reasonforall
Active member
GO Luna! 
מה קרה פה?! ההודעה נעלמה תוך כדי שאני צופה בה!אוף, מראה לי בדף הראשי כאילו ריזון כתב כאן הודעה לפני רגע, אבל אני לא רואה אותה כאן
עריכה: אה הא! מערכת דפוקה. רק אחרי שאני כותב הודעה אני רואה את ההודעות שלו.
אבי עושה מה שעשו במאונט וות'ר, רק שעכשיו זה לגיטימי![]()
יאוו מעצבנתואבי הורסת את המתקן כי היא משוכנעת שקלארק תמות.
עוד קרציהג'ספר ממשיך לנסות לחיות את הרגע, וגורר אחריו את בלאמי והאחרים בארקדיה.
סופסוף עשה משהו מועיל.האובססיה החדשה של ג'אהא מובילה אותם לדלת של הבונקר האמיתי לכאורה
אין צורך להתנצל, מגיע לה!בזמן ההתעלות האמא המפגרת שלה (סליחה) הורסת הכל
שלא תעיז לעצור, במיוחד לאוהבי אוקטביהרק עוד פרק אחד להיום. קשה לעצור פה.
מה GO?? בוו קרציהGO Luna!![]()
זה קסם...מה קרה פה?! ההודעה נעלמה תוך כדי שאני צופה בה!
אחד הדברים שאני ממש אוהב בסדרה זה שעושים משהו כזה, להביא את ה"גיבורים" שלנו למצב שהם עושים דברים לא רק מאוד לא מוסריים, אלא בעצם להיות באותו מקום מוסרי שבו היו האויבים שלהם.אבי עושה מה שעשו במאונט וות'ר, רק שעכשיו זה לגיטימי![]()
בשלב הזה מפגרת זה יחסית מילה קלה עבורההאמא המפגרת שלה (סליחה)
אחד הדברים ההזויים זה שג'אהא במקרה שומע משפט שניילה אומרת וזה מוביל לכך שתוך חצי שעה (זמן תוכנית - בערך יום זמן שלהם) הם מוצאים בונקר שיש לו פוטנציאל להציל את כולם.האובססיה החדשה של ג'אהא מובילה אותם לדלת של הבונקר האמיתי לכאורה
המוטו של סקייקרו זה "המילה שלנו היא מילה (אלא אם כן יש אופציה טובה יותר)"שוב בגידות, שוב הפרת בריתות, שוב מלחמה. זה קורה כל כך הרבה שאין כבר מה לכתוב.
המוטו של סקייקרו זה "המילה שלנו היא מילה (אלא אם כן יש אופציה טובה יותר)"
כמה הסברים לדעתי
אם הם כאלו מיושנים, הייתי מצפה מהם להיות מאוד מופתעים כשהם רואים טכנולוגיה. אבל זה לא קורה.
אני רק יכול להניח שהם כן נחשפו. בהחלט יש פה חור.
למה הם לא משתמשים בטכנולוגיות? למה לא השתמשו ברכבים או בנשקים "מודרניים"?
ועוד משהו מוזר...הגראונדרס נוהגים ברכבים בכזו טבעיות, כאילו זה מה שעשו ביומיום בחלל
יאוו מי נתן לדיקטטור כמוך אפשרות לערוך אחריםוגם תתקן את הכותרת ל409.
אין לי שום הערה לתת לך כי אתה לא עושה טעויות.
מתה לקנות לה מסרק.
צודק בהכלזה קסם...![]()
(אנחנו מתלוננים על תפוז, אבל לא מעריכים את זה שזאת מערכת קסומה)
אחד הדברים שאני ממש אוהב בסדרה זה שעושים משהו כזה, להביא את ה"גיבורים" שלנו למצב שהם עושים דברים לא רק מאוד לא מוסריים, אלא בעצם להיות באותו מקום מוסרי שבו היו האויבים שלהם.
הגיוני שגם האנשים בהר וות'ר בהתחלה התייסרו נורא מוסרית לגבי מה שהם עשו, אבל הם לא ראו שום ברירה אחרת בשבילם.
לפחות קלארק הצילה את כבודה בכך שהיא בסוף לקחה את זה על עצמה.
לעומת זאת אבי הפגינה הכי חוסר מוסריות - כבר היה להם משהו לבדוק שאולי יציל אנשים שהיא הייתה מוכנה לנסות על אדם אחר, אבל סירבה לעשות את זה על קלארק.
בשלב הזה מפגרת זה יחסית מילה קלה עבורה
אחד הדברים ההזויים זה שג'אהא במקרה שומע משפט שניילה אומרת וזה מוביל לכך שתוך חצי שעה (זמן תוכנית - בערך יום זמן שלהם) הם מוצאים בונקר שיש לו פוטנציאל להציל את כולם.
המוטו של סקייקרו זה "המילה שלנו היא מילה (אלא אם כן יש אופציה טובה יותר)"
קרעה אותימתה לקנות לה מסרק.
עזבי מסרק, מתה לעשות לה בריטני 2007מתה לקנות לה מסרק.
וואי הכי ברוך שפטרנואני כמעט מתבאס שהיא מתה. כמעט![]()
חחחח נראה לי כולנו הגדרנו את זה משחקי הרעבמשחקי הרעב - גרסת ה-100
13, למה 14? לונה יצגה את השבט שלה שרק היא נשארה ממנו, אז בלעדיה היו 12 (נראה לי13 שבטים, 13 משתתפים (או 14 בעצם), שורד אחד.
אוקטביה מלכת העולם בפרק הזהלונה מחפשת את אוקטביה, שתוקעת לה חרב בגב והורגת אותה. מלכהאוקטביה ❤ .
אוקטביה מחריזה שהיא נלחמה בשביל כולם, וכולם יחלקו את הבונקר.
וואי כן סקייקרו יצאו מזה קקות. מזה התאכזבתי מקלארקבלאמי שנחטף מתוך הזירה, מתעורר בבונקר, אחרי שסקייקרו הטיפשים ריססו את כולם ונעלמו עצמם בבונקר.
וכל זה, היה רעיון של קלארק.
וכל זה, אחרי שהיא אמרה שיש מקום לכוווולם, ולא צריך להילחם.
רציתי לכתוב את זה פרק קודם ושכחתי, אז אכתוב את זה עכשיו -
סקייקרו מתחילים להרגיז. לא מגיע להם להינצל מהקרינה.
קלארק, מה חשבת לעצמך?!![]()
![]()
מה נסגר עם ההודעות הנעלמות?!
אל תגזימי. המקום הראשון של הכי ברוך שפטרנו שמור לפייק (והאמת שלי אישיתי יש עוד בערך 5 אנשים לפני ברשימה הזאת)וואי הכי ברוך שפטרנו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.