליה.משחקי הרעב - גרסת ה-100
13 שבטים, 13 משתתפים (או 14 בעצם), שורד אחד.
רציתי שאקו תהיה הנציגה, כי ממש רציתי לראות אותה מתה, אבל רואן הוא זה שייצג את השבט שלו.
אקו הייתה שם בכל מקרה ורימתה, ואחרי שבלאמי תפס אותה, רואן גירש אותה (לא כזה משנה כי עכשיו גם הוא מת).
איליאן גם היה נציג, והוא מת על ידי אחד החיצים של אקו.
אוקטביה ורואן מחליטים לשתף פעולה נגד לונה. ברגע הקרב מתחיל לרדת גשם שחור, אוקטביה בורחת, ולונה גוברת על רואן.
לונה מחפשת את אוקטביה, שתוקעת לה חרב בגב והורגת אותה. מלכהאוקטביה ❤ .
אוקטביה מחריזה שהיא נלחמה בשביל כולם, וכולם יחלקו את הבונקר.
בלאמי שנחטף מתוך הזירה, מתעורר בבונקר, אחרי שסקייקרו הטיפשים ריססו את כולם ונעלמו עצמם בבונקר.
וכל זה, היה רעיון של קלארק.
וכל זה, אחרי שהיא אמרה שיש מקום לכוווולם, ולא צריך להילחם.
רציתי לכתוב את זה פרק קודם ושכחתי, אז אכתוב את זה עכשיו -
סקייקרו מתחילים להרגיז. לא מגיע להם להינצל מהקרינה.
קלארק, מה חשבת לעצמך?!![]()
אה ברור. אבל מזה נפטרנו כבר מזמן. וכן גם לי יש כמה לפניה. נראה לי.אל תגזימי. המקום הראשון של הכי ברוך שפטרנו שמור לפייק (והאמת שלי אישיתי יש עוד בערך 5 אנשים לפני ברשימה הזאת)
אה... קלטתם שהזזתי את ההודעות של ריזון ועדי ככה שההודעה של ריזון תהיה במקום נורמלי וההודעה של עדי עדיין תהיה מתחת לזה.
האמת שאני לא בטוח לגבי זה13, למה 14? לונה יצגה את השבט שלה שרק היא נשארה ממנו, אז בלעדיה היו 12 (נראה לי)
לחלוטיןרציתי לכתוב את זה פרק קודם ושכחתי, אז אכתוב את זה עכשיו -
סקייקרו מתחילים להרגיז. לא מגיע להם להינצל מהקרינה.
קלארק, מה חשבת לעצמך?!![]()
![]()
הא, נקודה מעניינתאבל לא נראה לי הגיוני שהשבט של לונה היה חלק מהברית הזאת כי הרי טכנית לונה הייתה בוגדת שצריך להוציא להורג.
זה הדבר הראשון שמצאתי כשחיפשתי גיף של כפייםהייתי מעדיף ליאו צעיר יותר, אבל אני אקבל גם את זה
האמת שאני לא בטוח לגבי זה
הרי בברית של לקסה היו 12 שבטים ואז 13 שבטים כשהוסיפו את סקייקרו.
אבל לא נראה לי הגיוני שהשבט של לונה היה חלק מהברית הזאת כי הרי טכנית לונה הייתה בוגדת שצריך להוציא להורג.
אולי נעשה תחרות, מי הדמות המעצבנת ביותראל תגזימי. המקום הראשון של הכי ברוך שפטרנו שמור לפייק (והאמת שלי אישיתי יש עוד בערך 5 אנשים לפני ברשימה הזאת)
תמיד אפשר לעשות מצעד דמויות מעצבנות עד סוף עונה 4 (שם אתה נמצא, נכון?)אולי נעשה תחרות, מי הדמות המעצבנת ביותר
או שכדאי שאמשיך קודם לצפות, כי מתגלות אחרות...![]()
עכשיו את מבינה מה זה להיות בצד הדוחק@reasonforall @Shiri from the block
שתדעו לכם שאחרי הפרק של מחר יש פגרה של 3 שבועות אז אתם חייבים להגיע איתנו לפרק הסיום! יש לכם חודש וחצי, תתכננו את הזמן בהתאם![]()
| ברוך שפטרנו/אמן תמותו במהרה | לא אחסיר שינה אם ימותו/מתו | סתם מכוערים שמציקים לי בנוף של דמויות יפות | מוכנה להקריב אותם כדי להשיב דמויות אהובות |
| פייק | פ'ין | מונטי | אבי |
| ג'אהעעה | ג'ספר | אמורי | קיין |
| שרלוט | בלאמי | המלכה ניה | הארפר |
| אמא של מונטי | גאיה | וואלס | בריאן |
| איליאן | ברין | מאיה | וויק |
| ד"ר מנגלה | טיטוס | מונרו | בייליס |
| קייג' | ריילי | אוטן | אמרסון |
| לונה | דיאנה | דילאנו | סינקלייר |
חבל שאי אפשר להוסיף סקר.
