ה"פרק" היומי

aYaLoLy

New member
אממפץ.

הפרק באמת לא היה כזה מצחיק אבל אהפתי את פזוש ואת החלק הקטן של התחת של הייד
התחלתי ממש לאהופ אותו

Better Man

New member
אני בטוח שכל החכמים שטוענים

שזה פרק גרוע, לא ראו אפילו סרט אחד של היצ'קוק שהוזכר בפרק (אולי חוץ מפסיכו) זה היה פרק קורע, הקטע עם קלסו והמטוס לקוח מתוך "משימות בין לאומיות" (עד כמה שאני זוכר) הקטע עם קיטי והיונים לקוח מתוך "דה בירדס" הקטע עם קלסו והמקלחת , לקוח כמובן מפיכו וכו.. וכו.. תלכו לראות את הסרטים האלה, אז תראו שוב את הפרק ואז תחליטו אם הוא טוב או לא, כי איך אפשר להנות 100 אחוז מפרק שצוחק על משהו שאתם לא מכירים וראיתם.

Better Man

New member
אוקיי, הסבר (קצר)

היצ'קוק היה במאי של סרטי מתח ואימה. (צריך להוסיף?) זה באמת חור (גדול) בהשכלה לא להכיר את הבחור, אפילו לא יצא לך לראות את "כסיכו"?!! מוזר...

דווקא לדעתי פרק ממש שנון

כדי להבין את הפרק צריך לראות את הסרטים של היצ'קוק (העורבים, המקלחת, מגדל המים) הקטע של קיטי עם תא הטלפון קרע אותי וקלסו במקלחת ושנשפך לו השמפו ממש אהבתי וכמובן פז עם המשקפת...

Lady of Buffdom

New member
גרוע? הפרק היה מעולה!

לא הבנתם שזאת הייתה פארודיה על סרטי האימה של היצ'קוק? אמנם לא ראיתי את הסרטים שלו חוץ מחלקים מפסיכו, אבל הסצינה במקלחת מאוד מפורסמת! וגם הסרט עם הציפורים. אז לדעתי הסצינות האלה היו מצויינות ומצחיקות. קלסו במקלחת (
) ואז פתאום לורי באה כדי "להרוג אותו" והיא אומרת "שפכת את השמפו שלי!" והוא נראה כמו דם.
וגם הקטע עם הציפורים היה משעשע. "איזה מזל שיש פה תא טלפון!" ולורי: I'll do anything for 10 bucks.
חוצמזה פז היה נורא מצחיק בתלבושת של Frank N. Futer ממופע האימים של רוקי.

ד'ה! ברור שהבינו את ה'גאוניות'

והשנינות של היצ'קוק וכל אלה אבל הם ניסו להצחיק! וכלום לא היה מצחיק! כלום! אפילו משפט אחד! אפילו המכונת צחוק היום היתה שקטה! ממש פרק יבש..נכון ניסו לעשות משהו חדש אבל לא יצא כמו שצריך וסתם..סתפ פרק! חחח הם אמורים להצחיק! זאת קומדיה! בעעעע ולמען האמת,סגרתי תטלויזיה באמצע חחח

Better Man

New member
זה היה מאוד מצחיק, אם לא צחקת אני

יכול לחתום שלא ראית אף אחד מהסרטים שהוזכרו בפרק. אז חלאס לשחק אותה מבין גדול, לך לראות את הסרטים ותחזור לשרשר תגובה לפרק.

The Mad Hatter

New member
אוי, נו באמת

לדעתם זה לא היה מצחיק וזהו. אגב, ראיתי 2 מהסרטים של היצ'קוק שממה שהבנתי הוזכרו פה (מזימות בין-לאומיות ופסיכו) ואני יודעת טוב מאד על מה הקטע של הציפורים, וזה היה משעשע, חלק מהזמן. זה פשוט היה יכול להיות יותר מצחיק. וכל הקטע של הדמויות על הרקע השחור לבן הספירלי היה די מציק, בשלב מסוים.

Better Man

New member
תראה..

לדעתם זה לא היה מצחיק בגלל שהם לא ראו את הסרטים, קשה לצחוק מפרודיה שאתה לא מכיר את הדבר המקורי, כך למשל את "מת לצחוק" אם לא ראית את סרטי האימה שהסרט צוחק עליהם, אין סיכוי שתצחק. למשל חייזרים נותחים על כדור הארץ והולכים לראות "סיינפלד", אין סיכוי שהם יצחקו כי הם לא מבינים ומכירים את החברה שהסדרה צוחקת עליה. אין לי בעיה לשמוע שהפרק לא היה מצחיק, הדיעה שלך למשל היא לגטימית ביותר, לפני שנותנים דיעה על פרק כזה צריכים לפחות לראות את הסרטים המדוברים. למרות שהפרק יכול להצחיק גם אנשים שטרם ראו את הסרטים.

The Mad Hatter

New member
אני בת P:

לא אמרתי שהפרק לא היה מצחיק-רק אמרתי שהוא היה טיפש מאכזב ושהם היו יכולים לעשות אותו יותר מצחיק, אבל הוא היה די משעשע. ואני, כשראיתי את פז, חשבתי שהם יעשו משהו על מופע הקולנוע של רוקי...דווקא יכול להיות נחמד. ^_^

Kryptonite

New member
באמת?../images/Emo168.gif

עננננננננננננננקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lady of Buffdom

New member
Cool! ../images/Emo98.gif

Life's a show and we all play our parts and when the music starts we open our hearts​
מצטערת, הייתי חייבת.

Better Man

New member
חחח זה פרק נחמד, אבל

ממש לא משוותה לפרק המחזמר שעשו ב"באפי".

BlueBeIl

New member
הרקע הספירלי היה מ"ורטיגו"../images/Emo142.gif

זה דווקא היה ממש מצחיק
לא ראיתי את הפרק אתמול, אבל אני זוכרת אותו מהפעם הראשונה שראיתי... היה פרק מעולה! לורי והציפורים -
הקטע עם פסיכו והשמפו....
אבל הכי מצחיק היה הקטע עם מייקל מ"מזימות בין לאומיות"... שהוא עמד לא בחליפה, ואז ההוא שיגר עליו מסוק עם שלט רחוק, ובסוף המסוק נתקע בתמונה של שדה כמו שהיה בסרט....

למעלה