ה"פרק" היומי

Kryptonite

New member
אני ראיתי את פסיכו,../images/Emo168.gif|

ואני מכיר את הסצינה מ"העורבים" ועדיין לא צחקתי כל כך..

mor kutcher

New member
נכנסתי רק כדי להגיד ש.....

לדעתי היה פרק חמוד!!!! היו קטעים חביבים כמו זה> ופז היה מצחיק עם הדבר הזה שהוא לבש... אבל כמו יעל- מה שהכי אהבתי היה הקטע שקלסו במקלחת...

mor kutcher

New member
אני חייבת לזוז כי-

יש לי מסיבת סיום היום אז הנה קלסו במקלחת חכח המעוניין(או יותר נכון המעוניינת...)

הפרק הזה היה שונה...

לכן הגיוני שיש כאלה שממש אהבו את זה (כאלה שאוהבים את הסגנון/הבינו את ההומור) ויש כאלה שממש לא, ובכל אופן אף אחד לא אמר שזה היה טוב כמו תמיד - אלא יותר או פחות. אני ראיתי את זה בערך מהאמצע-סוף אז לא הבנתי הרבה, חוץ מזה שלא הבנתי הרבה מהקטעים שם... ראיתי רק סרט אחד של היצ'קוק, וזה עוד היה גרסה מודרנית של זה, ועל רב שאר הדברים רק שמעתי ולא באמת ראיתי אותם... אני גם לא הבנתי למה פז היה לבוש כמו פרנקי, ואיך פתאום לאריק יש טראומות ילדות, וגם בהחלט חשבתי שהגזימו עם המערבולות האלה כל שנייה וחצי.. (הומור הומור, אבל יש גבול..) בקיצור. הזוי ביותר. פחות נהניתי מאשר בפרקים האחרים... לא הבנתי כלום מהעלילה. אולי זה היה נחמד אם הייתי רואה את זה תחת השפעה של משהו

poogi27

New member
אויש ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif אתם עדיין קטנים

בשביל להבין את הפרק. זה אחד הפרקים האהובים עלי. לקחו סצינות מפורסמות מסרטים של היצקוק ועשו פרק על זה היה שם: סצינת המקלחת המפורסמת לקוחה מהסרט פסיכו כל הקטע עם הגבהים - ורטיגו. הפחד מהציפורים והקטע עם התא טלפון - כמובן מתוך הציפורים. הקטע שהשליח עיתונים רודף אחרי קלסו עם מטוס בשלט רחוק - מזימות בינלאומיות. כל הקטע שפז עוקב בחלון מרותק לסכא גלגלים - החלון האחורי. בקיצור מי שלא צחק בפרק יש לו חסך רציני בסרטי היצקוק. נו אתם עוד כאן, לכו לראות אותם

למעלה