אבל בואו נעשה שימוש באחת מהפונקציות הכי לא שימושיות פה:
**הבהרה - הדירוג הזה תקף לעונה 4 (בסוף כל עונה מיקומים ודמויות משתנים)
ברוך שפטרנו/אמן תמותו במהרה לא אחסיר שינה אם ימותו/מתו סתם מכוערים שמציקים לי בנוף של דמויות יפות מוכנה להקריב אותם כדי להשיב דמויות אהובות פייק פ'ין מונטי אבי ג'אהעעה ג'ספר ![]()
אמורי קיין שרלוט ![]()
בלאמי ![]()
![]()
המלכה ניה הארפר אמא של מונטי גאיה ![]()
וואלס בריאן איליאן ברין מאיה וויק ד"ר מנגלה ![]()
טיטוס מונרו בייליס קייג' ![]()
ריילי אוטן אמרסון לונה דיאנה דילאנו סינקלייר
יש סיכוי שאצליח!@reasonforall @Shiri from the block
שתדעו לכם שאחרי הפרק של מחר יש פגרה של 3 שבועות אז אתם חייבים להגיע איתנו לפרק הסיום! יש לכם חודש וחצי, תתכננו את הזמן בהתאם![]()
דווקא אמורה להיות אפשרות להוסיף סקר, אולי רק בהודעה ראשית?
התרשמתי מאד מההשקעה
קשה לי לענות עכשיו על עונה 4 בלי להתייחס לעתידאז אני רק אגיב על מה שאת כתבת (בהתייחסות לעונה 4)
ברוך שפטרנו/אמן תמותו במהרה - די מסכימה עם ברוך שפטרנווהייתי מעבירה את ריילי לעמודה הראשונה איזה אידיוט
לא אחסיר שינה אם ימותו/מתו - דיייי נו בלאמי של עונה 4 נסיך אפילו את הסכמת על זהומי זה ברין? השאר כן
סתם מכוערים שמציקים לי בנוף של דמויות יפות - מונטי ואמורי לא שייכים לעמודה 3ומי דהפאק זה דילאנו? השאר כן
מוכנה להקריב אותם כדי להשיב דמויות אהובות - קיין והארפר לא! אמרסון שייך לעמודה הראשונה!. מי זה בייליס? השאר כן
רגע את כל זה עשית דרך הטלפון?או שבכל מחשב גם מחובר לך כינוי אחר?
מעדכנת שסיימתי את עונה 4 אתמול והתחלתי (וסיימתי) פרק ראשון של עונה 5!שרשור עונה 4 הוא בפורמט הפורום הישן, ולכן פתחתי שרשור חדש כדי להימנע מספוילרים.
אלי איננה, וקלארק והחבר'ה תקועים בפוליס, כאשר כולם מאשימים אותם במצב.
רואן חי וזקוק לטיפול רפואי דחוף. הוא היחיד שיכול לעזור לסקיי קרו, אך בינתיים אקו מממלכת הקרח לוקחת שליטה, והיא לא מעוניינת לשתף פעולה.
קלארק ואבי מנסות להציל את רואן ללא אישור, ולמזלן הן מצליחות.
קךארק מציעה לרואן את הלהבה בתמורה לשיפור היחסים ולהכרה בהם כשבט ה-13.
ג'ספר במצב נפשי קשה וחושב להתאבד, אך הידיעה שהעולם מגיע אל סופו עוצר בעדו.
עכשיו כל מה שנותר להם - זה להציל את העולם. קלל.
כן אבל זה קרה מהר מידי לדעתי.בדיוק
והסברת את זה יותר טוב מאשר כשאני ניסיתי להסביר את זה
אוקי, זה פשוט מוזר לי כי כבר בעונה 2 התייחסו לזה שיש לאומת הקרח מלכה ואז בעונה 3 ראו אותה. וגם ראו כשהיא מתה ורואן הפך למלך...
אז איך זה שיש מלך תפס אותך בהפתעה בפרק 4X05?
חוץ מזה כמובן שככה זה קרה. שושלות מלוכה מתחילות כשמישהו מכריז על עצמו כמלך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.